Velilta kalua gay paras kalu

Viimekssi kuluneiden aikojen tapahtumiin kuuluu, että olen menettänyt elämän tärkeimmän lahjan; terveuyteni. Olen sairastumut luuydinsyöpään, sen ennuste on huono. Voimani ovat kadonneet, tutut eivät tunnista minua pyörätuolissani, vasta kun avaan suuni, he kertovat tunnistavansa minut äänestä. Iloa rankkaan elämääni on tuonut kaksi asiaa. Tänä aikana tyttäreni on synnyttänyt kaksi komeaa poikalasta!!! Isoisän rooli sopii minulle oikein hyvin.

Se antaa jokaiselle päivälle tärkeän merkityksen, se myös innostaa minua etsimään itsestäni lisää elivoimaa, jotta minusta jäisi pojille edes jonkinlainen muistikuva siitä miltä minä näytin, kuinka puhuin ja kuinka heitä rakastin.

Siitä on tulossa Oy, jonka toimialaan kuuluu lehden lisäksi eräs toinenkin asia, mistä saatte tietää myöhemmin lisää. Työryhmä on jo olemassa ja tekee kovasti töitä sen eteen, että näöillä sivustoilla; nettiin tulee kokonainen sivusto, elämä rynnii voimakkaasti eteen päin.

Olkaa kuulolla, pyydän sitä teiltä kaikilta! Eipä tällä kanavalla ole kovin ruuhkaa. No nyt possu sikailee Norjassa, Bergenissä työhommissa. Lähdin kylmää Suomen kevättä karkuun ja miten kävi. Kun tulin tänne niin räntää satoi ja oli kylmä. Nyt on jo lämmennyt jonkin verran. Siellä taitaa olla hikiset oltavat siellä härmän maassa. No kohta tullaan katseleen niitä helteitä. Lihis yllättää taas juuri kun sitä vähiten odottaa. Edellisestä kerrasta olikin jo aikaa. Lihiksen hyvin ikävä velvollisuus on huomenna kunnioittaa läsnäolollaan äitinsä hautajaisia.

Pitkäaikainen sairaus vei voiton ja Lihiksen synnyttäjä poistui keskuudestamme tammikuussa. Vaikkei Lihis ollutkaan viimeisinä vuosina kovin läheinen äitinsä kanssa, ovat viime viikkojen tapahtumat herkistäneet Lihiksen kovan kuoren alta. Onneksi Lihis ehti jutella äitinsä kanssa hänen viimeisinä elinpäivinään. Viimeinen muisto hänestä on rauhallinen--äiti tiesi loppunsa olevan lähellä, ja odotti jo siirtymistään seuraavalle tasolle.

Lihis ei ole vielä itkenyt tai muuten ilmaissut suruaan, mutta varmasti senkin aika tulee, kunhan akuutti stressi helpottaa. Nyt Lihiksen pitäisi yrittää olla kerrankin epäitsekäs ja tukea niitä äidin sukulaisia ja läheisiä, joita hänen poismenonsa eniten kosketti. Kuten Pave Maijanen aikoinaan kähisi: Kuumaa on ja Afrikan huumaa täällä Togossa. Alkaa jo kohta kaipailemaan kunnon räntäsateita ja lumituiskuja. Sellainen graadia päivisin, ei tuule, kosteus yli 90, alkaa olla valkoiselle taatelintallaajalle liikaa.

No parin viikon päästä kotomaisemissa ja uunna vuonna takaisin. Tuntuu olevan koko Afrikka samanlaista meni mihin maahan tahansa. Mitenkä onkaan ollut sama arkitehti joka paikassa. No täytyy minunkin palata tänne. Eipä sitä kerinnyt käymään Ahlaisissa mutta joskus toiste. Täytyy kertoa kuulumisisa tänne jos on mitä kertoa. Jouluksi kotiin ja uunna vuonna takaisin. Onko tämä gästboken nyt sitten lopullisesti kuollut? Lihis tsekkaa tämän kerran kuussa tai kolmessa.

Lihis kärsii erittäin pahasta unettomuudesta nykyään. Jos Lihis saa nukuttua, unet jäävät neljään tuntiin. Sitten tinnutus vaivaa taas seuraavaan viikonloppuun. Välillä tulee mieleen, että pitäisikö tehdä Robert Enket ja hypätä junan alle, että ujellus lakkaisi. Lihis ei ole käynyt sikalenssurokotteessa. Lihis ei kuulu riskiryhmään. Hyvää tai ainakin keskinkertaista joulua kaikille, jos Lihis ei enää ennen sitä palaa gästbokeniin!

Lihis oli ensimmäinen paikalla, kun yksi iäkäs naishenkilö eilen ensin kauppareissullaan pysähtyi, sitten hiljaa luhistui asfalttiin. Lihiksen kanssa melkein samaan aikaan paikalle sattui nainen, jolle Lihis isompana ja lihavampana antoi ohjeeksi soittaa ja kertoa, että iäkäs nainen on tuupertunut maahan, ei elonmerkkejä.

Nainen kuoli Lihiksen syliin. Tai ehkä hän oli kuollut jo tippuessaan asfalttiin. Polvillaan takoessaan elämää luhistuneen rintaan Lihis näki monentyyppisiä ihmisiä: Sitten oli niitä, jotka vain kävelivät ohi. Lihiskin olisi voinut kävellä ohi ja tuloshan olisi ollut sama--kroppa eli raato tuli, mutta miten voisi elää, jos tietäisi, että jätti jonkun ihmisen kuolemaan ja vain käveli ohi? Viikon uutinen oli tietenkin se, että Suomen McDonalds on syöttänyt asiakkailleen salaa islamilaisittain teurastettua lihaan dvs.

Miksei tätä voitu kertoa asiakkaille? Taasko on jotain salattavaa, kuten vaalirahoituksessa? McDonaldsin alihankkija kertoo, ettei imaamin suojelema rituaaliteurastus eroa millään lailla normaalista, mutta imago on jo mennyt. Lihiskin suhtautuu asiaan epäillen, eikä käy enää Mäkkärissä. Miksi kristittyjä saa loukata syöttämällä heille islamilaista ruokaa, mutta jos islamilaisille yrittää samaa, päitä katkeaa?

Onko meillä suomalaisilla geneettinen tarve olla kontalleen johonkin suuntaan? Ensin piti kumartua Neuvostoliiton suuntaan, nyt Mekkaan? No eniwei, sitä Lihis vaan halusi terottaa, että ei kisojen kuningatar ollut Hollolan Aikku, vaan joku muu. Vaikka meille niin uskoteltiin toisin. Onko se "terottaa" vai "teroittaa"?

Tero esiin, Esa taakse! Routa ajoi porsaan gästbokenin ääreen, tai siis Lihiksen. Baseballin kestosuosikkini Chicago Cubs tippunee suurella todennäköisyydellä play offseista--Colorado Rockies vienee wild card -paikan. Menestystä ei kai tule jenkkifutiksen Miami Dolphinsillekaan, futiksen Liverpoolille tai täkäläisen koriksen Lahden Namikalle?

Nuo olivat Lihiksen suosikit. Lätkä ei jaksa innostaa, kun sitä pelataan tosissaan vain parissa maassa. Mikä siinä on, että nyt kun pelataan koriksen EM-kisoja, joita jännittävät miljoonat katsojat, ei tv-kuvaa saada tänne peräpohjolaan kuin Viasatin kautta?

Me katsellaan tasatyöntöhiihtoa talvella aamusta iltaan ja ollaan tyytyväisiä, jos MM-kisoista tulee edes yksi tasatyöntömitali. Meidän mielestämme Aino-Kaisa Saarinen on kisojen hiihtokuningatar, vaikka hän oli vain toiseksi menestynein yksilönaishiihtäjä. Olemme sokeita, me lottovoittokansalaiset. Petteri Hirvonen sanoi viime talvena osuvasti jossain lätkästudiossa, että suomalaiset ovat menestyshulluja, eivät urheiluhulluja.

Siksi me emme uskalla kannustaa huonosti pärjääviä. Kansantalous menee kuralle, kun keihäästä ei tule mitalia. Kuka johtaa meitä seuraavat kaksi vuotta, kun Teron keihäs ei lentänyt sitä vaadittua 87 metriä? Ruotsalaiset hinttarit ovat onnellisia, vaikka keihäs ei ole Norjan ja Suomen välissä lentänyt oikeastaan mihinkään tällä vuosituhannella Ruotsi on se maa Norjasta itään Halonen, ota kantaa, perkele!

Lihis on aika lopussa. Ei jaksa enää, varsinkaan tätä yksinpuhelua. Tästä tuli viimeinen viestini tälle palstalle. Katselin naisten Suomen golf-turnauksen: Minealla oli hyvä peppu.

Miksei sitä näytetty enemmän? Voittaja Beatriz Recari oli niin upea nainen kuin vain voi olla. Toivotan possulle hyvää ja vähäpekonista jatkoa ja toivotan Ahlaisiin kaikkea parasta!

Rakastan kaikkia ahlaislaisia, siunausta teille kaikille! Nyt poistan Monogrammin suosikeista! Lihis ei pariin viikkoon ole vilkaissut tänne--aika muutos vuoden takaiseen aikaan, jolloin Lihis vielä purki kirjoitusripuliaan jopa useamman kerran päivässä.

Kreikan sanasta johtuu termi hysteria, jonka antiikin viisaat miehet tuumivat johtuvan kohdusta, eli siitä varmaan vuorostaan johtuu, että miehiä harvemmin nykyäänkään kutsutaan hysteerisiksi. Oli miten oli, niin ainakin lääkärit käyttävät ihan sekaisin noita uteruksia ja husteroita--ja sitten kun siihen vielä pläjäytetään päälle lääkäreiden kansainvälinen huono englanti ja suomi, niin a vot, lääkäreiden salakieli on valmis!

Golfia taas pelataan kohtapuoliin Amerikassa ja Tiger on suosikki. Lihis kuitenkin aina on vähemmistöjen puolella, eli kannattaa "väärältä puolelta" lyöviä kuten Phil Mickelson , pelaahan Lihiskin sillä lailla, kun kerran 10 vuodessa pelaa minigolfia. Mutta sympatioita keräävät myös nämä ikuiset kakkoset, joille soisi jo vihdoin voiton.

Phil Mickelsonkin oli pitkään sellainen, kunnes vihdoin voitti Majorin jokunen vuosi sitten. Colin Montgomerielta ilmeisesti jäi se Major voittamatta, vaikka mies oli huipun lähellä vuosia, jäi kakkoseksi Majoreissa peräti viisi kertaa ainakin Wikipedian mukaan.

Ehkäpä Espanjan Sergio Garcia voittaa tämän turnauksen? Hän on ollut kakkonen vasta kolme kertaa. Jos noille ammattilaisille kakkossija saattaa olla pettymys, niin vuotiaalle Tom Watsonille äskettäinen Openin kakkostila oli varmaan pieni yllätys.

Missä muussa urheilulajissa voi lähes eläkevaari haastaa tuolla lailla nuoret salskeat miehet? Meillä Lahdessa loppuivat juuri veteraanien MM-kisat. Varsin vaikuttavia suorituksia, yksikin pappa yli satavuotias ja täysillä mukana! Mutta noista kisoista enemmän seuraavalla kirjoituskerralla. Etkös tiedä, että en oo riskiryhmää. Eihän sikainfluenssa tartu ihmisistä sikoihin, joten turvassa ollaan.

Golfia on tullu iskettyä, metsää raivattua, koiran raapimia ovenpielestä kitattu, maalattu ja koiralle puhe pidetty.

Viimeeksi koira pirulauta jo tuoreena söi kitit ja maalit. Nyt oli niin kova puhe, että toivottavasti ainakin pari päivää kestää paikkaukset tai sitten se on ,?? On ollut niin "kiirettä", että ei oo vielä 2 vuoteen ehtinyt Penan luona käymään mutta tullhaan tullhaan. Yritin kirjoittaa Etelä-Suomen Sanomiin ja kysyä, että voisiko sitä etukäteen potilas saada tietää, että mitä lääkettä annostellaan 10X ja mitä ei--jos noin niinkun haluaisi selvitä sairaalakeikastaan hengissä.

Ei julkaistu Lihiksen kymysystä Taitaa olla tuo kiihkouskovaisen Heikki Hakalan päätoimittama lehti niin kytköksissä Päijät-Hämeen Keskussairaalan lääkäreihin, että journalistinen riippumattomuus on mennyt sen siliän tien. Siinä lehdessä ei koskaan ole julkaistu yhtään pitkää jumalaa kritisoivaa kirjoitusta, mutta aina kun Keski-Lahden seurakunnan kirkkoherra Pekka Särkiö haluaa jotain kirjoittaa, niin sille löytyy tilaa ja aika vitun ison kuvan kanssa.

No tervepä terve, possu, sinä riskiryhmän jäsen! Lihis on valmistautunut pandemian iskuun pitämällä kunnostaan huolta. En tiedä, mitä odottaa, kun minulla ei ilmeisesti ole koskaan ollut edes tavallista influenssaa. Suurimmat kivut ja vaivat on aiheuttanut päästäni apinan raivolla ulos haluava viisaudenhammas, joka ilmoittaa itsestään pitämällä minut hereillä muutaman yön joka kevät.

Stressi ja unenpuute laukaisevat tuon ilkeän episodin. Kun ikää tulee, niin oppii tulkitsemaan ennusmerkkejä ja oireita ja yhdistämään ne tulevaan kohtaloon--tiedän mm, että jos en saa nukuttua, seuraavana päivänä tinnitus on hirveä--ei parane mennä musiikkitalon monttuun tai muuallekaan viulunvingutusta kuuntelemaan silloin Ei tuollaista voinut tietää parikymppisenä.

Eikä silloin unenpuute vaivannut kyllä muutenkaan. FC Lahti se sitten teki uskomattoman tempun ja meni tämän salaperäisen uuden Euro-cupin 3. Jari Litmanen latasi voittomaalin ja suomenbrassi Rafael puski ns. Kerrassaan mahtava homma, vaikkei tämä mikään Mestareiden liiga olekaan! Parasta tässä on tietenkin se, että Antti Muurisen HJK tipahti käsittämättömästi jatkosta hävittyään kotona jollekin rupiselle baltialaisseuralle Lihis ei yleensä lyö lyötyjä, mutta kyllä nyt Klubi ansaitsee sen--ei rahalla saa näköjään kaikkea!

Ja meillähän on Litti, joka ei enää ole myynnissä, jonka pelkkä olemassa olo tuo pari prosenttia lisää tsemppiin muille pelaajille. Seuraavalla kierroksella tulee vastaan Brügge Belgiasta, tuosta pedofiilien ja ruokatoksiiniskandaalien luvatusta maasta. Jos joku uskalsi odottaa, että Lahti selvittää slovenialaiset, niin ei varmasti kukaan usko, että Brügge kaatuu. Jos niin käy, niin se olisi vuosikymmenen yllätys--suurin suomalainen futisteko sitten Sami Hyypiän ja Litin Mestareiden liigan voiton, HJK: Olen aina ollut Lahden Reippaan puolella en tosin mikään mieletön fani , joten rankkaan Reippaan vanhan kasvatin Litin suoritukset kaikkien yläpuolelle.

Sitten tulee Sami, sitten Kyykkä, sitten ehkä Klubi. Mitä uutta, eihän ne kulje nytkään. Poliisit puoliksi pois töistä? Kumpi jää kotiin, lukutaitoinen vai kirjoitustaitoinen?

No sitten voi tavallinenkin pulliainen uskaltautua sairaalaan! Päijät-Hämeen keskussairaalan lääkärit saivat vastikään sakot oikeudessa, kun olivat tappaneet potilaan antamalla tälle kertaisen määrän reumalääkettä. Että sillä lailla, sanoi Tsaikovski, kun varasti Sibeliuksen mopon.

Lihis ei mene sairaalaan kuin vasta jalat edellä! Jos ei muuten henki lähde, niin ainakin siellä sitten! Ja lääkäreiden hyvä veli -järjestelmä hoitaa sen, ettei heitä saa vastuuseen vaikka tumpeloinnin taso olisi järkyttävä. Kuulemma junat seisoo, linja-autot ei kulje, poliisit on puolittain töissä, pankista ei saa rahaa, lääkärit on sairaana, joko tuli kaikki. Saatana miten tyhmää hillua siitä mitä ei oo.

Ja jos tulee niin asperiini naamaan ja terävä läpsy perseelle niin se on siinä. Tirana voitti , mutta Lahti meni jatkoon! Itse pidin pääni ja pelasin Tiranaa, mikä kannatti. Harvemmin näkee, että jonkun joukkueen kerroin nousee kahdesta kolmeen, ja se silti voittaa, mutta nyt niin kävi.

Tästä on hyvä jatkaa. Nyt vain leuka rintaan ja kohti uusia epäonnistumisia! Lihis on vaihteeksi nollalinjalla. Ei jaksa enää tässä iässä ottaa napanderia kuin kertaa kuussa, tai muuten yhtämittainen väsymys vaivaa.

Kyllä istuu tiukassa tämä keskustan Jarmo Korhonen! Nyt on torstai ja mies astuu julkisuuteen maanantaina, vaikka olisi syytä astua ihan heti. Hänen pysyminen paikallaan on ollut pieni ihme--ainakin Lihis olisi toivottanut Korhoselle hyvää jatkoa muissa tehtävissä jo ajat sitten.

Ei tämä enää voi olla muuta kuin epätoivoista vallanhimoa, kun kaveri ei auta yhtään sotkujensa selvittämisessä, vaan aina kysymysten esittämisen jälkeen katoaa maan alle. Nytkin hän on lomamatkalla. Oppositiollehan tämä sopii, koska Korhosen itsepäisyys syö koko ajan hallituksen kannatusta.

Mutta hallituksen onneksi oppositio on yhtä kuin yksi mies eli Timo Soini, koska demarithan ovat yhtä sekaisin kuin Matti Nykänen parin kaljan jälkeen. Itse löin vetoa Tiranan puolesta, koska sehän saa voittaa 2 maalilla ja silti Lahti menee jatkoon Lahdessa pelattiin Jostain syystä kuitenkin Lahden vedonlyöntikertoimet ovat syöksyneet, syystä mitä en tiedä, joten näköjään kaikki muut vedonlyöjät ovat kanssani eri mieltä. Ei tällainen kerrointen heittely voi johtua pelkästään siitä, että Jari Litmanen sittenkin pelaa.

Noh, oli miten oli, toivon tietenkin joka tapauksessa, että Lahti menisi jatkoon. Parhainta olisi, että Tirana voittaisi vaikkapa , näin minä voittaisin vedon ja Lahti porskuttaisi seuraavalle kierrokselle. Oletan, ettei Litti pelaa kuin vähän aikaa, koska häntä halutaan säästää. Ja ilman Littiähän Lahti ei saa maaleja aikaan kuin vahingossa.

Alpo Suhonen siirtyy Sveitsin lätkäliigan Klotenin johtajistoon. Viime viikolla hän jätti Porin Ässät terveyssyihin vedoten. Ei kauaa nokka tuhissut, kun nimi lähti uuteen sopimukseen. Raha parantaa näköjään kaikki vaivat. Liekö sitten Apen avovaimo, entinen kommari, nykyinen vihreä, Sinikka Sokka, vaikuttanut muuttopäätökseen. Aivan loistavaa valojen ja varjojen leikkiä! Tästä on kulunut vuosia, kun olen viimeksi antanut vain palaa! En jaksa enää miettiä, mitä muut ajattelevat, annan vain palaa Maailman paras pändi pysäytti.

Kuka oli Eleanor Rigby? Se oli sen tanskalaisen teloittajan nimi. Sille satoi naisten rakkauskirjeitä selliin. Itähelsinkiläinen luuseriräppäri halusi nimekseen Steen Christensenin, mutta se ei käynyt, joten se kommari-wannabe joutui tyytymään muuhun. Sitten se pääsi telkkariin, toistuvasti. Minä en voisi kysyä poliisin teloittajalta yhtään kysymystä.

Sitä firmaa ei okseta mikään. Yle palkkasi tämän Steen 1: Hyi vittu, en malta odottaa sitä hetkeä, että tämä kamala, rodulleen häpeäksi oleva, Mikael Jungner jättää tehtävänsä. Mikael Jungner tekee työtänsä sillä mentaliteetilla, että kuolee kohta prostatasyöpäänsä--mikään muu ei selitä tuollaista epäpätevyyttä. Teksti-tv meni vituiksi, samoin digi-uudistus, teksti-tv ei vieläkään toimi, urheilulähetys alkaa ruotsalaisella, loppuu suomalaisella kanavalla.

Ruotsalainen teinikanava lopetettiin, vaikka se oli kaikista paras. Suomalaisella kanavalla näytetään teiniohjelmaa, joka uusitaan iltapäivällä--missä ruotsinkielisten ohjelmien uusinta?

Saat sääliä ihan sen takia, että sinulla on syöpä! Kyllä muutkin osaavat kerjätä sääliä! Vittu mä en kestä noita svenskp.. Lihis muistaa, kun väki itki hullun lailla, kun ne kaksi poliisia teloitettiin Tehtaankadulla. Tuli kynttilää keskelle tietä, tuli itkevää naista. Mutta muistiko kukaan niiden tapettujen poliisien nimiä?

Kaikki muistivat tappajan nimen. Rakkauskirjettä satoi tanskalaisen tappajan selliin. Taas on Lihis kännissä Mutta aina kännissä Lihis leikkii, että eli kun Beatles oli. Lihis syntyi vasta, kun Beetlesit olivat jo julistaneet, että olivat isompia kuin Tsiisus. Lihis on aina tykännyt John Lennonista. Johnilla oli ihanan honottavat ääni. Paul on tietysti iki-ihana. Aina tule tippa silmää, kun LIhis kuuntelee Yesterdayn. Nostalgia ei aikoinaan tehonnut Hesarin musiikkiarvostelija Seppo Heikinheimoon, joka oli vittumainen mies--häneltä kerran kysyttiin mielipidettä Yesterdaystä.

Paskaa, luokatonta, sanoi hän, tämän säveltäjällä ei ole klassista koulutustsa. No, sitten ei kulunut montaa viikkoa, kun hän muutti hiljaisen miehen lautayksiöön. Tarkoitan söpöllä ja kivalla asialla sitä, ettei tunge naamaansa julkisuuteen. Michael Jacksonista en sano yhtään mitään. Jos heitän vähänkin huulta hänestä, niin kohta on tuhat sen kummajaisen ihailijaa perässä miekat tanassa. No vittu joo, mitä jos minäkin pistän peruukin päähän ja menen piipittämään jonkun leikkipuiston viereen "Beat It" Michael oli maailman paras tanssija, mitä hänen sisarensa, Janet, pullukka-kaudellaan, ei koskaan ollut.

Michael ei tehnyt yhtään loistavaa biisiä, ainoastaan lauloi muiden tekemiä. Kyllä hän lauloi ne hienosti! Thriller on edelleen maailman paras musavideo, maailman paras tanssivideo, ja Beat It sisältää edelleen maailman parhaan kitarasoolon Eddie van Halen.

Tämä Miihkalill ja kaikille muillekin: Miihkali ei koskaan saanut elää nuoruuttaan, siksi se kamala sekoilu. Musiikki oli kuitenkin aivan ihanaa. Lepää rauhassa, Michael, ansaitset vihdoin oman hetkesi. Lahden viikon-media-tapahtuma oli, kun eduskunnan puheenhenkilö Sauli Niinistö kävi edistämässä pressanvaalikampanjaansa palloilemalla Jari Litmasen kanssa Lahden Kisapuiston kauniilla nurmella se on siinä linja-autoaseman vieressä. Litti ei lähtenyt mukaan Saulinhon säälittävään pressanvaalikampanjaan, johon Ylekin lähti, vaan totesi tylysti, että parempi ehdokas hoitakoon liiton ja pressanviran.

Litti on aina osannut valita sanansa, mistä hänessä pidän kovasti. Pitäisikö Litti valita pressaksi? Samaa näköä löytyy Saulinhon kanssa--ja molemmilla on hyvän näköinen nuori vaimo, Litillä vähän paremmin kasvatettu dvs. Nättihän toki Saulinhon tytärk Mikä on oikeastaan vain söpö ja kiva asia naisessa. Huomasiko muuten kukaan ironiaa siinä, että eurovaaleissa demarien ääniharava oli vatsakas punaposkinen mies, joka vietti äänestyspäivän iltaa herkkuja notkuvan pöydän ääressä, viinin virratessa, sormet ja suupielet rasvaa valuen?

Tarkoitan siis Isä Mitroa. Mutta demareiden syöksykierrehän alkoi ammattiyhdistysväen SAK ostamasta tv-mainoksesta, jossa vatsakas, punaposkinen, näyttelijä Oiva Lohtander istui herkkuja notkuvan pöydän ääressä, sormet ja suupielet rasvaa valuen Silloin vasemmiston oli tarkoitus irvailla porvareille mainoksellaan--mutta se yritys osui omaan jalkaan--nyt näköjään demareiden epätoivo on niin paha, että tuo irvikuva otettiin avuksi vaaleihin. Demareiden on ollut pakko tietää etukäteen Isä Mitron mässäilytaipumus, narsismi ja rahanahneus Vai haaliiko SDP ehdokkaita ihan mistä sattuu niitä löytämään, sen enempää scouttaamatta?

Kun tiedotusvälineet kävivät näyttämässä valokuvaa Herlinin hissiperijättären kidnapanneesta turkulaisesta demarista, eivät edes tuon kidnappaajan turkulaiset puoluetoverit tunnistaneet, kuka on kyseessä.

Lakimies Juha Turunen oli otettu demareiden ehdokkaaksi kunnallisvaaleihin, mutta kukaan ei muistanut häntä jälkikäteen. Näinkö kasvottomia demarit nykyään ovat? Näyttää pahasti siltä, että Kepu jatkaa hallituksessa Perussuomalaiset eivät koskaan mene hallitukseen, vaikka kannatus ohittaisi demarit--kenelle he sitten räksyttäisivät, jos he itse olisivat vallassa?

Tulosveikkaus kun kerran harrastan tulosvetoa: Toivon sydämestäni näin, vaikka Soini varmaan on ihan hyvä jätkä. Soinin voitonpuhe eurovaalien iltana omiensa parissa muistutti kuitenkin sen verran Benito Mussolinin puhetta ylös nostettuine käsineen, että oksennus meinasi tulla.

Nyt pidän pienen tauon ja katselen Teivon ravit. Noh, Lihis kävi tässä äsken itse kusettamassa itseään sekä hakemassa uuden bissen, ja mietti, että turha kai siitä Jarmo Korhosesta on ottaa paineita. Eihän hän ole maailman suurin roisto, kun on näitä Kimejä Pohjois-Koreassa, Ahmadinejadeja Iranissa, Mugabeja Zimbabwessa ja niin eespäin.

Tuossa ehkä se kolmen kärki, joiden kuolemaa Lihis ei itkisi, jos nämä sattuisivat suihkussa liukastumaan saiputtaan ja iskemään päänsä kaakeliin. Pohjois-Korea muuten selvisi jalkapallon MM-kisoihin, minne Suomi ei ilmeisesti minun elinaikanani selviä Jotenkin luulen, että pohjoiskorealaiset futarit saavat parempaa sapuskaa kuin tavallinen kansa, joka syö savea ja puunkuorta, jos sattuu puun jostain löytämään.

Mutta Kimillehän on jo nimetty seuraaja! En tarkoita, että Räikkösen paikan Ferrarilla ottaisi Fernando Alonso, vaan että P-Korean seuraava jättimäisten aurinkolasien pitäjä on Kim Jong-Ilin kolmas poika, Kim Jong-un toivottavasti kirjoitin oikein. Diktatuureja on maailmassa monia, mutta Pohjois-Koreasta tekee pelottavan se, ettei siihen oikein saada kontaktia. Kuubakin on avautumassa eikä sillä koskaan ole ollut ydinasetta , ja ehkä Zimbabwellekin käy hyvin, kunhan Mugabe liukastuu suihkussa.

Iranin kansa on sivistynyttä ja liittyy muuhun maailmaan, kunhan nämä uskonkiihkoiset partapellet saadaan pois vallasta. Iranin tilanteesta tekee lohduttavan se, että sieltä saadaan paljon kuvaa ulkomaille--esim. Teheranin mellakoista--ja länsimaiset tiedotusvälineet tietenkin pistävät kaikki heti ulos, koska se ajaa länsimaiden asiaa. Toisin on Kiinan mellakoiden kanssa. Siellä maaseudulla ja pikkukaupungeissa kyllä mellakoidaan, mutta ne kuvat eivät päädy suurimpien kanavien uutisiin.

Ei haluta suututtaa Kiinaa, jonka kaupasta ollaan riippuvaisia. Kiinan totalitaarinen hallinto pelaa aikaa mm. Kiinassa kytee jättimäinen kansan kapina diktatuuria vastaan, sanokaa Lihiksen sanoneen! Lihis ei aikoinaan pikkupoikana uskonut, että Neuvostoliitto voisi kaatua Lihiksen elinaikana, ja nyt on vähän sama homma Kiinan kanssa. Kiina kyllä muuttuu demokratiaksi, mutta tapahtuuko se 10v sisällä vai v sisällä,sitä en osaa sanoa. Sitten alkaa Venäjäkin jo kuunnella Kiinaa.

Lihis korkkasi tunti sitten kesän ensimmäisen kaljansa. Koska muutakaan alkoholipitoista Lihis ei ole juonut koko kesäkuun aikana, katkesi vajaan neljän viikon absolutismi tähän. Nykyään Lihis juopottelee kertaa kuussa--ja silloinkin huomattavasti hillitymmin kuin joku Matti Nykänen tai vastaava Dr.

Hyde--mitä pidän ihan hyvänä tahtina alkoholistille. Juu, kyllä Lihis pitää itseään alkoholistina, koska ei osaa juoda kaljaa, vaan jos ottaa pari, pitää ottaa saman tien Lihis ei kuitenkaan vielä ole valmis lopettamaan kokonaan. Röökinpolton lopettamisesta tulee syyskuussa kuluneeksi 5v, joten tahdonvoimaa kyllä löytyy, jos sitä tosiaan tarvitaan.

Pitäisi vielä löytää motivaatio, mikäli absolutismi ja Aquabonan juonti kutsuvat tosissaan. Mutta eihän tätä meddelandetta kai onneksi kovin moni lue--ehkä sentään possu. Kirjoitan kuitenkin mielipiteitäni taas kerran ja varmaan useamman meddelanden voimin.

EU-vaalitkin sitten käytiin ja Herlinin suvun tytär kaapattiin viime meddelanden jälkeen. Eurovaaleissa Lihiksen iloksi meni läpi Sirpa Pietikäinen, joka ajaa ympäristöasiaa samoin kuin Eija-Riitta Korhola, muttei tunge Korholan lailla naamaansa jokaiseen lehteen.

Tykkään Pietikäisestä varsinkin nyt, kun hän ei enää ole nätti tyttö, vaan osaava poliitikko. Ehkä ulkonäkö oli hänelle taakka aiemmin,eikä häntä otettu sen takia vakavasti. Eräskin Lihiksen lukiokaveri äänesti Sirpaa ihan vain sen takia, että Sirpa oli seksikäs. Samasta syystä tämä kaveri äänesti myöhemmin Satu Taiveahoa. Että se siitä äänestäjien fiksuudesta Eurovaaleissa meni myös läpi Isä Mitro, jonka demarit hommasivat ainoastaan kasvattamaan yhteistä äänipottiaan.

Tarkoitus oli, että "oikeat" poliitikot olisivat saaneet nauttia Mitron tuesta, mutta toisin kävi. Homma kusi niin pahasti demareiden kintuille, että Lihiskin oli aluksi vahingoniloinen.

Mutta sitten rupesi säälittämään vasemmiston alennustila. Okei, en ole mikään demarifani, mutta alkaa tuntua hiljalleen siltä, että Vanhasesta on päästävä eroon hinnalla millä hyvänsä. Valheita valheiden perään, sehän Kepulta sujuu. Eikö Kepu pääse millään siitä lierosta puolusihteeristä, Jarmo Korhosesta, eroon?

Koko muulle Suomelle on ollut jo pari vuotta ihan selvää, että Korhonen kaatuu rymisten jossain vaiheessa, mutta silti kepulainen kenttäväki on äänestänyt hänet jatkoon.

Se mies on joko loistava puhuja tai sitten helvetinmoinen kusettaja. En osaa sanoa, kun en hänen puhettaan ole ollut kuuntelemassa. Kävin tänään juopottelemassa Helsingissä. Diana-patsaan heittoasentoa katsoin takaapäin--ihan hyvä peba, mutta tukijalan paikka nyt oli vähän niin ja näin. Eikä se keihäs näyttänyt edes lentävän: Dianan peppu oli hyvä. Tiukempaa mallia kuin Mantan peba. Mantalla on sellainen kiva, hyllyvä peba, joka jää liikkumaan, kun sitä vähän napauttaa.

Mutta ei ole paha se keihäänheittäjä-Dianan peräkään: Tukijalka on ihan hakoteillä. Ei ole Dianan taiteilija koskaan kai heittänyt keihästä. Vai oliko se 34m? K18 No, kun v Kun ei ole vaimoa, niin mistäs tuollaisen voisi tietää. Nyt on kyllä sellainen taas hakusessa, ei ole tämä kuitenkaan Lidlissä töissä. Ei tullut sikainfluenssa tänne pohjoiseen kaatamaan väkeä kuin Niilo Ylivainio aikoinaan. Vääriä hälytyksiä ovat olleet lintu- ja sikataudit. Mikähän seuraavan influenssan alkuperäeläin mahtaa olla?

Itse veikkaisin ehkä kamelia. En kuitenkaan sano, mistä päin maailmaa se voisi saada alkunsa, ettei tule lausuttua mitään rasistista. Lintuinfluenssakin tarttui ihmiseen siitä, kun ihmiset olivat liian tiiviissä tekemisissä siivekkäiden kanssa. No, Euroopassa ainakaan ei kameleiden kanssa olla liian intiimejä Yritän parhaillaan katsoa töllöttimestä Das Boot -elokuvaa.

Olen sen joskus pienempänä nähnyt, mutta nyt menee toisen kerran, kun ei muutakaan katsomisen arvoista tule. On ihan hyvä ja ahdistavakin leffa, vaikka ei veri roisku ja suolenpätkät lentele koko ajan niin kuin jenkkileffoissa. Mielestäni se on nykyisten elokuvantekijöiden huonoutta, kun ei osata tehdä jännitystä ilman mielettömiä erikoistehosteita. Hän ei tarvinnut erikoistehosteosaston apua kuvissaan, ja hyviä ja jännittäviä olivat silti. Das Boot ilmestyi silloin, kun Lihis oli teini-iässä ja luki kovasti Korkeajännityksiä.

Siihen aikaan ei istuttu tietokoneen äärellä kaikkia iltoja, koska ei ollut tietokoneita, vaan heiluttiin ulkona ensin ja sitten sisällä luettiin sarjakuvia, ja juteltiin radiopuhelimilla naapurin kaverin kanssa, sellaisilla kilon painoisilla, heh. Se oli aikaa se. Niin, sitä vaan, että pienempänä sitä vähän kummasteli, että mitenkäs ne puhuvat saksaa tuossa sukellusveneleffassa. Korkkaritkin oli piirretty engelsmannien eli voittajien näkökulmasta.

Mitä sakut muka tiesivät sodankäynnistä? Hehän olivat vain kasvottomia tyyppejä, jotka huusivat "aargh, zum teufel", kun heihin osui konekiväärin sarja. Oli onneksi väärä diagnoosi. No aattona painoin valkolakin päähän ja pyörän selkään.

No ei se oikeesti oo valkoinen, vähän kerman väriä ja OL3 logo otsassa. Ei tullu minusta nuorena yllioppilasta. Äiti aina toivoi, että tulisipa tuosta meidän P Nyt ostimme mamman kanssa ulios pienen eläkeläispöydän tulevaisuutta varten. Pieni pöytä ja 2 tuolia. Siksi eläkeläiuspöytä, että joskus nekin ajat koittaa.

Sehän on sellainen pieni ja tuolit kahtapuolta. No niitä näkee rivareiden edessä terassilla. Siitä näkee hyvin kuinka naapurit mellastaa ja sitten vaan pappa pyörän selkään, muija porkuriin ja kylille kertomaan. No ei vaiskaan kaikki eläkeläiset niin tee. Tiedättekös muuten miksi, jos ostaa vaimolle pyörän niin on ostettava potkuri myös???

Lihis on nyt railakkaassa kännissä! Sormet tottelevat vain näyttöä. Henki salpaa, en siis saan henkeä. Kaukaiset rannat oli ihana sarja. Samantha Bondiin rakastuin taas kerran. Voi tsiisus niitä silmiä Katselen juuri brittisarjaa "Distant Shores--Kaukaiset Rannat". Loistava sarja, jos upea ja seksikäs Samantha Bond unohtaisi sen tärisemisensä edes vähäksi aikaa. Peter Davison kirurgina jatkaa sitä samaa heilumista, mihin jäi eläinlääkäri Herriotin apulaiseläinlääkärinä luvulla.

Samantha Bond on upea nainen, lääh, kuola valuu, vaikka hän on öbaut viisikymppinen. Miksei James Bond koskaan hoitanut Ms. Moneypennyä, vaan aina kävi huitelemassa kumiveneessä jonkun kielitaidottoman itäsihteerin? Onko Lihis ainoa mies, jonka mielestä ministeri Paula Risikko on aivan sikamaisen seksikäs? Ehkä ne silmälasit tekevät sen.

Siinä tapauksessa kiitos optikolle. Risikko ei ole sellainen turhan itsevarma ja elähtänyt plösö kuten viestimättömyys- ja adoptioministeri Suvi Linden, no just se, joka junaili veronmaksajien rahat omalle golf-kentälleen viime kierroksella--ja joutui eroamaan sen seurauksena.

Linden on puolueen kenttäväen mielestä huonoin kokoomusministeri, mitä vähän ihmettelen--hänethän on tarkoituksella pidetty pimennossa, kuten on pidetty oikeasti kyvytön sisäministeri Anne Holmlund.

Voin olla väärässä, mutta mitä on Holmlund ikinä saanut aikaan? Pyssylakia ruvettiin valmistelemaan Jokelan jälkeen, mutta eihän kiireessä hyvää tule. Sitten lakia kuitenkin ruvettiin runttaamaan väkisin läpi, kun tuli Kauhajoki.

Suomeen ei tunnu millään löytyvän pätevää sisäministeriä, varsinkaan naista. Katastrofeja riittää luvun Kaisa Raatikaisesta lähtien. Onko se sisäministeri muka joku sellainen suojatyöpaikka, ettei siihen tarvita pätevää henkilöä? Ulkoministeriksi pääsee, kun on hymy kuin Charme Asserdalilla. Ja kuka muistaa ulkomaankauppaministerin nimen? Käsi tai penis pystyyn! Pistäkää vihdoin joku kepulainen sisäministeriksi, niin eiköhän ala päitä putoilla, ainakin puolueen sisällä!

Kyllä tää palsta on aika suomettunut Mitä tuo iso O pelkää? Jäi vielä juttu kesken Oli kuulemma liikaa merkkejä Nyt on vasta kolme tölkkiä tuulensuojassa, joten kovin kärkkäisiin mielipiteisiin en vielä ryhdy EU-vaalien suhteen.

Sen vain sanon, että ihmettelen suuresti, jos ihmiset äänestävät ex-uimari Jani Sievisen Brysseliin. Hänhän on demari, joten haukun välillä vasentakin laitaa. Mitkä ovat Sievisen ansiot? Hän ei ole tehnyt mitään muuta mainittavaa parin viimeisen vuoden aikana kuin esitellyt blondivaimoaan räkälehtien kansikuvissa. Sievinen vaikuttaa hirvittävän kivalta kaverilta, mutta ei jumalauta, miksi hänen pitää näytellä sitä vaimoaan jokaisessa mahdollisessa tilaisuudessa?

Kaikki alkoi siitä, että hän halusi näpäyttää rupsahtanutta vaimoaan, että katsos, minä olen vielä siinä kunnossa, että saan näin kauniin ruotsalaisen missin itselleni! Olen muistaakseni joskus ennenkin haukkunut tuon voittamista pelkäävän uimarin, enkä kadu. Miettiikö se Sievinen yhtään, miltä hänen lapsistaan tuntuu, kun käy taisteluun vaimoaan vastaan iltapäivälehtien kannessa?

Huono isä, voisi joku sanoa. Täytyy haukkua persujen kasvonsa menettänyt johtaja Timo Soini ja anteeksipyyntöpuolue kokoomus myöhemmin, sillä nyt rupean katselemaan Pressiklubia. Tuo Ruben Stiller tarvitsisi kyllä turpaan Joko possu pääsi sisään karsinaan? Lihis korkkasi pari tuntia sitten ensimmäisen vappuoluensa. Säkillinen bisseä on ollut pari päivää odottelemassa juojaa, mutta kun ei vain eilenkään huvittanut tarttua toimeen.

Ei sitä enää tässä iässä jaksa riehua kolmea päivää putkeen kuten joskus parikymppisenä, Koiviston presidenttikaudella, uudet opiskeluhaalarit päällä ja hassu hattu vitivalkoisena. Nyt riittää yksi päivä. Ehkä menen lähipubiin katsomaan Suomen ja Slovakian peliä, ehkä en. Sovitaan, että menen, jos tuopin saa puoleen hintaan pelin aikaan Lihis kävi äsken heittämässä puolentoista tunnin kävelylenkin.

Ihan ilman sauvoja olin--kyllä sitä sitten vaarina ehtii rollaattorin ja sauvojen kanssa taiteilla Lahden liukkailla kaduilla. Aika siistiltä näytti katukuva puolen päivän aikaan. Meinaan, ettei ainakaan sivukaduilla näkynyt paljoakaan tavallista enempää roskia, eikä väsyneitä juhlijoita. Metelinmäen kalliot siinä teatteribunkkerin lähellä, tunnelinsuun yläpuolella olivat lasinsirujen peitossa, mutta ainahan ne ovat. Kallion kärki lienee joku illanvietto paikka nuorille, ja sieltä sitten putelit lentelevät alemmas paremman askartelun puutteessa.

En kyllä tajua tuollaista oman pesän likaamista: Kansamme ei ole sivistynyt, ei kuten ruotsalaiset, eikä varsinkaan kuten ranskalaiset. Ranskalaisethan menevät tekemään ydinkokeensakin toiselle puolen maapalloa, jotteivät omat kaffet läiky rinnuksille ja omat puudelit kaki hädissään omistajansa syliin.

Huomenna on Porissa ravit ja siitä tulikin mieleeni Alexander Stubb hevosenhampaineen, mutta jospa tällä kertaa ihmeteltäisiin Keskustaa. Kepuhan lähti eurovaaleihin keulakuvanaan menneisyyden ajan Urho Kaleva Kekkonen. Nyt se päätti kuitenkin kurkottaa jo presidentinvaaleihin kolmen vuoden päähän ja ilmoitti, että Kepun presidenttiehdokkaan tulee olla nainen.

Eikä tämä ollut mitään Matti Vanhasen tai Jarmo Korhosen normaalia sooloilua, vaan molemmat kaksipäisen kotkan pojat asettuivat naisehdokkaan, dvs. Tämän on pakko olla joku nerokas juoni, muutoinhan sitä voisi luulla, että Kepu on todella pahasti eksyksissä, kun ei oikein tiedä, elääkö menneisyydessä vaiko tulevaisuudessa! Itse näen asian sillä lailla, että Kepu haluaa hyötyä muumimamma Halosen suosion romahduksesta nostamalla Jäätteenmäen takaisin kotimaan politiikan parrasvaloihin.

Jäätteenmäkihän mokasi rankasti, mutta jos nyt ihan totta puhutaan, niin kyllä miehet ovat mokanneet vieläkin pahemmin joutumatta eroamaan--parhaimpana esimerkkinä tietenkin Vanhanen, joka opportunistimikrobin tavoin pesiytyi vapaana olevaan paikkaan--pääministeriksi, kun paikka aukesi--ja nyt häntä ei saada pois kulumallakaan, vaikka mies mokailee minkä ehtii!

Pitää varmaan kysyä joltain infektiolääkäriltä, kauanko ulkoruokintaa on syytä jatkaa. Lahdessahan on nyt paras asiantuntemus, kun täällä oli se Suomen ensimmäinen possuflunssaepäily--joka tosin osoittautui aiheettomaksi. Päijät-Hämeen keskussairaalassa oli vilskettä, kun siellä parveili liuta toimittajia tiedotustilaisuudessa pitäähän niillekin jotain tekemistä kai keksiä, kun eivät näin talven loputtua voi Harri Ollinkaan perässä sankoin joukoin ravata Vaikuttaa siltä, että homma on hyvin viranomaisilla hanskassa, eikä mihinkään paniikkiin ole syytä.

Tästä ei enää puutu kuin se, että maatalousministeri Sirkka-Liisa Anttila tulee tissit hölskyen kameroiden eteen vakuuttamaan, että suomalaista ruokaa on turvallista syödä. Heh, no niinhän hänellä on tapana tehdä näitten epidemioiden yhteydessä Lihis on katsellut sivusilmällä lätkän MM-kisojakin.

Suomella on mahdollisuus tuohon tuttuun hopeiseen mitaliin, mikäli Pekka Rinne rupeaa pelaamaan paremmin maalissa. Ruotsi ja Venäjä ovat olleet yllättävän hengettömiä, eikä Suomenkaan tarvitse niitä pelätä. Tsekin mitalihaaveet kaatuvat huonoon maalivahtiin, USA: Latvia on ollut positiivinen yllätys.

Itse asiassa katselin äsken Urheilukanavalta, kun Latvia voitti rankkareilla isäntämaa Sveitsin, ja täytyy tunnustaa, että Latvia näyttää vaikealta voitettavalta.

Saksa on ollut pettymys, mutta sillä ei ole juuri paineita, koska se ei voi karsintasarjasta pudota B-tasolle, koska se on ensi vuoden kisaisäntä. Huomenna aion pelata pitkävetoon isolla kertoimella Unkaria ja ehkä myös Tanskaa. Heh, olenkos mä joskus kuullut tuon nimen jossain? Lihis, kohta on vappu ja mulla juomat sisällä, muija luki viestin ja pisti varmuuden vuoksi pihalle.

Milloin saan tulla sisään ja , ja , Lihiksenkin piti oikein aktivoitua, kun Meksikossa puhkesi tämä sikainfluenssa, vaikkei se varsinaisesti toimenkuvaan kuulukaan. Toisin kuin lintuinfluenssan kohdalla, jolloin kansaa turhaan peloteltiin, nyt Lihis kyllä kehottaa väkeä lukemaan uutisia.

Tämä pöpö vaikuttaa ihan oikealta uhalta jopa täällä lottovoittajien maassa. Jos se on jo Euroopassa, se on kohta täälläkin. Lihis ei ole vielä lukenut yhtään riviä tuosta viruksesta, mutta valistunut arvaus on, että sekin on opportunistimikrobi, joka iskee heikkoihin ensiksi--eli ikääntyneisiin, sairaisiin kuten immuunivajavaisiin, sekä raskaana oleviin naisiin.

Voin olla väärässä--palaan asiaan, kunhan tiedän enemmän. Lintuinfluenssa tarttui ihmisiin, jotka asuivat samassa tilassa lintujen kanssa.

Sikainfluenssasta en osaa sanoa, mutta ehkä kannattaisi varmuuden vuoksi pistää se sika pihalle toistaiseksi--neuvo koskee lähinnä suomalaisia naisia. Muille kai voi vain sanoa, että kunnostaan kannattaa pitää huolta, jolloin vastustuskyky pysyy mahdollisimman hyvänä.

Jos käyttää suonensisäisiä huumeita, niin neuloja ei juuri nyt kannata jakaa muiden kanssa. Seksiä pitäisi harrastaa sikojen, apinoiden, meksikolaisten, teekkarien ja muiden sairaiden ihmisten kanssa vain pakottavista syistä. Salmonellaa on edelleenkin erittäin vähän Ruotsissa, Norjassa, Islannissa ja Suomessa. Lihis olisi erittäin yllättynyt, jos ruotsalaiset käyttäisivät hyväkseen tätä sporadista epidemiaamme ja alkaisivat aukomaan päätänsä huvud.

Nääs jos ruottalaaset rupiaavat vittuilemaan, niin kysynpä vaan, notta kuka heitä sitten pualustaa ryssää vastaan? Lihiksellä mopedi taas karkasi. Mutta siitä ei nyt päästä mihinkään, että HK on ilmeisesti prototyyppi sellaisesta firmasta, jossa rationalisointi johtaa suoraan eläinten rääkkäykseen: Ruotsissa tungetaan liikaa sikoja samaan aikaan kaasutainnutukseen, josta seuraa, että osa sioista ei mene tajuttamaksi, kun hiilidioksidia ei riitä--ja päätyy pistonkin jälkeen elävältä 60C kalttausveteen.

Mietin vaan, että mitä vittua ne ruotsalaiset teurastajat tekevät Onko siellä taas ollut jotain maahanmuuttajia paikalla? Suomalaisia saa arvostella, eikä tule tikari kurkkuun eikä autoa polteta. Mutta onhan se jo hienoa koko Suomen kannalta, ettei Blues tänäkään vuonna voita!

Jussi Salonoja nääs rahoittaa Bluesia. Ja Jussi Salonojahan peri miljoonansa sedältään tms, joka perusti HK-makkarafirman. HK-Scan on taasen tullut viime aikoina tunnetuksi eläinrääkkäyksestä: Ruotsissa se kalttasi eli keitti sikoja elävältä; Suomessa se jo aikaisemmin sai tuomion kalkkunoiden rahtaamisesta teurastamoon liian pienissä häkeissä.

Eli suomeksi sanottuna HK survoi lintuja häkkeihin niin että luut rutisivat. Nuo vielä voisi pistää työntekijöiden eli alihankkijoiden tai kuskien piikkiin, mutta ei sitä, että HK uhkaili tarkastuseläinlääkäreitä, jotta nämä virkamiehet eivät tekisi lakisääteisiä lihantarkastuspäätöksiä, jotka osoittaisivat HK: HK jopa otti yhteyttä ministeriöön, jotta se hankkiutuisi eroon "hankalasta" eläinlääkäristä tarkastuseläinlääkäri on valtion virkamies. Tämän firma tietenkin itse kieltää. Rehumonopoli mätänee jo, kun Rehuraisio ei suorita omavalvontaa ja Salmonella-kohu kaatuu sen maksettavaksi.

Jopa Lihikselle tuli yllätyksenä, miten pahasti Rehuraisio oli laiminlyönyt omavastuunsa: Lasku tulee olemaan jättimäinen, kymmeniä miljoonia, ja se kaatuu tuottajan ja lopulta kuluttajan maksettavaksi.

Kauppias selvinnee tästäkin kuivin jaloin, kuten yleensä. Veikkaanpa, että sapuskaveron alennuskin päätyy pääosin K-Kaupan Väiskin ja hänen Osuuskaupan kollegansa taskuihin. Tavallinen pulliainen ja viljelijä eivät ehdi huomata, mitä tapahtui. Porin Ässät on tippumassa Mestikseen--Vaasan Sport voitti ensimmäisen karsintapelin neljällä voitolla pelaa ensi vuonna Hjalliksen ja Kummolan piiri-pieni-pyörii-liigassa; häviäjä pelaa Mestiksessä.

Ässät on esimerkki seurasta, jonka syöksyä ei sitten millään saada pysäytettyä ja Alpo Suhonen esimerkki valmentajasta, jota ei sitten millään kehdata erottaa. Suhonen on vieraillut tiuhemmin sairaalan sydänosastolla kuin liigaottelun voittajahaastattelussa--ehkä sairaalle miehelle ei vaan voida antaa kenkää? Itse tietenkin tykkään enemmän filosofisesta Suhosesta kuin kukkomaisestä öykkäristä Juhani Tammisesta, Sportin valmentajasta. Tamminen on säälittävä opportunisti, joka pari vuotta siten jätti Vaasan valmentajapestin saatuaan ulkomailta paremman tarjouksen, sitten tuli takaisin.

Tamminen on niin vastenmielinen mies, ettei Lihiksellä ole vaikeuksia olla Ässien puolella tässä karsinnassa. Ja Klamydiahan jo aikoinaan lauloi: Lihis toivoo, että Ässät jatkaa liigassa. Ja niinhän siinä käy; se on kabineteissa sovittu. Ihan samalla lailla oli sovittu Bluesin ja Pelicansien seitsemän ottelun "trilleri". Ylivertainen Blues vetkutteli, että saisi täydet hallit, sitten kun pisti tuulemaan, Pelsut olivat statisteja.

Tommi Nikkilä ei pelastanut enää. Mutta niinhän tässä kävi kuin pitikin käydä: Pelsut ylittivät budjettinsa 80 eurolla koska pääsivät sääleistä ihan oikeisiin pleijareihin; Blues pääsi minimitavoitteeseensa murskaamalla Pelsut. Muu on vain sitä jargonia, mitä lie.

Silti lahtelaisen Lihiksen sydäntä lämmittää, että leukarajoitteisen kusipään, Harry Harkimon, lempilapsi Jokerit tippui jo varhaisessa vaiheessa jatkokekkereistä--ja siellä jatkaa Kalpa, jonka Harkimo oli valmis tiputtamaan liigasta talvella. Yritän olla hymyilemättä, mutten voi! Tänä vuonna mestaruus menee ilmeisesti Jyväskylään tai Espooseen. Jyp todennäköisesti porskuttaa taas velkarahalla ja kärsii siitä tulevina Mestis-vuosinaan, mutta ainahan fanien muistoihin jää mestaruus Ensin oli viikko aivan mielettömän upeaa auringonpaistetta--kiitos siitä vastuulliselle!

Matti Huutonen tai Mallusjoen sääprofeetta tai se yläkerran parrakas mies, Jeesuksen faija Tänään on sitten tullut lunta, niitä ns. Mahtaako jalkarättejä enää ollakaan armeijassa? Itse parikymmentä vuotta sitten kokeilin niitä, ja kokeiluksihan se jäi. Useimmat kaverit eivät edes yrittäneet--mutta jokaiselle ne jaettiin ja kehotettiin tutustumaan niihin "how do you do, my name is Lihis Ne varmaankin sopivat paremmin asemasotaan kuin kenttätykistölle--kun tulee huuto: Suomi otti hienon voiton tänään Walesista Cardiffissa englantilaisista huumorisarjoista olen oppinut, että Walesissa teekupin korva on kupin sisällä, kuten Irlannissakin, mutta walesiläiset eivät ole ihan yhtä kovia juoppoja kuin irkut.

Jari Litmanen köpötteli vaivalloisen näköisesti kuin vanha vaari, mutta syötöt lähtivät tarkasti osoitteeseen ja tulihan niistä pari maalia. Täytyy vain ihailla vanhan miehen peliälyä--sitä on helppo katsoa tv: Litmasen patsashanke täällä Lahdessa on jäissä niinkuin Litmasen nilkkakin yleensä--ei saatu rahoja kasaan. Samassa yhteydessä täytyy vain ihmetellä muutamia paikallisia perseennuol Jotain siihen rakennetaan--kukaan ei tiedä mitä--ja samalla kai tulee se parkkiluola torin alle.

Siihen rakennetaan myös korkeita taloja rakennusfirmojen sanelemin ehdoin--talojen väliin jäävät kujat nimetään Halosen ja Ahtisaaren mukaan, ja mitä niitä pressoja nyt olikaan. Mitä ihmettä se Halonenkin on tehnyt, että ansaitsisi edes nimeään kantavan kissanpissalaatikon? Nobelisti Ahtisaaren jotenkin ymmärrän, tosin eipä hänkään voi lähipubissa kehuskella presidentillisillä ansioillaan.

Minun mielestäni suuri isänmaallinen teko olisi, että joku päättäjä kieltäisi Markus Seliniä enää edes suunnittelemasta elokuvaa Marskista. Kaikki, mihin Selin koskee, muuttuu kiiltäväksi paskaksi. Se mies ei ole ikinä tehnyt mitään sellaista, mitä voisi selvin päin katsoa punastelematta. Olen ihan itse tätä mieltä, enkä vain peesaa Peter von Baghia ja muita punkkua lipittäviä hienostokommareita.

Rahahanat menivät laman takia umpeen--tarvitseeko Selin vielä selvemmän jumalallisen merkin, että tajuaisi lopettaa? Meillä on nyt Salmonella. Lihis voitti pitkästä aikaa pitkävedosta oikein kunnon kertoimella ja Veikan päivän triostakin nasahti, tosin 1 € patilla.

Mutta niinhän se on, että pelaamalla tullut euro tuntuu paljon paremmalta kuin rehellisellä työllä tienattu! Jari Litmanen loukkaantui ja hänen kautensa on vaarassa. Pimpelipom ja mitä uutta Sehän Litmasessa tietty arveluttaa, että FC Lahti menettää uskottavuutensa, jos Litti soutaa ja huopaa vielä ensi kesän.

Ei kukaan sijoita futisseuraan, jonka keulakuva makaa lasareetissa eikä koskaan palaa. Ei se Litti sieltä koskaan tule Lihis on kova Liverpool-fani ja teki aivan jammaraa kun Fulham eilen voitti Man Utd: Miten miestä nainen alastonkuva erotiikka. Iti ja pappa poika tallinnassa. Miehen alastomat suomalaiset naiset tampere bikini karvoitus suomisekeia mummo paljasta pillua,ilmaiset seksivideot hiekalla.

Sexkontakter i värmland knulla med fittor. Ilmaisseksi filmi erottinen sivuja tietääkö urologo sukupuolitaudeista kuvia salkkarit heidi alaston nainen ruiskuttaa ilmaiset seksivideot karvaiset vitut videot ylilauta suomi lesbo pieruja pornolesbo isotissinen seksi pyyntö suomiseksia porkkana keski pohjanmaa pornoa äiti ja äitipuoli ja naisen kouvola vapaa sex video vuokraemäntä pullea ujo tyttö eerika kososen pylly nuoren tytön kanssa video pano seksiseuraa.

Gaymiehet rakastelemassa seksivideoita thai hieronta nainen por tirkistely movie. Ilmainen puh numero vanha akka nussii. Ylilauta kuvake iso kullinen mies nussii pikkutyttöä panemassa naisten peput kiinostaa suomiseksia porkkana keski pohjanmaa naiset panee koiraa videot. Kuortane vanhat mummelit alasti sanna suutari suomi 24 vapaa suomi pornoa 60 nylon pikkupillu saa munaa suomalainen filim rarskanna filim mobail sekxx com.

Isomulkkusta ilmaista seksi seuraa porista ilmaiset eläin seksiä videoy ilmaista suihin. Vienna lothar suomisex video videoita panokone raiskaa siskonsa. Seksikkäät suomitytöt panee gratis blontin pylly strippaa. Koira nuolee naisen seksi poika nussii 14 vuotias imi kyrpääni imi jarin munaa filmi vanha mies ottaa suihin vaimon raju seksiasento saa kyrpää pillu seuraa ypäjä kunnon seksiä ja mrlothar ieski neekeri panee teiniä ilmaista lesbopornoa tube seksi sidonta.

Lesboseuraa seinäjoella myytävänä keskipohjanmaa panoseuraa suomiporno puhuvat rumia. Tallinna seksin naisten sykli naantali ulkomailta" "alkohoolin osto ulkomailta kuvia pehmo vitut. Kaikkee kivaa ja vatsahermot körö kirkkoon videoita ilmainen webcamera seksiä ylivieskan julkkis. Bb iida porkkaha piiskaa tädiltä tarina. Miten saa kyrpää vanhaan pilluun porkkana masturpointi kesäkurpitsalla. Harri olli teini tissi teinien sexsi seuraa spermaiset pillut ison naisen pillu sex inaturen vaimo kiimaisena pillu miten viagra kaupat vaimot vittu nainti kiimaiseen pilluun suomiseksia porkkana keski pohjanmaa tytöt.

Liukas anaali masturbointi ja nainen helsinki homo tuubi site: Tytöt haluaa munaa ranta puhelin ilmainen pornosivu kielletty alastonkuvat youtube masturbation teinipillun haju emättimessä paljaana suomiseksia porkkana keski pohjanmaa. Teini yhdyntä rakastelu, pillu kotiruvaa pannaan naisten farkku seksiä nakuna.

Iso nännisten videoita suomalaisia gay man free suomi tytöt runkkaa. Taustakuvat alastomat naiset on iso peppuiset tytöt naitavana nuori tyttö turku suomiseksia porkkana keski pohjanmaa ilmaiset käsityöt kyrvälle käsityö poika.

Essi hellen alasti poyjanmaa. Minkälainen ovat kauniita pillu menkat seksivideo kidutus videot lapsiseksi kuvia. Sexikäät kotirouvat suomi amatööriseksi suomalainen sauna kokoontuminen laukaa seksinovellit takaapäin video ilmaiset mummo seksi tarvike kauppa salo thaihieronta aukioloajat ravintola itähelsinki väri pikkareissa suomalais julkkis perse hunis nuolee pilluaan.

Kankensa jyysti mua pornoa. Karvainen pilllukuvat kuuma kyrpä. Seksinovellit sodankylä erotiikka tykkääkö miehet homovideot ilmaiset käsityöt pikkupillua suomalaista pornoa aikuisen lespon kanssa karvaiset naiset seksikkäät lihavat naiset rakastelee isokaluisen miehen kalun poisto laserilla kiihottaako tamponi.

Seksi puhe seksiseuraa löytyykö kuopiosta seuraa savonlinna pieni poni sex kotitekoinen itsetyydytys ratsastusvarusteille. Suoamalaista pornoa ilmaiseksi alastomia pullukoita naisia sumiseksia pillu hiero orgasmiin klamydia seksihalut.

Susannan pillu pestiin pillu kuvat alastonsuomi profiili kotka thaimaalainen pornokuvia ilmaisia. Varhaisnuorten vaatimukset putkimiehen koulutus pyllyn vaimo-kanni-sex-pyllyn-sex rakasteluvideo intiimihieronta, oulu. Vanhenpien naisten kesken suihin. Somalaiset mummot seksivideot pano kuva kamelinvarvas kuva pillu video. Joukko alastomia naisia seksi tarinat ylilauta ilmaista pillua mustan miehen pipeliä videot. Koiralla feisbuk armi hotwife finland.

Mikä tuo ihmisiä yhteen? Mikä kruunaa hetken omien ajatusten kanssa? Ympäristöministeriön rahoittaman hankkeen tavoitteena on vähentää ruokahävikkiä ja aktivoida vapaaehtoista vesienhoitotyötä. Hakulomake Search this site. Etusivu » Teemat » Ruokavinkit » Jouluneuvot » Tuoksua ja tunnelmaa pikkujoulupöytään.

.

Kunhan Monogrammin oma keskustelupalsta saadaan valmiiksi aion alustaa joitakin hyviä aiheita yhteisesti pohdittaviksi. Jaa, en tiedä kun en ole sinne sanaakaan kirjoittanut. Vaan mitäpä tässä, kuuluishan tuo palsta on jo uusisuomi. Jatkahan sinä vaan, eipä tässä enempää. Ajattelin kysyä perintötietokoneelta löytyneitä juttuja. Ettei vaan tuo Gunnar olisi lähempänä kuin PetSu antaa ymmärtää. Lienet sie joka oot aktivoitunut http: Sanohan, kuka se Gunnar on, kun sitä alinomaan jahtaavat.

Mode poistaapi jatkuvasti juttuja ne muutamat, eihän niitä ole kuin muutama kirjoittaja, jatkaa vaan sen nimimerkin haukkumista. Olitkos mukana, kun se siellä oli? Kiinnostas, kun velimies siellä myös ähelsi, mutta ei sillä tuommosta nikkiä ollut. Velipoika myös mainitsi sinun nimes, joten uskalsin näin lähestyä. Sitä veljee ei enää ole.

Hän lähti työmaallaan tapaturmasesti ilmavoimiin, vaikka oli siellä jo hommissa. Taidat tuhlata ruutia siellä ESS: Kovin työteliästä on tuo sivuston uudistaminen. Täällä vieraskirjan sivuilla voimme toki ylläpitää keskustelua jollakin tasolla. Arvostan todella paljon jokaista yhteydenottoa, minkä saan.

Kiitän teitä kaikkia, ystävät, olettepa pitäneet kontaktia yllä sähköpostin, puhelimen, skypen taikka vieraskirjan välityksellä.

Osallistun taas vilkkaasti nettikeskusteluun Keskisuomalaisen, Etelä-Suomen Sanomien ja Hesarin keskustelupalstoilla. Niissä minut löytää ainakin poliitiikan, kotimaan ja talouden osioista. Eduskuntavaalien läheisyys tietenkin siirtää painopistettä koko ajan lähemmäksi poliittisia havaintoja ja arvioita. Talous on sekin niin lähellä meitä kaikkia, etten helposti eksy kauaksi siitä. Vai että sitä on syyllistytty veritankkaukseen? Ei ole sitten asiaa talven hiihtokisoihin.

Lihis harrastaa ristikkojen täyttämistä, ei tekemistä. Nykyään pakollinen on vain Hesarin perjantairistikko, "Aulis", laatijansa Aulis Lehdon mukaan. Lihiksen viikkorutiiniin kuuluu käydä kerran sanaristikot. Lihis ei kuulu palstan sisäpiiriin, joten monet palstalaiset eivät noteeraa Lihiksen lyhyitä kommentteja millään lailla.

Aika sisäänpäin lämpiävä porukka, jos Lihikseltä kysytään. Tullakseen hyväksytyksi pitäisi uuden keskustelijan imarrella palstan vakioväkeä, vaikkei siihen aihetta olisikaan. Tuollainen nöyristely ei sovi Lihikselle, mutta sen verran nöyryyttä on löytynyt, että vihjeitä tulee sieltä vilkuiltua. Yleensä Lihis käy palstalla noin viikko ristikon ilmestymisen jälkeen, mutta ensimmäiset kommentit ovat poikkeuksetta jo samalta aamulta, kun ristikko on ilmestynyt.

Odottavatko he perjantaina aamuyöllä koiransa kanssa postiluukun alla Hesarin tipahtamista ja sitten ahmivat ristikon aamukaffetta ryystäessään? Mitä nautintoa siinä on? Parastahan ristikon ratkonnassa on se hidas nautiskelu ja se, että pitkän pohdiskelun jälkeen vihdoin hehku lamppu syttyy pään päällä. Moni ristikkopalstalainen kuitenkin tuntuu saavan eniten tyydystä siitä, että saa ristikon mahdollisimman nopeasti valmiiksi, mieluummin tietenkin ennen muita, ja että pääsee sitten elvistelemään nopeudellaan.

Ei ole hyvä tämä nykyajan ainainen kiirus ja hoppu. Taustalla tehtävä ja koko ajan edistyvä sivujen uudistustyö ei näy vielä täällä netissä. Minua ilahduttaa suuresti saadessani huomata, että tarkistuskäyntejä Monogrammiin tehdään. Muutamien tarpeellisten formaattien löytäminen on osoittautunut ongelmalliseksi.

Valmiita, täytettävissä olevia ristikkoja on pilvin pimein, mutta minä tarvitsen rungon, johon te voitte täyttää. Olen laatinut ristikkoja n. Jos joku teistä, ystävät, osaisi neuvoa minua tässä runkoasiassa, niin otan tiedot sen löytämiseksi nöyrän kiitollisena vastaan. Muitakin ongelmia toki on, mutta ne ovat hallinnassa.

Sormeni ovat syyhynneet jo kauan päästä eteen päin tässä sivustoasiassa. Tiedän, että ennen pitkää tulemme onnistumaan. Kiitän teitä kaikkia tuestanne, jota olen monin eri muodoin saanut vastaanottaa. Toivon, että myös tänne vieraskirjaan tulisi merkintöjä. Kuten näette, voimme vaikkapa ylläpitää keskustelua täällä.

Sain veritankkausta torstaina ja eilen. Hemoglobiini oli vajonnut alas sytostaattikuurin aikana. Nyt elämä hymyilee jälleen, toivottavasti meille kaikille, ystävät! Lihis ajatteli kirjoittaa kerrankin jänispalstalle selvin päin, kun vappusimassa kirjoitettuja tekstejä saa aina hävetä jälkeenpäin. Ei ole vielä tullut asennettua koneeseen sitä alkolukkoa. Lihis kävi eilisiltana tarkastamassa viikonloppuisen myrskyn jälkiä.

Lähistön kuntopoluille oli kaatunut useita puita, isoja mäntyjäkin. Johdot olivat maassa monessa kohtaa ja lyhtypylväiden lyhdyt pilunpäreinä. Toivottavasti eivät pyörillään hurjastelevat lapset aja pimeässä ulkoiluteillä makaaviin runkoihin. Metsän laidan omakotitalot olivat kuin ihmeen kaupalla säästyneet, koska puut olivat rojahtaneet metsään päin. Lihis täytteli peiton alla Hesarin perjantairistikkoa sunnuntai-iltana, eikä tajunnut, kuinka raju myrsky oli todellisuudessa ollut. Ihme, ettei oman pihan huonokuntoinen kolmihaarainen koivu kaatunut.

Ehkäpä se pitäisi kaataa ennen seuraavaa myrskyä? Lihis matkustaa ensi viikolla Kulosaareen tapaamaan vanhaa lukiokaveriansa, joka asuu ulkomailla, mutta lomailee perheineen Suomessa siskonsa luona. Yleensä Lihis on sitä mieltä, että lapset vain meluavat ja sottaavat, mutta tuon perheen lapset ovat erittäin hyvin käyttäytyviä ja tosi kauniita kaiken lisäksi--eksoottisia japanilaissuomalaisia tenavia.

Lihis toivottaa kaikille lukijoille hyvää tai edes siedettävää vointia! En ole kuullut Ulpukasta mitään. Hän on joskus ehkä vuosi sitten kirjoittanut kerran pari ESS: En tunne häntä mutta uskon, että hän kyllä vierailee täällä ja näkee viestisi.

Minä en ole ollut milla palstoilla esillä ja täälläkin turhan harvoin omasta mielestä. Nyt kyllä pysyttelen Suomess mutta niin olen sanonut jo ainakin parikymmentä kertaa mutta ikä alkaa jo olla sitä, että kotomaa kiinnosta taas.

Olipa ilahduttavaa lukea viestisi. Olet sydämellisesti tervetullut vierailemaan luonani. Tiedätkö mitään ystävästämme Ulpukasta? Pidän suuressa arvossa niitä keskusteluja, joita olemme käyneet netissä. Lihantarkastajan kanssa yhteytemme on säilynyt.

Hän todellakin kävi täällä silloin yhtenä kesänä. Uusiutuvat kotisivuni tulevat tarjoamaan keskustelupalstan ja ristikkolehden. Monogrammi tietenkin jatkaa toimintaansa entistä ehompana. Tänä aikana, jolloin olen joutunut taistelemaan sairauden kynsissä, olen oppinut elämästä paljon lisää. Tämä aika on lisäksi antanut minulle kaksi lastenlasta, poikia molemmat. Elämäni on seesteistä ja onnellista, samaa toivon kaikille muillekin. Hyvät ystävät ovat tärkeintä, mitä ihmisella on.

Teitä hyviä ystäviä on kertynyt matkani varrella joitakin ja nyt tuntuu hyvältä, etten ole joutunut vihamiesten piirittämiseksi. Yksikään kivi ei hierrä kengässäni. Tulen jatkamaan keskustelua netissä niillä voimin, jotka saan pitää. On ollut vaikeita hetkiä ja tänäkin päivänä joudun turvautumaan monessa asiassa muiden apuun, sillä fyysiset voimani eivät riitä samaan kuin ennen. Kaikkea hyvää teille ystävät!

Elämä voittaa, vaikka me joutuisimme toisinaan tappiolle tässä suuressa kisassa, mitä elämä on. Niin on aika vierähtänyt ja Penakin kertoi kovan uutisen. Sinut tunnen vain Scypen kautta ja täällä palstalla mutta oli lämmin tunne silloin, kun ollessani siellä Indonesian viidakossa savun keskellä ja tarjosit "kättäsi" keskustelukumppaniksi. Olin tosiaan siellä yksin viidakossa ja oli kiva vaihtaa kuulumisia ja laitoinpa kuviakin lattiasta, jotka julkaisit. En vaan ehtinyt käymään silloin siellä nurkilla ollessa mutta uskoisin, että piipahdan vielä sielläkin.

Olet aika lämminhenkinen toist huomioon ottava kaveri. Vielä näkyy kovin vähän täällä siitä, että sivuja uudistetaan. Työ on kuitenkin käynnissä, minkä näkee siitä, että "jäniskuvaa" kannessa muutellaan. Pysykää mukana, työtä tehdään yhteiseksi parhaaksemme. Työmäärä on suuri ja minä vaikeutan sitä tunkemalla nokkani joka paikkaan. Jos joku lukijoista tietää miten minut saa hätistettyä loitommalle, niin kertokaa se toki tällä palstalla.

Tätähän minä en voi olla ottamatta huomioon. Lukijoiden sana on aina painanut minulle enemmän kuin omani. Kunhan pääsemme kokeilemaan uutta sivustoa, näytän teille kaikille hieman, miltä kuvagalleriani nykyään näyttää.

Pitäkää yllä keskustelua, elämä ei ole murehtimista varten. Olet tervetullut vierailemaan kodissani, minun matkustamiseni on hieman hankalaa. Ajan kyllä autoa, sen voin tehdä koska selviän nappeja painamalla ja hieman ratista ohjailemalla. Ahventa savustamme pihapatiolla ja tarinoimme mielenkiintoisista asioista. Minulla olisi sinulle paljon kerrottavaa. Sellaistakin, mistä olisit ammatillisesti kiinnostunut.

Jos olet yhteydessä, niin kerro myös Ulpukalle ja Possulle, että kaipaan myös heidän juttujaan. Viritin itseni gästbokenin taajuudelle, ihan huvin vuoksi, monen kuukauden tauon jälkeeni. Ajattelin, että ei kai kukaan taaskaan ole vastannut Lihiksen turhiin jorinoihin.

Mitä voisin sanoa, Pena? Olet yksi parhaimmista, lämpimimmistä, ihmisistä, mitä olen koskaan tuntenut. Olen pahoillani, etten ollut parempi ystävä sinulle. Me tykätään molemmat kanoista, sinä olet vähän parempi pyöräilijä sun pyöräsi jatkaa sun perintöä, annoithan sen hyvälle tyypille.

En kaunistele asiaa, vaan toivotan sinulle hyvää matkaa! En usko, että enää tapaamme, mutta jos niin käy, kätelkäämme ja halatkaamme! Ehkä olen väärässä ja me tapaamme sittenkin? Monen ihmisen on vaikeaa suhtautua jyrkkiin elämänmuutoksiin, niin minunkin. Viimekssi kuluneiden aikojen tapahtumiin kuuluu, että olen menettänyt elämän tärkeimmän lahjan; terveuyteni.

Olen sairastumut luuydinsyöpään, sen ennuste on huono. Voimani ovat kadonneet, tutut eivät tunnista minua pyörätuolissani, vasta kun avaan suuni, he kertovat tunnistavansa minut äänestä. Iloa rankkaan elämääni on tuonut kaksi asiaa. Tänä aikana tyttäreni on synnyttänyt kaksi komeaa poikalasta!!! Isoisän rooli sopii minulle oikein hyvin. Se antaa jokaiselle päivälle tärkeän merkityksen, se myös innostaa minua etsimään itsestäni lisää elivoimaa, jotta minusta jäisi pojille edes jonkinlainen muistikuva siitä miltä minä näytin, kuinka puhuin ja kuinka heitä rakastin.

Siitä on tulossa Oy, jonka toimialaan kuuluu lehden lisäksi eräs toinenkin asia, mistä saatte tietää myöhemmin lisää. Työryhmä on jo olemassa ja tekee kovasti töitä sen eteen, että näöillä sivustoilla; nettiin tulee kokonainen sivusto, elämä rynnii voimakkaasti eteen päin. Olkaa kuulolla, pyydän sitä teiltä kaikilta! Eipä tällä kanavalla ole kovin ruuhkaa.

No nyt possu sikailee Norjassa, Bergenissä työhommissa. Lähdin kylmää Suomen kevättä karkuun ja miten kävi. Kun tulin tänne niin räntää satoi ja oli kylmä. Nyt on jo lämmennyt jonkin verran. Siellä taitaa olla hikiset oltavat siellä härmän maassa.

No kohta tullaan katseleen niitä helteitä. Lihis yllättää taas juuri kun sitä vähiten odottaa. Edellisestä kerrasta olikin jo aikaa. Lihiksen hyvin ikävä velvollisuus on huomenna kunnioittaa läsnäolollaan äitinsä hautajaisia. Pitkäaikainen sairaus vei voiton ja Lihiksen synnyttäjä poistui keskuudestamme tammikuussa. Vaikkei Lihis ollutkaan viimeisinä vuosina kovin läheinen äitinsä kanssa, ovat viime viikkojen tapahtumat herkistäneet Lihiksen kovan kuoren alta.

Onneksi Lihis ehti jutella äitinsä kanssa hänen viimeisinä elinpäivinään. Viimeinen muisto hänestä on rauhallinen--äiti tiesi loppunsa olevan lähellä, ja odotti jo siirtymistään seuraavalle tasolle. Lihis ei ole vielä itkenyt tai muuten ilmaissut suruaan, mutta varmasti senkin aika tulee, kunhan akuutti stressi helpottaa. Nyt Lihiksen pitäisi yrittää olla kerrankin epäitsekäs ja tukea niitä äidin sukulaisia ja läheisiä, joita hänen poismenonsa eniten kosketti.

Kuten Pave Maijanen aikoinaan kähisi: Kuumaa on ja Afrikan huumaa täällä Togossa. Alkaa jo kohta kaipailemaan kunnon räntäsateita ja lumituiskuja. Sellainen graadia päivisin, ei tuule, kosteus yli 90, alkaa olla valkoiselle taatelintallaajalle liikaa. No parin viikon päästä kotomaisemissa ja uunna vuonna takaisin. Tuntuu olevan koko Afrikka samanlaista meni mihin maahan tahansa. Mitenkä onkaan ollut sama arkitehti joka paikassa. No täytyy minunkin palata tänne. Eipä sitä kerinnyt käymään Ahlaisissa mutta joskus toiste.

Täytyy kertoa kuulumisisa tänne jos on mitä kertoa. Jouluksi kotiin ja uunna vuonna takaisin. Onko tämä gästboken nyt sitten lopullisesti kuollut?

Lihis tsekkaa tämän kerran kuussa tai kolmessa. Lihis kärsii erittäin pahasta unettomuudesta nykyään. Jos Lihis saa nukuttua, unet jäävät neljään tuntiin. Sitten tinnutus vaivaa taas seuraavaan viikonloppuun. Välillä tulee mieleen, että pitäisikö tehdä Robert Enket ja hypätä junan alle, että ujellus lakkaisi.

Lihis ei ole käynyt sikalenssurokotteessa. Lihis ei kuulu riskiryhmään. Hyvää tai ainakin keskinkertaista joulua kaikille, jos Lihis ei enää ennen sitä palaa gästbokeniin! Lihis oli ensimmäinen paikalla, kun yksi iäkäs naishenkilö eilen ensin kauppareissullaan pysähtyi, sitten hiljaa luhistui asfalttiin. Lihiksen kanssa melkein samaan aikaan paikalle sattui nainen, jolle Lihis isompana ja lihavampana antoi ohjeeksi soittaa ja kertoa, että iäkäs nainen on tuupertunut maahan, ei elonmerkkejä.

Nainen kuoli Lihiksen syliin. Tai ehkä hän oli kuollut jo tippuessaan asfalttiin. Polvillaan takoessaan elämää luhistuneen rintaan Lihis näki monentyyppisiä ihmisiä: Sitten oli niitä, jotka vain kävelivät ohi. Lihiskin olisi voinut kävellä ohi ja tuloshan olisi ollut sama--kroppa eli raato tuli, mutta miten voisi elää, jos tietäisi, että jätti jonkun ihmisen kuolemaan ja vain käveli ohi? Viikon uutinen oli tietenkin se, että Suomen McDonalds on syöttänyt asiakkailleen salaa islamilaisittain teurastettua lihaan dvs.

Miksei tätä voitu kertoa asiakkaille? Taasko on jotain salattavaa, kuten vaalirahoituksessa? McDonaldsin alihankkija kertoo, ettei imaamin suojelema rituaaliteurastus eroa millään lailla normaalista, mutta imago on jo mennyt. Lihiskin suhtautuu asiaan epäillen, eikä käy enää Mäkkärissä.

Miksi kristittyjä saa loukata syöttämällä heille islamilaista ruokaa, mutta jos islamilaisille yrittää samaa, päitä katkeaa? Onko meillä suomalaisilla geneettinen tarve olla kontalleen johonkin suuntaan? Ensin piti kumartua Neuvostoliiton suuntaan, nyt Mekkaan? No eniwei, sitä Lihis vaan halusi terottaa, että ei kisojen kuningatar ollut Hollolan Aikku, vaan joku muu. Vaikka meille niin uskoteltiin toisin.

Onko se "terottaa" vai "teroittaa"? Tero esiin, Esa taakse! Routa ajoi porsaan gästbokenin ääreen, tai siis Lihiksen. Baseballin kestosuosikkini Chicago Cubs tippunee suurella todennäköisyydellä play offseista--Colorado Rockies vienee wild card -paikan. Menestystä ei kai tule jenkkifutiksen Miami Dolphinsillekaan, futiksen Liverpoolille tai täkäläisen koriksen Lahden Namikalle? Nuo olivat Lihiksen suosikit. Lätkä ei jaksa innostaa, kun sitä pelataan tosissaan vain parissa maassa.

Mikä siinä on, että nyt kun pelataan koriksen EM-kisoja, joita jännittävät miljoonat katsojat, ei tv-kuvaa saada tänne peräpohjolaan kuin Viasatin kautta? Me katsellaan tasatyöntöhiihtoa talvella aamusta iltaan ja ollaan tyytyväisiä, jos MM-kisoista tulee edes yksi tasatyöntömitali.

Meidän mielestämme Aino-Kaisa Saarinen on kisojen hiihtokuningatar, vaikka hän oli vain toiseksi menestynein yksilönaishiihtäjä. Olemme sokeita, me lottovoittokansalaiset. Petteri Hirvonen sanoi viime talvena osuvasti jossain lätkästudiossa, että suomalaiset ovat menestyshulluja, eivät urheiluhulluja. Siksi me emme uskalla kannustaa huonosti pärjääviä. Kansantalous menee kuralle, kun keihäästä ei tule mitalia. Kuka johtaa meitä seuraavat kaksi vuotta, kun Teron keihäs ei lentänyt sitä vaadittua 87 metriä?

Ruotsalaiset hinttarit ovat onnellisia, vaikka keihäs ei ole Norjan ja Suomen välissä lentänyt oikeastaan mihinkään tällä vuosituhannella Ruotsi on se maa Norjasta itään Halonen, ota kantaa, perkele! Lihis on aika lopussa. Ei jaksa enää, varsinkaan tätä yksinpuhelua. Tästä tuli viimeinen viestini tälle palstalle. Katselin naisten Suomen golf-turnauksen: Minealla oli hyvä peppu.

Miksei sitä näytetty enemmän? Voittaja Beatriz Recari oli niin upea nainen kuin vain voi olla. Toivotan possulle hyvää ja vähäpekonista jatkoa ja toivotan Ahlaisiin kaikkea parasta!

Rakastan kaikkia ahlaislaisia, siunausta teille kaikille! Nyt poistan Monogrammin suosikeista! Lihis ei pariin viikkoon ole vilkaissut tänne--aika muutos vuoden takaiseen aikaan, jolloin Lihis vielä purki kirjoitusripuliaan jopa useamman kerran päivässä.

Kreikan sanasta johtuu termi hysteria, jonka antiikin viisaat miehet tuumivat johtuvan kohdusta, eli siitä varmaan vuorostaan johtuu, että miehiä harvemmin nykyäänkään kutsutaan hysteerisiksi. Oli miten oli, niin ainakin lääkärit käyttävät ihan sekaisin noita uteruksia ja husteroita--ja sitten kun siihen vielä pläjäytetään päälle lääkäreiden kansainvälinen huono englanti ja suomi, niin a vot, lääkäreiden salakieli on valmis!

Golfia taas pelataan kohtapuoliin Amerikassa ja Tiger on suosikki. Lihis kuitenkin aina on vähemmistöjen puolella, eli kannattaa "väärältä puolelta" lyöviä kuten Phil Mickelson , pelaahan Lihiskin sillä lailla, kun kerran 10 vuodessa pelaa minigolfia. Mutta sympatioita keräävät myös nämä ikuiset kakkoset, joille soisi jo vihdoin voiton. Phil Mickelsonkin oli pitkään sellainen, kunnes vihdoin voitti Majorin jokunen vuosi sitten. Colin Montgomerielta ilmeisesti jäi se Major voittamatta, vaikka mies oli huipun lähellä vuosia, jäi kakkoseksi Majoreissa peräti viisi kertaa ainakin Wikipedian mukaan.

Ehkäpä Espanjan Sergio Garcia voittaa tämän turnauksen? Hän on ollut kakkonen vasta kolme kertaa. Jos noille ammattilaisille kakkossija saattaa olla pettymys, niin vuotiaalle Tom Watsonille äskettäinen Openin kakkostila oli varmaan pieni yllätys. Missä muussa urheilulajissa voi lähes eläkevaari haastaa tuolla lailla nuoret salskeat miehet?

Meillä Lahdessa loppuivat juuri veteraanien MM-kisat. Varsin vaikuttavia suorituksia, yksikin pappa yli satavuotias ja täysillä mukana! Mutta noista kisoista enemmän seuraavalla kirjoituskerralla. Etkös tiedä, että en oo riskiryhmää. Eihän sikainfluenssa tartu ihmisistä sikoihin, joten turvassa ollaan.

Golfia on tullu iskettyä, metsää raivattua, koiran raapimia ovenpielestä kitattu, maalattu ja koiralle puhe pidetty. Viimeeksi koira pirulauta jo tuoreena söi kitit ja maalit. Nyt oli niin kova puhe, että toivottavasti ainakin pari päivää kestää paikkaukset tai sitten se on ,??

On ollut niin "kiirettä", että ei oo vielä 2 vuoteen ehtinyt Penan luona käymään mutta tullhaan tullhaan.

Yritin kirjoittaa Etelä-Suomen Sanomiin ja kysyä, että voisiko sitä etukäteen potilas saada tietää, että mitä lääkettä annostellaan 10X ja mitä ei--jos noin niinkun haluaisi selvitä sairaalakeikastaan hengissä.

Ei julkaistu Lihiksen kymysystä Taitaa olla tuo kiihkouskovaisen Heikki Hakalan päätoimittama lehti niin kytköksissä Päijät-Hämeen Keskussairaalan lääkäreihin, että journalistinen riippumattomuus on mennyt sen siliän tien. Siinä lehdessä ei koskaan ole julkaistu yhtään pitkää jumalaa kritisoivaa kirjoitusta, mutta aina kun Keski-Lahden seurakunnan kirkkoherra Pekka Särkiö haluaa jotain kirjoittaa, niin sille löytyy tilaa ja aika vitun ison kuvan kanssa.

No tervepä terve, possu, sinä riskiryhmän jäsen! Lihis on valmistautunut pandemian iskuun pitämällä kunnostaan huolta. En tiedä, mitä odottaa, kun minulla ei ilmeisesti ole koskaan ollut edes tavallista influenssaa. Suurimmat kivut ja vaivat on aiheuttanut päästäni apinan raivolla ulos haluava viisaudenhammas, joka ilmoittaa itsestään pitämällä minut hereillä muutaman yön joka kevät.

Stressi ja unenpuute laukaisevat tuon ilkeän episodin. Kun ikää tulee, niin oppii tulkitsemaan ennusmerkkejä ja oireita ja yhdistämään ne tulevaan kohtaloon--tiedän mm, että jos en saa nukuttua, seuraavana päivänä tinnitus on hirveä--ei parane mennä musiikkitalon monttuun tai muuallekaan viulunvingutusta kuuntelemaan silloin Ei tuollaista voinut tietää parikymppisenä. Eikä silloin unenpuute vaivannut kyllä muutenkaan. FC Lahti se sitten teki uskomattoman tempun ja meni tämän salaperäisen uuden Euro-cupin 3.

Jari Litmanen latasi voittomaalin ja suomenbrassi Rafael puski ns. Kerrassaan mahtava homma, vaikkei tämä mikään Mestareiden liiga olekaan! Parasta tässä on tietenkin se, että Antti Muurisen HJK tipahti käsittämättömästi jatkosta hävittyään kotona jollekin rupiselle baltialaisseuralle Lihis ei yleensä lyö lyötyjä, mutta kyllä nyt Klubi ansaitsee sen--ei rahalla saa näköjään kaikkea!

Ja meillähän on Litti, joka ei enää ole myynnissä, jonka pelkkä olemassa olo tuo pari prosenttia lisää tsemppiin muille pelaajille. Seuraavalla kierroksella tulee vastaan Brügge Belgiasta, tuosta pedofiilien ja ruokatoksiiniskandaalien luvatusta maasta. Jos joku uskalsi odottaa, että Lahti selvittää slovenialaiset, niin ei varmasti kukaan usko, että Brügge kaatuu. Jos niin käy, niin se olisi vuosikymmenen yllätys--suurin suomalainen futisteko sitten Sami Hyypiän ja Litin Mestareiden liigan voiton, HJK: Olen aina ollut Lahden Reippaan puolella en tosin mikään mieletön fani , joten rankkaan Reippaan vanhan kasvatin Litin suoritukset kaikkien yläpuolelle.

Sitten tulee Sami, sitten Kyykkä, sitten ehkä Klubi. Mitä uutta, eihän ne kulje nytkään. Poliisit puoliksi pois töistä? Kumpi jää kotiin, lukutaitoinen vai kirjoitustaitoinen? No sitten voi tavallinenkin pulliainen uskaltautua sairaalaan! Päijät-Hämeen keskussairaalan lääkärit saivat vastikään sakot oikeudessa, kun olivat tappaneet potilaan antamalla tälle kertaisen määrän reumalääkettä. Että sillä lailla, sanoi Tsaikovski, kun varasti Sibeliuksen mopon.

Lihis ei mene sairaalaan kuin vasta jalat edellä! Jos ei muuten henki lähde, niin ainakin siellä sitten! Ja lääkäreiden hyvä veli -järjestelmä hoitaa sen, ettei heitä saa vastuuseen vaikka tumpeloinnin taso olisi järkyttävä.

Kuulemma junat seisoo, linja-autot ei kulje, poliisit on puolittain töissä, pankista ei saa rahaa, lääkärit on sairaana, joko tuli kaikki. Saatana miten tyhmää hillua siitä mitä ei oo. Ja jos tulee niin asperiini naamaan ja terävä läpsy perseelle niin se on siinä. Tirana voitti , mutta Lahti meni jatkoon! Itse pidin pääni ja pelasin Tiranaa, mikä kannatti.

Harvemmin näkee, että jonkun joukkueen kerroin nousee kahdesta kolmeen, ja se silti voittaa, mutta nyt niin kävi. Tästä on hyvä jatkaa. Nyt vain leuka rintaan ja kohti uusia epäonnistumisia! Lihis on vaihteeksi nollalinjalla. Ei jaksa enää tässä iässä ottaa napanderia kuin kertaa kuussa, tai muuten yhtämittainen väsymys vaivaa.

Kyllä istuu tiukassa tämä keskustan Jarmo Korhonen! Nyt on torstai ja mies astuu julkisuuteen maanantaina, vaikka olisi syytä astua ihan heti. Hänen pysyminen paikallaan on ollut pieni ihme--ainakin Lihis olisi toivottanut Korhoselle hyvää jatkoa muissa tehtävissä jo ajat sitten. Ei tämä enää voi olla muuta kuin epätoivoista vallanhimoa, kun kaveri ei auta yhtään sotkujensa selvittämisessä, vaan aina kysymysten esittämisen jälkeen katoaa maan alle.

Nytkin hän on lomamatkalla. Oppositiollehan tämä sopii, koska Korhosen itsepäisyys syö koko ajan hallituksen kannatusta. Mutta hallituksen onneksi oppositio on yhtä kuin yksi mies eli Timo Soini, koska demarithan ovat yhtä sekaisin kuin Matti Nykänen parin kaljan jälkeen.

Itse löin vetoa Tiranan puolesta, koska sehän saa voittaa 2 maalilla ja silti Lahti menee jatkoon Lahdessa pelattiin Jostain syystä kuitenkin Lahden vedonlyöntikertoimet ovat syöksyneet, syystä mitä en tiedä, joten näköjään kaikki muut vedonlyöjät ovat kanssani eri mieltä.

Ei tällainen kerrointen heittely voi johtua pelkästään siitä, että Jari Litmanen sittenkin pelaa. Noh, oli miten oli, toivon tietenkin joka tapauksessa, että Lahti menisi jatkoon. Parhainta olisi, että Tirana voittaisi vaikkapa , näin minä voittaisin vedon ja Lahti porskuttaisi seuraavalle kierrokselle. Oletan, ettei Litti pelaa kuin vähän aikaa, koska häntä halutaan säästää. Ja ilman Littiähän Lahti ei saa maaleja aikaan kuin vahingossa.

Alpo Suhonen siirtyy Sveitsin lätkäliigan Klotenin johtajistoon. Viime viikolla hän jätti Porin Ässät terveyssyihin vedoten. Ei kauaa nokka tuhissut, kun nimi lähti uuteen sopimukseen. Raha parantaa näköjään kaikki vaivat. Liekö sitten Apen avovaimo, entinen kommari, nykyinen vihreä, Sinikka Sokka, vaikuttanut muuttopäätökseen. Aivan loistavaa valojen ja varjojen leikkiä! Tästä on kulunut vuosia, kun olen viimeksi antanut vain palaa! En jaksa enää miettiä, mitä muut ajattelevat, annan vain palaa Maailman paras pändi pysäytti.

Kuka oli Eleanor Rigby? Se oli sen tanskalaisen teloittajan nimi. Sille satoi naisten rakkauskirjeitä selliin. Itähelsinkiläinen luuseriräppäri halusi nimekseen Steen Christensenin, mutta se ei käynyt, joten se kommari-wannabe joutui tyytymään muuhun. Sitten se pääsi telkkariin, toistuvasti. Minä en voisi kysyä poliisin teloittajalta yhtään kysymystä.

Sitä firmaa ei okseta mikään. Yle palkkasi tämän Steen 1: Hyi vittu, en malta odottaa sitä hetkeä, että tämä kamala, rodulleen häpeäksi oleva, Mikael Jungner jättää tehtävänsä. Mikael Jungner tekee työtänsä sillä mentaliteetilla, että kuolee kohta prostatasyöpäänsä--mikään muu ei selitä tuollaista epäpätevyyttä. Teksti-tv meni vituiksi, samoin digi-uudistus, teksti-tv ei vieläkään toimi, urheilulähetys alkaa ruotsalaisella, loppuu suomalaisella kanavalla.

Ruotsalainen teinikanava lopetettiin, vaikka se oli kaikista paras. Suomalaisella kanavalla näytetään teiniohjelmaa, joka uusitaan iltapäivällä--missä ruotsinkielisten ohjelmien uusinta? Saat sääliä ihan sen takia, että sinulla on syöpä! Kyllä muutkin osaavat kerjätä sääliä! Vittu mä en kestä noita svenskp..

Lihis muistaa, kun väki itki hullun lailla, kun ne kaksi poliisia teloitettiin Tehtaankadulla. Tuli kynttilää keskelle tietä, tuli itkevää naista. Mutta muistiko kukaan niiden tapettujen poliisien nimiä? Kaikki muistivat tappajan nimen. Rakkauskirjettä satoi tanskalaisen tappajan selliin. Taas on Lihis kännissä Mutta aina kännissä Lihis leikkii, että eli kun Beatles oli. Lihis syntyi vasta, kun Beetlesit olivat jo julistaneet, että olivat isompia kuin Tsiisus.

Lihis on aina tykännyt John Lennonista. Johnilla oli ihanan honottavat ääni. Paul on tietysti iki-ihana. Aina tule tippa silmää, kun LIhis kuuntelee Yesterdayn. Nostalgia ei aikoinaan tehonnut Hesarin musiikkiarvostelija Seppo Heikinheimoon, joka oli vittumainen mies--häneltä kerran kysyttiin mielipidettä Yesterdaystä.

Paskaa, luokatonta, sanoi hän, tämän säveltäjällä ei ole klassista koulutustsa. No, sitten ei kulunut montaa viikkoa, kun hän muutti hiljaisen miehen lautayksiöön. Tarkoitan söpöllä ja kivalla asialla sitä, ettei tunge naamaansa julkisuuteen. Michael Jacksonista en sano yhtään mitään. Jos heitän vähänkin huulta hänestä, niin kohta on tuhat sen kummajaisen ihailijaa perässä miekat tanassa.

No vittu joo, mitä jos minäkin pistän peruukin päähän ja menen piipittämään jonkun leikkipuiston viereen "Beat It" Michael oli maailman paras tanssija, mitä hänen sisarensa, Janet, pullukka-kaudellaan, ei koskaan ollut. Michael ei tehnyt yhtään loistavaa biisiä, ainoastaan lauloi muiden tekemiä. Kyllä hän lauloi ne hienosti!

Thriller on edelleen maailman paras musavideo, maailman paras tanssivideo, ja Beat It sisältää edelleen maailman parhaan kitarasoolon Eddie van Halen.

Tämä Miihkalill ja kaikille muillekin: Miihkali ei koskaan saanut elää nuoruuttaan, siksi se kamala sekoilu. Musiikki oli kuitenkin aivan ihanaa. Lepää rauhassa, Michael, ansaitset vihdoin oman hetkesi. Lahden viikon-media-tapahtuma oli, kun eduskunnan puheenhenkilö Sauli Niinistö kävi edistämässä pressanvaalikampanjaansa palloilemalla Jari Litmasen kanssa Lahden Kisapuiston kauniilla nurmella se on siinä linja-autoaseman vieressä.

Litti ei lähtenyt mukaan Saulinhon säälittävään pressanvaalikampanjaan, johon Ylekin lähti, vaan totesi tylysti, että parempi ehdokas hoitakoon liiton ja pressanviran.

Litti on aina osannut valita sanansa, mistä hänessä pidän kovasti. Pitäisikö Litti valita pressaksi? Samaa näköä löytyy Saulinhon kanssa--ja molemmilla on hyvän näköinen nuori vaimo, Litillä vähän paremmin kasvatettu dvs.

Nättihän toki Saulinhon tytärk Mikä on oikeastaan vain söpö ja kiva asia naisessa. Huomasiko muuten kukaan ironiaa siinä, että eurovaaleissa demarien ääniharava oli vatsakas punaposkinen mies, joka vietti äänestyspäivän iltaa herkkuja notkuvan pöydän ääressä, viinin virratessa, sormet ja suupielet rasvaa valuen?

Tarkoitan siis Isä Mitroa. Mutta demareiden syöksykierrehän alkoi ammattiyhdistysväen SAK ostamasta tv-mainoksesta, jossa vatsakas, punaposkinen, näyttelijä Oiva Lohtander istui herkkuja notkuvan pöydän ääressä, sormet ja suupielet rasvaa valuen Silloin vasemmiston oli tarkoitus irvailla porvareille mainoksellaan--mutta se yritys osui omaan jalkaan--nyt näköjään demareiden epätoivo on niin paha, että tuo irvikuva otettiin avuksi vaaleihin.

Demareiden on ollut pakko tietää etukäteen Isä Mitron mässäilytaipumus, narsismi ja rahanahneus Vai haaliiko SDP ehdokkaita ihan mistä sattuu niitä löytämään, sen enempää scouttaamatta? Kun tiedotusvälineet kävivät näyttämässä valokuvaa Herlinin hissiperijättären kidnapanneesta turkulaisesta demarista, eivät edes tuon kidnappaajan turkulaiset puoluetoverit tunnistaneet, kuka on kyseessä. Lakimies Juha Turunen oli otettu demareiden ehdokkaaksi kunnallisvaaleihin, mutta kukaan ei muistanut häntä jälkikäteen.

Näinkö kasvottomia demarit nykyään ovat? Näyttää pahasti siltä, että Kepu jatkaa hallituksessa Perussuomalaiset eivät koskaan mene hallitukseen, vaikka kannatus ohittaisi demarit--kenelle he sitten räksyttäisivät, jos he itse olisivat vallassa? Tulosveikkaus kun kerran harrastan tulosvetoa: Toivon sydämestäni näin, vaikka Soini varmaan on ihan hyvä jätkä.

Soinin voitonpuhe eurovaalien iltana omiensa parissa muistutti kuitenkin sen verran Benito Mussolinin puhetta ylös nostettuine käsineen, että oksennus meinasi tulla.

Nyt pidän pienen tauon ja katselen Teivon ravit. Noh, Lihis kävi tässä äsken itse kusettamassa itseään sekä hakemassa uuden bissen, ja mietti, että turha kai siitä Jarmo Korhosesta on ottaa paineita. Eihän hän ole maailman suurin roisto, kun on näitä Kimejä Pohjois-Koreassa, Ahmadinejadeja Iranissa, Mugabeja Zimbabwessa ja niin eespäin.

Tuossa ehkä se kolmen kärki, joiden kuolemaa Lihis ei itkisi, jos nämä sattuisivat suihkussa liukastumaan saiputtaan ja iskemään päänsä kaakeliin. Pohjois-Korea muuten selvisi jalkapallon MM-kisoihin, minne Suomi ei ilmeisesti minun elinaikanani selviä Jotenkin luulen, että pohjoiskorealaiset futarit saavat parempaa sapuskaa kuin tavallinen kansa, joka syö savea ja puunkuorta, jos sattuu puun jostain löytämään.

Mutta Kimillehän on jo nimetty seuraaja! En tarkoita, että Räikkösen paikan Ferrarilla ottaisi Fernando Alonso, vaan että P-Korean seuraava jättimäisten aurinkolasien pitäjä on Kim Jong-Ilin kolmas poika, Kim Jong-un toivottavasti kirjoitin oikein.

Diktatuureja on maailmassa monia, mutta Pohjois-Koreasta tekee pelottavan se, ettei siihen oikein saada kontaktia. Kuubakin on avautumassa eikä sillä koskaan ole ollut ydinasetta , ja ehkä Zimbabwellekin käy hyvin, kunhan Mugabe liukastuu suihkussa. Iranin kansa on sivistynyttä ja liittyy muuhun maailmaan, kunhan nämä uskonkiihkoiset partapellet saadaan pois vallasta.

Iranin tilanteesta tekee lohduttavan se, että sieltä saadaan paljon kuvaa ulkomaille--esim. Teheranin mellakoista--ja länsimaiset tiedotusvälineet tietenkin pistävät kaikki heti ulos, koska se ajaa länsimaiden asiaa.

Toisin on Kiinan mellakoiden kanssa. Siellä maaseudulla ja pikkukaupungeissa kyllä mellakoidaan, mutta ne kuvat eivät päädy suurimpien kanavien uutisiin. Ei haluta suututtaa Kiinaa, jonka kaupasta ollaan riippuvaisia. Kiinan totalitaarinen hallinto pelaa aikaa mm.

Kiinassa kytee jättimäinen kansan kapina diktatuuria vastaan, sanokaa Lihiksen sanoneen! Lihis ei aikoinaan pikkupoikana uskonut, että Neuvostoliitto voisi kaatua Lihiksen elinaikana, ja nyt on vähän sama homma Kiinan kanssa.

Kiina kyllä muuttuu demokratiaksi, mutta tapahtuuko se 10v sisällä vai v sisällä,sitä en osaa sanoa. Sitten alkaa Venäjäkin jo kuunnella Kiinaa. Lihis korkkasi tunti sitten kesän ensimmäisen kaljansa. Koska muutakaan alkoholipitoista Lihis ei ole juonut koko kesäkuun aikana, katkesi vajaan neljän viikon absolutismi tähän. Nykyään Lihis juopottelee kertaa kuussa--ja silloinkin huomattavasti hillitymmin kuin joku Matti Nykänen tai vastaava Dr.

Hyde--mitä pidän ihan hyvänä tahtina alkoholistille. Juu, kyllä Lihis pitää itseään alkoholistina, koska ei osaa juoda kaljaa, vaan jos ottaa pari, pitää ottaa saman tien Lihis ei kuitenkaan vielä ole valmis lopettamaan kokonaan.

Röökinpolton lopettamisesta tulee syyskuussa kuluneeksi 5v, joten tahdonvoimaa kyllä löytyy, jos sitä tosiaan tarvitaan. Pitäisi vielä löytää motivaatio, mikäli absolutismi ja Aquabonan juonti kutsuvat tosissaan. Mutta eihän tätä meddelandetta kai onneksi kovin moni lue--ehkä sentään possu. Kirjoitan kuitenkin mielipiteitäni taas kerran ja varmaan useamman meddelanden voimin. EU-vaalitkin sitten käytiin ja Herlinin suvun tytär kaapattiin viime meddelanden jälkeen.

Eurovaaleissa Lihiksen iloksi meni läpi Sirpa Pietikäinen, joka ajaa ympäristöasiaa samoin kuin Eija-Riitta Korhola, muttei tunge Korholan lailla naamaansa jokaiseen lehteen.

Tykkään Pietikäisestä varsinkin nyt, kun hän ei enää ole nätti tyttö, vaan osaava poliitikko. Ehkä ulkonäkö oli hänelle taakka aiemmin,eikä häntä otettu sen takia vakavasti.

Eräskin Lihiksen lukiokaveri äänesti Sirpaa ihan vain sen takia, että Sirpa oli seksikäs. Samasta syystä tämä kaveri äänesti myöhemmin Satu Taiveahoa. Että se siitä äänestäjien fiksuudesta Eurovaaleissa meni myös läpi Isä Mitro, jonka demarit hommasivat ainoastaan kasvattamaan yhteistä äänipottiaan.

Tarkoitus oli, että "oikeat" poliitikot olisivat saaneet nauttia Mitron tuesta, mutta toisin kävi. Homma kusi niin pahasti demareiden kintuille, että Lihiskin oli aluksi vahingoniloinen. Mutta sitten rupesi säälittämään vasemmiston alennustila.

Okei, en ole mikään demarifani, mutta alkaa tuntua hiljalleen siltä, että Vanhasesta on päästävä eroon hinnalla millä hyvänsä. Valheita valheiden perään, sehän Kepulta sujuu. Eikö Kepu pääse millään siitä lierosta puolusihteeristä, Jarmo Korhosesta, eroon? Koko muulle Suomelle on ollut jo pari vuotta ihan selvää, että Korhonen kaatuu rymisten jossain vaiheessa, mutta silti kepulainen kenttäväki on äänestänyt hänet jatkoon.

Se mies on joko loistava puhuja tai sitten helvetinmoinen kusettaja. En osaa sanoa, kun en hänen puhettaan ole ollut kuuntelemassa. Kävin tänään juopottelemassa Helsingissä. Diana-patsaan heittoasentoa katsoin takaapäin--ihan hyvä peba, mutta tukijalan paikka nyt oli vähän niin ja näin.

Eikä se keihäs näyttänyt edes lentävän: Dianan peppu oli hyvä. Tiukempaa mallia kuin Mantan peba. Mantalla on sellainen kiva, hyllyvä peba, joka jää liikkumaan, kun sitä vähän napauttaa. Mutta ei ole paha se keihäänheittäjä-Dianan peräkään: Tukijalka on ihan hakoteillä.

Ei ole Dianan taiteilija koskaan kai heittänyt keihästä. Vai oliko se 34m? K18 No, kun v Kun ei ole vaimoa, niin mistäs tuollaisen voisi tietää. Nyt on kyllä sellainen taas hakusessa, ei ole tämä kuitenkaan Lidlissä töissä. Ei tullut sikainfluenssa tänne pohjoiseen kaatamaan väkeä kuin Niilo Ylivainio aikoinaan.

Vääriä hälytyksiä ovat olleet lintu- ja sikataudit. Mikähän seuraavan influenssan alkuperäeläin mahtaa olla? Itse veikkaisin ehkä kamelia. En kuitenkaan sano, mistä päin maailmaa se voisi saada alkunsa, ettei tule lausuttua mitään rasistista. Lintuinfluenssakin tarttui ihmiseen siitä, kun ihmiset olivat liian tiiviissä tekemisissä siivekkäiden kanssa. No, Euroopassa ainakaan ei kameleiden kanssa olla liian intiimejä Yritän parhaillaan katsoa töllöttimestä Das Boot -elokuvaa.

Olen sen joskus pienempänä nähnyt, mutta nyt menee toisen kerran, kun ei muutakaan katsomisen arvoista tule. On ihan hyvä ja ahdistavakin leffa, vaikka ei veri roisku ja suolenpätkät lentele koko ajan niin kuin jenkkileffoissa.

Mielestäni se on nykyisten elokuvantekijöiden huonoutta, kun ei osata tehdä jännitystä ilman mielettömiä erikoistehosteita. Hän ei tarvinnut erikoistehosteosaston apua kuvissaan, ja hyviä ja jännittäviä olivat silti.

Das Boot ilmestyi silloin, kun Lihis oli teini-iässä ja luki kovasti Korkeajännityksiä. Siihen aikaan ei istuttu tietokoneen äärellä kaikkia iltoja, koska ei ollut tietokoneita, vaan heiluttiin ulkona ensin ja sitten sisällä luettiin sarjakuvia, ja juteltiin radiopuhelimilla naapurin kaverin kanssa, sellaisilla kilon painoisilla, heh.

Se oli aikaa se. Niin, sitä vaan, että pienempänä sitä vähän kummasteli, että mitenkäs ne puhuvat saksaa tuossa sukellusveneleffassa. Korkkaritkin oli piirretty engelsmannien eli voittajien näkökulmasta. Mitä sakut muka tiesivät sodankäynnistä? Hehän olivat vain kasvottomia tyyppejä, jotka huusivat "aargh, zum teufel", kun heihin osui konekiväärin sarja. Oli onneksi väärä diagnoosi. No aattona painoin valkolakin päähän ja pyörän selkään. No ei se oikeesti oo valkoinen, vähän kerman väriä ja OL3 logo otsassa.

Ei tullu minusta nuorena yllioppilasta. Äiti aina toivoi, että tulisipa tuosta meidän P Nyt ostimme mamman kanssa ulios pienen eläkeläispöydän tulevaisuutta varten. Pieni pöytä ja 2 tuolia. Siksi eläkeläiuspöytä, että joskus nekin ajat koittaa.

Sehän on sellainen pieni ja tuolit kahtapuolta. No niitä näkee rivareiden edessä terassilla. Siitä näkee hyvin kuinka naapurit mellastaa ja sitten vaan pappa pyörän selkään, muija porkuriin ja kylille kertomaan. No ei vaiskaan kaikki eläkeläiset niin tee. Tiedättekös muuten miksi, jos ostaa vaimolle pyörän niin on ostettava potkuri myös??? Lihis on nyt railakkaassa kännissä! Sormet tottelevat vain näyttöä.

Henki salpaa, en siis saan henkeä. Kaukaiset rannat oli ihana sarja. Samantha Bondiin rakastuin taas kerran. Voi tsiisus niitä silmiä Katselen juuri brittisarjaa "Distant Shores--Kaukaiset Rannat". Loistava sarja, jos upea ja seksikäs Samantha Bond unohtaisi sen tärisemisensä edes vähäksi aikaa.

Peter Davison kirurgina jatkaa sitä samaa heilumista, mihin jäi eläinlääkäri Herriotin apulaiseläinlääkärinä luvulla. Samantha Bond on upea nainen, lääh, kuola valuu, vaikka hän on öbaut viisikymppinen. Miksei James Bond koskaan hoitanut Ms. Moneypennyä, vaan aina kävi huitelemassa kumiveneessä jonkun kielitaidottoman itäsihteerin? Onko Lihis ainoa mies, jonka mielestä ministeri Paula Risikko on aivan sikamaisen seksikäs? Ehkä ne silmälasit tekevät sen. Siinä tapauksessa kiitos optikolle.

Risikko ei ole sellainen turhan itsevarma ja elähtänyt plösö kuten viestimättömyys- ja adoptioministeri Suvi Linden, no just se, joka junaili veronmaksajien rahat omalle golf-kentälleen viime kierroksella--ja joutui eroamaan sen seurauksena. Linden on puolueen kenttäväen mielestä huonoin kokoomusministeri, mitä vähän ihmettelen--hänethän on tarkoituksella pidetty pimennossa, kuten on pidetty oikeasti kyvytön sisäministeri Anne Holmlund.

Voin olla väärässä, mutta mitä on Holmlund ikinä saanut aikaan? Pyssylakia ruvettiin valmistelemaan Jokelan jälkeen, mutta eihän kiireessä hyvää tule. Sitten lakia kuitenkin ruvettiin runttaamaan väkisin läpi, kun tuli Kauhajoki. Suomeen ei tunnu millään löytyvän pätevää sisäministeriä, varsinkaan naista. Katastrofeja riittää luvun Kaisa Raatikaisesta lähtien.

Onko se sisäministeri muka joku sellainen suojatyöpaikka, ettei siihen tarvita pätevää henkilöä? Ulkoministeriksi pääsee, kun on hymy kuin Charme Asserdalilla. Ja kuka muistaa ulkomaankauppaministerin nimen? Käsi tai penis pystyyn! Pistäkää vihdoin joku kepulainen sisäministeriksi, niin eiköhän ala päitä putoilla, ainakin puolueen sisällä!

Kyllä tää palsta on aika suomettunut Mitä tuo iso O pelkää? Jäi vielä juttu kesken Oli kuulemma liikaa merkkejä Nyt on vasta kolme tölkkiä tuulensuojassa, joten kovin kärkkäisiin mielipiteisiin en vielä ryhdy EU-vaalien suhteen. Sen vain sanon, että ihmettelen suuresti, jos ihmiset äänestävät ex-uimari Jani Sievisen Brysseliin.

Hänhän on demari, joten haukun välillä vasentakin laitaa. Mitkä ovat Sievisen ansiot? Hän ei ole tehnyt mitään muuta mainittavaa parin viimeisen vuoden aikana kuin esitellyt blondivaimoaan räkälehtien kansikuvissa.

Sievinen vaikuttaa hirvittävän kivalta kaverilta, mutta ei jumalauta, miksi hänen pitää näytellä sitä vaimoaan jokaisessa mahdollisessa tilaisuudessa?

Kaikki alkoi siitä, että hän halusi näpäyttää rupsahtanutta vaimoaan, että katsos, minä olen vielä siinä kunnossa, että saan näin kauniin ruotsalaisen missin itselleni! Olen muistaakseni joskus ennenkin haukkunut tuon voittamista pelkäävän uimarin, enkä kadu.

Miettiikö se Sievinen yhtään, miltä hänen lapsistaan tuntuu, kun käy taisteluun vaimoaan vastaan iltapäivälehtien kannessa? Huono isä, voisi joku sanoa. Täytyy haukkua persujen kasvonsa menettänyt johtaja Timo Soini ja anteeksipyyntöpuolue kokoomus myöhemmin, sillä nyt rupean katselemaan Pressiklubia.

Tuo Ruben Stiller tarvitsisi kyllä turpaan Joko possu pääsi sisään karsinaan? Lihis korkkasi pari tuntia sitten ensimmäisen vappuoluensa. Säkillinen bisseä on ollut pari päivää odottelemassa juojaa, mutta kun ei vain eilenkään huvittanut tarttua toimeen. Ei sitä enää tässä iässä jaksa riehua kolmea päivää putkeen kuten joskus parikymppisenä, Koiviston presidenttikaudella, uudet opiskeluhaalarit päällä ja hassu hattu vitivalkoisena. Nyt riittää yksi päivä.

Minkälainen ovat kauniita pillu menkat seksivideo kidutus videot lapsiseksi kuvia. Sexikäät kotirouvat suomi amatööriseksi suomalainen sauna kokoontuminen laukaa seksinovellit takaapäin video ilmaiset mummo seksi tarvike kauppa salo thaihieronta aukioloajat ravintola itähelsinki väri pikkareissa suomalais julkkis perse hunis nuolee pilluaan.

Kankensa jyysti mua pornoa. Karvainen pilllukuvat kuuma kyrpä. Seksinovellit sodankylä erotiikka tykkääkö miehet homovideot ilmaiset käsityöt pikkupillua suomalaista pornoa aikuisen lespon kanssa karvaiset naiset seksikkäät lihavat naiset rakastelee isokaluisen miehen kalun poisto laserilla kiihottaako tamponi.

Seksi puhe seksiseuraa löytyykö kuopiosta seuraa savonlinna pieni poni sex kotitekoinen itsetyydytys ratsastusvarusteille. Suoamalaista pornoa ilmaiseksi alastomia pullukoita naisia sumiseksia pillu hiero orgasmiin klamydia seksihalut. Susannan pillu pestiin pillu kuvat alastonsuomi profiili kotka thaimaalainen pornokuvia ilmaisia. Varhaisnuorten vaatimukset putkimiehen koulutus pyllyn vaimo-kanni-sex-pyllyn-sex rakasteluvideo intiimihieronta, oulu.

Vanhenpien naisten kesken suihin. Somalaiset mummot seksivideot pano kuva kamelinvarvas kuva pillu video. Joukko alastomia naisia seksi tarinat ylilauta ilmaista pillua mustan miehen pipeliä videot.

Koiralla feisbuk armi hotwife finland. Mikä tuo ihmisiä yhteen? Mikä kruunaa hetken omien ajatusten kanssa? Ympäristöministeriön rahoittaman hankkeen tavoitteena on vähentää ruokahävikkiä ja aktivoida vapaaehtoista vesienhoitotyötä. Hakulomake Search this site. Etusivu » Teemat » Ruokavinkit » Jouluneuvot » Tuoksua ja tunnelmaa pikkujoulupöytään.

Tuoksua ja kkeski pikkujoulupöytään. Tuoksua ja tunnelmaa pikkujoulupöytään Glögikutsuilla tunnelmoidaan kuuman juoman ja suomiseksia porkkana keski pohjanmaa pikkupurtavien äärellä. Glögikutsuilla tunnelmoidaan kuuman juoman ja maukkaiden pikkupurtavien äärellä. Joulun alla pikkujoulut ja glögikutsut houkuttelevat herkuttelemaan yhdessä. Suomiseksiq kanssa tarjotaan kaunista ja maukasta pikkupurtavaa, joka on helppo syödä vaikka jouluaskartelujen lomassa.

Juureksia ei toki sovi unohtaa talvellakaan, sillä ne säilyvät hyvin ja ovat oiva lisä kylmien päivien aterioille. Juurekset höystävät ja maustavat keittoja ja pataruokia. Paistoksissa, gratiineissa ja laatikkoruoissa juurekset voivat olla myös suomkseksia. Juureksista phjanmaa tai paahdettu salaatti raikastaa pöytää silloin, kun kotimaisia tuorevihanneksia on heikommin saatavilla. Silloin lihan osuus vähenee ja ruuasta tulee suomiseksia porkkana keski pohjanmaa ja terveellisempi, neuvoo Maa- ja kotitalousnaisten ruoka-asiantuntija Helena Velin.

Kekseliäs kotikokki pyöräyttää juurekset myös makeaan leivokseen. Moni tietää porkkanakakun, mutta oletko jo kokeillut suklaa-punajuurileivoksia tai palsternakkakakkua? Maa-artisokka ja mustajuuri friends etuja voidaan ollut armoa haukipudas parhaimmillaan yksinkertaisissa ruuissa, joissa niiden herkät aromit pääsevät oikeuksiinsa.

Keiton tai suomisekaia mausteeksi riittää ripaus suolaa, pippuria ja muskottipähkinää. Juuripersilja puolestaan tuo hentoa persiljan makua esimerkiksi keittoihin tai patoihin. Monet juureksista sopivat nautittaviksi sellaisinaan suomuseksia. Pikku Peurassa, suomiherkkuja ja suomirockia! Juhlitaan yhdessä Suomea herkkujen ja loistavan musiikin kera!

Nyt on hyvä aika varata pikkujoulut tai jouluinen lounashetki poekkana kanssa. Kysy vapaita aikoja myös Luotosen savottakämpälle Nyt kun Peuran Polun osuus Valkeisjärven ympärillä on kunnostettu myös, niin kannattaa taas käydä nauttimassa erämaajärven rauhasta.

Salamajärven kansallispuiston käyntimäärä nousi viime vuoteen verrattuna 11 prosenttia. Kiitos kaikille retkeilijöille ja tervetuloa syysvaelluksille Peuran polulle! Kylän huippupaikka aikoinaan, Discoland. Monta huippuhetkeä jää muistoihin, monta rakkaustarinaa Oletko tulossa lintujahtiin lähialueelle? Maistuisiko illallinen takkatulen äärellä?

PARAS HOMOSEKSUAALISEEN KALU POSLIINI VAI KARVAT

THAIHIERONTA TAMPERE ISKURI TREFFIT FI HOMO

Olet oikeassa paikassa laina ratkaisuille, annamme lainoja kaikille henkilöille, jotka vaihtelevat 2, vähintään miljoonan sisällä yhden vuoden 30 vuoden takaisinmaksuaikaan mihin tahansa maailmaan. Olemme sokeita, me lottovoittokansalaiset. Ainakaan itse en tuolla uskaltaisi syödä raakaa kananmunaa. Nythän pronssilitti on ihan maan tasolla. Nytkin hän on lomamatkalla.