Suomi 24 homoseksuaaliseen gay puhdas kalu

Simpanssien y-kromosomin kooksi saatiin Hughesin paperissa n. Ihmisen perimän kooksi on saatu 3 ,83 Mb. Torpan torppaus on torpattu. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 3: Vanhan testamentin sankareista löytyy yksi sankari, jonka urotekoja on selitetty Jumalan taikavoimilla.

Hän on Simson, tuo juudean muskelimies ja filistealaisten vastustaja. Simson repi palasiksi paljain käsin leijonan. Ei mikään yleinen temppu tuohon aikaan. Hän murhasi suuren joukon filistealaisia Timnan kaupungissa kostoksi naisen polttamisesta. Äijä riuhtoi köydet poikki ja aloitti oikean terminoinnin. About tuhat Simsonin kuolemaa halunnut filistealaista koki surmansa hänen käsissään. Se jos mikä on merkki yliluonnollisesta uroteosta.

Mielestäni ilmiölle on kuitenkin tarjolla toinen paljon todennäköisempi selitys. Simson oli tulevaisuudessa rakennettu terminaattori, joka päätyi ehkä aikamatkustuksen epätarkkuuden takia liian kauaksi menneisyyteen. Todennäköisesti hän oli Cyberdyne Systemsin T mallia. Miehen alkuperä on raamatullisesti poikkea. Vanhemmiksi väitetty pariskunta tarinoi jotain enkelin vierailusta ja tiukan ruokavalion noudattamista, jotta lapsen syntymä olisi poikkeuksellista.

Tämä oli ennen gluteenittomia dieettejä. Jumala määräsi äidin olemaan juomatta viiniä ja olutta. Enkelien ja epämääräisten tarinoiden tarkoituksena oli kait toimia peitetarinana Simsonin ilmestymiselle.

Timnassa tapahtunut joukkosurma oli alkusoittoa soluttautumiseen kykenemättömän terminaattorin teoista. Simson ymmärtää eristäytyä luolaan odottamaan John Connorin syntymää. Kunnes juutalaiset joutuvat filistealaisten painostuksen kohteeksi.

He pyytävät Simsonia antautumaan filistealaisille. Ohjelmoinnin orjuuttamana jokin pykälä kai sai hänet tottelmaan tässä tilanteessa. Kunnes köytetty kaksi kappaletta vastapunottuja köysiä mies tuodaan filistealaisten luokse, jotka haluavat surmata hänet.

Silloin köydet eivät enää pidättele Simsonia. Lihan alta paljastuu väsymätön kone, joka teloittaa tuhat miestä. Täsmällinen määrä kertoo meille Simsonin laskeneen urakkaansa.

Surmatyö lopettettiin, kun ohjelmointi laski kuolleita kertyneen tarvittava määrä. Toki voimme ihmetellä mikseivät filistealaiset lähteneen juoksemaan karkuun eri suuntiin, kun Simsonin ympärillä oli kymmenen kaatuneen miehen raadot.

He kävivät sankarin kimppuun, vaikka pinoon kertyi sata miestä. Teurastusta jatkettiin vaikka kentällä vuosi verta kaksi sataa miestä. Luita murtui ja niskoja vääntyi vaikka viisi sataa kuollutta vyöryi pitkin tannerta. Toiset viisi sataa miestä kävi Simsonin kimppuun, tajuamatta ettei heillä ole sen enempää menestystä kuin edeltävillä viidellä sadalla.

Varmasti joukossa oli miekoin, seipäin tai kirvein aseistautuneita. Mutta metalliset aseet eivät tietenkään toimineen sisältä metallista miestä vastaan.

Eikä pelkästään Simsonin väsymättömyys ja kestävyys tuhatta miestä vastaan kerro meille hänen terminaattorisuudestaan. Miehen sosiaalinen autistisuus on yksi yhteen T mallien toiminnan kanssa. Simson tapaa Delilan , joka on filistealaisten ovela keino selvittää miehen heikkous. Delila utelee Simsonilta miten miehen voimat saisi poistettua. Itsesuojeluohjelmointi laittaa Simsonin valehtelemaan. Hänet pidettäisiin kurissa muka sitomalla seitsemällä tuoreella jänteellä.

Yöllä Delila sitookin miehen tällä tavalla. Filistealaiset teloittajat ovat valmiina, mutta Simson repäisee vaivatta jänteet poikki. Delila suuttuu miehelleen siitä, ettei tämä paljastanut heikkouttaan naiselle. Jostain syystä Simson ei ymmärrä mitä on meneillään, vaan tyytyy valehtelemaan toisen kerran.

Sama yritys kahlita sankarimme toistuu. Ja toistuu kolmannenkin kerran. Simson ei näytä ymmärtävän, että hänen vaimonsa on yhteistyössä filistealaisten kanssa. Tappokoneeseen asennettu keinoäly ei yhdistä monimutkaisia sosiaalisia suhteita ja juonittelua. Lopulta Simson paljastaa salaisuutensa.

Joukkotuhoon verrattava voima piilee miehen pesemättömissä hiuksissa. Jos ne leikataan pois katoaisi myös miehen uskomattomat voimat. Näin tarinan mukaan pääsi käymään. Tukan katoamisen selittää kuitenkin se miten terminaattorit on rakennettu. Pääkoppaan on asennettu toimintoja säätelevät mikropiirit. Niihin pääse käsiksi, kun kallossa oleva luukku avataan.

Tätä varten hiukset leikattiin, jotta kriittinen heikkopiste löydettäisiin. Mutta korkeamman teknologian selittäminen silloiselle sivilisaatiolle oli tietenkin puhdasta hepreaa. Tai jotain muuta outoa kieltä jota Lähi-idässä ei ymmärretty siihen aikaan. Delila ja kumppanit osasivat vahingoittaa jollakin tavalla Simsonin rakenteita. Mies vangittiin vihdosta viimein. Silmät puhkaistiin ja ranteisiin pronssikahleet. Kontrollin puuttuessa Simson jäi virumaan vankilaan.

Kunnes filistealaiset järjestivät julkisen nöyryytyksen heitä niin paljon surmanneelle miehelle. Simson pyytää tukea pylväistä. Maksimaalisessa tuhossa rakennus romahtaa, kun hän kaataa tukipylväät.

Mahdoton teko puhtaasti biologiselle ihmiselle. Yli ihmistä kuolee. Kaikki nämä tekijät yhdessä osoittavat, että Vanhan testamentin sivuilla seikkailee myös terminaattori tulevaisuudesta.

Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello Somessa kohta kuukauden kiertänyt uutinen sai jopa minut kirjoitustuulelle. Kyseinen uutinen on herättänyt kommentteja tyyliin "Tästä ei Suomessa uutisoida mutta Monsantoa mainostetaan" jne.

Jos vaivautui klikkaamaan uutista ja lukemaan ensimmäisen infon sai ihastella tätä: The local bee keeper, Dave Schuit who produces honey in Elmwood lost about 37 million bees which are about hives. Vain pari viikkoa gm-maissin istuttamisen jälkeen miljoonat ja miljoonat mehiläiset kuolivat Dave Schuitin hunajafarmilla.

Jos lukija jätti selailun tähän ja alkoi varoittamaan ystäviään geenimanipulaation vaaroista, oli lukija aivan liian hätäinen.

Uutinen ei esitä gm-viljelyä mehiläisten murhaajana. En rohkene spekuloida miksi aloitus on noin vahvasti geenimanipulaation suuntaan osoittava, kun itse asiaan liittyvien mielipiteissä syylliseksi nostetaan viljelyssä käytetyt neonikotinoidit. Kyseessä on nikotiinin synteettinen johdannainen, jolla yritetään estää hyönteisiä syömästä viljaa. Käytetyn hyönteismyrkyn haitoista on kertynyt näyttöä ja niiden käyttöä on rajoitettu.

Gm-maissin ja hyönteisten joukkokuolemien välille ei ole kertynyt näyttöä. Uutisessa mainittu mehiläishoitaja Dave Schuit on mukana joukkohaasteessa, jossa syylliseksi joukkokuolemiin on nostettu neonikotioidit.

Alkuperäisissä uutisissa vuodelta syylliseksi joukkokuolemiin epäillään myös hyönteismyrkkyä. Geenimanipulaation vaaroista vihjailu ilmestyi uutiskiertoon vasta jälkeenpäin, vaikka se on selkeästi ristiriidassa itse uutisten kanssa. Friends don't let friends share bullshit on Facebook.

Tulihan se sieltä, mutta hieman myöhässä kansalaisaloitteen kannalta. Lainsäädäntöön asti näillä näkymin pääsevä tasa-arvoinen avioliittolaki ei ole kaikkien mieleen. Perinteisiä arvoja puolustavat tahot haluavat suojella perhekäsitystään. Siinä käsityksessä ei anneta avioliitto-termiä samaa sukupuolta oleville pareille. Sopuisasti haetaan jo rinnakkaista systeemiä aivan samoilla oikeuksilla, eli sitä kuuluissaa separate but equal käytäntöä rotuerottelun menneisyydestä.

Noh, vastarinta on täällä. Tai ainakin järjestäytymässä yhdistykseksi. Tai saadaan vaihdettua takaisin perinteiseen. Puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri ja rahastonhoitoja on valittu valmiiksi. Virallinen organisoituminen on vasta tapahtumassa. Mallia toiminnalle haetaan Ranskasta. Siellä la manif pour tous sai miljoonia kansalaisia marssimaan heteroparien puolesta, kun maahan astui voimaan tasa-arvoinen avioliittolaki. Uutta avioliittolakia ei ole kumottu, joten kampanjointi ei sinällään ole ollut merkittävää.

Sanoma ei missään nimessä ole homofobinen tai uskonnollisuuteen sitoutunut, vaan perusarvoja puolustava liike jopa sekulaareille ihmisille. Siihen liittyy ymmärrettävistä syistä runsaasti ja näkyvästi ihmisiä sieltä uskonnollisuuden vanhoillisesta päästä. Uusi liika ja uusi sanoma voivat upota Suomessa paremmin kuin nyt nähdyt puheet. Ehkä tämä uusi ote saa eduskuntatalon edelle saman verran tasa-arvoisen avioliittolain vastustajia kuin kansalaistorilla oli sen kannattajia Yhdistyksen rekisteröityminen ei ole vielä tapahtunut.

Eikä nimikään ole varmistunut. Joulutonttu seuraa tilanteen etenemistä ja raportoi sitten minulle. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 8: Eduskunta äänesti viimeistelynä tasa-arvoisen avioliittolain puolesta - Näin asia hiljalleen etenee käytäntöön asti.

Taival on vielä kesken, vaikka matka on ollut pitkä. Jokaisen askeleen kohdalla joku on rukoillut kansalaisaloitteen kompastumista. Tietyissä ryhmässä on järjestetty rukouspiirejä ja hartaita hetkiä perinteisen avioliittokäsityksen puolesta.

Kun eduskunnassa on äänestetty kansalaisaloitteesta oli mukana jopa paastoamista. Nämä aloitteen vastustajat ovat varmasti uskossaan vahvoja. He rukoilevat rystyset valkoisina, polvet punaisina, asiansa puolesta. Tällä kommunikaatiolla heidän palvomansa jumalolennon suuntaan pyritään muuttamaan maailmaa. Tarkoituksena olisi säätää äänestystulosta, jotta kansalaisaloite tyssäisi. Toivona on kai ollut se, että ihmismielet muuttuvat, kun jumalolento jotenkin puuttuu heidän tietoisuuteensa.

Teorioita vaikutuksesta on varmasti monia. Olennaisinta on rukoilun lopputulos. Onko siitä mitään hyötyä? Lakivaliokunnassa niukka enemmistö äänesti kansalaisaloitetta vastaan. Sen nähtiin vahvistavan rukouksen tarpeellisuutta. Sitten eduskunnan täysistunnossa äänet menivät kansalaisaloitteen puolelle - Ja lopulta tänään vielä puolesta - Lopulta näyttäisi siltä, etteivät rukoukset auttaneet. Tilanteesta voidaan johtaa vaihtoehtoisia selityksiä.

A Rukoukset eivät kantaudu jumalolennon korviin asti. Jumala ei tiedä mitä Suomessa tapahtuu. B Rukoukset kantautuvat perille, mutta niistä ei välitetä. Jumala haluaa tasa-arvoisen avioliittolain Suomeen. C Rukoukset lähtevät tyhjyyteen, jossa kukaan ei kuuntele. Rukoilijat vain viihdyttävät itseään. D Rukoukset kantautuvat perille. Jumala ei halua tasa-arvoista avioliittolakia, mutta tietää sen olevan tarpeellinen hinta jostain muusta tulevaisuuden käänteestä.

Siksi se sallitaan vastentahtoisesti. Lukija päättäköön itse olisiko tarjolla muita vaihtoehtoja. Answers in Genesis -firman uskonnollinen luomisopin levittäminen on kohdannut uuden haasteen. Ark Encounter -teemapuiston rakentaminen Kentuckyn osavaltion tiloille on ollut ylämäessä jo parisen vuotta. Hanketta taputeltiin kasaan kannattavuusarviolla, joka taisi mennä pahasti yliarvioivan positiivisuuden piikkiin.

Vedenpaisumuksesta kertovan puiston arvioitiin vetävän enemmän väkeä kuin suositun vesipuiston. Betonia on jo valettu perustuksiin. Rakentamisen kesto ja lopullisen puiston laajuus tulevat kuitenkin muuttumaan ensimmäisistä arvioista.

Nähtävyyksien monipuolisuutta on karsittu. Ark Encounter in virallisen dollarilaskurin mukaan kassakaappiin on kertynyt vasta yli 15 miljoonaa dollaria. Tavoitteesta puuttuu vielä puolet. Kentuckyn osavaltio päätti myös perua 18 miljoonan verokannustimen, jolla piti tukea projektin kannattavuutta ja sen tuomaa turismilisää kaupankäynnissä.

Summa oli laskettu kymmenen vuoden ajalta annetun helpotuksen kautta. Myyntiverotuksesta jäisi siltä ajalta AiG: Verokannustin oli haettu ja saatu osavaltion turismin edistämiskampanjasta. Veronmaksajien rahoja ei laitettaisi siis itse puiston rakentamiseen. Perumisen syy löytyi AiG: AiG - firman fundamentalistinen näkökulma työntekijöidensä uskonnollisuuteen nostatti otsikoita. Palkkalistoille huolittaisiin puhtaasti juutalais-kristillisiä ihmisiä, jotka vielä sattuivat uskomaan AiG: Turismipuolen raha-asioista päättävä Bob Stewart tutustui siihen miten AiG on puhunut projektistaan.

Työntekijäpuolen palkkaamisessa, sijoittajien houkuttelemisessa ja omissa kirjoituksissaan AiG: Sellainen ei sovi yhteen sekulaarin rahan kanssa. AiG on luonnollisesti huolissaan mahdollisten tukien menettämisestä. Siksi nykyisillä verkkosivuilla ei enää näy tätä tekstiä avointen työpaikkojen kohdalla: Näistä tarpeista ilmoitetaan vasta sitten kun huvipuisto on valmis. Uskonnollisella laitoksella olisi lain suoja syrjiä, mutta samalla se menettäisi verohelpotuksia.

AiG haluaa saada molemmat edut itselleen. Siksi Ark Encounter ia varten alunperin luotiin oma voittoa tavoitteleva firma, joka on vastuussa rakentamisesta. Sen turvin haettiin verohelpotuksia, ja samalla takaovesta pusketaan se uskonnollinen näkökulma. Sain armeliaalta anonyyminä pysyvältä henkilöltä lahjaksi aidot Valkee -kirkasvalokuulokkeet.

Suuri kiitos hänelle tästä lahjasta. Pääsin testaamaan kohuttua tuotetta omilla korvillani. Siinä samalla tuli tarkkailtua miten Valkee on ollut esillä kaamos-jutuissa ja muissa syksyn synkkyyttä vastaan taistelevissa artikkeleissa. Eipä ole näkynyt ainakaan niissä lehdissä joita lueskelen melkein säännöllisesti.

Käytin korvavaloja viikon jaksoissa. Valmistaudun skeptisellä asenteella ja muutenkin yleisellä yrmyilyllä. Toisaalta haluaisin kokea sen valaistumisen, jonka niin moni tuotetta kehunut oli maininnut. Toistaalta olin tietoinen niistä haittavaikutuksista, joita oli havaittu Valkeen käyttäjäkokemuskyselyissä.

Joillakin voi ilmetä pahoinvointia. Jos tuotetta mainostetaan jopa jetlagin oireisiin, niin periaatteessa yhden päivän käyttökertakin pitäisi olla jollakin tapaa huomattava parannus.

Ensimmäinen viikkoa vierähti syyskuun alkupuolella. Käytin Valkee- valoa 10 - 15 minuutin sessioissa maanantaista torstaihin työpäivän päätteeksi kotonani. Toinen ja kolmas rykäelmä valoa päätyi korviini marraskuun aikana. En voi haukkua tuotetta päänsäryn tai pahoinvoinnin aiheuttamisesta. Valkee on kevyt laite. Piuhat eivät ole tiellä sen enempää kuin normaalia mp3-soitinta käytettäessä. And that's about it. Energiataso, vireys tai muu positiivinen ominaisuuteni ei tuntunut muuttuvan tavallisesta.

Mahdolliset lumevaikutukset olisivat olleet mahdollisia, mutta entistä epätodennäköisempiä jos koehenkilö ajattelee tuotteen olevan lumevaikutusta. Näin taisi käydä minulle. Tulipa tästä tylsä testi. Valkee n mainoksissa korvavalon mainitaan myös hillitsevän makeanhimoa.

Valitettavasti en päässyt eroon edes herkuttelustani. Avoin julkaiseminen on tullut jäädäkseen. Tutkimustiedon laajempi ja nopeampi saatavuus jopa tavallisen pulliaisen luettavana on erittäin hyvä asia. Avoimen julkaisun hyödyt hautaavat alleen haitat. Tarjolla on monipuolista ja tasokasta tieteellistä kirjallisuutta. Samalla tarjolla on arvotonta kuraa, joka on pelkästään julkaisumaksuilla pyörivää huijausta.

Tutkijoille mainostetaan mahdollisuutta saada tutkimukselle julkisuutta, kunhan siitä maksetaan. Joillain pseudojulkaisuilla on pelkät dollarinkuvat silmissään. Joillakin on mielessään pelkän poliittisen agendan yksipuolinen ajaminen. Nämä pseudojulkaisut ovat suuri haaste tieteen luotettavuudelle. Huoli siitä, että nämä haittapuolet kaivautuvat esiin hyötyjen alta on oikea. Avoin julkaisu on lopulta yhtä hyvää kuin siihen käytetty vertaisarviointi.

Fuzzy, Homogeneous Configurations niminen paperi ei sisältänyt mitään mainitsemisen arvoista. Se oli täytetty tekstigeneraattorilla pullolleen tekniseltä vaikuttavaa sanaseinää. Kokonaisuus maustettiin parilla yksinkertaisella kaavakuvalla. Tärkeänä vinkkinä paperin juksu-juonteesta oli kirjoittajien nimet: Journal of Computational Intelligence and Electronic Systems ja Aperito Journal of Nanoscience Technology eivät tehneet paperille mitään vertaisarviointia.

Simpsons-hahmojen tuotos ilmestyi julkaisujen sivuille ilman huomautuksia. Toinen niistä sentään teeskenteli tekevänsä jotain viivyttelemällä julkaisua. Se antoi vaikutelman vertaisarvioinnin tekemisestä. Lasku julkaisuista näille "tutkijoille" olisi satoja dollareita, mutta niitä ei näissä testitapauksissa makseta. Jotkut maksavat summat mielellään, sillä muuten he eivät saisi papereitaan mihinkään esille. Strombergin testi ei ollut ensimmäinen eikä varmasti viimeinen kerta, kun pseudojulkaisu julkaisee tyhjää sananhelinää.

Mitä enemmän he puskevat papereita sivuilleen, sitä enemmän he saavat rahaa. Motivaatio laadun korvaamisesta määrällä on selkeä. Laadulla ei ole heille mitään väliä. Jäljelle jäävät ne laadukkaat avoimet julkaisut. Avoimiin julkaisuihin turvautuvien tutkijoiden täytyy oppia erottelemaan jyvät akanoista.

Nature , 27 marraskuuta sisältää useamman sivun verran huolestumista samasta aiheesta. Martijn Arns kirjoittaa avoimien julkaisujen yleistymisen ongelmista. Laadukas vertaisarviointi vaatii tutkijoita. Mutta tutkijoiden määrä ei nouse avoimien julkaisujen määrän tahdissa. Vuodessa tutkijoiden määrä lisääntyy maailmanlaajuisestai parilla prosentilla. Papereita avoimiin julkaisuihin tuotetaan kuitenkin - arvioista riippuen - vähintään tuplasti kasvavalla tahdilla.

Mitä enemmän julkaisuja, sitä enemmän julkaistavaksi tyrkyllä olevia papereita, mutta niitä arvioivia henkilöitä ei vaan löydy tarpeeksi. Ongelma koskee myös niitä laadukkaita tutkimuksia. Lähitulevaisuudessa on edessä selkeitä ongelmia, jos papereiden määrää ei saada hallintaan. Jotkut avoimet julkaisut käyttävät arviointia siitä laitetaanko papereita vertaisarviointiin.

Jotkut laittavat kaikki paperit automaattisesti vertaisarviointiin. Vaakakupeissa painaa monta asiaa. Ne tutkimukset joissa saatiin negatiivisia tuloksia ovat yhtä merkittäviä kuin ne joissa saatiin positiivisia. Mutta ihmisten psykologia laittaa meidän suosimaan positiivisia tuloksia. Siksi julkaisuihin päätyy helpommin näitä positiivisia tuloksia ilmoittavia papereita. Tällöin alan kirjallisuuteen tehty katsaus antaa helposti vääristyneen kuvan, jos negatiiviset tulokset puuttuvat.

Ratkaisuna pitäisi käyttää siis laajempaa julkaisuperiaatetta. Se tuo rasituksensa vertaisarvioijille. Tällöin arvioinnissa kiinnitetään huomiota tutkimuksen metodeihin ja tilastoihin. Jos ne ovat kunnossa pääsee paperi perille ast. Tutkimuksen arvo uutena tietona ei huolestuta arvioijia. Eikä tutkimuksen tarve jonkin alan relevanttina työnä. Ne ovat perinteisten tieteellisten julkaisujen kriteerejä arviointiin pääsemiseksi. Lisääntynyt paine papereiden määrässä tuottaa ongelmia oikeiden asiantuntijoiden löytämisessä.

Heitä ei ole tarpeeksi. Arvioijalla voi olla pätevyyttä tilastojen ja tutkimusmenetelmän tarkastelussa, mutta ei tietoa kokonaisuuden hahmottamisessa.

Tällöin paperien epärehellinen kirjoittaja voi siteerata alansa tutkijoita, mutta arvioija ei tiedä onko sitaateilla yhteyttä itse tutkimukseen. Tällainen keinottelu jarruttaa tieteen etenemistä. Martijn Arns ehdottaa hybridimallia vertaisarvioinnin laadun takaamiseksi.

Joitain papereita ei arvioitaisi ollenkaan ennen julkaisua, vaan vasta julkaisun jälkeen. Jotkut paperit kun kiinnostavat pelkästään tutkijoita ne nolla- ja negatiiviset- tai kokeita toistavat tutkimukset. Näin arvioijia vapautuisi niiden uusien ja yhteiskunnan kannalta tärkeiden papereiden lukemiseen. Näissä tapauksissa vertaisarviointi ennen julkaisua olisi tarpeen. Se takaisi, etteivät kaikenmaailman ihmelääkkeet ja muut villit väittämät päädy julkaistuiksi.

Siis sen useammin kuin nykyisellä menolla. Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus - Näin lääketeollisuus on turmellut terveydenhoidon Professori Peter Gøtzschen kirja sisältää rajuja sanoja ja hurjia väitteitä terveydenhuollon ongelmista.

Miehellä on kokemusta niin lääketieteellisten tutkimusten tekemisestä ja suunnittelusta, kuin lääkärinä toimimisesta, sekä tärkeimpänä asiana hän on työskennellyt lääketeollisuuden myyntimiehenä. Eli muistoja löytyy aidan molemmin puolin. Kaikkein karmaisevinta kirjassa on se, etteivät väittämät ole niin väärässä kuin kirjan kriitikot ovat sanoneet. Samalla Tappavat lääkkeet -kirja ei ole sitä mitä lääketeollisuuden äänekkäimmät kriitikot huuhaa-maailman suunnalta ovat antaneet ymmärtää.

Tappavat lääkkeet ei tarkoita ns. Peter Gøtzsche käsittelee kirjassaan pelkästään lääketeollisuuden ja terveydenhoidon ongelmakohtia. Hyvät ja hyödylliset puolet jätetään tarkoituksella pois. Siksi kirjasta saa helposti niin läpeensä negatiivisen kuvan terveydenhuollosta.

Lääketeollisuuden rahoittama tutkimus vääntää tuloksia firmojen eduksi. Markkinoille päätyy pillereitä jotka eivät ole niin tehokkaita ja turvallisia kuin markkinointiosaston tuottamat mainokset antavat väittää. Terveydenhuolto rasittuu medikalisaatiosta, kun veronmaksajien rahoja tuhlaantuu järkyttäviä määriä per vuosi. Useat ratkaisut löytyisivät avoimemmasta lääketutkimuksesta, jossa tutkimuspapereita ei saisi enää salata. Eivätkä lääkevalvontavirkailijat enää suojelisi lääketeollisuuden intressejä potilasturvallisuuden kustannuksella.

Muutos vaatisi poliittista tahtoa, jota pitäisi löytyä helposti. Äänisaalis olisi taattu vaaleissa, kun perusteluna ovat pelastetut ihmishenget ja säästöt veronmaksajille.

Mutta missä nämä poliitikot luuraavat? Ongelmia on runsaasti ja ne ovat vakavia, mutta samalla jää helposti huomioimatta Gøtzschen tekemät vertailut. Heikkotehoista ja haittavaikutuksiltaan runsasta lääkettä verrataan lääkkeeseen, joka on tehokkaampi ja turvallisempi. Eli niitä parempia lääkkeitä on olemassa. Mutta ne ovat usein niitä vanhempia ja halvempia, joilla teollisuus ei patenttien rauettua kykene tahkomaan samaan tahtiin rahaa.

Siksi vertailua ei mielellään tehdä lääketeollisuuden tutkimuksissa firman oman lääkkeen ja tällä hetkellä parhaimman hoidon välillä. Tutkimustulos ei helposti miellytä osakkeenomistajia.

Mitä isompi lääkefirma sitä todennäköisemmin se on syyllistynyt toistuvasti alan markkinointisäännösten ja lakien rikkomiseen. Sakot liikkuvat kymmenistä miljoonista miljardeihin euroihin. Sakkojen maksamisesta on tullut vain pakollinen kuluerä miljardiluokan liikevaihdossa. Väärinkäytöksiä löytyy myös lääkäreiden ja lääkevalvontavirastojen puolelta. Eturistiriitoja ei ilmoiteta tai niistä ei vaan välitetä. Eivätkä lääketieteelliset julkaisut selviä puhtain jauhoin.

Tappavat lääkkeet täydentää sopivasti tohtori Ben Goldacren Bad Pharma -kirjan sanomaa. Suosittelen Gøtzschen tuotosta lämpimästi. Sen herättämä raivo on omiaan kylmien ja pimeiden iltojen viihteenä. Ehkä jostain hiljalleen viriäisi se kampanja kotimaisten terveydenhoidon ongelmien hoitamiseksi.

Helppona ratkaisuna vaikkapa seeding-tutkimusten kieltäminen Suomessa. Lääkärien ja teollisuuden yhteyksien avoimuus olisi toinen tärkeä askel. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 6: Kysymyksiä eksortistille -kirja ilmestyi äskettäin. Ehkä joulupukki tuo sen minulle. Aion lukaista sen läpi, kunhan kirjoitus- ja työkiireet antavat periksi joskus tammikuun aikana. Onneksi pahinta tiedonhaluani tyydyttää katolinen hiippakuntalehti Fides , jota saan luettavaksi säännöllisesti.

Tuoreimmassa numerossa piileskeli kirja-arvostelu juuri tästä demonologiaa popularisoivasta teoksesta. Haluan Kysymyksia eksortsistille- kirjan omakseni entistä enemmän.

Se näyttäisi sisältävän paljon asiantuntijoiden varmistamaa tietoa demonien toimista, tempuista ja sosiaalisesta elämästä. Demoneilla on kuulemma "aito monipuolinen, sosiaalinen verkosto ja kommunikointikyky.

Siinä jää pappien sormien ristimien auttamattomasti toiseksi. Kirjoittaja isä Fortea on erikseen toivonut, ettei hänen teostaan lueta turhanpäiväisen ja epäterveen uteliaisuuden tyydyttämiseksi.

Uskon saavani lukemiseen ihan tervettä uteliaisuutta. Aikaisemmin olin aika meh tästä kirjasta, mutta nyt nostin sen toivelistani kärkisijoille. Ensin minun täytyy kuitenkin lukea läpi Malleus Maleficarum - noitavasara. Salakirjat -kustantamon tuore versio alan klassikosta on erittäin tyylikäs punakantinen ja kohokuvioitu kirja. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 1: Eduskunnassa äänestettiin tasa-arvoisen avioliiton kansalaisaloitteen tulevaisuudesta. Enemmistö oli kansalaisaloitteen puolella.

Siitäkös nousi aivan ihana närkästys vastustajien riveissä. Helmenä haluaisin nostaa pinnalle Muutos puolueen James Hirvisaaren. Hän käyttää twitter-tiliään aktiivisesti. Sieltä löytyy tällainen purkautuminen. Itse tulkitsen tuota siten, ettei Hirvisaari enää jätä homoja rauhaan. Se mitä hän tekee heille heitä tavatessaan on vihamielinen reaktio.

Ellei kansanedustaja peräti lähde homoparien kotien ikkunoiden taakse huutamaan: Mitä olisi tapahtunut jos Hirvisaaren toivomassa kansalaisäänestyksessä olisi käynyt samoin?

Vihaisiko Hirvisaari enemmistöä äänioikeutetuista Suomen kansalaisista? Onko Hirvisaari Suomen omistautuneinen ja taitavin trolli, joka onnistui soluttautumaan eduskuntaan asti näyttelemään kansanedustajaa? Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 2: Suomen paras profeetta Jouko Piho sai kuulla jotain Kuopion lapsimurhaajaksi epäillystä.

Tutkinta on vielä kesken, joten peitän epäillyn nimen. Piho kerkisi kuitenkin järkyttymään saamastaan vinkistä. Hän kirjoitti tunteistaan Facebookkiin. Epäilty on altistunut New age -ideoille! Se on profeetan mielestä ratkaiseva yhteys lasten murhaamisessa. Elämään oli ilmestynyt seuraavanlaisia asioita: Hän kertoi näistä asioista omilla nettisivuillaan nimensä ja kuvansa kanssa.

En tiedä syytä, mutta sen tiedän, että naisen harrastuskohteet olivat demonisia ja altistivat hänet pahojen henkien masentavalle vaikutukselle. New Age on väärää henkisyyttä, johon ei tule sotkeutua, ja tarot-kortit johtavat suoraan noituuteen, jonka Jumala on kieltänyt. Nainen olikin ilmaissut ennen tekoaan, että hänellä on paha olla. Näiden mainittujen okkultististen asioiden kanssa ei pidä leikkiä. Ne eivät ole viattomia harrastuksia.

Ne voivat sekoittaa pään. Tai saavat sinut tappamaan. Pahat henkivallat ovat todellisuutta. Tässä vielä Pihon tuotos tallennettuna jälkipolville. Perjantai oli hyvä päivä. Kiitos niille kansanedustajalle jotka painoivat Ei nappia äänestyksessä. Tilanne on vielä päällä, sillä kansalaisaloite käy läpi vielä käsittelyä.

Seuraavan eduskunnan kokoonpano voi vielä teoriassa laittaa kapuloita rattaisiin. Mutta muuten näyttää hyvältä. Kansan enemmistö on kansalaisaloitteen puolella.

Eduskunnan enenmmistö on kansalaisaloitteen puolella. Seuraavissa vaaleissa pitää olla entistä valppaampana, sillä moraaliänkyröijät ovat varmasti lisäämässä pökköä pesään. Enkä tarkoita tuota  eufemismina penetraatiolle. Kansainvälinen yleisö sai tietää äänestyksen tuloksen.

Moni tuntemani ulkomaalainen oli yllättynyt siitä, ettei Suomessa muka oltu tehty tätä päätöstä vuosia sitten. Heille oli itsestäänselvyys, että Suomen kaltainen valtio oli sallinut tämän. Sorry, guys and girls and others. Realiteettia laista tulee joskus herran vuonna Ystäväpiirissäni on ihmisiä jotka voivat nyt varttua yhteiskunnassa, joka ei kohtele heitä - tässä asiassa - toisen luokan kansalaisina.

Nämä ihmiset ovat suloisia, ihania ja kykeneviä rakastamaan. Kauniita sisäisesti ja ulkoisesti. Olen oikeasti iloinen heidän onnestaan. Pian heillä on mahdollisuus olla jotain vielä enemmän sukulaistensa ja ystäviensä edessä. Nykyiset kahden äidin tai kahden isän perheet pääsevät hieman tasa-arvoisempaan maailmaan. Suuri kiitos lähtee sydämestäni myös Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittolakia -ryhmän suuntaan.

Ilman heitä en olisi jaksanut seurata ja kirjoittaa tästä aiheesta niin usein ja niin suurella tunteella. Eduskunnassa keskusteltiin tasa-arvoisen avioliittolain tulevaisuudesta.

Täysistunto esitettiin livenä netin välityksellä. Istuin reilu viisi tuntia tietokoneen äärellä tehden muistiinpanoja. Nimestään huolimatta istunto ei ollut täynnä, vaan enemmistö kansanedustajista oli kiireisiä jossain muualla. Se ei haitannut menoa, sillä puheenvuorot vierähtivät lopulta kymmeneen asti. Alkupuoliskolla Mika Niikkoa jyrähti heti uskonvimmalla. Jumala, Raamattu ja kristinusko tulivat edustetuiksi. Raamattu on asiassa yksiselitteisen selvä. Esivalta on Jumalan asettama.

Jokainen vastaa lopulta Hänelle teoistaan. Niikko poimii Raamatusta moraalioppinsa, ja siksi kansalaisaloitetta ei pitäisi hyväksyä. Vaikka kansalaisaloitteessa kirkoille annettaisiin oikeus itse päättää miten he vihkisivät ihmisiä.

Uskonnonvapaudesta huolestuneet kansanedustajat ovat kyllä aivan oikeassa siitä, että sosiaalinen paine kirkon muuttamiseksi kasvaisi entisestään. Mutta se olkoon kirkon huoli. Täällä Suomessa kun sattuu asumaan myös meitä uskonnottomia ihmisiä.

Toivottavasti Niikko ei kuitenkaan ole vaatimassa kymmenyksiä lakisääteisenä verotukseen kaikille suomalaisille. Kiitokset hänelle siitä, että teki näin avoimesti selväksi vastustavansa kansalaisaloitetta uskonnollisen vakaumuksensa takia. Timo Soini vetosi traditioon, biologiaan ja terveeseen järkeen. Traditio itsessään on varmasti kaunista. Toisaalta olihan orjuuskin pitkällä traditiolla varustettu ilmiö.

Biologiassa ei ole mitään kiisteltävää. Ihmiset syntyvät munasolun ja siittiön törmäyksestä. Tätä ei mikään osapuoli ole kiistämässä. Soinin ja kumppaneiden argumentti on se, että koska vain miehen ja naisen yhdynnästä on mahdollista syntyä lapsia, on vain miehen ja naisen suhteelle suotava avioliiton edut. Vaikka samaa sukupuolta olevat parit kasvattavat lapsia yhtä hyvin tai huonosti kuin heteroparit. Tämä on se kiista, ei se miten ihmiset syntyvät. Lopuksi Soini muistutti etteivät vastustajat ole yksin.

He ovat vain vähemmistössä. Ja oli aivan oikeassa. Hän vain sattui unohtamaan, että eduskunnassa pystytään säätämää laki avioliitosta, eikä avioliittolaki ole riippuvainen luonnonlaista. Kristillisdemokraattien Östmanilla oli aikajana hieman hakusessa avatessaan suunsa: Kimmo Sasi pani vielä paremmaksi todetessaan avioliittoinstituutin olevan satoja tuhansia vuosia vanha. Siksi niitä ei saisi muuttaa. Kukaan ei sentään puhunut miljoonista vuosista.

Silloin loukattaisiin luomisoppiin uskovia. Kimmo Sasi näytti virheellisesti myös luulevan, että biseksuaalit ovat automaattisesti polyamorisia. Useampi hetero totesi, että rekisteröity parisuhde on aivan riittävä, joten avioliittolakia ei tarvitse muuttaa. Toisaalta usea kansalaisaloitteen vastustaja totesi, että rekisteröity parisuhde on jo nyt niin lähellä avioliittoa, ettei avioliittolakia tarvitse muuttaa. Jos ne ovat niin lähellä toisiaan, niin miksei samantien virtaviivaisteta lakipykäliä ja tehdä sitä yhtä lakia parisuhteista?

Ehkä jotkut kansanedustajat ajattelavat useamman lain ja järjestelmän tarkoittavan toimivampaa lainsäädäntöä. Jotkut kyselivät vielä asiantuntijoiden ja tutkimusten perään. Lakivaliokunnalle lähetettyä materiaalia ei siis luettu läpi kaikkien kansanedustajien parissa.

Useat lastensuojelu- ja ihmisoikeusjärjestöt ovat kansalaisaloitteen puolella, joten luulisi jostain löytyvän helppolukuinen tietopaketti halukkaille kansanedustajille. Periaate on Unicefiä myöten melko selvä: Lakivaliokunnalle puhuneet asiantuntijat olivat sanoneet saman perussanoman.

Nykyiset avioliiton ulkopuolelle jäävät perheet saisivat sen saman suojakuplan jota vastustajat kehuivat maasta taivaaseen. Vastustajat totesivat avioliiton takaavan sen ainutlaatuisen suojan lapsille, jota ilman heidän ei pidä varttua. Huoltajilla on oltava yhteensä se yksi penis ja yksi vagina.

Tällä sivustolla ja ilmeisesti jollakin toisellakin sivustolla nähdään painajaisia mun kommentoinnistani ;D Mitä arvon psykologi antaisi näille ihmisille neuvoksi.

Vähemmän nettiä, vähemmän stressiä kenties? Höpö höpö ja höpö. Oletko koskaan kuullut sellaisesta kuin ihmisen pahin painajainen? Unet naisista kertovat juuri siitä. Esimerkiksi itse olen ollut ihastunut rääseen kundiin jo 7 vuotta. Ihastuksesta tekee haastavan se että en edelleenkään tiedä onko hänkin homo.

Mutta toisaalta mikään ei ole kuluneen 7 vuoden aikana viitannut siihen että hän olisi heterokaan, joten kaikki on yhtä paljon mahdollista kuin mahdotontakin. Mutta itse asiaan, näin kerran unen että hän souteli järvellä jonkun naisen kanssa joten siinä unessa toteutui juuri se pahin painajainen jota olen hänestä kaikkein eniten pelännyt. Ja se oli todella ahdistava uni.

Minuakin nainen halasi KAHDESTI eilen ja antoi poskisuudelman ja sanoi, että tykkää minusta kauheasti, enkä silti mennyt tai ajatellutkaan mennä kanssaan naimisiin tai nähnyt hänestä myöhemmin yöllä unta. Oikein hyvin nukuin, ihan tänne iltapäivään, ilman painajaisia, kiitos kysymästä.

Tottakai nukut iltapäivään asti, onhan se öinen, saastainen homostelu väsyttävää. Menisit töihin, lapsia raiskaava Jammu-sedän jälkeläinen. Itseä kyllä ahdisti ihan vitusti nähdä homoseksuaalisia unia teininä Vai onko homoseksuaaliset unet sitte sallittuja ja ok, mutta heteroseksuaaliset eivät? Miehistä saa nähä unta muttei naisista? Muna hyvä, pillu painajainen? Itse en noista unista paljoa perusta, mutta kyllähän noi omat unet nimenomaa kertoivat mitä mä olen miehiäni.

Jos nyt alkaisin näkeen unta naisista seksuaalisessa mielessä, niin kyllä pistäis miettimään Jotenkin ymmärrän noita sun kommenttejasi, vaikka ne menevätkin ihan pieleen, koska ilmeisesti jatkuvasti näet niiden sisältöisiä seksuaalisia unia Jammu-sedästä ja olet pysyvässä ahdistustilassa. Suotta silti projisoit omia pelkojasi minuun, en ole lapsista kiinnostunut, enkä näe lapsista mitään unia. Vastaa alkuperäiseen viestiin Heteroseksuaaliset unet Näettekö usein tai ylipäätänsä koskaan heteroseksuaalisia unia?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa?

.

Homoseksuaaliseen sukkahousu seksi seksitreffit

Homo seuraa naisten itsetyydytys gay videot

Kärsin harvinaisesta Stendhalin syndromasta, jonka oireet ovat heikotus, pahoinvointi, paniikki, sekavuus ja sydämentykytys. Toivottavasti Suomen Terveysjärjestö ei ole liikkeellä sellaisella tulkinnalla. Oletko varma, että haluat jatkaa? Niissä tasa-arvoisen avioliittolain kannatus oli enemmistössä, ja sehän on väärin. Tai oikeammin omaiset ilmoittavat tilauksen päättymisestä. Mikäli ihmisillä ja simpansseilla olisi ollut yhteinen esi-isä tarkoittaisi se y-kromosomi datan perusteella sitä että y-kromosomeissa olisi täytynyt tapahtua muutoksia mutaatioita valtavalla nopeudella. Lapsemme on ollut kuin kruunu suhteelemme.