Raskaus ruskea vuoto seksi seuraa homo tampere

Ahdetun rukous Lainaa Viesti Kirjoittaja tpv » 8. Öljytty olkoon sinun laakerisi. Tulkoon pyörille sinun tehosi. Suuri olkoon ahtopaineesi, niin coolerissa kuin myös imusarjassa. Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen suuri kiihtyvyytemme. Ja anna meille muiden nöyryytys anteeksi, niin kuin mekin anteeksi annamme sinulle, jos renkaat ovat innostuttuasi sulaneet.

Säästä meidät kaikenlaisilta virityksiltä ja vapaastihengittävän kirouksilta. Äläkä saata meitä tappioon, vaan kiihdytä ohi meidät vastuksesta. Sillä sinun on ilman tuotto, voima ja teho iankaikkisesti. Lainaa Viesti Kirjoittaja kalevius » 3. Juudas ei reagoinut vaan jatkoi kävelyä. Muutaman tovin jälkeen Juudas käveli uudelleen paikan ohi ja jälleen Jeesus huusi: Taaskaan Juudas ei reagoinut vaan jatkoi kävelemistään.

Juudaksen kulkiessa paikan ohitse kolmatta kertaa, Jeesus huusi jälleen: Tässä otteita Einari Epätoivoisen päiväkirjasta Viime yönäkin hän soitti yhdestä hotellista. Ongelmana on se, että hän haluaisi minun olevan ratissa. Valitettavasti siellä oli juuri silloin itsepalvelu. Siellä ei todellakaan ollut ketään. Nyrjäytin itseni painovirheen takia. Vaimoni pussaa ihan tuosta vaan koiraamme, mutta kieltäytyy juomasta lasistani.

Nukahdin kerran kirjastossa ja heräsin siihen, että näkövammainen luki kasvoiltani. Hän naulasi toisenkin jalkani lattiaan. Pastori saapui paikalle ja hän sanoi minulle seuraavat sanat: Asiakkaat kyselivät jatkuvasti ihmetellen, kuinka olen voinut kasvaa niin isoksi.

Kylpyleluina minulla oli leivänpaahdin ja radio. Hän sanoi että pitää minua ystävänään. Lainaa Viesti Kirjoittaja Mika B » 8. Loukkaantuneiden tilasta ei tällä hetkellä tarkempaa tietoa. Poliisi on ottanut tapahtumapaikan läheisyydestä kiinni todennäköisen tekijän. Poliisi on eristänyt tapahtumapaikan ja asian tutkinta on alkanut.

Seuraava tiedote annetaan klo Varoitus Itäkeskuksen suunnassa liikkuville!!! En tiedä kuinka moni teistä käy ostoksilla Itäkeskuksessa, mutta ajattelin varoittaa teitä jostakin mitä tapahtui minulle. Jouduin nimittäin taitavasti suunnitellun huijauksen kohteeksi, jossa uhreina ovat mitään aavistamattomat shoppailijat. Kerron teille kuinka huijaus toimii: Kun olet ostosreissun jälkeen Itiksen sisäparkissa pakkaamassa tavaroitasi autoon, paikalle ilmestyy 2 todella hyvännäköistä parikymppistä tyttölasta.

He tekeytyvät vieressä olevan autopesupalvelun työntekijöiksi ja alkavat pesemään autosi tuulilasia rätteineen ja saippuavaahtoinen. Heidän rintansa näyttävät minä hetkenä tahansa pursuvan ulos ylipienistä T-paidoista. On täysin mahdotonta olla katsomatta tai kieltää heitä pesemästä autoasi.

Kun sitten yrität maksaa heille pesusta, he kieltäytyvät ja pyytävät sinua kyyditsemään itsensä kotiin. Häkellyksissäsi tietenkin suostut ja ytöt hyppäävät takapenkille. Kyyditessäsi heitä he alkavat harrastamaan keskenään seksiä takapenkillä.

Hetken kuluttua toinen kiipeää etupenkille ja kiinnittää huomiosi maailmanluokan suuseksilä. Tällä välillä takapenkille jäänyt vie lompakkosi. Homma tuntuu organisoidulta ja laajalle levinneeltä. Minunkin lompakkoni varastettiin maanantaina, tiistaina, kahdesti keskiviikkona, eilen ja todennäköisesti tullaan varastamaan myös tänään.

Joten olkaa varovaisia siellä. Lainaa Viesti Kirjoittaja PabloNeruda » 5. Ei muuta kuin tyhjä lompakko takapenkille: Lainaa Viesti Kirjoittaja Tompero » 5. Nainen vilautti tissiä kun ei lähistöllä muita ihmisiä ollut. Kun gorilla näki paljaan nännin, alkoi se mylviä vallattomasti. No sama se, ajatteli nainen ja nosti hametta. Kun karvatupsu vilahti, vauhkoontui gorilla aivan silmittömasti. Gorilla huusi ja mylvi, repi puita maasta irti, juoksi ympäriinsä suunnattoman kiihkon vallassa.

Samassa mies avasi häkin oven, työnsi vaimonsa sinne sisään ja huusi: Tämä menee jo vitsistä Lainaa Viesti Kirjoittaja Mika B » Lainaa Viesti Kirjoittaja Topi71 » Hän odotti kolmosia ja jokaiseen heistä oli osunut luoti. Nainen vietiin pikaisesti ambulanssilla sairaalaan,jossa hän sai onnistuneesti ensiapua. Seuraavana päivänä lääkäri totesi,ettei lapsillakaan ole hätää,sillä ammukset koteloituisivat lapsiin sisälle ja he voisivat elää normaalia elämää.

Nainen synnytti terveet kolmoset,joista tuli vanhempien suurin elämänilo. He saivat kaksi tytärtä ja yhden pojan - mitä muuta vanhemmat voisivat haluta? Ei siinä mitään sen kummempaa,elämä jatkui. Lainaa Viesti Kirjoittaja Warmaster » Lainaa Viesti Kirjoittaja SR » D tuo pitää huomenna räväyttää velipojalle ruokapöydässä: Lainaa Viesti Kirjoittaja Antero » Lainaa Viesti Kirjoittaja Ike » 2. Lainaa Viesti Kirjoittaja kvatro » 7. Myydään käteisellä tai vaihdetaan nuorempaan.

AILI Hyväkuntoinen veteraani rauhalliseen ajoon. ELLI Myydään tarpeettomana tai vaihdetaan koiraan tms. AINO Kohtalaisen siisti. Vaihdetaan mielellään uudempaan ja pienempiruokaiseen. Halvalla, perässä pientä laittamista. Otettu käyttöön vasta lokakuussa. Urheilullinen, tosi hieno, täysin ajamaton yksilö.

Hyvin pidetty, ei kolhuja. Ei vingu, 6 kk takuu. Perä vähän roikkuu, muuten hyvä. MING Tiukka perä, hyvät puristukset. Juuri testattu, ärhäkkä, makeet äänet. Teknisesti hyvä - kovaan ajoon. Tämä yksilö pidemmällä kardaanilla.

Lainaa Viesti Kirjoittaja Razur » 8. Lainaa Viesti Kirjoittaja Ike » 8. Lainaa Viesti Kirjoittaja kvatro » 8. Lainaa Viesti Kirjoittaja Babar » 8. Lainaa Viesti Kirjoittaja lep4ste » 8. Lainaa Viesti Kirjoittaja kvatro » 9. Lainaa Viesti Kirjoittaja kalevius » Lainaa Viesti Kirjoittaja kilpijoki » Lainaa Viesti Kirjoittaja Juha K » Lainaa Viesti Kirjoittaja jarskii- » Lainaa Viesti Kirjoittaja Multivalve » Lainaa Viesti Kirjoittaja Sami J.

Lainaa Viesti Kirjoittaja J. Lainaa Viesti Kirjoittaja vk » Olen pari kertaa sattunut paikalle kun jonku toisen autoa kaltoin kohdellaan täysin tunteettomasti ja huomataan vahinko ja paetaan paikalta. Ekalla kerralla jätin lapun tekijästä ja omat yhteystiedot. Toisella kertaa soitin suoraan omistajalle. Oppivat kolhimaan ovella toisen autoja.

Vielä kun joku puolustaisi mun auton kunniaa. Menin hakemaan työautoa huollosta ja siellä luettiin naapuriparkkipaikan auton vikakoodeja ovi auki mun ovea vasten. Kuva heti todisteeksi ja maininta tiskillä autoa lunastaessa. Autoliikehän sen oven korjas. Pitäs varmaan aloittaa oma topicci mutta menkööt nyt tähän Lainaa Viesti Kirjoittaja taggis » Yhtä pätevä parkkiruutu varmaan siinäkin on kuin tuossa tolppien välissä? Vanhalla pirssillä kehtasi huolettomasti vetää vapaaseen ruutuun, näin: Jos kaupan oven eteen joku noin törkeästi jättää viiden aikaan perjantaina autonsa niin saa sitten poistaa sen majoneesilla kuorrutetun hesen hampurilaiskääreen pyyhkijänsulkansa alta ja pestä sitä rasvaa pois tuulilasistaan.

Jos ei kunnioita niitä rajoja mitkä on selvästi maahankin piirretty, saati ota pätkääkään toisia ihmisiä huomioon niin sitä saa mitä tilaa.

Normaaliparkissa itse kyllä avaan oven yleensä niin että omat sormet on siellä oven ja naapuriauton välissä, varmuuden vuoksi, vaikka harvoin ahdasta tuleekaan. Jos ovet kolisee normaaleissa parkkiruuduissa, niin kannattaa varmaan tosiaan jättää se auto kotiin ja vaihtaa lenkkarit jalkaan. Kuukauden tai kahden päästä ei välttämättä tarvi saada sitä ovea ääriasentoon kammetakseen itseään autosta ulos ;.

Lainaa Viesti Kirjoittaja Tero V. Itse pysäköin riittävän leveästi ihan niiden muiden vuoksi jotka ei todellakaan osaa varoa toisten omaisuutta. Lainaa Viesti Kirjoittaja Tapsala » Kannattaa lukee omat vakuutusehdot läpi varmuudenvuoksi, jos meikäläisen muisti tekee kepposet. Lainaa Viesti Kirjoittaja Mazaman » Lainaa Viesti Kirjoittaja Babar » Lainaa Viesti Kirjoittaja SR » 4.

Rouva katseli itseään peilissä vähissä pukeissa ja valitteli äijälleen ääneen: Sano jotain lohduttavaa" Aviomies vastasi: Lainaa Viesti Kirjoittaja Antero » 5. Syyskuun lämpö vaihtui ruskaiseen pakkaseen Lämpö helli suomalaisia koko syyskuun, mutta kuun vaihtuessa lokakuuksi jouduttiin pukemaan pipoja jo Helsingissäkin. Kaupunkilaiset saavat nyt nauttia kirpeiden pakkasöiden lisäksi upeasta ruskasta. Sää on muuallakin maassa harvinaisen kylmä.

Kuka muuten tietää millainen eliö on "pipo", ilmeisesti joku trooppinen kun se piti pukea että pärjää lokakuisessa Helsingissä. Lainaa Viesti Kirjoittaja Hannu2 » 5. Lainaa Viesti Kirjoittaja speedster » 5. Koska Vanhasen Matti ei maksanut laudasta Lainaa Viesti Kirjoittaja Kasetti » 9.

Lainaa Viesti Kirjoittaja Paanu » Ensin venäläinen lääkäri kertoi miten hän ja hänen kolleegansa olivat hoitaneet puristimen väliin jäänyttä ihmistä josta oli jäljellä vain pikkusormi. He olivat rakentaneet tälle ensin käden, sitten torson ja lopulta koko miehen. Mies oli toivuttuaan ollut niin hyvä työntekijä ja teki niin monen ihmisen työt, että tehdas pystyi irtisanomaan 5 työntekijää.

Yhdysvaltalainen lääkäri tokaisi seuraavaksi miten hän yhdessä tiiminsä kanssa oli saanut hoidettavakseen atomionnettumuudessa olleen miehen josta oli jäljellä vain hiukset. He olivat rakentaneet proteesiraajat ym ja kohta mies olikin täydessä vireessä ja niin hyvä työntekijä, että teki atomivoimalassa 50 ihmistä työttömäksi.

Suomalainen lääkäri totesi lakonisesti tähän väliin miten oli eräänä kauniina päivänä pieraissut, ottanu pierun käteensä, tiivistänyt pierun paskaksi, tunkenut sen peräsuoleen ja rakentanut miehen tämän paskan ympärille.

Paskasta nousseen miehen suomalainen risti Matti Vanhaseksi. Matista tuli Suomen pääministeri ja hän sai puolet sen kansasta työttömäksi. Jenkki heitti kaksi hopeadollaria ilmaan ja ampui kummastakin keskeltä läpi, tähän tokaisten: Lainaa Viesti Kirjoittaja Stombe » No mä siihen sille sanoin, niin ja tuntuu olevan murapohja. No, ajoneuvoissa onkin bimmerit M3 ja M5; selittänee jotain.. Lainaa Viesti Kirjoittaja tounigee » Lainaa Viesti Kirjoittaja Ike » Pikkupoika istui jalkakäytävällä itkemässä.

Paikalle tuli poliisi ja kysyi, että mikäs pojalla on hätänä. Poliisi katseli hetken ympärilleen, veti housunsa alas ja sanoi: Nainen lähti sit illalla baariin, tapas siellä mustan miehen ja vei tämän kotiinsa. Nainen sanoi "Tee mulle sitä mitä mustat miehet osaa parhaiten" Kaveri hakkas muijan ja vei stereot Ja vielä yks hauskaki mukaan: Mitä on vahva itsetunto?

Muurahainen ui selkää Thames-jokea etelään muna pystyssä ja huusi Lontoon kohdalla, että sillat ylös! Siinä ovat kalas, joita onkeilit. Tämänkin Pikku-Kalle olisi innokkaana kalamiehenä tiennyt ja nyt vitutus nousi lakipisteeseensä. Voinko mennä nyt kotiin? Lainaa Viesti Kirjoittaja Volkkarijermu » Lainaa Viesti Kirjoittaja puerco » 3.

Matti, joka tulee myöhään kännissä kotiin, yltympäri huulipunan jäljissä ja haisee naisen parfyymille, läpsäyttää vaimonsa takamukselle ja sanoo: Vaimo oli makuuhuoneessa sängyssä lukemassa kun Ville käveli makuuhuoneeseen lammas kainalossaan. Jari Kuopiosta Jari huomaa vaimonsa pakkaavan matkalaukkunsa, joten kysyy: Olen kuullut, että siellä maksetaan naisille puntaa siitä mitä olen antanut sinulle ilmaiseksi" Myöhemmin kun nainen on lähdössä, hän huomaa että Jari on myös pakannut matkalaukkunsa.

Haluan nähdä miten pärjäät punnalla vuodessa. Nainen oli ostoksilla paikallisessa S-marketissa ja poimi kauppakoriinsa 2 litraa maitoa, rasiallisen kananmunia, 2 litraa tuoremehua, salaattia, tomaatteja ja kahvipaketin. Ulko-oven vieressä oli Heikki tarkkailemassa naista kun hän nosti tavarat kassan hihnalle. Hetken jälkeen Heikki lausui: Hän tarkasti nopeasti ostamansa tuotteet, mutta ei löytänyt niistä yhtään merkkiä, mikä olisi voinut paljastaa häntä sinkuksi.

Loppujen lopuksi hänen oli pakko myöntää juopolle: Lainaa Viesti Kirjoittaja -Hege- » 6. Aina tyttären hääpäivänä hän pyysi tätä lähettämään häiden jälkeen viestin, kuinka seksielämä on alkanut sujua.

Ensimmäinen tytär kirjoitti takaisin toisena päivänä häistä. Kuoressa oli vain yksi lappu, jossa luki: Äiti oli ensin hämillään viestistä, mutta etsikaapistaan Nescafe-purkin ja sen kyljessä luki: Äiti oli nyt todella tyytyväinen. Sitten toinen tytär meni vihille ja häämatkalta tuli viikon jälkeen kortti, jossa luki vain: Kun kolmas tytär oli mennyt vihille, äiti odotti jälleen malttamattomana viestiä kuherruskuukautta viettävältä tyttäreltään.

Kuukauden kuluttua tuli viesti, jossa luki vain: Äiti oli huolestunut, joten hän etsi Finnairin esitteen ja huomasi siinä lauseen, jonka luettuaan hän pyörtyi: Lainaa Viesti Kirjoittaja Sebastian » ET on paremman näköinen 2.

ET tuli yksin 3. ET oppi Englantia 4. Lainaa Viesti Kirjoittaja PabloNeruda » No pistetään tänne, aika hyvää läppää jätkä heittää: Lainaa Viesti Kirjoittaja joekopo » Tytöt ovat nyt ekalla. Hän myy 3 geetä Omarille välitettäväksi ja Vodelle 4 g. Yhdessä patruunassa on 88 kpl 0,5 gramman lyijyhauleja. Nahka-alan käsityöläinen Ibrahim 35 v. Allanin isä istuu taposta saamaansa kuuden vuoden kakkua Sörkassa. Somaliperheeseen kuuluu 8 aikuista ja 15 lasta. Heidän nimensä olivat Tex Filler ja Putty Possu.

Lainaa Viesti Kirjoittaja Slantsix » 3. Lainaa Viesti Kirjoittaja acd » Mitä kukkia tarvitsee tuoda lepyttääkseen ylikiehahtaneen auton? Mitä kannattaa laittaa venähtäneen pokeripelin aiheuttamiin hiertymiin? Miksi tanssija joutui helvettiin? Miksi kutsutaan sisiliskoa mikä on tiputtanut häntänsä? Telkkari, monitoreista huolehtiva talonmies. Mitä sijamuotoa käytetään jo housuun päässeestä tavarasta? Miksikä kutsutaan hiusasetelmaa mikä on muotoiltu medaljongin näköiseksi?

Miten tehdään hyvin rapeaa riistakäristystä? Mikä se on kun internet jumittaa juuri väärällä hetkellä? Mistä voi ostaa kaikkein halvinta makaronia? Miksi kanttarelleistä pitää maksaa extraa? Mikä on alkoholistipedofiilin unelma? Millä estetään liian miesvoittoisten alojen syntyminen? Miksi ryyppyporukan vappujuomasta tuli turhan laimeaa? Monitorin asentajaa hermostutti edessä oleva näytön paikka. Kuka vartioi meren antimia?

Lainaa Viesti Kirjoittaja Nuhapumppu » Toivoisin, että voisitte ottaa kantaa, onko seuraava tapahtuma sellainen, että voisin vaatia vahingonkorvauksia Sokokselta menetetystä tyttöystävästä: Halusin taannoin ostaa syntymäpäivälahjan tyttöystävälleni. Koska kyseinen mimmi on tunnetusti herkästi kiivastuvaa sorttia ja lahjojen suhteen kranttu päätin yrittää kerrankin olla tahdikas ja käyttää harkintaa.

Mietittyäni asiaa päätin ostaa vaaleat hansikkaat; romanttinen, muttei liian henkilököhtainen lahja. Tyttöystäväni pikkusisko lupautui lähtemään kanssani Sokokselle valitsemaan naisten käsineitä. Sisko osti samalla itselleen pikkupöksyt. Kassalla myyjä ilmeisesti sekoitti ostokset; pikkuhousut joutuivat tyttöystäväni pakettiin ja hansikkaat lähtivät siskon mukaan. Erhettä kuitenkaan silloin huomaamatta lähetin syntymäpäivälahjan tyttöystävälleni Turkuun ja kirjoitin korttiin: Muistan myös, että kun kerran pitelin sinun vanhojasi, jotta olisit voinut paremmin maksaa taksikuskille, ne näyttivät jo aavistuksen verran kuluneilta.

Olisin ostanut pitkät vetoketjulliset, mutta siskosi pitää lyhyitä, helpommin riisuttavia ja hän suositteli niitä ja näytti miten helppo ne on riisua , kun on kiire. Nämä ovat kyllä aran väriset, mutta myyjätär näytti minulle omansa, joita hän oli pitänyt jo kolme viikkoa, eivätkä ne olleet kovin pahasti likaantuneet. Hän sovitti vielä tätä sinun lahjaasi ja näytti oikein fiksulta.

Myyjä kuitenkin varoitti, että kun työnnät sormesi niihin et saa käyttää voiteita, koska rasva saattaa tulla ikävästi pinnan läpi. Varo myöskin hankaamasta niitä mitään kovaa vastaa, koska ne ovat ohuet ja saattavat mennä kovasta hankauksesta puhki.

Kunpa voisinkin olla paikalla sovittamassa niitä sinulle ensi kertaa, koska niin monet kädet saavat koskea niitä, ennenkuin tapaamme seuraavan kerran. Kun riisut ne, muista puhaltaa niihin kevyesti, sillä ne ovat varmastikin kosteat pitämisen jälkeen. Myyjä sanoi, että ne saattavat tuntua alussa vähän tiukoilta, muuta koon pitäisi kyllä olla oikea. Jos et kuitenkaan jaksa odottaa, että ne venyvät, voit pyytää isääsi tai veljeäsi työntämään kätensä varovasti niihin.

Toivottavasti panet ne minua varten perjantai-illaksi Viimeisintä muotia on pitää niitä hieman alaskäännettyinä, niin että vähän karvaa näkyy sisältä. Sillä aikaa apina hyppelee ympäri baaria. Nappaa oliiveja ja syö ne, nappaa limetin viipaleita ja syö ne. Sitten se hyppää biljardipöydälle, sieppaa biljardipallon, työntää sen suuhunsa, ja kaikkien hämmästykseksi nielaisee sen. Se syö kaiken minkä näkee. Maksan biljardipallon ja kaiken muun minkä se söi.

Kaksi viikkoa myöhemmin mies tulee jälleen baariin apinansa kanssa ja tilaa itselleen juoman. Apina alkaa jälleen hyppiä ympäri baaria. Samalla kun mies saa juotua, apina löytää kirsikan. Apina sieppaa sen, työntää sen takapuoleensa, vetää sen ulos ja sitten syö sen.

Se syö yhäkin kaiken minkä näkee, mutta biljardipallon nielemisen jälkeen se on mitannut kaiken ensin. Lainaa Viesti Kirjoittaja Jubbe » Hiano keksintö uo FB. Lainaa Viesti Kirjoittaja speedster » Tällä kysymykseen vastaajalla on selvästi sana hallussa: Lainaa Viesti Kirjoittaja leevi » 9. Lainaa Viesti Kirjoittaja Piedro » Lainaa Viesti Kirjoittaja jyri.

Kaik sääki tiäräs" innostui turkulainen. Vittu minä mikään timpuri ole. Toisena päivänä vaimo aikoi leikata pihan nurmikon mutta leikkuri ei lähtenyt käyntiin sitten millään, vaimo taas kerran patisti miestään, täällä kertaa korjaamaan leikkurin, mies vastasi tuttuun tyyliin: Vittu minä mikään korjaaja ole.

Seuraavana päivänä mies tuli töistä kotiin ja katsoi kuinka vaimo leikkasi nurmikkoa ja piha-aita oli kuin uusi. Mies tätä ihmetellen kysymään vaimolta kuka oli korjannut aidan ja leikkurin, vaimo kertoi että naapurin mukava mies nimeltään Rami. Mies kysyi paljonko Rami oli pyytänyt palkkaa tästä. Rami halusi palkaksi joko pillua tai tuoretta pullaa. Sinä sitten leivoit pullaa tänään. Vittu minä mikään leipuri ole. Mutta hyviäkin oli joten kiitos nauruista: Lainaa Viesti Kirjoittaja sam74 » 9.

Kassajonossa nainen takanani kysyi, omistanko koiran. Mitä hemmettiä se ihminen oikein kuvitteli, elefanttiko minulla olisi kotona? No minäpä päätin piristää tylsää elämääni. Kerroin naiselle, että ei, minulla ei ole koiraa - vaan olen päättänyt aloittaa uudelleen Serti-dieetin.

Lisäsin, että se ei ehkä ole hyvä idea, koska ede Kerroin naiselle että dieetti toimii niin, että tungetaan taskut täyteen Sertiä, ja aina kun näläntunne yllättää heitetään pari papanaa suuhun. Serti on täydellisen tasapainoista ravintoa, joten ruokavalio toimii oikein hyvin.

Tässä vaiheessa koko kassajono kuunteli korvat hörössä. Nainen kysyi aivan kauhistuneena olinko joutunut teho-osastolle koska olin saanut myrkytyksen koiranruuasta.

Vastasin etten suinkaan; olin astunut varomattomasti ajoradalle nuuhkiakseni söpön kultaisen noutajan persuksia ja auto ajoi meidän molempien yli.

Edessäni jonottanut punakka kaveri nauroi niin kovaa että olin aivan varma että hän saa sydärin. Myymälänjohtaja kutsuttiin paikalle ja sain porttikiellon Anttilaan.

Lainaa Viesti Kirjoittaja PLe » Sinä päivänä kun siitosisän piti saapua, herra Virtanen suuteli vaimoaan ja sanoi: Puoli tuntia myöhemmin ovelta ovelle kiertelevä vauvavalokuvaaja soitti ovikelloa toiveenaan tehdä kaupat.

Te ette tunne minua, mutta olen tullut Olkaa hyvä ja tulkaa peremmälle. No niin, mistä aloitetaan? Joskus olohuoneen lattialla on myös kivaa, siellä voi todella levittäytyä - Kylpyammessa, olohuoneen lattialla?! Mutta jos yritämme useista eri asennoista ja minä laukaisen kuudesta tai seitsemästä kulmasta, niin uskon, että tulos miellyttää teitä. Olisi hienoa päästä sisään ja ulos viidessä minuutissa, mutta olen varma että te pettyisitte siihen.

Valokuvaaja avasi salkkunsa ja otti esille valokuvia vauvoista. Valokuvaaja ojensi rouva Virtaselle kuvan. Loppujen lopuksi jouduin viemään hänet Korkeasaareen saadakseni homman hoidettua kunnolla. Ihmisiä parveili ympärillämme nähdäkseen paremmin. Yli kolme tuntia siihen meni.

Äiti valitti ja huusi koko ajan. Saatoin hädin tuskin keskittyä. Sitten alkoi jo hämärtää ja aloin räiskiä nopeammin. Lopulta kun oravat alkoivat nakerrella vehjettäni niin laukaisin loputkin.

Rouva Virtanen nojasi eteenpäin: No niin, jos te olette valmis niin otan vain kolmijalkani esille, jotta pääsemme hommiin. Laitan vehkeeni sen päälle. Se on niin liian painava pidellä kun alan toimimaan.

Hyvä Luoja, hän pyörtyi. Lainaa Viesti Kirjoittaja Lehtilä » Mies kääntyi vaimon puoleen ja sanoi: Se on nyt sitten "kuppa polkkari" tai "pukka polkkari": Lainaa Viesti Kirjoittaja leevi » Lainaa Viesti Kirjoittaja PLe » 2. Niinpä hän ehdotti kuskille toisenlaista koetta. Mikähän se mahtaa olla? Honda, Suzuki vai Yamaha? Poliisi päätti, että kuski on humalassa ja käski tämän nousta autosta. Mikä tämä nainen on? Lainaa Viesti Kirjoittaja xniko » 4.

Nainen meni alakertaan etsimään miestään. Hän löysi miehensä keittiöstä pöydän äärestä istumasta, kahvikuppi kädessään ja syvissä mietteissään tuijottamassa edessä olevaa seinää. Nainen näki, kun mies pyyhkäisi kyyneleen silmäkulmastaan ja hörppäsi sen jälkeen kulauksen kahvia.

Mies pyyhkäisi toisenkin kyyneleen silmästään ja sanoi: Lainaa Viesti Kirjoittaja HeikkiS » 4. Adolf Ehrnrooth oli vierailulla Englannissa luvulla. Englantilainen amiraali tivasi, paljonko Suomeen on sijoitettuna neuvostojoukkoja.

Lainaa Viesti Kirjoittaja golpero » 8. Terveisiä vaan täältä Tallinnasta. Otin firman kassasta hiukan kottia, jotta meno ei hyydy heti ensimmäisen lomaviikon jälkeen. Toivottavasti pomo ei ole ihan niin kymppitonnin päälle tarkka jätkä. Kaikki menikin aluksi hyvin ja pääsin hyvään lomafiilikseen. Lautalta heilautin itseni Viru-hotellille ja pakenin taksista maksamatta. Hitto, kun minua pienessä nousuhumalassa sekin homma huvitti valtavasti!

Hotellihuoneeseen tilasin sitten itselleni virolaisen gerbiilin, jota höyläsin monta tuntia ihan raivolla. Petipolkan jälkeen lähetin muijan hakemaan alakerrasta lisää juotavaa. Yksinkertainen votakka, koska annoin hänelle vain 50 äyriä kouraan ja lähetin matkaan. Enhän minä sitä enää takaisin sisään päästänyt, vaan teeskentelin sammunutta.

Eipä tarvinnut maksaa sillekään lutkalle mitään. Vosun koltun sinkautin Virun ylimmästä kerroksesta kadulle. Piru, että nauratti, kun muijan ryijy lepatti alas ihmisten sekaan, kuin Iiro Seppäsen laskuvarjo basehypyssä.. Noh, siinä sitten dokasin lisää ja valmistauduin illan rientoihin. Menin tietysti Tallinnan kalleimpaan yökerhoon ja siellä muuten dokattiin. Hassu juttu, että paukuista ei tarvinnut maksaa mitään. Riitti, että antoi prikkahuorien vain rei'ittää jotain vitun pahvilämiskää, joka lykättiin narikassa kouraan.

Hyvä homma, miksei stadissa olla sellaista älytty? Vittu mä join armottomasti ja kourin kaikkea mikä liikkui minihameissa. Yhdellä taisi kyllä olla munat, mutta olin niin pierussa, ettei se haitannut menoa. Mun pöytään tuli koko ajan lisää kavereita, eikä ne kaikki edes puhuneet länsimaisia kieliä.

Ei se mua haitannut, koska sain uuden pahvilämiskän mihin reikiä mahtui ihan vitusti. Yks niistä pöydässä olleista emakoista halusi ihan välttämättä haastella mun mikrofoniin aivan siinä tanssilattian vieressä. Mikäs siinä mä tuumin ja annoin mimmin puhaltaa Finlandiaa mun nahkafagottiin. Se yritti huutaa jotain jälkeenpäin mun korvaan, mutta yks toinen elli oli kuolannu mun korvan niin täyteen, etten mä kuullu mitään.

Se opossumi huuhtoi mun jalot jälkeläiset nieluunsa ihan vitun kalliilla shamppanjalla. Yks vitun pullo makso kakstoista reikää pahviin. Kelatkaa, vittu mua nauratti koko pahvijuttu. Tavalliset paukut oli vaan yhden reiän arvosia. Jossain vaihdeessa huomasin, että baaritiskillä jotku tukaanit veti ihan hillittömiä satseja shotteja. Mä ajattelin, että hyvä kun joku muukin dokaa niinku oikein urakalla.

Sit mä huomasin, et vittu yhellä niistä kondoreista oli samanlainen käärmeennahkainen lompsa ku mulla. Ompa vitun pieni maailma! Ilta jatkui ja kääntyi lopulta aamuun. Yritin kammeta ulos pari mangustia kainalossa, kun Boris ja Urmas esittelivät kohteliaasti itsensä pysäyttivät mut narikassa.

Ne kyseli niitä vitun pahviliuskoja. Mä sanoin, ettei mitään vitun hajua koko kubongeista, joten good night karbaasit. Ne alkoikin inttämään, että pahvit pitää löytyä ja jos ei löydy, niin sehän maksaa. Mä sanoin, että vittu rahaa kato on ja liipaisin käteni persetaskuun. Kappas, koko vitun massipussia ei ollukkaan missään. Mihinhä vittuun se nyt oli joutunu. No sitä etittiin sitte koko baarista, mutta eihän sitä tietenkää löytyny.

Joku persaukinen oli varmaan tarvinnu. Tuli kavereille tenkkapoo ja mua vaan nauratti koko vitun episodi. Itehän ne oli ne pahvipelleilyt keksiny, ei se mun ongelmani ollu. Ainaki mä siinä vaiheessa niinku kuvittelin. No Boris ja Urmas anto mulle mahdollisuuden soittaa ja pyytää kavereilta fyrkkaa.

Vittu, eihän mulla mitään kavereita ollu, ainakaa Tallinnassa. No paikalle sattu tulemaan pari tuttua, se aamun taksikuski ja se kurtisaani, jota mä pumppasin hotlassa. Jostain syystä ne oli vittuuntuneita mulle, eikä suostunu jeesaamaan. Sovittiin siinä sitten Boriksen ja Urmaksen kanssa ihan kaikessa rauhassa, että kun mä selviän niin teen heille pari palvelusta, jolla mun juomiset kuitattaisiin.

No, nyt kun mä saan tän lärvini parempaan kuntoon, niin lupasin tuoda yhen lätkäkassillisen jotain Jevgenin tavaroita stadiin. Mä en saa kurkata mitä siel kassis on, mut Jevgeni odottaa mua Kalliossa. Mä lähden parin päivän päästä takaisin. Vitun tapahtumarikas ja hyvä loma! Ohessa kuva musta, Boriksesta ja Urmaksesta sen yökerhon takapihalla tupakkitauolla jätkät tarjos, kun mun tupakitkin oli hävinny!

Nähdään kundit ja mennää dokaa, kun mä tulen. Minulla on kaksi naaraspapukaijaa, mutta ne osaavat sanoa vain yhden asian.

Haluatko pitää vähän hauskaa? Tuokaa teidän kaksi naaraspapukaijaanne minun talooni ja minä laitan ne samaan häkkiin kahden urospapukaijani kanssa, joita olen opettanut rukoilemaan ja lukemaan raamattua.

Minun papukaijani opettavat teidän papukaijojanne lopettamaan tuon kauhean lauseen ja teidän naaraspapukaijanne oppivat ylistämään ja palvomaan Jumalaa. Seuraavana päivänä nainen toi naaraspapukaijansa pappilaan. Hänen kaksi urospapukaijaansa pitelivät rukousnauhaa ja rukoilivat häkissään. Nainen laittoi naaraspapukaijansa samaan häkkiin urospuolisten kanssa ja naaraspuoliset sanoivat, "Hei, olemme prostituoituja.

Haluatteko pitää vähän hauskaa? Meidän rukouksiimme on vastattu! Nuori, viehättävä nainen saapuu baaritiskille. Hän vinkkaa baarimikolle, joka tulee välittömästi kysymään, miten voisi auttaa. Nainen viittoo mikkoa tulemaan lähemmäs. Kun mies kumartuu, nainen alkaa hiplaamaan tämän täyspartaa.

Lainaa Viesti Kirjoittaja Juntunen » Lainaa Viesti Kirjoittaja golpero » Löytyipä sitten lammas, joka oli jäänyt päästään piikkilankaan kiinni. Norski pudotti saman tien housut nilkkoihin ja käytti tilannetta hyväksi ja teki temput. Siinä housujaan napitellessa norski kysäisi ruotsalaiselta, että "vill du ha också? Lainaa Viesti Kirjoittaja golpero » 6. Pidä säkkiä vatsaa vasten seuraavat 9 kk. Kumoa lompakkosi sisältö tiskille ja pyydä farmaseuttia käymään siihen käsiksi.

Siirry sitten lähikauppaasi ja järjestä niin, että palkkasi maksetaan suoraan myymäläketjun pääkonttoriin. Jotta osaisit varautua tuleviin öihin, kävele ympäri huonetta kello Iltakymmeneltä laita kassi pois, aseta herätyskello soimaan puoliltaöin ja mene nukkumaan.

Herää kahdeltatoista ja kävele märän kassin kanssa ympäri olohuonetta yhteen saakka aamuyöllä. Laita herätyskello soimaan kolmelta. Koska et saa unta, nouse kahden aikoihin juomaan vettä.

Nouse ylös, kun kello pärähtää soimaan kolmelta. Lauleskele pimeässä neljään saakka. Laita herätyskello soimaan viideltä. Jatka samaa rataa seuraavat 5 vuotta.

Koverra meloni ontoksi ja tee sen kylkeen reikä. Ripusta meloni roikkumaan narunpätkästä kattoon ja laita se heilumaan edestakaisin.

Ota kulhollinen puuroa ja yritä lusikoida sitä liikkuvaan meloniin matkien samalla lentokonetta. Jatka kunnes olet käyttänyt puolet puurosta.

Olet nyt valmis syöttämään 1-vuotiasta lasta. Harjoitellaksesi leikki-ikäisiä varten hiero banaania sohvaan ja hilloa ikkunaverhoihin. Piilota kalapuikko stereoiden taakse ja jätä se sinne muutamaksi kuukaudeksi. Aloita hankkimalla mustekala ja verkkokassi. Yritä sitten tunkea mustekala verkkokassiin siten, että sen kaikki lonkerot pysyvät kassin sisällä.

Aikaa voi käyttää koko aamupäivän. Heitä haaveet urheiluautosta ja osta tilava perheauto. Osta suklaajäätelöä ja laita se hanskalokeroon.

Murenna takapenkille jättipakkaus suklaakeksejä. Viimeistele auto juoksuttamalla haravaa pitkin kumpaakin kylkeä. Odota vessan ulkopuolella puoli tuntia. Kävele takaisin tielle päin. Maleksi tietä pitkin hitaasti viiden minuutin ajan. Pysähdy matkan varrella tutkimaan jokainen tupakantumppi perusteellisesti, samoin purukumit, likaiset nenäliinat ja kuolleet hyönteiset.

Kilju ääneen, että kärsivällisyytesi alkaa olla lopussa, kunnes naapurit ilmestyvät pihalle tuijottamaan sinua. Olet valmis viemään lapsesi kävelylle. Poikkea kauppaan ja ota mukaasi jotakin, mikä muistuttaa mahdollisimman paljon alle kouluikäistä lasta — vuohi käy hyvin. Mikäli aiot hankkia enemmän kuin yhden lapsen, ota mukaan useampi vuohi. Tee viikon ostokset päästämättä vuohia hetkeksikään silmistäsi. Maksa kaikesta, mitä vuohet syövät ja tuhoavat. Opettele ulkoa kaikkien teletappien ja prätkähiirten nimet.

Villisian ja valkohäntäpeuran saa pian kaataa jousella 4 kätevää kesävempainta Virtuaalitodellisuus — tulevaisuus on täällä tänään Supermassiivinen musta aukko vetää puoleensa jopa galaksienvälistä ainetta Lunta lapissa torstaina Kantasolut pelastivat vuotiaan naisen pyörätuolista Tämä mies pyysi meitä kiinnittämään huomiota Suomen upeaan luontoon — blogista tuli huippusuosittu ja nyt alkaa tv-sarja Liikalihavuus muuttaa jopa aivojen toimintaa Muinaiskaupungista tehtiin poikkeuksellinen jättilöytö Ensi kuussa alkaa maailman suurin ilmastokoe — Sadetta tulee kolmen päivän välein kilon tekokukkuloille Elon Musk: Ihmisaivot tarvitsevat digitaalisen kerroksen — muuten tekoäly voittaa Rutto tappoi seitsemällä vuosisadalla — Taudin kanta löytyi viimein vainajien hampaista Kekseliäs ratkaisu hiilidioksidin talteenottoon: Tervasroso tuhoaa mäntytaimikoita Lapissa Kimalaiset tulevat lentokoneella Suomeen pölyttämään — "Ilman hollantilaisia ei kerättäisi yhtään tomaattia" Rutto etenee — Ravut katoamassa myös Vanttauskosken altaasta Kemijoelta Pisara daaliassa Turve on kivihiiltä pahempi Miksi mongolit vetäytyivät Keski-Euroopasta ?

Historioitsijat uskovat selvittäneensä yllättävän syyn Ruotsalaiset vahvistavat: Janakkalan linnavuorella elettiin jo luvun lopulla Tutankhamonin tikari on sananmukaisesti taivaan lahja Nitraattia vehnässä ja sinihappoa maississa — ilmastonmuutos tekee viljasta myrkyllistä Vetyautolla on vielä pitkä taival edessä — jakelu ja kaasun tuotanto pullonkaulana Intialaistutkijat: Ihmiskunnan kulttuurin kehto on Intiassa, ei Egyptissä tai Mesopotamiassa Luonto huijasi tutkijoita: Vedenalainen "rauniokaupunki" onkin luonnontuote Tutkimus: Euroopan muinaiset koirat hävisivät Aasian tulokkaiden tieltä Uudet lääkkeet antavat syöpään sairastuneille toivoa, mutta hinnat karkaavat Laboratoriossa kasvatettu uhanalainen sammal selvisi ensimmäisestä talvestaan suolla — "Jos oikein hyvin käy, ne alkavat itse lisääntyä" Haitalliset hajukaasut tuottavat päänvaivaa — osa erittäin vaarallisia kasvihuonekaasuja Sähköankerias voi nousta vedestä ja tappaa hevosen sähköiskulla AFP: Ensimmäinen ennuste juhannuksen säästä - toppatakkia ei tarvita!

Luonto yllätti kuorma-auton kuljettajan karulla tavalla: Atomin kokoinen mäntä Tutkijat huolissaan tekoälyistä - vaativat itsetuhonappia Tutkijan väite mullistaa käsityksemme dinosauruksista: Downin syndroomaa voi hoitaa vihreällä teellä Metroaseman alta paljastui yllätys — Lähes vuotiaat tekstit kertovat nykyajallekin tutuista ilmiöistä Yhdysvaltalaisyrityksen hurja suunnitelma: Asteroidista muokataan avaruusalus, joka lentää Maan lähelle Itämeren ylle nousi uusi uhka Sähkö korjaa aivot Kala tunnistaa ihmisen kasvoista Keinotekoinen fotosynteesi tuottaa energiaa kasveja tehokkaammin — ja suoraan poltettavaksi Mustat aukot eivät ehkä olekaan umpikujia Kulta-platinamöhkäle lähetettiin kohti aurinkoa — Tähtitieteilijät valmistautuvat kokeeseen Kysymys tämäkin: Miksi aurinko ruskettaa ihon mutta vaalentaa hiukset, vaikka niissä on samaa pigmenttiä?

Sokerin ja bakteerien avulla syntyi hämmentävä keksintö — Vaahto saattaa tulla taloihin ja jopa sänkyihin Hurja kuntoilu innostaa soluja itsetuhoon Kuvottava keino tehosi — Vessassa käyneet alkoivat pestä käsiään Kummallinen pilvi hehkuu ESAn uudessa mikroaaltokuvassa Tutkimus: Homo erectus kutistui mini-ihmiseksi — Merkillinen kääpiö tappoi sukupuuttoon pienoiselefantin? Saat kasvopunkit perintönä Miten Pohjolassa noudatetaan ramadanin sääntöjä?

Punatukkaiset kokevat kipua toisin kuin muut Voiko hetulavalas tukehtua? Uusi ase parantumatonta aivosyöpää vastaan Tappajabakteeri leviää Jättimäinen 3,5-metrinen apina kuoli sukupuuttoon tuhatta vuotta sitten Stephen Hawkingin uusi tutkimus julki: Mustasta aukosta pääsee pakoon kvanttikarvojen avulla Astronautti meni avaruusaseman telttaan ensi kertaa — Kuvaili kokemustaan 3 sanalla 10 järjetöntä asiaa elimistössäsi Näin paljon Linnunrata painaa Vuokkokalat jakavat kotinsa ankarina aikoina Kipulääkkeinä käytettävät opiaatit voivatkin aiheuttaa kipua Malariaohjus tuhoaa syövän SENSAATIO: Elämän rakennuspalikoita löytyi komeetalta Sää viilenee viikonloppuna: Kasvit tuntevat ja tiedostavat, kun kosketamme niitä Toiveet egyptiläiskoneen mustan laatikon löytymisestä heräsivät Ilmastospiraalista päivitetty versio Vahvistaako uusi tutkimus kännykkäsäteilyn ja kasvainten yhteyden?

Onko tämä metrin syvyydessä elävä jättiläinen maailman vanhin eläin? Kuussa onkin yllättäen vettä — Jännä selitys, miten se joutui sinne Visioi Varsinais-Suomi vuonna Asiakkaana kurkunviljelijä — Maailman ensimmäinen kaupallinen hiilidioksidin talteenottolaitos avataan Sveitsiin Herman Hollerithin reikäkorttikone Ikuisia kuvia — Metalliset pikselit kestävät kirkkaina aina Islannin ennätysvuori nikottelee jälleen Nasa julkaisi huipputarkat kuvat Plutosta — yksi pikseli vastaa 80 metriä Uusi saavutus Suomessa lupaa hyvää sähköautoille: Planeetta yhdeksän on peräisin toiselta tähdeltä Tiede paljastaa: Uusi tehopiiri älypuhelimiin — Suorituskyky nousee taas uudelle tasolle Viholaismuurahainen tukkii rajat vaikka omalla päällään Tutkijoille selvisi, miksi äidin tupakointi tekee lapsesta ylivilkkaan Kännykän säteilyn havaittiin rottakokeissa lisäävän syöpää — suomalaisprofessori kommentoi kohututkimusta Sukupuoli paljastuu somekielestä Heitä hyvästit hyttysille - nämä torjuntakeinot ovat tehokkaimpia Voiko nyrkinisku laukaista turvatyynyn?

Valtava Mars taivaalla Jättiputken torjunnassa voi kokeilla virtsan lisäksi suolaa, etikkaa tai jopa vettä EU: Tyynyn alla piilotteli yli metrinen yllätys — Naukkasi nukkumaan mennyttä miestä sormesta Nam nam! Saisiko olla karibun luuydintä? Ilmastonmuutos vaikuttaa Maan huojuntaan "Kun kyykistyy, näkee myös ne luonnon pienet yksityiskohdat" — kameran avulla luontokuvaaja näkee sen, mitä ei silmin näe Kotimaisten varhaisperunoiden nosto on alkanut Ilmastonmuutos ravistelee Itävaltaa: Bussipysäkin läheisyydellä on vain pieni vaikutus asunnon hintaan Matemaatikot ratkaisivat luvulla esitetyn värityspulman — Todistuksesta tuli kevyesti maailman pisin Säässä tapahtuu raju muutos: Suomalaisyrityksillä riittää kirittävää vastuullisen soijan käytössä Savua vai kuparia?

Ratkaisiko kaiku kalliomaalausten paikan? Hossan Värikallio kiehtoo tutkijoita Lakkiaispäiväksi luvassa täyskäännös säähän Meri sairastaa vaikeaa borrelioosia: Tuskin olen taudin kanssa koskaan sinut Vesiliskot Yli kolmasosa Isosta valliriutasta kuolemassa Kuinka kauan avaruudessa voi olla ilman avaruuspukua?

Vuoden parhaat avaruuskuvat Do i need a haircut? Rahkapurkki on roskaläjien uusi kuningas Mysteeri: Onko Codex Gigas paholaisen kirjoittama? Säilytetään Ruotsissa, suomalaisia mukana ryöstämässä Bigelowin pehmeäseinäinen moduuli saatiin auki Panimo haluaa pelastaa merieläimet Astronomit löysivät galaksin täynnä kultaa Preeriamyyrä valottaa yksiavioisuuden salaisuutta Painajaiset ja uniongelmat piinaavat kaamosmasentujia Maailmanennätys aurinkokennoissa: Mistä uudet perennat isoäidin tuhoutuneeseen penkkiin?

Tunnetko jo Kroatian naapurin? Rosettan komeetalta löytyi elämän ainesosia Korkeakulttuuria kivikaudelta: Tässä iässä alat menettää ystäviäsi Tieteellinen läpimurto: Dna-nauhuri paljastaa yksilön salatun historian Maan ydin on yllättäen kuorta nuorempi Suomalainen kuvasi häkellyttävän läheltä tornadon Yhdysvalloissa Vesisiippa Ylläty metsässä: Kauriit tulevat kaupunkien liepeille, nyt niillä on myös vasomisaika Simossa avattiin uusi kotieläinpuisto — katso söpöt kuvat Tiesitkö tämän hirven uimataidoista: Kalajoella vieraileva mustajoutsen viihtyy lau­lu­jout­sen­par­ven keskellä Lakkiaispäiväksi viilenee - katso oman paikkakuntasi sää valmistujaisviikonloppuna!

Astronautti haaveilee salaatista ja ihailee ukkosia Planeetta Keplerf saattaa olla elämälle sopiva Superbakteeri levisi Yhdysvaltoihin — Suomenkin huoli Pahtavaaran konkurssikaivoksen asbestipäästöt KHO: Alkometri rannekkeessa ilmaisee humalatilan Oletko aina myöhässä? Sitten sinun kannattaa olla iloinen Katiskasta nousi metrinen ankerias — ikää vähintään 40 vuotta YVA-selvitys: Järvi pursuaa nyt muhkeita kaloja "Superbakteeri" huolestuttaa Yhdysvalloissa — mikään antibiootti ei pure Professori: Tuusulan jäämät bensasta ja dieselistä Kesämökkiläiset tyrmistyivät: Sisunautti Timothy Kopra vastaa suomalaisille suorana avaruudesta Jättiläispanda Alkoholinkäyttö voi muuttaa teinin stressihormoneja pysyvästi Tehokkaita hoitolaitteita myydään tavallisille lemmikin omistajille — Eläinfysioterapeutti: Seuraukset pahimmillaan kipua tai kudosvaurio Neandertalilaiset osasivat rakentaa — jopa maan alla Tutkijoiden keksintö: Aivovammapotilaan tietoisuuden palautuminen voidaan ennustaa Vihreä vallankumous torjui nälän — kasvinjalostajat pelastivat uusilla lajikkeillaan satoja miljoonia ihmisiä Liian suuret hampaat uhkasivat katkaista David Attenboroughin uran alkuunsa — tv-legenda toi luonnon koteihin Ilmastonmuutoksesta ja liikakalastuksesta selviää voittajana mustekala — määrät runsastuvat merissä Tiede selittää, mitä kissat yrittävät kertoa meille Gizan sfinksi Akseli Gallen-Kallelan Sammon puolustus Kalastaja pyydysti sinisen hummerin — todennäköisyys yksi miljoonasta Ammattikalastaja: Rotukoirien ja ihmisten sairauksien taustalla samoja geenejä Helsingin seikkailijahirvi ylitti kansainvälisen uutiskynnyksen Kielo Kuolanpioni Kuka keksi tulitikun?

Laki velvoittaisi lahjoittamaan ruokahävikin hyväntekeväisyyteen - kaupat nihkeinä Männyn siitepölyä on paikoin aivan tavattomasti Sähkölinjojen säteily ei vaikuta lisääntymisterveyteen ETLA ennustaa työttömyyttä Google-hakujen avulla Nyt syntyi Suomen tieteen historiaa — Huippututkimus: Pienhiukkasia syntyy ilman rikkidioksidia Leiriytyjien karmaiseva herätys — Villipedot nuoleskelivat ohutta telttaa Lämpökamera paljastaa rakkauden — ominaisuus voi olla pian älypuhelimissa Mustan aukon tuuli pysäyttää galaksin kehityksen Tupakoitsevan äidin lapsesta saattaa tulla skitsofreeninen Metsähallitus: Uutta kalastonhoitomaksua maksettu innokkaasti Tänään sateita etelään, viikonloppuna lisää lämpöä Mustat aukot kuvataan ensimmäisen kerran FBI: Iris-koira haistaa jopa muistitikun Tutkimus: Alamme menettää ystäviä yllättävän nuorina Aurinkolaiva muinaisen Egyptin ajalta 39 metrin halkaisija — Jättiläismäinen linssi rakennetaan jahtaamaan eksoplaneettoja Universumin suuri arvoitus ratkeamassa?

Tästä syystä koirat on pidettävä kytkettyinä Robottikirurgi haastaa elävät kirurgit Savi kelpaa räystäspääskyille Ihmisestä kehittyi älykäs, koska synnymme avuttomina Koirat vihaavat haleja Pahvinen ekotalo valmistuu päivässä ja kestää 50 vuotta Rakennukset: Melkein kokonaan pahvista koostuvista palikoista voidaan rakentaa prosenttise Kännäävätkö eläimet ylikypsillä hedelmillä?

Maan tuho — kuusi tietä maapallon tuhoutumiseen Järvivedet ovat hurjan lämpimiä keskiarvoon nähden Koululaiset varmistavat mustikkasatoa laittamalla hyönteisille keinopesiä Levillä Järven tarinaa tehdään tutuksi kiinalaisille — ensimmäinen suomalainen dokumentti Shanghain elokuvafestivaalilla Mehiläisten työmarkkinoilla huutava pula tekijöistä — ihmiset kiikuttavat tarhamehiläisiä apuun Merikotka kuoli tuulivoimalan lapoihin Raahessa Siiri ja Pullervo yhä harvemmin pötköttelykalliollaan — katsojia silti yli 50 päivässä Suklaapalan mutustelu voi opettaa läsnäoloa — tietoisuustaitojen treenaus auttaa nuoria tunteiden hallinnassa Tutkimus: Älykkäät nuoret säilyttävät fyysisen toimintakyvyn vanhanakin Suomen ensimmäinen koiraharrastamiseen liittyvä verkkomuseo avataan toukokuun lopussa Amurintiikeri synnytti kolmoset Korkeasaaressa Tyrnävällä ammuttu viirupöllöjä Greenpeace riemuitsee: Liiat antibiootit eivät ainoastaan tuota supermikrobeja — Kiihdyttävät myös ilmastonmuutosta ulosteiden kautta 3,5-metrinen, kiloinen ihmisapina — Kaikkien aikojen suurimmasta kädellisestä löytyi uusia todisteita Sukellusveneitä on pian muuallakin kuin maapallolla — Leng-alus lähtee tutkimaan Jupiterin Europa-kuun km syvää merta Leikkauksesta ensisijainen hoito miljoonalle 2-tyypin diabeetikolle?

Muinaiset mustat aukot muodostavat valtaosan pimeästä aineesta Helleaallon armoille jätetty kameli suuttui omistajalleen — Puri pään irti Kevätlinnunherne Kohti Jääkarhu poikasensa kanssa Virtuaalitodellisuus vie sinut jäiselle avaruusseikkailulle Tarhaajatkin äimänä omenapuiden kukkamerestä Helle viihtyy tietyillä seuduilla — asutko sinä luonnon lämpökattilassa? Kiistellyt metsot muuttivat Suomesta Puolaan — 40 linnun sijaan siirrettiin vain kaksi Tiaisvanhempien työmäärä ällistyttää: Talvivaaran purkuputki on aiheuttamassa Nuasjärveen happikadon Tutkijat ehdottavat: Tutkimus selvitti Uusi tutkimus pienikokoisina syntyneistä: Suurempi todennäköisyys moneen ongelmaan aikuisena vuotiaista kannuista löytyi olutjäämiä — Keltainen herätti tutkijan epäilykset Uusi tutkimus väittää: Huudatusunikoulu ei vahingoitakaan vauvaa Vihreä kemisti voitti Millennium-palkinnon: Kemian jätit kisaavat maissista ja soijasta — Lääkejätti Bayerista maailman siemenmarkkinoiden ykkönen Festarikansan virtsa lannoittaa nyt ohrapeltoja Hämeessä — sadosta tehdään Koskenkorvaa Intia lennätti minisukkulaansa onnistuneesti Piiskapyrstöinen kalalisko selvisi nopeasti muinaisesta joukkotuhosta Syreenien juhlaa Neidonkenkä Tiikerinsuojelua tukeva mobiilisovellus Nuorten nettiriippuvuus ruokkii uupumusta — ja toisinpäin Hirvenvasan pelastaminen meni mönkään — Unto ahmi vatsan täyteen sepeliä Säilyvätkö Saimaan järvilohet voimalaitosten turbiineista hengissä?

Nyt se selviää Lintukirppu puree, mutta jääkö se kiinni ihoon? Nanobotteja puhdistamaan vesistöjä Huhtikuun lämpö ennakoi lämpöennätystä vuodelle 5 keinoa parantaa muistia Eläinmaailma lyö elokuvan supersankarit Näin kauan hajoaminen luonnossa kestää Omenapuut kukkii Erittäin harvinainen lintuhavainto Rääkkylässä — piikkipyrstökiitäjä kieppui kylän yllä KHO: Kittilän kultakaivoksen päästöjä leikattava tuotannon kasvaessa 12 kyyn puremaa koiraa yhtä aikaa hoidossa — puremien määrässä suuria alueellisia eroja Metsämansikoita, hiekkarantoja ja autiotupia — vuoden retkikohde halutaan nostaa paremmin esille Kurjenrahkan kansallispuisto kaksinkertaisti kävijämääränsä Kukkapurkkiisi voi ilmestyä matoja koska vain: Toisin kuin on luultu, lääkärit kohtaavat kuoleman muiden tapaan WWF: Meren pinta voi nousta yli kaksi metriä Japanin keinotekoinen meteoriparvi saattaa hämmästyttää vuonna Miksi Mars on nyt niin lähellä maapalloa?

Pyöräile pyykit puhtaiksi pesukonespinnerillä! Hunaja on kuin hyvä viini Magneettinen varausjää, tulevaisuuden tallennusmedia? Tässä on kilo tilalle. Maapalloon törmäsi jättiläismäinen asteroidi 3,5 miljardia vuotta sitten Mustien mehiläisten pelastusoperaatio Pohjoismaissa alkaa kesällä Suomessa vain yksi myrkytön hämähäkkilaji — ja sekin elää Ahvenanmaalla Pohjois-Savon luonnonsuojelupiiri jalkautui ostamalleen Rastunsuolle 20 kalanpoikasta koki elämänsä järkytyksen päästyään oikeaan jokeen — katso hämmentyneet ilmeet veden alla Kalastuksen ennätysmies koukuttaa kalaa 40 lajin edestä — mutta kala ei maistu: Uusi vempain tulkkaa korvassa Taikasienet helpottavat vaikeaa masennusta Autoilijat raivoavat liikenteessä perjantaisin Puutkin lepäävät öisin ja heräävät aamuisin hitaasti Liikunta on sittenkin parempi keino hallita painoa kuin ravinto Kalastajien mitta täyttyi Suomenlahdella — yhä useamman hylkeen päivät ovat pian luetut Kimalaisten määrä on vähentynyt — katoaako ihmisiltä ruoka?

Jäät sulavat lumoavasti, lumimittari näyttää nollaa - Kevät valtaa talven valtakunnan Suomen metsien monimuotoisuus on uhattuna 3d-leffa voi olla kivulias kokemus Europan salattu meri voi piilotella tuntematonta elämää — Happea löytyy runsain määrin Leikkaa ja liimaa tekstiä luvun tapaan Tähdestä ruskeaksi kääpiöksi — tutkijat löysivät todisteet muodonmuutoksesta Läheisyys suojaa — Tutkimus: Identtiset kaksoset kuolevat muita harvemmin nuorena Elämälle on 8,8 miljardia vaihtoehtoa Unenomainen näky: Ei kanalintujen kausilupia Lappiin Sarvikuonoja suojellaan salametsästäjiltä sahaamalla sarvet Lapin luonnonsuojelupiiri epäilee Kittilän kaivoksen louhivan enemmän kuin lupa sallii Susiaita suojaa niin lammasta kuin suttakin — "Petoasenteet ehkä lievenevät" Nyt etsitään kuhankeittäjiä — ovatko Suomen papukaijat kadonneet?

Tärkeintä eivät ole tärpit — Ystävyys ja jaetut hetket vetävät perhokalastajaa joelle "Pahimmillaan lamppu ei syty kotona" — Pohjoismaiden suurimmasta akusta etsitään vastausta aurinkosähkön heilahteluille Australiasta löytyi todisteita jättimäisestä asteroidista — sai rantakalliot murenemaan 3,5 miljardia vuotta sitten Jo Darwin kummasteli kirahvin kaulaa — nyt sen syy selvisi Lappi on sääskien paratiisi — tästä se johtuu Sammal on todellinen hyötykasvi: Sitä voidaan hyödyntää jopa malminetsinnässä Lapin tunturissa on maailman puhtain ilma — Muu Suomi vasta kolmantena Kotirobotit ovat kohta täällä — ensinnä tulevat lemmikit ja orjat Japanilaisluotain aloitti havainto-ohjelman Venuksessa Kiinasta löytyi todisteita: Monisoluista elämää olikin jopa miljardi vuotta luultua aiemmin Tetra Pak 65 vuotta — ruotsalaisten maitopurkki ei suomalaisille kelvannut Tutkimus väittää: Kananmuna suojaa vauvaa allergioilta Jos E.

Tutkijat ratkaisivat visaisen pulman: Keksivät tehokkaan tavan tuottaa satunnaislukuja Auringon kuolema voi tuoda elämää ulommille planeetoille — Olisipa silloin Jupiterin kuussa Harvinainen suora yhteys "sisunautti" Tim Kopraan Heurekasta ensi viikolla Saadaanko gravitaatiovakiolle vihdoin tarkka arvo?

Suomalaiset hullaantuivat Pullervosta ja Siiristä — norppaliveä katsottu jo yli miljoona kertaa Pienisorkkainen ruohonleikkuri ajaa näppärästi jyrkät vallit — lampaat palasivat kesätöihin Hämeen linnaan Tappajaviruksella eroon citykaneista?

Asiantuntija tyrmää taudin tahallisen levittämisen Ranuan eläintarhaan syntyi myskihärkä - "Ei mikään rimpulalapsi" Uuden siirtolapuutarhatontin ylläpito ei houkuttele — helsinkiläisten uudet siirtolapuutarhat tulossa silti Vihtiin ja Espooseen?

Suomeen vaeltanut miljardien kirvojen parvi takaa linnunpojille pötyä pöytään Laiskempikin multasormi saa mökkipihan kukoistamaan Mehevä ruoho houkuttaa peurat nyt tien pientareelle Muuttomatkalla olevat valkoposkihanhet tuhoavat peltoja Keski-Karjalassa Valkoposkihanhet aiheuttavat paikoin isoja tuhoja peltoviljelyksille Pohjois- Puolet sydänkohtauksista ei aiheuta oireita, silti vaarallisia Ruotsalaistutkimus: Loppuvuodesta syntyneet päätyvät muita useammin ennenaikaiselle eläkkeelle Lentomatkalle Marsiin — tamperelaisopiskelijat mukana NASAn tutkimusohjelmassa Suomen meriä tutkitaan nyt miehittämättömällä laitteella — liidin voi seilata itsekseen jopa kaksi kuukautta Tutkimus: Lapsen valhe menee läpi puolelta vanhemmista Hyperloop-kuljetin jo koevaiheessa — Asiantuntija: Erikoinen tapa estää syöpiä — Solu paketoi dna-ketjun 4-kertaiseksi Avaruusasemalla on juhlapäivä - kierrosta maapallon ympäri Tieteen paradoksit — 7 ajatuskoetta, jotka veivät maailmaa eteenpäin Väitös: Tunteiden hyväksyminen helpottaa painonhallintaa — tiukka syömisen rajoittaminen ei auta Joukolla mustikan kukkia laskemaan?

Rihmaset olivat kanalintujen yleinen ansa, ja ne tehtiin hevosen jouhista Petteri, 18, saa nimensä avaruuteen! Asteroidi nimetään suomalaisen kunniaksi Tutkimus selvitti: Salamoita ja soppaa ajalta ennen elämän kehittymistä Aalto-1 on asennettu laukaisusovittimeen kuvaraportti Kasvokkain: Norppa-Taskinen halajaa livelähetyksiä korvaamaan eläintarhoja Kesäkana tuo maatalouden kotipihaan Suunnitteletko retkeä kansallispuistoon?

Tässä Suomen suosituimmat kohteet Kalastusyrittäjä suomii uutta lakia: Hirvien aiheuttamat tuhot ovat vähentyneet hirvikannan pienentyessä Leipäjonoihin saatavissa miljoonia kiloja lisää ruoka-apua — Avustusjärjestöt tarvitsevat kuitenkin voimia jakeluun Ympäri Suomen pärskitään nyt: Hirvillä outoa käyttäytymistä — isojen puiden runkoja järsitty Äärimmäisen uhanalainen sumatransarvikuono sai poikasen Indonesiassa Tutkimus: Suomen suuria nälkävuosia ei selitä pelkkä halla Suurprojekti piirtää kokokuvaa Leonardo da Vincista — johtolankoja taulujen tahroista ja sukulaisten luista Norppaurokselle nimi — finalistit selvillä Lumet katoavat Lapista vauhdilla- kevätaurinko sulattaa kesän näkyville Vieras sivilisaatio on tuskin syynä Tabbyn tähden oudolle käytökselle Suomalaisen satelliitin matka avaruuteen loppusuoralla Tutkimus asetti salasanat vastakkain — Vahvemmalta vaikuttava ei aina olekaan sitä Omatunto haihtuu näytön takana — Tutkimus epäilee: Luontoon päätyy kosmetiikasta 20 miljoonaa kiloa nanotitaanioksidia vuosittain — Ja tämä pelkästään Euroopassa Suomalaisidea valloittaa Intiaa ja Afrikkaa: Kuolleet eläimet muutetaan raaka-aineeksi Noin 33 vrk: Ensimmäinen tietokone 75 vuotta — Zusen Z sai alkunsa keittiössä Turkista apu Mars-tutkintaan?

Vain noin 5 prosenttia koirista menehtyy kyynpuremaan Väittelijä kehitti kestävämmän näytön — Vaihtaa väriä ja parantaa suorituskykyä 10 kertaa täysikuuta kirkkaampi - viime yönä tulipallo Suomen yllä polymeerin testit tuottivat kimmoisan keinoihon — Antaa nuoruuden hetkeksi takaisin Hyperloop-superjuna ensimmäisessä oikeassa testissään Näin pidät ampiaiset loitolla — kotitekoinen karkotin syntyy minuutissa Kaupassa varoitettiin lapsiperheitä käärmeestä — luikertelija löytyi yöllä tuntien etsintöjen jälkeen Ei kesää ilman Kauko Salon marjaennusteita — jokaisesta voi tulla metsänpoika Lumettoman mutta kylmän talven pakkastuhot mustikalle paljastumassa — kasvustoja paleltunut ympäri maan Huumoritutkija: Halla vierailee ensi yönä puutarhassa — näillä vinkeillä pelastat kasvisi Auringonlasku aallonmurtajalla 33 sirkusleijonaa vapautettiin mittavalla pelastusoperaatiolla Koululaisten löytämä ilves kuoli Muisto muuntuu ja voi joskus jopa hävitä Unen puute vaikuttaa kuin kunnon känni Tulevaisuuden älypuhelimessa on taipuva 3D-näyttö Polymeerista tehty lisäiho suojaa auringolta ja silottaa rypyt Jatkuva herkuttelu voi vaurioittaa munuaisia Koivunmahla on kotimainen lisäaineeton terveysjuoma ja on helposti saatavilla Hurja tarina Muhokselta: Karhu ja kevytmoottoripyörä kuskeineen samalla viivalla Sinultakin syntyy kiloittain muovijätettä — Uusi keräyskokeilu käynnistyy Villiyrteistäkin löytyy allergian aiheuttajia Norpat yllättivät seuraajansa — livekamerassa köllöttelee nyt kaksi yksilöä Tutkimus: Liikunta saattaa jopa puolittaa masennuslääkkeiden käytön riskin Sähkötupakasta johtuvat myrkytykset lisääntyvät nuorilla lapsilla Puurakentamisen professori aloittaa syksyllä — Etelä-Pohjanmaan osaaminen tieteen käyttöön Nasan lentävä observatorio havaitsi happiatomeja Marsin ilmakehässä Viikonlopun Lapin erämessujen myyntipaikat loppuunmyyty, tulijoita olisi ollut enemmänkin Suomessa lepäilee ennätysmäärä uhanalaisia kiljuhanhia Linnuilla mielessä jo tuleva pesintä - Kevät on lisääntymisen aikaa Vaivaako stressi, verenpaine, väsymys tai viha?

Öljyonnettomuus on vakava uhka Itämeren herkälle luonnolle — Ulkosaariston kallioluodot sietävät parhaiten Myrkkylevä tappaa massoittain kaloja Chilessä Tämä ei ole scifiä — suoria biopolttoaineita auringonvalosta Aalto Pieniä ja suuria luontokokemuksia Valtava lisäys eksoplaneettojen määrään: Biologisen fotoreseptorin atomien liike saatiin esiin Lihotko kilpaa koirasi kanssa - syynä sama geenivirhe?

Mustikka kukkii jo — nyt tarvitaan lämpimiä sateita ja kimalaisia Metsäkeskus herättelee metsänomistajia: Kirjanpainajaan reagoitava nyt Oma palsta auttaa kotoutumaan — "Hyvänen aika, maahanhan maahanmuuttajat pitää kiinnittää" WWF: Taloudellinen tuotto ja luonnon monimuotoisuus mahtuvat samaan metsään Kilteinkin koira voi olla pesivän linnun pahin painajainen Merkuriuksen ylikulun kuviin tunki yllätysvieras avaruudesta Satelliitti laukaistaan ensin — Suomalaisyhtiö keksi tavan, jolla toiminnot voidaan koodata jälkikäteen Yli kansalaista kuoli — Eriarvoisuus selitti Suomen suurimman katastrofin kokoa Kalajokilaakso: Susi tappoi koiran kotipihassa, Sievin lupa vielä käyttämättä Miksi neandertalilaiset katosivat?

Näin hallusinoit selvin päin Kalvaako naakan raakunta hermojasi? Undulaatti Demokraattinen kevääntuoja Taidetta Ounasjoen illassa Metsähanhen ja merihanhen metsästyskieltoja aiotaan jatkaa Norppaliven tähdet Törmäävien neutronitähtien venyminen ja värähtely mallinnettiin Maailman ensimmäinen hologrammipuhelin — 3d-kuvia voi pompauttaa ulos ruudusta Magnesium voi korvata litiumin akuissa — Uusi keksintö moninkertaistaa akunkeston Sokea nainen sai näkökyvyn takaisin — lääkäri hoiti omilla säännöillään Maailman keinuvin laiva on aaltoenergiaa keräävä Wello Penguin Pyöräilykö terveellistä?

Nyt voit nähdä Merkuriuksen Auringon edessä — katso täältä seurantapaikat Kanadan maastopalolla voi olla vakavia ilmastoseurauksia Punkki on peto: Ilmastonmuutos asettaa myös hyväkuntoiset järvet tarkempaan syyniin Roottorilaivalla rapakon taakse — kummallisen "purjealuksen" idea elää Ikea kokeilee, osa vaatekaupoista kierrättää jo Upeat kuvat innostavat tutustumaan kaloihin Koulusta suoraan kalalle Aurinkonkukka ja perhonen Myyrähuippu on jo paikoin hiipunut Pohjois-Suomessa Menolippu marsiin Tiede muuttaa perinteistä unien tulkintaa Kanadan valtavat metsäpalot etenevät nyt hitaammin — palomiehet alkavat saada otetta liekkimerestä Merkuriuksen koko pinnan ensimmäinen korkeuskartta julkaistiin Viikko tieteessä: Älypuhelinnäprääjän lapsesta tulee keskittymiskyvytön ja algoritmi tekee uskottavampia uutisia kuin toimittaja WWF: Uusi hoito myöhäisvaiheen leukemiaan Space X onnistui jälleen laskeutumisessa — suurempi saavutus kuin edellinen kerta Myskisorsa Äiti on paras Tornien taistossa nähtiin yli lintulajia — eniten Kokkolassa ja Porissa Syrjinnästä rekrytoinnissa ei sittenkään näyttöä Polymeeri toimii kuin lihas Antibiootti antaa happea pahoille bakteereille Lukija pitää robottitoimittajaa uskottavampana kuin oikeaa Merenpinnan nousu hävittänyt ainakin viisi saarta Tyynellämerellä Tutkimus: Naiset nukkuvat pidempiä yöunia kuin miehet BBC: Kanadan valtavan metsäpalon pelätään kasvavan entisestään Metsäpalo uhkaa asutusta Gotlannissa Lintubongarien Tornien taisto käynnistyi aamuvarhaisella Lämmin sää räjäytti puutarhamyymälöiden kevätkiireet — Kärryt notkuvat erilaisista kukista ja puutarhatuotteista Joko kesä alkoi?

Merkurius vaeltaa Aurinkoon Suomalaisnainen jakoi kuukausia makuuhuoneensa kuningaspytonin kanssa — tietämättään Härkälintu Miksi metsoja viedään Puolaan? Vihertyvä metropoli Star Wars -laser ampuu hidastettuna Tähtien sota uhmaa Einsteinia Rantakäärme kivillä Magnolia Tutkijat uskovat saavansa lisätietoa pienipäisyydestä kaksostutkimuksista Heinäkurppa houkuttelee tornit taistoon Eläinsuojelujärjestöt vaativat Kolmårdenin delfinaarion sulkemista Lapin suurten jokien tulvahuippu ensi viikolla Daily Mail: Finnair on maailman ympäristöystävällisin lentoyhtiö Uusi verkkopalvelu kertoo kotirannan tai mökkijärven veden tilan Uudelleenkäynnistys virvoitti kuolinkorinoissaan sekoilleen sateellitin — Yhteyttä otettiin kolme päivä Kansa ei yksinkertaisesti tiedä — tuloksena kokoelma täysin järjettömiä fillareita Katso iltataivaalle: Mars on nyt lähimpänä Maata 11 vuoteen Maalauksissa ja muistikirjoissa piilotettu ratkaisu da Vinci -mysteereihin?

Luxembourg lähtee vakavissaan avaruuskaivoksiin — Robotit hakisivat vettä ja platinaa Satelliitti testaa Einsteinin teorian — Painovoimaa ei ole, on vain aika-avaruuden Kun kuu on korkealla, sataa vähemmän — nykymenetelmillä paljastuvat kuun vetovoiman pienetkin vaikutukset Tässä on maailman suurin ötökkä: Pituus järkyttävät 62,4 senttimetriä Tutkimus: Tulva ei nousekaan pelätysti Kittilässä Nykyaikaan räätälöity luontovisa sai lapset kiinnostumaan eläinten ja kasvien tunnistuksesta Tutustu Plutoon LÄHELTÄ Australian kansallisaarre taisi löytyä Yhdysvaltain rannikkovesistä Merilohikanta on vahvistumassa Itämerellä Kaukaisen tähden pohjoisnavalta löytyi valtava auringonpilkku Lutikkaongelma ei laannu — Suomeen saatu jo oma, leviävä kanta Vauvat eivät osaakaan matkia vanhempien ilmeitä ja eleitä Nuori mies pidätettiin tiineen hylkeen hakkaamisesta Löytynyt: Voiko lihavuus olla tarttuva tauti?

Ei kärsimättömän metsämiehen puuhaa — tällaista on majavajahdissa Tutkimus: Pyöräily ja kävely on terveellistä myös saasteisissa kaupungeissa Sisu ja Voima jäivät henkiin — varsakaksosten syntymä on harvinainen perhetapahtuma Tutkimus: Autististen lasten sisaruksilla kohonnut riski psykiatrisiin ja kehityshäiriöihin Kaksi suomalaisnaista pyrkii mullistamaan syömistä — nyhtökauran halutaan syrjäyttävän lihan lautasilta ympäri maailmaa Äitienpäiväksi uskaltaa suunnitella ulkotöitä Valtava timatti tuli myyntiin — millainen on Lesedi La Rona?

Kanadan Alberta hätätilassa maastopalojen takia Professori Katherine Gibson: Palkkatyötä ei riitä kaikille, talous ajateltava uusiksi Huippuvuoret tarjosi suomalaismiehille dramatiikkaa ja huikeita maisemia Merenkurkku on aarreaitta koululaisille — ainutlaatuinen paikka, joka pysäyttää pohtimaan syntyjä syviä Erämaajärvellä viihtyy: Lentokoneen ykkösluokka lietsoo turistiluokassa raivoa Sitra palkitsi parhaat ravinnekierron liikeideat Vuokkoja bongaamaan Raidallisen tursaslajin poikkeava seksielämä SpaceX aikoo Marsiin jo vuonna — Onko sillä mahdollisuuksia?

Tämän takia labradorit ovat lihavia — Sama vaikuttaa ihmiseenkin Pois kammioista Laserviitta peittäisi Maan Kiitoksesta sopii kiittää Ei-naaman tunnistaa koko maailma Ensivaikutelma on pienestä kiinni Suomessa rytisee Gm-kasveja yli tuhat vuotta Tšernobylistä kantautuu ristiriitaisia uutisia Lapsen raivo talttuu hyvällä Ihmiskunnan salainen ase Linnut yllättävät taidoillaan Uusia alkuja universumille Kesäinen sää kiihdyttää kevättulvia pohjoisessa Tutkimus: Täällä tiedetään omista asioista vähiten Vauva parantaa asemiaan parkumalla Golfvirran hyytyminen voi jäädyttää Pohjolan Selviytyisitkö sinä Marsissa?

Joka neljäs ammatti on ulkoistettavissa Suomesta ulkomaille Mitkä ammatit säilyvät Suomessa ja mitkä eivät? Katso koko lista Tampereen yliopisto ulottaa kirjallisten varkauksien tunnistamisen entistä laajemmalle Tältä tuntuu palata kuolleista Tupasvilla kukkii Liro Oikeudentunto on elämän kovaa ydintä Loppuviikoksi ennustetaan kesäisiä lämpölukemia Karjan metaanituhnuja voi vähentää rehun lisäaineella Lehmät pääsivät laitumelle - hyppivät kuin jänikset Alzheimerin taudin etenemistä voi hidastaa erikoisjuomalla Kuusenlatvuksissa runsaasti mätiä — ahventen kutu onnistui keinopesissä kaupunkialueella Kesy kyhmyjoutsen tupsahti mökkirantaan Hämeenlinnassa — "Tuntuu kuin se olisi talonväkeä!

Missä on vielä jäätä, missä kulkee lumiraja? Nepalissa kaksi vuotta ilman yhtäkään salametsästettyä sarvikuonoa ExoMars-mönkijän lähtö siirtyy vuodelle Haukeli Telemark Kaskasarmeija valtaa Yhdysvaltoja Valtio alkoi verottaa rasvaisia ruokia — Kansa ei todellakaan vaihtanut pelkälle itulinjalle WWF: Oranki näyttää, miten keihästetään kala Muinaisjäänne aurinkokunnan alkuajoilta löydettiin — komeetta vailla pyrstöä Laivojen nokipäästömääräykset kiristyvät — suomalaiset parantavat kansainvälisten mittausmenetelmien luotettavuutta Rutto riehui Euroopassa jo varhaispronssikaudella Viisi myrkyllisintä ainetta Yksi neljästä voisi deittailla robotin kanssa Haluatko nähdä saukon?

Karhut kähveltävät yli puolet susien hirvisaaliista Voisiko äskettäin löydetyillä planeetoilla olla elämää? Ongelma voidaan estää 40 valovuoden päästä löytyi mahdollisesti elinkelpoisia planeettoja Solar Impulse lähti taas lentoon — kohteena yllätysetappi Miksi Suomesta on niin vähän astronauttien ottamia kuvia ja ne vähätkin ovat tuhruja? Magmameret muovasivat ja asteroidit synnyttivät — Maailman vanhimmat mineraalit ovat kaikki toistensa kaltaisia Myös matelijat näkevät unia Golf-virta on hämmentävän repaleinen Näin voit seurata Merkuriuksen tulevaa ylikulkua Suomessa koetaan harvinainen tapahtuma 9.

Pyykkikoneet reputtivat taas huuhtelukokeessa Kierrätä oikein vappuna — serpentiini ei sovi paperin- eikä edes kartonginkeräykseen Tulvat yltyvät Lapissa Muutama kissa kuva Tarkista tästä mökkivesistösi puhtaus — vesien kuntokartta kattaa koko Suomen Koivun kukinta alkamassa Etelä-Suomessa Luonto kotiovella Tämäkin on nyt tutkittu: Tiede ei tunne lemmikin surua eikä anna vastausta Ville Haapasalo ihmeissään: Suomessa ei osata laittaa syötävästä kalasta ruokaa — "Siinä on jotain väärin" Havukasvi on karun kaunis puutarhan koriste — ja yleensä laiskempikin jaksaa siitä huolehtia Syväjäädytetty asteroidi tuomassa lisävalaistusta Maan syntyhetkistä Isaac Newtonin sateenkaari Britti rakensi termiittitykin Simpukkaliima sulkee haavat nopeasti Ehkäisy voi hoitua nykyisin älykännykällä — ainakin jos on huolellinen Kakadu Lentokyvytön papukaija saattaa sittenkin pelastua Naaraskarhu jäi junan alle Jämsässä — metsästäjät etsivät pentuja Sodankylän Viiankiaavan kairauksia Suomen viranomaisten kanssa Sirkusleijonat vietiin lentokoneella vapauteen Huhtikuu Kuvareportaasi: Näin hylkeitä pyydetään kevätjäillä Matemaattinen malli paljastaa kameleontin kielen salaisuuden Minne karanneet ilmapallot menevät?

Osaatko toimia oikein eläinkolarissa? Eksynyt näätä käräytti oikosulun 3,5 miljardin hiukkaskiihdyttimeen Töyhtöhyyppä jallittaa morsianta Rakenna yrttispiraali, opit jotain permakulttuurista Näin keräät villivihanneksia Tšernobyl houkuttelee tuhatmäärin turisteja Lappeenrannassa voi kokea palan luvun Venäjän keisarielämää — osalla esineistä on koskettava tarina Miksi julkkiksia on kuollut tänä vuonna paljon?

Stora Enson Heinolan tehtaalla vuotanut kymmeniä tonneja öljyä — osa järveen Maa peittyi leppälastuihin — katso millaista tuhoa tikka teki puulle Parhaasta vappusäästä nautitaan Pohjois-Karjalassa ja Kainuussa Ranskalaislapsilla terveempi suhde alkoholiin? Veneiden myrkkymaaleille on useita vaihtoehtoja — ultraäänijärjestelmät yleistyvät Uusi supersatelliitti Sentinel näkee pilvien ja pimeän läpi pohjoisen jäät, lumet ja tulvat Heliumpallolla ilmalennolle — montako palloa tarvitset?

Alppien hevosenlanta antoi johtolangan Napoleonia vaivanneeseen arvoitukseen Väitös: Liito-oravan suoja-alueet liian pieniä Talousprofessori: Nooan kuva-arkki Ilmastonmuutos ilmasta nähtynä 10 hienoa avaruuskuvaa maapallosta — kolmen miljoonan joukosta Muurahais keko Naurulokki lähikuvassa Mikä kasvi kertoo sinulle keväästä? Kahvi voi olla kaljuuntumista estävä ihmelääke Aurinkokunnastamme löytyi uusi kuu — 1 kertaa emokohdettaan himmeämpi Viehättävät ihmiset saavat aivot raksuttamaan paremmin Kyykäärmeet nousseet koloistaan, uhanalaiset hämeenkylmänkukat paljastavat kauneutensa - kevään merkkejä on näkyvissä Kangasvuokot avaavat nuppujaan, pälviä odotetaan tuntureiden huipulle - keväästä kannattaa nauttia Kotkia lennätetään tuulivoimaloihin Ahvenanmaalla Haukkakanta hiipuu — syy ei yllätä Yllättävä tutkimustulos: Maapallo vihertyy kovaa vauhtia — kasvihuonekaasun ansiosta Telkkä Kuvaajan kannalta kaksijakoinen — tämä laji muuttaa näköään vuoden kierron mukaan Tulevaisuudessa kaikki saavat valokylvyn ennen leikkaukseen joutumista?

Estää kudosvaurioita Odotettu kuva: Tällaisen muinaisen norsueläimen luu löytyi Suomesta Tutkijat löysivät veden neljännen olomuodon Neuvostoliitto rakensi ydinmajakoita ja ydinkaivoksia — Yle: Suomalaiset korjasivat sitten naapurin jälkiä Tiaiset käyttävät kieltä ihmisten tapaan Tulevaisuuden avaruushotelli esittäytyy Helsingissä Ruhoille parempaa käyttöä — suomalaishanke muuttaa kuolleet eläimet jäteongelmasta raaka-aineeksi Tältä merenalainen maailma näyttää hain silmin — Uusi kamera paljastaa Hiukkanen pantiin töihin: Huipputarkkoja kuvia Marsista - erottuuko kadonnut laskeutuja?

Tutkija pelkää, ettei Tšernobylista ja Fukushimasta ole opittu — "Jostain syystä tutkimukseen ei ole haluttu panostaa" Maapallon suurin majavapato näkyy avaruuteen Joulutähdet vuoristossa Rantasipi jäällä Aivot nukkuvat koiranunta uudessa paikassa Avaruuden 3 suurinta aarretta Paikka, jossa kuolema ei tarkoita hyvästejä Tosielämän ilmastosopimus alkaa nyt Stop — älä koske tähän myrkylliseen ötökkään!

Viikonlopun kirkas tulipallo lensi Päijänteen itäpuolella Perhoset eivät kylmää säikähdä — kestävät pienen takatalven Ylen meteorologi: Intia kokeilee uutta tekniikkaa Virtuaalitodellisuus mullistaa kaiken viihteestä lääketieteeseen Valkoposkihanhet sontivat Töölönlahden puistossa — kaupunki huolissaan ongelmasta Tutkijat päätyivät ristiriitaiseen tulokseen kananmunan diabetesriskistä Harvinainen hämeenkylmänkukka avaa nuppujaan, Lapissa lennetään teräshangilla - kevään kauneus on huumaavaa Pää poikki!

Raskausmyrkytyksen vaarassa olevat voidaan tunnistaa Pian varastoimme tietoa ennakoivasti — lähelle kohdetta varastoitu tieto torjuu ruuhkia Lintuja jään reunalla Silittely voi auttaa eläintä ja ihmistä — "Nuorten olemus muuttui kertaheitolla" Terveystarkastaja hämmästelee: Laboratoriossa lehtokotilot kuolevat 20 asteen pakkasessa, luonnossa edes ei riittänyt Varoitus yli vuoden takaa: Rakentajien himoitsevat katseet kohdistuvat puistoihin Korppi osoittautuu aina vain älykkäämmäksi Professori: Kotimaisen jauhelihan syönti on ekoteko Intia testaa sukkulan prototyyppiä toukokuussa Solar Impulse 2 laskeutui Kaliforniaan — matkalla oli kovasti mutkia Hämmästyttävät valkoiset revontulet fail Ukonilma Poliisikotkat listivät lennokkeja Alankomaissa Lennokit ampuvat siemeniä Älä osta kelvotonta linnunpönttöä vaikka saisit halvalla Tutkijat: Raskautta voi lykätä Jalohaikara yrittää pesintää Helsingin Vanhankaupunginlahdella Veneilykausi aloitettiin hyisissä tunnelmissa Joensuussa "Britit nauravat meille" — suomalainen lintuharrastaja käyttää keppiä Kiina yrittää saada kulkijan Marsiin Viimeinen silaus satelliittiboksiin Pohjantikka Avaruusteleskooppi juhli pitkää uraansa ottamalla vuosipäiväpotretin Muovia päätyy mereen luultua enemmän Jo viikon univaje sotkee kolesterolin siivousta verisuonista "Ihmeellinen riutan eläin" Rantoja siivottiin talkoilla — Suomesta löytyy roskaa pullonkorkeista tupakantumppeihin Taiteilijakarhu Juuso heräsi pussailemaan isäntäänsä Jännittäviä kokemuksia janoavan luonne näkyy aivokuvassa Kevätruokinnalla ohjataan sorsia poikasalueille, lopeta sorsien ruokinta kesä—heinäkuuksi Mikroskooppi ja nanosatelliitit liftaavat tuplatutkan kyydillä taivaalle Saastuttamiselle vihdoinkin piste: Sakeat lumi- ja räntäsateet saapuvat Suomeen jo sunnuntaina Takatalvi ei tapa puutarhaa Jäiden lähtö lähellä Saimaan selkävesillä — rannat ja virtapaikat sulina Petoeläimet joutuvat yhä ahtaammalle Tänään on taistelukaasujen ikävä merkkipäivä: Maito ja liha voivat ehkäistä autismia Tutkijat paljastavat tehokkaan anteeksipyynnön Metsä vesipisarassa Kuulentojen epäilijöille nieltävää: Helsingin saarien helmi avautuu — mutta kuka ratkaisee vesiongelman?

Uudenlaiset robotit tekevät yhteistyötä ihmisten kanssa Koolla ei olekaan väliä — Tutkijat totesivat pienenkin pystyvän paljoon Kiinan avaruusaseman rakentaminen alkaa Huminalehdossa ratsastetaan hevosen ehdoilla Orava juomassa mahlaa Suomen ahmakannan koko perustuu yhä enemmän arvaukseen kuin faktaan Aulangon joutsenlampi jää ilman kyhmyjoutsenia — Aino on vapautettu Loviisassa Muovipussiin sullottu tapettu joutsen löytyi rantakaislikosta Vaakku-fasaani juoksee Maurin perässä metsätöissä — "Ihan omituinen otus" Metsämyyräkanta pysynyt aisoissa — samoin myyräkuume ihmisillä Hämeen ainoa sateliittisääksi etsii uutta kumppania Riistakeskuksen asiantuntija kieltäisi yksityishenkilöiltä suurpetohaaskat — "Liian villiä ja leväperäistä" Mistä lähteen vesi on peräisin?

Näin teet itsestäsi toisten silmissä pelottavan ja epämiellyttävän Toukka löytää uusia kavereita täristämällä takapäätään Dinosaurukset hupenivat jo ennen asteroidin iskua Kanervat koristeltu huurteella, näsiäpensas täydessä kukassa - tällaista on kasvien keväinen kauneus Hämmentävää: Maapallolla saattaa olla väliaikaisia kuita Robotit tulevat: Luteiden yleistymisestä uusi teoria - suomalaistutkija epäilee vahvasti Läheisessä aurinkokunnassa saattaa olla maankaltainen planeetta Pieni piirros, mutta vallankumous tietoliikenteessä Mitä hiukkaset muistavat?

Tutkimus paljastaa, kuinka menneisyys vaikuttaa kvanttihiukkasten käyttäytymiseen Huono sisäilma tyhmentää — suomalaisyritys taistelee kasveilla ongelmaa vastaan Tutkija: Näivetystauti ei uhkaa poroja Miniasunto on nykyään ihan kelpo vaihtoehto, koska rompetta kertyy entistä vähemmän Liito-orava Mustaleppälintu Sitruunaperhonen muistuttaa kesän valosta ja väreistä Olisiko näistä maisemista maail­man­pe­rin­tö­koh­teeksi?

Oulanka halutaan Kiinan muurin ja pyramidien rinnalle Pelätty sairaus on lähes hävitetty Suomi allekirjoittaa Pariisin ilmastosopimuksen Kärpät, valkohäntäpeurat ja rusakot runsastuneet Suomen luonnossa Seilin sääksiä voi seurata suorassa lähetyksessä Norjalaiselta tunturipeuralta löytyi "hullun poron tauti" — voi uhata kaikkia hirvieläimiä Nyt on aika bongata Merkurius! Luotaimen hidas syöksy toi uutta tietoa Venuksen kaasukehästä Ensin maanjäristykset ja nyt vielä tämä — Voimakkaat tuulenpuuskat romuttavat Tokiota 10 km asteroidi ei tappanutkaan dinosauruksia sukupuuttoon— Katoamisesta uusi teoria Kuikka sateessa MTK: Puhtaus ratkaisevaa kierrätysravinteissa Kosteikko, pelto vai metsä — mitä tehdä entiselle turvesuolle?

Raahen terästehtaalla tapahtuneeseen öljyvuotoon ei liity rikosta Maakuntajohtajan kommentit pöyristyttävät norppatutkijaa Uusi apu jalkaväelle: Dinosaurusten alamäki alkoi jo kauan ennen asteroidi-iskua Tutkijat venyttivät holmiumia: Vain yhden atomin magneetti rikkoo ennätyksiä Sinivuokkoja nupullaan Atomipommikokeet vetivät tuhansia turisteja Las Vegasiin Osta oma kuuauto Deepwater Horizonin öljyvuoto yhteydessä delfiinien kuolemiin Hauet nousevat kudulle, riekot kirmaavat tunturissa - eläimet villiintyvät keväästä KSML: Liito-oravan poikaset syntyvät Nobelistin uusi arvio: Universumi laajenee vieläkin nopeammin Kiinalainen kasvi saattaa hillitä syöpää Lapin liitto kokoaa Kemi- ja Ounasjoen vaelluskalaelvyttäjät yhteen — vesivoimayhtiöt rahoittavat Nykytaiteilija Eija-Liisa Ahtila järkyttyi maailmallakin tunnetun kuusiteoksen esikuvan runtelemisesta Hämeenlinna saa moitteita ministeriöltä kansallisen kaupunkipuiston hoidosta Aulangolla Karhujen määrä kasvoi 15 prosenttia vuodessa Suomalaisretkikunta joutui ampumaan jääkarhun Huippuvuorilla Tutkimus: Vessojen uudenlainen käsienkuivain on viruslinko Tiedätkö, mitä tyynysi sisällä kasvaa?

Tiikereiden määrä kasvoi ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin Luonnonsuojelijat ja metsästäjät aloittavat yhteisen haaskahankkeen Pohjois-Karjalassa Karhujen määrä kasvoi Kainuussa, Pohjois-Karjalassa sekä Pohjois- ja Etelä-Savossa Yli tuhat allekirjoittanut nettivetoomuksen — Jyväskylän yliopisto aikoo lakkauttaa latinan oppiaineen Lihava mäyräkoira laihtui ja sai elämänsä takaisin Talviturkkia riisumassa Arktisuudesta kilpailuvaltti Suomen elintarvikeviennille Nasa perusti perunapellon — tähtäimessä Mars-viljely Tosielämän Mowgli: Sovelluksia led-valoista aurinkokennoihin Europa-kuun valtameren lämpöä on aliarvioitu Suomalaiset kuluttivat jo nyt osansa luonnonvaroista — WWF: Hetki aikaistuu vuosi vuodelta Voiko auto kulkea lehmänlannalla?

Biokaasu lupaa tehdä mahdottomasta totta Tutkijat kysyvät: Elämmekö simulaatiossa — ja onko sillä lopulta väliä? Suomalaiset kuluttivat jo oman osansa tämän vuoden luonnonvaroista Kummalliset tulivuorien salamoinnit selitetty Arkeologit pääsivät tutkimaan museon tuhoja: Palmyran hävitys on korutonta katseltavaa "Tyynenmeren rannikolla maanjäristys ei koskaan ole yllätys" Suonikohjujen hoito helpottunut — Aalto-yliopiston opiskelijat kehittävät vaihtoehtoa kovetushoidolle Rantakäärme SINÄ voit pelastaa pingviinit Antarktiset linnut tunnistavat kasvoja Neitoperhonen koivunrungolla Liikaa vai liian vähän?

Susien määrästä kiistellään yhä Näin häädät kotiin tunkeutuvat kiusalliset muurahaiset Suomalaiset kuluttivat jo oman osansa tämän vuoden luonnonvaroista Iloinen perhetapahtuma ja kaukainen vieras Viikinlahdella — "Metsät ovat täynnä lintuja" Kevät etenee verkkaisesti Lumet lähtivät vauhdilla — tuleeko taas vähäleväinen uimakausi? Havaijilaiset haluavat maailman suurimman mertensuojelualueen — jo nyt suurempi kuin Suomi Sokeri murskaa valtimotaudin Linnunradan ympäriltä löytyi poikkeuksellinen galaksi Viikko tieteessä: Halvaantunut käytti kättään ja tiikerien pelastumisesta saatiin uutta toivoa Japanissa kehitettiin "elektroninen iho" — Esim.

Sähköiskut parantavat luovuutta — Sopii keksijöille, mutta siinä on vaaransa Myrsky Auringossa — katastrofi Maassa Tuleeko sakaali Suomeenkin? Ahven ennustajana Humalan uusi nousu Tiikerien määrä on kasvussa ensimmäistä kertaa sataan vuoteen Loismato hoitaa tulehduksellisia suolistosairauksia Magnesium auttaa sisäistä kelloa pysymään ajassa Luteet sietävät myrkkyjä entistä paremmin Näytä tunteesi, ole haluttava! Aurinkolentokone jatkaa historiallista matkantekoaan lähipäivinä Supernovaräjähdyksen merkit tallentuivat myös Kuun kamaraan Nerolle löytyi peräti 35 sukulaista — vuodessa ei ole pitkälle päästy Jääsilmä Jalkapallo: Miten mitataan pelaajan ottelun aikana juoksema matka?

Maailman villeimmät laskettelukeskukset Tavaroiden internet menee pilveen: Eivät uskalla nukkua pommiin Laulujoutsenet ovat ehtineet Pirkanmaalle, töyhtöhyypät taas Liminganlahdelle - katso miten lintujen muutto etenee Homo sapiensin aika käy vähiin Älykäs kumppani pelastaa sinut dementialta Näkyykö satelliitti paljain silmin? Emänsä karkottamat hirvenvasat koikkelehtivat nyt teiden varsilla Omakotitalojen terassit räjäyttivät kanikannan — yhdeltä tontilta saaliiksi 50 kania Tiedeuutisia lyhyesti Ääni — Voiko avaruudessa kuulla ääniä?

Iso auringonpilkku ja Maa Vauvojen Bpuutoksen yleisyys pitäisi selvittää, mutta sitä ei tiedetä kuka tutkimuksen tekisi Kevät tulee Robotti selvisi Rubikin kuutiosta 1, sekunnissa Motoriikkasi kehittyy urheiluohjelmia tuijottamalla D-vitamiini pienentää syöpäriskiä Näin huono viini muuttuu hyväksi Miksi perunalastuja kuluu yleensä koko pussillinen?

Miten siemenettömät viinirypäleet on saatu aikaan? Shake it out "Mies on haka suunnistamaan" "Nainen osaa eläytyä paremmin" Pyörätuoli kulkee myös pystyasennossa Nopeasti liikkuva kaksoistähti Linnunradan reunalla askarruttaa tutkijoita Apple Storen peleillä rahaa WWF: Aulangolle parturoitu kiipeilypuisto tappaa jalopuut — "Puut pannoitettu kuin koirat" Töölönlahden pohjasta löytyi öljyä ja metalleja, mutta uida voi Sukellusparatiisiin harkitaan kalastusrajoituksia harppuunapyynnille Euroopan tutkimusneuvostolta yli kaksi miljoonaa ikääntymistutkimukseen Tablettikoulu huolettaa oppilaiden vanhempia — "Ruutuaika riistäytyy käsistä" Teollinen vallankumous voi viedä työt bussikuskeilta Hukkumiskuolemien tieteelliset syyt on selvitetty kattavasti ensi kertaa Lsd palauttaa aivot samanlaiseen tilaan kuin vauvana Kuvat: Kyyt kiemurtelevat jo koloistaan — "Poikkeuksellista on niiden valtava määrä" Haarapääsky tuo kesän Keskeltä galaksia löydettiin musta aukko — 17 miljardia kertaa suurempi kuin aurinkomme Miten nanoalukset suhahtaisivat Kentaurin tähdistöön Ainutlaatuista maailmassa: Ouluun tulee uusi huippumoderni teknologian testausympäristö Laivasto pieniä avaruusluotaimia etsimään elämää avaruudesta?

Olisiko taas luvassa revontulia? Paha asuntopula vaivaa — nimittäin hömö- ja töyhtötiaisia Marsilla oli muinoin lukuisia kuita Nauratko eri asioille kuin mummosi?

Telkkä, erityisen suomalainen lintu Telkänpöntössä tulee olla karhea etuseinä Identtisistä kolmosista kaksi syntyi kiinni toisissaan — Onnistunut leikkaus erotti Pölyhiukkaset eivät ole mitään turhaa materiaa — Suomalaistutkimus: Olennaisen tärkeitä ilmastotutkimukselle Lupaavia tuloksia — suomalainen Biohit kehittää nikotiinitonta imeskelytablettia tupakoinnin lopettamiseen Kuukkelit lentelevät Lapissa, kevätpurot solisevat etelämpänä - kevään tuloa ei voi estää!

Matemaattisia ongelmia ratkotaan eri osassa aivoja kuin kielellisiä Millainen Maa olisi, jos sillä ei olisi Kuuta? Kheopsin pyramidissa voi olla salakammioita Nyt lihavia ihmisiä on enemmän kuin laihoja Huikeaa - Stephen Hawking ja miljardöörit julkistivat suunnitelman lähettää luotain lähitähdelle Elämän puu kasvoi juuri valtavasti monimutkaisemmaksi: Läski vähenee hiusverisuonia lisäämällä Arkeologien luotilöytö tukee liioittelusta syytetyn Arabian Lawrencen sotakertomuksia Analyysi: Hämeenkylmänkukat aloittavat kukinnan Syntymäpäiväsi voi ratkaista, onko allergia kohtalosi Maailman vaarallisimmat paikat Kettu Harmaapäätikka sinitiaisen vieraana Totta vai tarua?

Raskausajan masennuslääkitys yhteydessä lapsen varhaiseen masennukseen Kysely: Ylivoimainen enemmistö kannattaa metsien monimuotoisuuden turvaamista hakkuiden lisäämisen sijasta Tiikereiden lukumäärä kasvanut ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin Hyviä uutisia!

Tiikereiden määrä kasvanut ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin Hännänkasvattaja Uusi laboratorioiho vähentää eläinkokeita Se kukkomainen tapaus Puutiaiset ovat taas liikkeellä Kiiminkijoella teitä katkennut ja jääpadot saartavat taloja Asukkaat saavat sähköauton yhteiskäyttöön Suurpellossa Etsijäkoira jäljittää vaikka kadonneen papukaijan Elämälle välttämätön palanen löytyi vihdoin?

Kevon luonnonpuisto on monipuolinen vaelluskohde The Shining Lohi-, taimen- ja nieriäistukkaat eväleikattava vuodesta alkaen Pandoran lipas kiehtoo tutkijoita: Pahaenteinen arvoitus sumentaa järjen Kuvakiikarit ja digikoru — Nokian erikoisimmista härpäkkeistä tuli keräilyharvinaisuuksia Scientific American: Planeetta yhdeksän vaikutus saattaa näkyä Saturnuksen radassa Ryhävalaiden kaunis laulu onkin urosten välistä örinää Kuolemattomat: Cassini-luotaimen radassa ei tuntemattoman planeetan vaikutusta Joutsenen juomahetki "Tilasitteko 5MB: Oliko nykyihmisellä sormensa pelissä?

Falcon 9 teki historiaa laskeutumalla lavetille merellä. SpaceX onnistui raketin laskeutumisessa lautalle Kaikki poikien äidit neandertalilaisia ja isät ihmisiä — Tutkimus: Vain näin lajiemme risteytyminen on ollut mahdollista Uusiutuva energia kasvoi ennätystahtia Suurtulvatkin mahdollisia Lapissa - lumimäärät tavanomaista suuremmat Kemijoella ja Ounasjoella Väitös: Lähes puolet maailmanperintökohteista kärsii ihmisen toiminnasta Raakaöljyä nostetaan avaruuteen - tarkoitus ymmärtää mitä maanpinnan alla tapahtuu Helppoa se ei ole, mutta Asiantuntijan neuvot valehtelijan tunnistamiseen Aijai, tuliko heitettyä aterian jämät roskiin?

Ruokajäte ja kalorit haittaavat tulevaisuutta 7 todistettavasti älykkyyttä kasvattavaa harrastusta Hajuaisti herättää lapsuuden muistot Uuden teknologian akku latautuu bakteereiden avulla — Sopii hyvin tähän tärkeään tarkoitukseen Kärpäsen toukat lääketieteen avuksi — Tappavat bakteereita, pitävät puhtaana Maailmankaikkeus muuttuu sittenkin Sellu valkaistuksi sekunneissa Saisiko olla matoja?

Nopeampi kuin Usain Bolt Purppuraomenapuu Andrea Mantegna- Kuollut Kristus, jälkeen Samassa veneessä Punarinta Itämeri simpukankuoressa Sudet sukupuuton partaalle Viisiulotteinen musta aukko voi "murentaa" suhteellisuusteorian Musta aukko käyttäytyy omituisesti: Kun Apollo 17 -lennon kaverit kävivät kylässä Jättiläismäinen musta aukko löytyi epätodennäköisestä paikasta Tutkimus: D-vitamiini saattaa auttaa sydänvaivoihin Kissat, jotka rakastavat lämpöä enemmän kuin kukaan muu Kevään ensimmäiset rotat nähty Kokkolassa Jälleen kissoja: Suomen luontotyyppien uhanalaisuus arvioidaan uudelleen Järjettömän vahvaa vaahtoa — Tuhoaa luodit, peittoaa säteilyn ja painaa tuskin mitään Kuka keksi mustan aukon?

Kestävätkö eläimet enemmän säteilyä kuin ihminen? Valistus ei saa ihmisiä syömään terveellisemmin Cassini-luotaimen ratahäiriöistä vihje - Planeetta yhdeksän voi olla Valaskalan tähdistössä Uskolliset joutsenet ja pesästä pesään lentäjät — kevättä rinnassa joka linnulla Vanhuuden tunnetta matkiva puku muuttaa käyttäjän vuotiaasta vuotiaaksi Kalkkikallioilta löytyi uusia jäkälälajeja Elokuun päivä Hyvä ruoka saa gorillat laulamaan Uusi suojelualue Galápagossaarten rikkaan eläimistön turvaksi Uusi vimpain tulkitsee koiran tunteet Lompakko, jota et voi kadottaa!

Mieletön musta aukko löytyi ihan vikapaikasta Kaksi miljoonaa vuotta sitten maapallolle satoi radioaktiivista ainetta Maailman tutkituin vainaja Mars vaihtoi kasvonsa Meret paisuvat nopeasti Eurooppa tyhjeni asuttajistaan Huijaa aivojasi! Epidemiat iskevät eläimiinkin Mieli ja keho: Ihminen syntyy juoksemaan Professori: Tieteen arvostus kokenut inflaation — "Tiukoissa raameissa saadaan vain ennalta-asetettuja tutkimustuloksia" Cassini-luotaimen ratahäiriöistä vihje - Planeetta yhdeksän voi olla Valaan tähdistössä Sirkkaäyriäinen on tappaja klovnin puvussa Tutkimus: Unettomuus saattaa oikeasti johtua siitä, että aivoissa on yhteydet tukossa Maailmanperintökohteet vaarassa Runsastunut norppakanta karkottaa kalat ja kalastajat Perämereltä Uusi hävikkiruokaa hyödyntävä mobiilisovellus tähtää kaupunkilaisten ruokakeitaaksi Pönttöilykuume valtasi suomalaiset: Jo puoli miljoonaa linnun kotia rekisteröity Ylen kampanjassa Tappavaa hirvieläintautia löytynyt Norjasta - prioni uhka niin poroille kuin hirvillekin Tehtävä Jupiterin kiertoradalla vahvisti jotain odottamatonta — Aurinkokunnassa hämminkiä aiheuttava tuntematon planeetta?

Aikuinen saa reaktiokykyynsä potkua juomalla — Vaikutukset pään sisäisiä Älylasit vapauttavat kädet — sovellusmahdollisuudet kuntoilusta terveydenhoitoon Inho tuntuu vatsassa, ilo koko ihmisessä — jo pieni lapsi kokee tunteet kehossaan Asteroidipommitus paransi Marsin elinkelpoisuutta Tutkimus: Ilmaston lämpenemisestä hirvittävä lasku — 2,5 asteen lämpeneminen tuhoaa 2,2 biljoonan arvosta varallisuutta Tähtitaivaalta voi tähystää huhtikuussa neljä planeettaa ja lyridien tähdenlentoparven Shakespearen hauta luodattiin maatutkalla — pääkallo kateissa?

Kymmenen liiankin tavallista fobiaa Tervetuloa tulivuoren ytimeen Eläimet hukkuvat meluun ja valoon Vatsa kyykähti kivikauteen Pakko-oireista kärsinyt Satu sai uuden elämän aivoleikkauksella — stimulaattorista apua sadoille potilaille Kirjoitusvirheistä ärsyyntyvät ovat itsekkäitä Avaruusasemalla kokeillaan puhallettavaa lisähuonetta Haikarakuume nousee Koskella päivä päivältä — tuleeko Kontti?

Kodinkoneet eivät rikkoudukaan sen useammin kuin ennen — ei näyttöä suunnitellusta vanhentamisesta Miljoonarahoitus aurinkokennojen tutkimukseen: Jokijäät puskevat liikkeelle Pohjois-Pohjanmaalla Nettiterapiassa eroon masennuksesta ja kipu haltuun Maailman pienin diodi syntyi dna: Hossan tuleva kansallispuisto kutsuu Ruma lukki matkusti rekan kyydissä Venäjältä Suomeen — kaunotar seurasi perässä: Uusi kolesterolilääke ei auttanut sydämen terveyteen Vesi - teema ja muunnelmia Sinivuokko Hepatica nobilis Sinivalas Huuhkaja Hämähäkin ihmeseitti Mikä on maailman suurin hämähäkki?

Tasapainoskoottereita syyniin sähköturvallisuuden vuoksi — Tukes testaa ainakin neljä laitetta Kauanko hämähäkki pysyy hengissä imurin pölypussissa? Yle muuttaa kesällä viikoksi Merenkurkkuun — Suomen ainoa luonnonperintökohde täyttää 10 vuotta Kevään ensimmäinen leskenlehti Keväällä saadaan tehtyä tarkin saimaannorppien kanta-arvio viiteen vuoteen Uusi luonnonmukainen menetelmä voi mullistaa polttoaineiden tuotannon — "hippien villein unelma" Miksi napa pullottaa?

Simpleness Linnunpöntöt kolopesijöiden apuna Otanmäen lintuallas on keidas keskellä erämaata Nasan nettiportaali esittelee merenpinnan korkeuden muutoksia Tarvitaanko miehiä lainkaan?

Erikoinen muoto pakko-oireisesta häiriöstä? Miksi puhelinverkko katoaa kotona? Lihavuus rapauttaa muistia Norppa Taskisen dokumentit paljastavat hylkeiden salattua elämää Lähes kolmen miljardin ihmisen vesi vaarassa myrkyttyä — Tiibetin ylängön joet ja järvet saastuvat Olisi ensimmäinen odottamaton fysiikan löytö 40 vuoteen — Teoria Cernin havainnoista: Luonnonvakiot voivatkin muuttua ajan myötä Voiko Suomi säästyä slummeilta?

Kantasoluista kasvatettu iho puski karvaakin Ikirouta-alueen kasvillisuuden määrä voi jopa vähentyä ilmaston lämmetessä Muistoja pohjolasta Rakettiyhtiö laskeutui samalla raketilla jo 3. Milloin sakura tulee missäkin?

Tällainen on Valterin varaani — katso kuvat Satelliittipaikannus tarkentuu metreistä sentteihin Liikkuva työ vaatii kestävää tietotekniikkaa — putoamiset ja vesi suurimmat vaarat Laguna-hanke: Miksi Suomi menetti ison kansainvälisen tutkimuskeskuksen? Kelluva tiili ja elokuvaohjaaja Cameronin sukelluskuppi Yhdysvaltain laivasto aikoo siirtää hävittäjälentäjät historiaan Virtuaalimaailman realistisilta näyttävät kuvat Linnut paluumuuttavat nyt isoin joukoin Suomeen Ennuste: Suureläinten sukupuutto ihmisen syytä Siperiansarvikuono kuoli sukupuuttoon aikaisemmin arveltua myöhemmin Kevääseen kertoimet yllä Muotokuvista paljastui: Michelangelolla oli nivelrikko Verikoe juoruaa syövästä Taiteilija Miina Äkkijyrkän lehmiä Laulujoutsen Laatokan kansallispuiston perustaminen on taas vaakalaudalla Laserin avulla voisimme piilottaa maapallon vierailta sivilisaatioilta Kiroilu on älykkyyden merkki Pulmuspilvi Tiesitkö tämän villisioista?

Laumaa johtaa vanha emakko, karjut elävät erakkoina Sitruunaperhonen Hammaslääkäriasema palkkasi koiran tukemaan pieniä asiakkaitaan Hyvästi pesukone: Erovanhemmilla vuorottelevat lapset eivät poikkea ydinperheiden lapsista Rupilisko kavahtaa kotirantansa avohakkuita ja toivoo uusia lisääntymislampia Kosmista kuurupiiloa: Koneissa tavoiteltu ehkä turhan korkeita bioprosentteja Ilmastonmuutos sulattaa roudat yhä aikaisemmin Kurkistus kosmiselle synnytysosastolle 13 asiaa, joita et tiennyt painajaisista Pölypunkkeja Kissat: Apinan poikanen puussa Uhanalaiset tiikerit saavat lisää elintilaa Suolisto voi tuottaa veritulpan sydämeen Suomalaistutkimus vahvisti: Englanti ja Espanja jäivät nuolemaan näppejään, kun valtavaa aarretta kuljettanut San José upposi Kalakuiskauksen perinnettä herätetään henkiin — "Tehokas tapa houkutella kaloja" Maaliskuu Uusi SETI-ohjelma etsii sivilisaatioita 20 tähtijärjestelmästä Helvetillinen planeetta kummastuttaa — Muistuttaa yhdessä asiassa omaa kuutamme Ikkunat syntyvät puusta — Ruotsalaiset tekivät puusta melkein läpinäkyvän materiaalin Metabolinen oireyhtymä voi altistaa muistin heikkenemiselle Kasvissyöjien maailma olisi terveellisempi ja rikkaampi, sanovat tutkijat Tutkimus:

Raskaus ruskea vuoto seksi seuraa homo tampere

: Raskaus ruskea vuoto seksi seuraa homo tampere

Raskaus ruskea vuoto seksi seuraa homo tampere En voinut tehdä kotona etätöitäkään, vaikka olisin maannut, sillä keskittymiskykyni ja työmuistini oli olematon. Säästä meidät kaikenlaisilta virityksiltä ja vapaastihengittävän kirouksilta. Tätä se ennustaa Kiina testaa kierrätystä avaruusalussimulaatiossa - 4 vapaaehtoista sulkeutui eristyksiin Luonnontieteilijä pääsi Helvettiin - Heikki Setälä rakastaa ötököitä, lintuja ja luolia Bergön saarella pannaan aprikoosipuutkin kukkimaan — kolme kertomusta itsensä työllistämisestä Hyönteiskarkote, väriaine ja kulttuurikasvi: Apina alkaa jälleen hyppiä ympäri baaria. Yleiset ei-autoaiheiset jutustelut, kuten tietokoneet, muurahaisten karkoitukset ja muut:
Raskaus ruskea vuoto seksi seuraa homo tampere 686
ESCORT SEX SHOP HOMOSEKSUAALISEEN OULU Ilmainen gay seksi video seuraa kuopiosta
ISKURI TREFFIT EROOTTINEN HIERONTA VANTAA HOMOSEKSUAALISEEN Wilma homoseksuaaliseen sotkamo sihteeri forum

Homo pyllyn nuolenta panoseuraa turku