Karva homo kaluja miehet iskuri

...

Olen aina miettinyt että mikä on se asia joka miehessä eniten kiinnostaa? En ole itse kiinnostunut miehistä seksuaalisesti, mutta kiinnostaisi ihan muuten vaan tietää! Pullottava housujen etenkin farkkujen etumus! Josta sitten löytyykin tulehtunut eturauhanen! No munaskut tietennii ja että kuinka kyvykäs mies on. Aivot ja äly on täysin toisarvoinen. Ai munaskuut eli munuaiset on kiinnostavinta? Ö Ultrallako katsot niitä? Et kai ole joku elinkauppias?

Ahaa, tää olikin gay-palsta, no sitten ymmärrän että mieltymykset on erilaisia kuin minulla. Tuossa tapauksessa hyvin hyvin erilaisia Miehessä on tärkeintä, että sen kanssa on hyvä, iloinen ja turvallinen olo kaikenlaisissa tilanteissa. Siisti olemus ja ettei tupakoi, räi, kaiva nenää, kiroile ketjussa tai muuta ikävää.

Ensivaikutelmassa on tärkeää, että ei tuo mieleen ketään ikävää henkilöä. Hymyileminen ja hellä katse. Mukavat jutut ja hyvä huumorintaju. Ulkonäöstä kiva naama, jossa on jotain joka jää myönteisesti mieleen. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Tosin useimmat miehet eivät edes tiedä mitä se sana tarkoittaa.

Tänäpäivänä ei ole muotia olla rehellinen Mutta, ja jos huomaan todella rehellisen miehen, niin sellaiseen lankean Ei muuten ole tarvinnut langeta. Ja paskaa puhuvia ukkomiehiä on tullut seulottua pilvin pimein. Olenkin jo alistunut elämään sinkkuna elämäni, sillä hyviä, tupakattomia ja raittiita miehiä ei liioin Suomessa vapaana liiku, ei ainakaan minun kotipitäjässäni. Naisena tulee katsottua ekaksi miehen käsiä ja käsivarsia. Jos on luikut, eikä mitään paperihaavoja isompaa, niin oikeita hommia ei olla ikinä tehty.

Jos on edes jonnin verran lihaksia, niin ehkä osataan jopa tehdä niitä "miesten" hommiakin. Pebaa tulee katottua kans ;. Mä rakastuin suhun kulta jo kommenttisi perusteella! Kuinka voi miekkonen ollakin noin jäbäkkä ;. Harmi vaan että sulla naisena ei voi olla riittävästi älyä, kattomaan mitään. Vitunmoiset manboobsit ja läskiperseet. Käsillä tehdään hommia, mutta mitä peballa? No leivotaan tietenkin se torttu! Minä olen maatilalla niiden "oikeiden" töiden parissa varttunut, ja käteni vaikuttavat nyt vielä aikuisenakin olevan selvästi keskimääräistä sirommat etenkin näiden fiineillä ruokavalioilla hienostelleiden sekä muksusta asti joukkueurheilleiden tai salillakäyneiden rinnalla.

Tukkikoukut ja piikkauskoneet ovat minulle yliopistotiiliskivien tavoin varsin tuttuja, mutta jääkiekkoa pidän yhä outona.

Työllä ei oikeassa elämässä paisu, ellei ole todella lihaskasvuun taipuvaiset geenit. Tuntemani ei-lihavat metsuritkin ovat lähinnä luikkuja, vaikkakin melko vahvoja, jänteviä ja sitkeitä sellaisia. Moro mulla taas on ollut kusettavia naisia jotka ei tie rehellisyydestä mitään. Itse olen raitis ja rehti. Itseeni kiihottaa farkkuja enemmän pullotus chinoissa jai kollareissa. Myös miesten pukeutuminen on seksikästä. Niinpä, valitettavasti leviksiä ei enää saa, mulla on vikat saksasta ostetut farkut, ja ne tepes reiden takaosasta, käyn vielä korjauttamassa: Vaatteet päällä silmät ja hymy, ilman vaatteita sixpack.

Ei tytöt oo ollenkaan semmoisia lutusia poikamaisia ja eloisia. Pojilla on aina joku jäynä päällä ja se on vaan niiiiiin söpöä. Mutta siinä olet oikeassa, että pojat on "poikamaisempia" kuin tytöt: Tyttöjen "eloisuus" on niin hölmöä laatua, kikatusta ja jotain hössötystä meikeistä ja räteistä ilman mitään pointtia!

Eivät kaikki miehet kiinnosta yhtä lailla, mutta miehessä kiinnostaa miehinen luonne, ihastuttava hymy, joustava askellus ja komea niskan kaari ja vahva elinvoimaisuus. Etumuksen pullotus jaksaa kiehtoa yllättävän kauan. Miehiseen luonteeseen kuuluu myös tahto. Samanlaisuus kiehtoo, kuten myös suoraviivaisuus ja maskuliinisen särmikkäät muodot.

Komealta mieheltä odottaa siloposkisuuden ja miehisen kulmikkuuden kaunista tasapainoa. Se, että testosteron näkyy luonnollisen tasapainoisesti, on kaunista. En tiedä mikä siinä on mutta jos on ns vahva kaula niin se on vaan uskomattoman seksikästä! Pitää hillitä itteä etten käy kiinni, purrr! Ja tottakai peppu on pop. Harvemmin tulee niitä kuuluisia 'pullotuksia' katteltua, enemmän kiinnostaa esim salin suihkussa sällien alaselän, pakaroiden ja takareisien muodostamat kaaret Lihakset ja semmone miehekäs komeus.

Ei siis mitään semmosta et hauiksen ympärysmitta kattaa puolta tenniskentästä, vaan semmone peruslihaksikkuus. Ja korvat, tai siis kuulostaa varmaan oudolta, mutta siis jos ne on semmoset lämpimät ja punottavat esim saunan jälkeen ni se on jotenki hirveen söpöö: Ite homona aina mietin mietin, että miten hemmetissä nainen voi olla seksuaalisesti kiihottava: D Mut miehessä on vaan kaikki niin kuumaa.

Peput on aivan ihania ja kyllä sitä pullotustakin tulee joskus kurkittua. Reidet on myös aika kiihottavat.. Meinaatko "parantaa" nämä gay-pojat: D no en tiedä ainakin yritin, mutta eivät he taida ymmärtää: D jos ei muuta niin ainakin toin näkökulmia tänne keskusteluun: Juu, no en mä tykkää kaalilaatikostakaan ja mun kaveri jumaloi sitä. Mä en ymmärrä, mikä naisissa muka saa ne kauniimmiksi. Totta kai pidän tyttöjä kauniina mutta he eivät herätä minussa haluja.

Ja kun tosta puhuit että et heti mieti seksuaalista vetovoimaa, niin en kyllä mieti minäkään. Tässä aiheessa nyt vaan käsittääkseni kysyttiin siitä. Ja naisten perseissä en nää mitään hienoa. Ja tietenkää et katso selkää ja reisiä vaan katsot tissejä ja persettä niinkun kaikki muutkin heteromiehet yleistys Ja joo tosiaan voisinhan mäkin alkaa sua nyt tässä samantien käännyttämään homoksi, mutta ei siitä mitään hyötyä olisi.

Sinä olet hetero, minä olen homo, kaikki hyvin: Naiset ihan mukavia,mut ei oikein seksuaalisesti Kyllä naisen pakarat, selkä ja lantion kaari on kaunis. Ainakin paljon kauniimpi, kuin miehen suora lantio.

Naisten perseet on kuin lattialle jysäytetty jauhosäkki. Ei ollenkaan napakka peba kuten miehillä. Vartalossa ei ole yhtään mitään. Edessä vain pullottaa tai jopa roikkuu kauhealla tavalla kaksi rasvapalloa. Muuten vartalossa ei ole mitään muotoja. Navan alapuolella on jokin kamalan ruma värkki, josta avaruushirviöt ovat saaneet Hollywoodissa vaikutteita. Kauneus on katsojan silmässä! Sopusuhtainen kaks-kolmekymppinenja ehkä nelikymppinenkin tavallisissa farkuisa tai urheilukuteissa tai speedoissa kiihottaa eniten.

Töröttävät nännit ja isot nännipihat ei siis mitään tyyppiä paidannapit vievät multa jalat alta ja tietysti kaunis kyrpä, mutta ulkoisesti rauhallinen, fiksu käytös, ei mitään örveltämistä. Kaikista mukavinta on myös se, että ollaan sellaisessa kunnossa että jo pelkkä hieronnan antaminenkin on nautinnollista. Rentous, ystävällisyys, siisteys, pienistä asioista nauttiminen, vähän meneväkin saa olla. Vähän tyhmäkin saa välillä olla, romanttinen.

Ämmämäinen tunteilu ja pelailu on kyllä vähän liikaa. Sittenhän on nuo sukuelimet ja eroottiset alueet, se on jotenkin mukavaa kun voi toista tyydyttää ja toinen on yhtä halukas.

Voidaan kokeilla erilaisia juttuja, mahdollisuuksia on vaikka millaiseen järjestelyyn ja asentoon; kyrpä on kova ja käytännöllinen, aukkojakin löytyy. Tietää suurpiirtein miltä toisesta tuntuu, kun omaa samat vehkeet. Miehiin ihastun, miehet kiinnostaa seksuaalisesti.

Sama täällä, -vuotiaat kiinnostaa. Hyvä kroppa, pukeutuminen ok. Ne silmät, ne silmät.. Vatsalihakset, v-kuvio tuossa vyötäröluiden kohdalla, silmät, seksikäs hymy Silmät, hartiat, lantio, kädet, nilkat, se Miestä kauniimpaa ei luonnossa ole. Mistä vetoa, että täällä unelmamiehiään kuvailevat ovat itse langanlaihoja ja kalpeitatai sitten ylipainoisia. Yks kuvaili maskuliinisia piirteitä ja siisteyttä.

HOHO Maskuliininen ei ole mikää siisti vaa turjake. Maskuliininen on vähä rähjäne. Maskuliinista ja siistiä ei olekaan Suomessa, niitä on vaan Italiassa. HAHA Ne on nimeltään mafiosoja.

Mutta samaan aikaan vastustavat ankarasti naisille kohdistettuja ulkonäköpaineita. Kyllä se hyvännäköinen miesvartalo on hyvännäköinen, katsoi sitä sitten vanha läski eukko tai nuori solakka sälli. Antaa kattoa ja jos tuuri käy niin saa koskeakkin. Vaatteet pitää olla päällä. Ei mitään valmiiksi riisumista.

En anna muille kuin omalle rakkaalle, joten sellainen itsevaltainen etuilu on askeleen hakua raiskauksen suuntaan. Kiitos miinuksista, mutta eikös joku lakikin ole minun puolella. Peppu, sixpack, pullotus etumuksessa, hymykuopat, hymy ja silmät. Hyvin trollaa Sylläpito lukijoita kun nosti gay-palstan jutun ylös: Missä sanotaan, että tämä on gay-palsta. Itse huomasin vasta, kun luin juttuja. Kysymykseen voi vastata nainenkin.

Luen mielenkiinnolla ja huomaan, että miesten mielipiteet ja toiveet taitavat kohdistua ainoastaan fyysiselle puolelle. Me naiset olisimme vastanneet kysymykseen liudalla henkisiä ominaisuuksia ja lisänneet harrastustoiveita.

Minua kiinnostaa miehessä tietty särmä ja ulkonäkö tietysti. En pidä erityisen lihaksikkaista, koska lihasten hankkiminen on tylsää eikä kerro hyvästä luonteesta.

Kiihottavatko henkiset ominaisuudet ja harrastukset todellakin naisia? Että kun sanot, että harrastat postimerkkeilyä, kirjallisuutta ja puhut seitsemää kieltä, alkaa naisella tussu kostua?

Minuakin kiinnostaa kokonaisuutena enemmän mies, jonka kanssa olen samalla aaltopituudella ja joka on kiinnostava persoona, sivistynyt ja hyväluonteinen. SIIS jos haen suhdetta, tai kumppania. Mutta mikä sitten noin visuaalisesti viehättää tai kiihottaa seksuaalisesti, onkin vähän eri juttu.

Se ei ole varmaan kuule trollausta. Tämä on ajankohtainen asia. Itse samaa olen miettinyt jo pitkään. Kiinnostun sopivan miehekkäästä, itsensä kanssa sinut olevasta miehestä. Tietysti tietynlaiset piirteet viehättävät niinkuin meissä kaikissa kun mietimme sitä itseä kiinnostavaa kumppania. Makuja on monia, toiset tykkää toisenlaisista ja toiset toisenlaisista.

Mutta mun mielestä on aika pinnallista sanoa tykkäävänsä esim. Jos etsii oikeasti kiinnostavaa kumppania, en katso ensin pullottaako housuissa: Itse kiinnitän huomioni enemmänkin kasvoihin, tietynlaiset kasvonpiirteet herättävät kiinnostukseni ja täyteläiset huulet. Sellainen vaalea viikinkityyppi on mieleeni. Ja jos vielä pääkopassa liikkuu jotain niin avot.

Myös lihaksikkaat käsivarret miellyttää miehessä. Iso penis kiihottaa, jos on pieni niin ei mies kiinnosta. Se on vaan se jokin, jota ei osaa eritellä, kokonaisuus.

En ole itse kiinnostunut miehistä seksuaalisesti.. Kauniit hampaat ja hymy kauniit nauravat silmät, sitten tietysti sopivan lihaksikkaat ja kiinteät käsivarret. Jos pidemmälle päästään, niin lihaksikas selkä. Möhömaha ja ruutupaita, ja sellainen pullamössöolemus vaikkakin olisi kuinka kauniit silmät, ei vain sytytä.

Vatsaa voi olla jonkin verran, mutta ei mikään nallekarhumainen. Joillakin on luontaista karismaa, toisilla ei, maskuliiniset piirteet herättää mielenkiinnon. Mua kiinnostaa sellanen tavallinen itseä 4- 10 vuotta vanhempi kiltti kundi, ei tarvi olla mikään bodari mutta ei saa olla läskikään, eli ihan tavallinen.

Mutta Se että on karvoitusta joka paikassa myös kasvoissa kiihottaa, mutta ei kuitenkaan mikään gorilla. Aina saa haaveilla, hahhah. Maskuliininen ja samalla sopivan poikamainen vekkuli, kiinteä peppu ja lihaksikkaat reidet, vahvat käsivarret, huolitellulla tavalla rähjäinen seksikäs parransänki, hiukset pikkasen sekaisin..

Seksuaalisesti aktiivinen, utelias ja kokeilunhaluinen. Mutta ennen kaikkea hyväksyy muut sellainenaan, kunnioittaa muita, käyttäytyy hyvin ja omaa pelisilmää eri tilanteissa. And the list goes on and on Tummat hiukset ja hyvä kroppa hyvä fysiikka, hyvät perityt geenit. Erityisen merkittävä piirre on tuuheahkot kulmakarvat ja vahvat kulmat; selviää paremmin elossa "savannilla" ja vahvoilla pohkeilla jaksaa juosta.

Kumma kyllä mutta näitä piirteitä olen huomaamattani katsellut miehessä, joka on vastaan kävellyt. Voisi kuvitella sellaisen helposti taistelun tuoksinnassa selviävän voittajana kun naaraista ja parittelusta on kyse.

Täytyy tietenkin osata myös käyttäytyä. Ja sellaisen kanssa olen onneksi naimisissa: Mun mieheni on hyvin toimeentuleva vakivirka KELA: Elämän puitteet on kunnossa OK-talo , ja käymme yhdessä matkoilla. Mutta kaikkein eniten rakastuin mieheni hymyyn. Hänellä on kauniit hymykuopat. Millään muulla ei mitään merkitystä. Miehissä kiinnostaa miehisyys,ei mikään neitiyys. Voimakkaat, kulmikkaat kasvonpiirteet, tummat silmät ja pitkät hiukset, ehkä leukaparta.

Sopivan kiinteä vartalo, lihaksikkaat käsivarret. Sopivat vaatteet ovat reisitaskuhousut ja vaimonhakkaajapaita, tai sitten huppari. MIehestä pitää loistaa vahvuus. Mutta myös hyväsydämisyys ja huumori, ei saa olla sillä tavalla kovanaama: Fyysinen vahvuus tulee esiin suorana jämäkkänä selkänä, hyvät käsi- ja jalkalihakset, mutta ei mitään bodattuja vaan työllä ansaitut, pylly tietty on tärkeä osa, Sängyssä on mukavaa kun mies päällä siinä painavalla vahvalla ruhollaan.

Jännä kietoa kätensä ympäri ison rintakehän ympäri, hipelöidä hauiksia. Tuntea itsensä hennoksi ja siroksi naiseksi: Hymy ; Itse en pidä mistään älyttömistä lihaskimpuista, mutta sellainen jäntevyys on hyvännäköistä. Eli ei mitään bodaajaa, ihan vaan hyväkuntoinen mies. Arabi, thaikkupoika, afrikkalainen jolla iso kalu ja jännä englannin aksentti, latinopoika. Eli semmonen eksoottinen, vähän niinkun maakuopassa tai savimajassa kasvanut alkukantainen nuorikko.

Länsimaisten, sliipattujen kaupunkilaisten kanssa olin nuorena miehenä, mutta enää ei kiinnosta. Nykyinen poikaystävä on juurikin thaimaasta ja hän tulee mun luokse vierailulle helmikuussa,. Ulkonäkö, siisteys, käytöstavat, elämänasenne, pilke silmäkulmassa, hymynkare suupielessä, huomiointi- ja huomaamiskyky Jarmojarmo antaa jormaa thaikkupojille kireää ja saa jormaa savannin urheilta, mustilta sotureilta. Sen pitää tulla sellaiselta mieheltä, jolla on "oikeanlainen" olemus. Oikeanlaisuus, se taas riippuu esim.

Kovempi kuin mitkään sixpäkit tai ruskeat silmät. Perusasiat pitää tietysti olla kunnossa, hampaat, iho, kunto, vaatteet. Mutta nuo nyt ovat itsestäänselvyyksiä, myös mitä naisten olemukseen tulee. Ulkonäöllisesti huomio kiinnittyy yleensä ensin kasvonpiirteisiin.

Voimakkaat piirteet miellyttävät ja ihastun usein silmiin. Miehinen ja vahva ulkoinen olemus, itsestään huoltapitävä, mutta ei tarvitse olla mikään lihaskimppu. Liian huolitellut kiiltokuvapojat ei nappaa.

Luonteessa ihanaa on kohteliaisuus, määrätietoisuus, hyvä huumorintaju etenkin tilannehuumori ja leikkisyys. Vahva leuka, leveät hartiat ja selän v-linja. Myös miehekkäät kädet ja käsivarret tekee vaikutuksen. Hymy ja kiva parransänki. Ei tarvi olla lihaskimppu, mut laiheliineille en syty. Yleisesti miehekäs olemus, grrrr. Rohkea älykäs oikeamielinen lämminsydäminen mies. Onko homoilta lähtöisin sitte levinnyt heteroiden keskuuteen, niinkuin kävi esim lävistysmuodin kanssa? Olen sheivaillut karvoja jo kauan ennen kuin koin "heräämiseni.

Samaa mieltä smoothne55 kans, tuntuu tosi hyvältä Ensinnäkin häpykarvoituksella ei ole muuta merkitystä kuin osoittaa sukukypsyyttä, ja esim. Ajelemalla karvoituksen pois ei aiheuta mitään hiostusta yms. Mutta totta se kyllä on ettei "posliini" alapäästä ole kyse mistään muusta kuin ulkonäön kohentamisesta. On myös sanottu että ajelemalla häpykarvoituksen pois miehen kalu näyttää isommalta, mut itse en kyllä ihan tätä usko.

Ja lisään vielä että aivan kuten mikä tahansa herkkä alue, myös alapään iho voi ärsyyntyä helposti. Sitä varten on suositeltavaa käyttää tavallisen partavaahdon sijasta ajoon tarkoitettua voidetta. Ajelun jälkeen on myös hyvä laittaa kemikaalitonta kosteusvoidetta esim. Jos haluaa lopullisesti karvoista eroon on olemassa kotikäyttöisiä Laser karvanpoisto settejä jotka muutaman ajokerran jälkeen poistavat karvat lopullisesti.

Tosin Laser hoito ei tehoa harmaisiin karvoihin, ja on myös kallis huomioiden ettei säännöllisen karvojen poiston jälkeen enää tarvitse koko laitetta. Takapuolella posliini on kyllä parasta mitä on. Pidän itse pippelin juuren karvoituksen "matalana" - mutta ongelma on miten saisin pallit ajeltua paljaaksi, kokeiltu on höylää, trimmeriä..

Eroottisesta sheivailusta näyttää tulleen aika iso trendi viime aikoina. Samalla kun ajaa posket sileeksi niin samalla vaahdolla sivelen pallojen päälle ja höylään ne posken sileeksi. Kerran viikossa höylään pyllykarvat pois. On hyvä olo kun karvat alkaa kasvaa ja kutittaa juuri sopivasti. Kyllä täällä ainakin lyhenee säännöllisesti, helpottaa hygieniaakin.

: Karva homo kaluja miehet iskuri

RIIHIMÄKI HOMO THAI HIERONTA BDSM BLOG Seksi opetusvideo sexi homoseksuaaliseen kaupat
THAIHIERONTA MIKKELI MIES G PISTE HOMOSEKSUAALISEEN 37
Parhaat pornotähdet mies etsii seksiseuraa gay Free sex pictures homoseksuaaliseen sexi treffit
Ja sellaisen kanssa olen onneksi naimisissa: Mutta mun mielestä on aika pinnallista sanoa tykkäävänsä esim. Tosin Laser hoito ei tehoa harmaisiin karvoihin, ja on myös kallis huomioiden ettei säännöllisen karvojen poiston jälkeen enää tarvitse koko laitetta. Isot pallit ja suonikas kulli! Miekkonen homo seksitrefit suomiporno elokuva minusta erittäinkin kiinnostunut ja olisi halunnut seurustelu suhteen, mutta minä en tuntenut niin syvää vetovoimaa tähän kaveriin hyvästä ulkomuodosta huolimatta, ei vain ollut kotoisa olo miekkosen kanssa.

Homoseksuaaliseen isomeis seksiseuraa oulusta

GAY AIKUISVIIHDE ELOKUVAT ILMAINEN SEKSI