Homoseksuaaliseen seksiseuraa lahti luomu meis

homoseksuaaliseen seksiseuraa lahti luomu meis

Tai sit sä oot jakanu kaikille jos sulla sitte on suurimmasta osasta miehiä kokemusta. Jos sulla on jotain henkilökohtaisia ongelmia sielä tällä hetkel, niin niille me ei mahdeta mitään. Ja se että ne on harrastanu ilman ei o meidän ongelma. Se ettei naisellekkaan tule mieleen ehkäsy, on ihan niitten oma ongelma. Tottakai ton jätkän ois pitäny asiasta mainita, sitä mä en tässä hyväksy. Mä imin ihan ton näkösen tyypin melaa,,,samperi en tarkkaan muista olin niin kännissä,,,,hitto ja tulihan muutakin touhuttua.

No so what tää on elämää. Kun ei olisi mitään väliä 6. Naiset ovat ottaneet tietoisen riskin suostumalla suojaamattomaan seksiin.

Ei ihme, että sukupuolitaudit ovat lisääntyneet kun kukaan ei ota vastuuta muista eivätkä edes itsestään! Ei kai naistekaan ihan lapsenkaltaisia ole vaan kykenevät huolehtimaan itsestään? Tunnen itse erään naisen, joka on 22v ja seurustelin hänen kanssaan toista vuotta. Aina tehtiin hommat kumin kanssa ja asiallisesti.

Opetin hänelle että ilman tuota halpaa itsesuojeluvälinettä vai paljonko pistät elämälle hinnaksi? Eli eihän tuonkaan miehen uhreista kaikille HIV: Tä tullut, mutta eihän venäläisessä ruletissakaan jokainen pelaaja kuole. Niin tämä nainen antoi chatissa tapaamalleen tuntemattomalle miehelle A- ja B-rappua, ties vaikka C: Pistin hänet tästä tilille kun asia selvisi: W T F mikä hitto nuoria naisia vaivaa häh!???

Klamydia lisääntyy huolestuttavasti ja samalla kohdunkaulan syöpä. Mikä jengiä oikeen vaivaa? Tämänlaiset tapaukset saavat minutkin haikailemaan kuolemantuomion perään. Vaikuttaa ihan mukavalle tyypille. Tuohan olisi saattanut olla aika symppis Mutta onneks en törmännyt hänen Suojaamaton seksi on aina riski!

Miksi naisten ei oleteta kykenevän kantamaan vastuuta itsestään? Ei kukaan jätä autoa tai asuntoaan lukitsematta vaikka laki kieltää toisen omaisuuteen kajoamisen. Miksi sitten irtosuhteissa suojaamatonta seksiä harrastavia puollustellaan ja kuvataan uhreiksi vaikka he kyllä tietävät mikä riski tälläisellä käytöksellä on.

Mies tiesi HIVistä, mutta moni kantaja ei tiedä edes sairastavansa. Voi vittu sentään, ottakaa ny jokin vastuu käytöksestänne. Tilatkaa vaikka tuolta jos ette kioskilta kehtaa: Mielestäni on todella väärin että nuorena hölmöyksiä tehneen naama julkaistaan lehdessä niin että kaikki saavat tietää kuka hän on. Se teistä joka pystyy sanomaan ettei koskaan ole tehnyt mitään harkitsematonta voi nostaa kätensä pystyyn.

Kukaan ei ole täydellinen ja teidän tekopyhien on ihan turha arvostella miestä kun itsekään ei mitään pyhimyksiä kuitenkaan olla. Vai ettei saisi julkaistaa tuollaisen ääliön naamaa?

Sinä kenties tekisit juuri samalla tavalla kuin toi miesbimbo, mutta me muut kunnioitetaan toisisa ihmisiä sen verran ettei tahallisesti haluta tehdä pahaa toisille! Toisaltaan saavat nämä naiset kyllä myöskin syytää itseään myös Ihan oikein kuitenkin että tuon paviaanin naamaa näytetään kaikille - voi ainakin jotkut tyhmät naimakipeät naiset kenties säästyä Mut kyllä pitää aids todistus olla.

Toisaalta en haluaisi muiden panemaa vaimoa ja lasilleni tollasta löysäperse äitiä Taitaa Rovaniemellä asua myös miehiä jotka viron markkinoilta hiv: Mitä tohon kommenttiin et vaimoksi ei sellasta joka muiden panema.. Eikö sit sama pitäis pätee miehiin, et sellasta puolisoa joka vehjettään käyttänny hässimiseen enempi ku yläkertaansa ajattelemiseen, ja aivan turha puollustaa että se kuuluu miehen luonteeseen, paskan marjat sillä naisillakin on halut samanlaiset!

Sällin naama unohtuu vähitellen ihmisten mielistä, samoin tämä kohu ja erittäin suurella todennäköisyydellä sama välinpitämätön meno ja meininki tulevat jatkumaan. Onneks ei kyllä ole ollut tapana edes harrastaa moisia. HIV-viruksen kantajan kylläkin pitää ottaa vastuu asiasta, eli syyllinen on mieskin..

Enää ei sitten saa eli on samassa tilanteessa kuin keskiverto peeaamies. Jokainen itse kantakoon vas Tottakai se on erittäin ikävää että mies tiedostaen hivi: Vastuu tautien ja raskauksien estoon molemmilla osapuolilla! Voimia kaikille jotka kys. On tässä jotain positiivista nimittäin valkoinen HIV mies sai enemmän naisia kuin se musta mies. Onko kukaan muuten sattunut huomaamaan että pahantekijät ovat nykyään tuollaisia sliipattuja hymypoikia?

Tämänkin takia harrastan vain ns. Tässäpä teille hymypojille vastaus siihenkin kysymykseen, miks kaikki naiset rakastuvat renttuihin? No, ovat aitoja ihmisiä! Lääkäri oli vähän kattonu ja sanonu et ootkos siit kortsusta koskaa kuullu. Toivonkin että kyseinen tyyppi saisi seuraavaks vaikka herpeksen tai muun inhottavan mitä ei vaan antibioiteil tost vaan hoideta. Ja tämä kyseinen tyyppi ei ole edes välittäny siitä että on klamydia vaan on levittäny sitä muihinkin,tosi fiksuu.

Myös klamydia ja herpes ovat ikäviä ja hoitamattomana vaarallisia sukupuolitauteja. Myös näiden levittäneiden ja nämä taudit saaneiden kuvat voitaisiin julkaista esimerkiksi poliisi. Julkaistaan facebookissa kaikkien naamat! Kaikkkihan me ollaan joskus jotakin pahaa aiheuttanut, eikös vaan?

Toisin sanoen, kaikkien yksityistiedot vain julki niin saadaan ihmetellä ja miettiä millaisia paskiaisia oikein kaikki ihmiset ovat Koita nyt vähän rauhoittua Laitetaan saman tien kaikkien naamat esille jotka ovat joskus yöpynyt putkassa, saanut naapureilta varoituksen kovasta metelistä, olleet yli promille humalassa jossakin festarilla tanssimassa, polttanut pilveä, vetänyt käteen, j.

Sellainen arkisto olis yhtä laaja kun puhelinluettelo. Tartuttiko mies tahallaan hiviä. Kyllä se oli tietoinen että kantaa hiv-virusta. Mielestäni on turha jauhaa tuota "käyttäkää kondomia" mantraa. Kyllä moni joka ei sitä suostu käyttämään tiedostaa minkä riskin tautien suhteen ottaa. Itse en käytä kortsua, koska sen kanssa laukeaminen on lähes mahdotonta minulle. Seksin lopettaminen ei ole minulle vaihtoehto, mieluummin riskeeraan vaikka elämäni seksin takia.

Olen ollut pitemmässä suhteessa yli 3v kolme kertaa ja lisäksi harrastanut kohtuullisesti satunnaissuhteita yli 70 naista. Koskaan ei ole ollut tautia ja testeissä olen käynyt 6 kertaa. Mies voi saada naiselta tartunnan, tai nainen mieheltä. Varattujen ihmisten kannattaa muistaa, että jo pettäminen on väärin. Ja jos laittaa oman nautinnon etusijalla ja antaa paljaalla, niin silloin pitää muistaa, että on syyllinen sitten siihen, että sen taudin saa se kiltti puoliso, ja hänen ei ole varutunut siihen riskiin.

Hän on tietämätön vaarasta, koska luottaa puolisoonsa. Vaatiko joku sun 70 kumppanista kortsun käyttöä vai eikö kukaan piittannut omasta terveydestään?

Ei voi nykyään luottaa enää kehenkään, että ei pettäisi ja tartuttaisi vakikumppania. Ainoastaan uskonnolliset ihmiset voivat olla luotettavampia kuin ei-uskonnolliset.

Lukuisilla naisvalloituksillaan ylpeilevät miehet saavat varmasti monien ihot kanalihalle: Samoin lukuisia miehiä käyttäneet naiset saavat varmaan monet miehet pitämään housut jalassaan. Jos mies vähänkään arvostaa omaa terveyttänsä. Hiv-positiivinen voi valehdella, että ei ole hänellä tauteja. Vaikka menisi testiin, voi riskitilanteesta olla vasta viikko, josta itsekäs valehtelija tartuttaja ei mainitse.

Suomessa todettu yli Hiv-tartuntaa ja määrä voi olla korkeampikin, koska monet riskiseksiä harjoittavat eivät mene testeihin milloinkaan. Riskiseksiä tolkuttomasti harrastavat eivät yleensä kerro rehellisesti seksipartnereidensa määrää vaan valehtelevat luvun paljon pienemmäksi.

Epäluuloisuutta enemmän hyvät ihmiset! Älkää uskoko yhden yön kumppania, jos vakuuttaa olevansa terve. Älkää suostuko seksiin ilman kondomia, vaikka kuinka anelisi. Oishan se karmee yllätys. Etenkin jos kondomi ei suojaisi Missä se suojaraja menee Jokin sellanen amerikan malliin - ei sekään liene turvallista Älkää viitsitkö, olla puritaaneja, täytyyhän sitä saada kokeilla ennen kuin Olisin koska tahansa sortunut tuollaseen mieheen Tähän vedoten eikö olisi hyvä perustaa sellasia turvallisia klubeja.

Joitten ongelmana tosin olisi, että jos niissä olisi vain liikaa tuttuja, ja ihminen kaipaa uutuuksia Tai sitten joku pika-hiv -testi niille, jotka aikoo harrastaa jotain yhdessä. Se olisikin hyvä idea. Hinnan vain pitäisi olla tosi halpa, kumpikin testaa itsensä ja näyttää tuloksen ja sitten vain menoksi Sehän se juuri on se ongelma.

Ei partnereiden puute, vaan HIV: Pikatestipakkaus kahdelle tai kolmelle, yli kolme voi käyttää kahden tai kolmen pakkauksia, ja sitten menoksi. Mutta jos nykyinenkin testi näyttää vasta muutaman kk: Poika on väärinymmärretty sankari. Että suojaamattomasta tyydytyksestä rangaistaan kivuliaalla kuolemalla, joka tulee maksamaan ennen kaikkea yhteiskunnalle Täytyy Rovaniemellä olla huono valikoima jos ton näkösen kelkkaan on niin monta naista lähteny vieläpä vaikka on kuullut hiv- huhutkin Mies on saanu tietää tartunnastaan vuonna , on ollut silloin vuotias ja tatuointi neulasta sai hi-viruksen.

Täytynyt olla melkoinen shokki hänellekkin, nuori poikanen ollut tuolloin ja varmasti katkeroitunut siitä! Harrastanut sitten paljon irtosuhteita ilman suojausta eri kaupungeissa ja jättänyt kertomatta taudistaan. Kuitenkin Rovaniemelle muuttaessaan rakastunut mukavaan naiseen ja laittanut aluilleen pienen elämänkin. Neuvola käynnissä rakkaalle selviää avopuolisonsa pieni salaisuus, hi-virus positiivinen. Nainen miettii mistä hän sen on saanut, eikä kehtaa syyttää avopuolisoaan, koska miettii jos onkin itse saanut aiemmin joltain ja tartuttanut miehensä?

Nainen pyytää miestä menemään testeihin, tietämättään kuitenkaan varmuudella, kävikö mies testeissä. Mies kuitenkin kertoo olevansa myöskin hiv-positiivinen. Mies ei kuitenkaan halua keskustella asiasta ja nainen jää miettimään sitä itsekseen ja samalla pelkää tulevan lapsensa puolesta.

Kuitenkin lapsella on niin hyvä tuuri, että tauti ei ole tarttunut lapseen, eikä lapsi sitä kanna. Nainen kävi psykiatrilla keskustelemassa asiasta ja pääsee taas palaamaan mukavaan arkeen, lapsi ja mies rinnalla, voiko onnellisempaa olla? Muutama vuosi kuluu ja pari menee vihille, tämä aika on naisen onnellisinta aikaa.

Muutaman kuukauden kuluttua koko suuri unelma murskataan juuriaan myöten, paljastuu miehen petokset ja hi-viruksen tahallinen levittäminen. Nainen tulee kotiin; Miestä ei näy missään ja keskusyksikkö on kadonnut, mitä on tapahtunut? Nainen yrittää tavoitella miestä puhelimitse, tuloksetta. Pian poliisista soitetaan ja kerrotaan lyhyesti mitä on tapahtunut. Naisen pitää lähteä kuulusteluihin, koska on asianomistaja, kuten muutkin "uhrit".

Nyt nainen joutuu valehtelemaan pienelle viattomalle pojalleen, että "isä on saanut uusia töitä", koska niin pieni lapsi ei voisi mitenkään ymmärtää mitä todella on tapahtunut.

Surullinen tarina, poikaa ja äitiä ajatellen! Toivon äidille ja pojalle voimia ja jaksamista! Uskon sen suuren ja kauniin päivän vielä koittavan heille, kun tällaista joutuvat kestämään!

Onneksi teillä on toisenne, ystävät ja sukulaiset tukenanne! Mielestäni oli törkeää julkaista miehen kuva, mutta väärin hän teki ja mitä muutakaan tuossa tilanteessa voisi tehdä, kun on ollut useampi seksikumppani. Siis tää mieshän on saanut aiemmin ehdollista samantyyppisestä jutusta?

Muistavat sekä tietävät keiden miesten kanssa he ovat olleet Akin jälkeen. Naisten pitää sitten varoittaa niitä miehiä, että hekin osaavat testeihin hakeutua.

Todella raukkamaista touhua mieheltäkin kun on tiennyt sairastavansa hiviä. Miksi ei edes ole käyttänyt kortsua. Pahinta on se, että etelässä kun hösää ravintoloissa. Kun näissä on n vuotiaitakin naisia jotka antavat joka jätkälle jotka älyävät pyytää edes. Usein naisilla saattaa olla parissa vuodessa todella paljon irtosuhteita. Parhaimmat voivat veivat muutaman vuoden aikana satojen miesten kanssa.

Ja kun sitten joka jätkä tökkii paljaalla. Se, että tuo mies on ollut nuori on monelle keski ikäiselle naiselle ollut kiihottava kokemus. Eiks miehellä alkanut ilmaantua jo jotain omituisia oireita, joista läheiset ois huomannut että sairas on? Yleensä hiv antaa jotain outoja oireita lääkärikirjan mukaan.

Tälläinen riesa tuli yhdestä tatuoinnin ottamisesta, jos se on totta. Yks tatuoinnin ottaminen pilasi pojan elämän. Eikä ollu edes seksin syytä. Olisi varmaan jättänyt ottamatta jos olisi tiennyt. Harmi vain että on sukupuoli yhdynnässä naisiin ja sitä kautta tartuttanut toisiin ja ne naiset tietämättään taas toisiin. Kauanko siitä tatuoinnin ottamisesta aikaa kun hiv-virus todettiin. Olisi siinä jo pitänyt valistaa että ei ole sukupuoli yhteydessä toisiin ihmisiin. Outoa mistä kylä tiesi että hänellä on hiv-virus, ja eikö poika muka vielä tiennyt sitä vai eikö muuten viittinyt sanoa kavereille että hänellä on hiv.

Mutta miksi harrastaa seksiä naisien kanssa jos tietää olevansa hiv-viruksen kantaja. Shokki se on ollut pojalle niinku vaimollekin ja niille lukemattomille naisille. Shokki siinä vaiheessa jo Akille kun se todettiin että tatzka neulasta tuli hiv. Sitä nyt ei tiedä mistä on viruksen saanut, eikä sillä oikeastaan ole tässä tilanteessa mitään väliä. On tietenkin helpompi sanoa että on saanut viruksen tatuointineulasta kuin esim.

HI-virus on helppo hävittää neuloista esim. Samalla tavalla tekee mieli olla yhdynnässä, kuin terveenkin. Jos kertoisin sairastavani Hiv: Ihmisistä on käsittänyt elämän tarkoituksen päinhonkia.

He kuvittelevat, että seksi on koko elämä, muulla ei sitten väliä olekkaan. Pääasia, että omat himot ja halut saa tyydytettyä: Tatuointineula-tarina oli Akin valetarina vaimolleen ja muille satunnaisille tietäjille kun asia tuli julki, kunnes myönsi saaneensa maksulliselta naiselta Thaimaassa.

Vaimo on uskonut Akia ja tuntenut järkyttävää häpeää. Tuulee korvien välistä satasta ilmeisesti. Ja vaimo on pieni ja kaunis kuin pocahontas. Hyvä, että julkasivat tuollaisen hivin levittäjän kuvan. Ottavatpahan muutkin samaa toimintaa harjoittavat ehkä opikseen, kun pelkäävät että heidänkin naamansa tulee vielä lehtiin. Mitä varten ovat niin hirveitä ja julmia ihmisiä, että levittävät hirvittävää sairautta tahallisesti muihin ihmisiin? Kannattaa panomiesten alkaa olla varuillaan, kun eivät yleensä edes muista ketä ovat panneet.

Yhtäkkiä voivat saada syytteen HIVin levittämisestä, kun nussivat satoja naisia elämässään. Toivottavasti monet tervehenkiset kumppanit vaativat miehensä HIV-testiin, jos mies kuksinut useita kymmeniä naisia eri puolilla maailmaa. Tai vaikka vain Suomessa. Samoin jos nainen nussinut useita kymmeniä tai satoja miehiä huoriminen tuo yleensä HIVin tullessaan.

Panomiehiin ei voi koskaan luottaa, heille seksi on elämän tärkein asia. Ei vittu miten tollasia kusipäitä edes on? On vastuussa siitä, että lapsia tulee? Siitäkin että naiset antaa tuntemattomille?

Yksin ei kukaan pane lasta alulle, siihen tarvitaan aina kaksi. Jos on valmis harrastamaan yhdyntää, aina on myös riski saada lapsi, käytti ehkäisyä tai ei. Jos on valmis yhdyntään oli mies tai nainen, pitää olla silloin myös valmis molempien kantamaan seuraukset siitä yhdynnästä.

No ei varmaan eukot olis antanu jos jätkä olisi sanonut kantavansa hiviä. Mutta kuinka moni nainen tai mies edes tietää kantavansa hiviä jotka harrastavat seksiä otollisen tilaisuuden tullen?

Vittuako puollustetet olis tää kaveri voinut kertoa naiselle kenenkans lasta tekee että mulla on sit hivi. Turha on tällästä miestä puollustella. Se ihan todellinen uhri. On luottanut puolisoonsa, vaimo on tullut totaalisen huijatuksi. Toivottavasti kestää tämän kaiken kamaluuden. Kun ajattelee tätä juttua, niin täyden syyn Aki saa kantaa ja siihen kuuluvan rangaistuksen yksin. On saanut itselleen vaimon lapsen, perheen!

Tartuttanut vaimolleen HIV ja eikä keskustellut tästä. Miksi siis lähteä pettämään, kun vaimo "hyväksynyt" taudin ja mennyt hänen kanssaan naimisiin. Olisi elänyt elämää vaimonsa kanssa, kummatkin onnellisina. Olisi ollut toinen ja olisi voinut harrastaa suojaamatonta seksiä yhdessä.

Oliko hänen pakko pilata pettämällä ja hamuamalla muita.. Olen täysin sitä mieltä, että akissa vika!!!! Pilata oma mahdollisuus Onneen ja myös sitä kautta muiden sijaiskärsijöinä. Vaimolle jaksamista, sinulla on ainakin terve lapsi, vaikka muistuttaa isästään-hänet voi kasvattaa moraalisemmaksi! Edes pysähtynyt miettimään asioita, niin olisi huomannut, että hän voisi elää loppuelämänsä sairauden kanssa, ja häntä olisi rakastettu. Hänellä on vaimo ja lapsi, vaimo on myös sairas. He olisivat voinneet yhdessä nauttia elämästä, ja elää ihan normaalia elämää.

Aki on varmaan niin täynnä vihaa naisia kohtaan, ettei osaa enään muuta ajatellakkaan. Ehkä se oli nainen jolta Aki taudin sai, ja siksi se viha kohdistuu naisiin. Ehkä Aki on välinpitämätön jos ajattelee, että se nainen joka häneen taudin tartutti oli myös tietoinen taudistaan, mutta jos nainen teki sitä rahasta, niin raha oli tärkeämpää kun ihmiset.

Kylmänväreet kyllä vaan hiipii selkärangassa kun totuus kolahtaa vasten kasvoja. Vaikka itse en ole harrastellut pitkään aikaan seksiä tuntemattomien kanssa, enkä koskaan ilman kondomia.

Tieto siitä että monet "pikkutytöt" tekevät näin ja että omallakin miehellä saattaisi olla sellainen mikäli tyhmyyksissään menisi tekemään jotain tyhmää. Onhan inhimillistä olla tyhmä joskus. Lisäksi suuseksissäkin voi tarttua, vaikka esim.

Tuntuu että tätä sairautta kohtaan on silti paljon ennakkoluuloja. Ihmiset kai pelkäävät sitä edelleen liikaa ts. Toisaalta myös sairastuneita saatetaan kohdella kuin kakkosluokan kansalaisia. Jokainen hiv-tapaus on liikaa Suomen hiv-tilasoissa. Jokainen ulkomaalainen maahan pyrkivä pitäisi testata, onko heillä hiv. Suomessa on monta sataa ulkomaalaista hiv-positiivista. Thaimaassa seksilomailuja harrastavien suomalaismiesten suhteen.

Suomi on saanut pitkään olla hyvässä maineessa vähäisten tartuntojen vuoksi, nyt tilanne alkanut riistäytyä käsistä kun uusia tartuntoja todetaan reilusti yli vuodessa. Jokainen vastuuntunnoton seksiseikkailija on suorastaan kuvottava! Mitäs menetettävää tolla hiv-miehellä enää on? Varmaan tautikin edennyt jo aika pitkälle, jos ei ole lääkkeitä siihen käyttänyt??

Muutamassa vuodessa terveys varmaan romahtaa ja loppu tulee. Mut sen vaimo ja muut tartunnan saaneet naiset ovat todella onnettomia! Miten joku voi kohdella vaimoaan noin, kun tietää sairastavansa vakavaa sairautta? Laittaa vaimonsa raskaaksi ja on varmaan aivan huoleton siitä, saako vauva myös taudin. Onha se laittanut kaks muutaki naista raskaaksi, nekin lapset terveitä? Entäs kahden lapsen äidit, terveitäkö? Sit syyttää saaneensa vaimoltaan viruksen, aivan käsittämätöntä.

Tollasia tapauksia on maailmassa varmaan enempikin: Ja nyt tappaa tartuttamalla kuin kostoksi. Ai siis miten niin 8. Miten niin ulkomailla enempikin, mutta Suomessa harvinaista. Suomessahan niitä kusipäitä just onkin, mistä nyt taas esimerkkinä tämä Aki. Suomalaisilla on vaan käsittämätön myytti, että suomalaiset on kilttejä ja muunmaalaiset pahiksia.

Vaikka satanisti olenkin, ei mun musta meininki kyl tälle heebolle vedä vertoja. Ehkä osaavat olla jakamatta itseään jatkossa. Ottakaas tytöt mallia ja pitäkää jalat kiinni kun olette viihteellä. Olen lueskellut tätä ketjua mielenkiinnolla. Suomalaisista on sanottu,että ovat viisasta kansaa. Tässä asiassa eivät ole. Kannattas ottaa selkoa asioista ennen kuin aukoo päätään!

Tuomittavaa on että kaveri levitti HIVtä. Kuvan julkaiseminen oli hänen tahtonsa myös joten hyvä että se tehtiin jotta saadaan kaverin kanssa olleet testeihin. Olen itte töissä terveydenhoitoalalla. HIV tartunta voidaan todeta viimeistään 3kk altistuksesta. Jos ihmisellä todetaan HIV Olen tavannut potilaita joilla on lääkitys ja tartunnasta 15 vuotta HIV ei ole enää kuoleman tuomio vaan krooninen sairaus.

Polvet, lonkka ja kädet paskaks. Saisi tulla julkinen televisioitu oikeudenkäynti. No tuskinpa he sun varoittelusta liiemmin piittaavat. Olet muuten tainnut aika usein jäädä ilman niitä bilettäviä naisia, vai mitä? Sivut ovat suljetut, joten näitä keskusteluja eivät pääse sinne kirjautumattomat lukemaan. Häiriköt ja epäasiallisuuksien kirjoittelijat potkitaan ulos: Teitpä vaarattoman kuvan HIVistä, asiahan on niin että tauti saadaan kuriin ja elämän laatua parannettua lääkkeillä niin kuin muidenkin tautien.

Mutta tästä viestistä tuli mieleen että seksikäyttäytymistä saa jatkaa ilman kortsua.. Aika rajua mun mielestä. Pitää aina muistaa HIV on tappava tauti vaikka siihen on lääkkeet ja suojautua pitää! Ei saa luottaa lääkkeisiin likaa jos on pallo itsellä heittettävänä!! Miksi jotkut ajattelevat, että sillä niin ei väliä jos saa hivin?

Ovat sitä mieltä, että koska siihen on lääkkeet niin saa elää monia vuosia hyvässä kunnossa, vaikka onkin veressä vaarallinen virus. Varmaan monet himonussijat ajattelevat, että ei se hiv enää ole vaarallinen. Mut kantsis miettii, miten hirveen leimaava sairaus se on? On tautikammosia ja muita jotka ei pysty edes koskettamaan hiv-potilasta kun pelkäävät että se tarttuu tai tietävät miten se tartuu, mut pelkäävät näitä ihmisiä ties minkä takia. Ihmisillä on hirveen paljon väärääkin tietoa yleensä monista taudeista, hiviin lööppien perusteella saattaa osa suhtautua hyvinki kevyesti, miettien et onhan siihen jotkut pillerit.

Pahinta on nää, jotka elää tosi uhkarohkeasti seksinsaralla. Eivät käytä kondomia tuntemattomien kanssa. Ne tietää omat riskinsä, mut eivät sit varmaan välitä sitä tuleeko tauti vai ei. Mitä se hyödyttää, jos käyvät testis ja tulos on negatiivinen, niin eiku taas radalle seuraavana päivänä ja ilman kondomia tietysti. Sellasta se nykyään on, että uhkarohkeesti ottavat monet riskejä.

Ravintoloissa voi olla hiviä tietämättään kantavia naintiseuraa etsijöitä. Toisaalta suojaseksiä harrastavat hiv-potilaatkaan ei varmaan aina kerro, et heillä on niinku hiv.

Kansalaiset alkavat unohtaa, mikä on hiv. Mut varmaan monet riskiseksiä harrastavat aattelee lääkkeiden sit auttavan, kun virus osuu heidän kohdalle. Olen vuosien varrella ihmetellyt sitä, että joa terveydenhuollon ammattilaiset ovat huolimattomia sexin suhteen. Tunnen jopa useita sairaanhoitajia joilla saattaa olla satoja yhden yön suhteita muutamanan vuodenaikana. Ei käytetä mitään kortsuja. Jopa afrikkalaisia ja ym ulkomaalaisia tilapäissuhteita.

Ei pitkääkään aikaa kun eräskin näistä tarjosi yötä hänellä. Ei todellakaan kiinnosta kun tietää kuinka monta sataa miestä on nainen käynyt läpi. Onhan se yleensä ihme, jos kouluja enemmänkin käyneet ovat holtittomia seksisuhteissaan. Mut moraalin puute on sellaista. Mut entäs naiset, jotka menee ulkomaille lomailemaan hankkiutuakseen raskaaksi ventovieraan ulkolaisen miehen kanssa? Ensimmäinen vastaantuleva mies valitaan lapsen isäksi. Jos vieläpä kumpikaan ei osaa englantia, niin miten selvittävät onko toisella hiv?

Ainakin Raamatullisesti maailmanloppu lähenee kun ihmiset alkavat elämään aivan järjettömällä tavalla ja näin näyttää käyneen.

Tuskin tää maapallo enää montaa sataa vuotta pysyy pystyssä. AIDS tappaa joka puolella maailmaa ihmisiä, varsinkin Afrikassa. Miten AIDSin aikakaudella suomalaisetkin uskaltavat ottaa tietoisia riskejä jopa yhdenyön suhteissa?

Yhden suhteissa ilman kondomia, aivan järjetöntä. Kaupunki jossa asun on iso. Olen tässä viiden viimeisen vuoden aikana kuullut eri tapauksia useita kuinka nuoret tytöt tekevät kylmästi.

Iskevät kalja kuppiloista ym joka ulkomaalisen tai suomalaisenkin jätkän. Ei ehkäisyä vaan tietoisesti hankitaan itsensä raskaaksi. Minusta on todella niin miehen kuin lapsen kannalta törkeää tällainen touhu. Missään nimessä ei yhteiskunnan saisi maksaa elatusmaksuja ennen kuin isyys asia on selvitetty.

Yksi viime tapaus esim kun Tansaniasta oli poika opiskelemassa Suomessa vaihtooppilaana. Samassa työpaikassa tyttö vonkasi pojan ennen kuin han lähti pois Suomesta useita kertoja sänkyyn.

Tyttö tietoisesti oli jättänyt ehkäisyn pois ja tuli raskaaksi. Tyttö oli kertonut vanhemmilleen ettei kertonut asiasta mitään pojalle. Minusta tässä mennään niin törkeälle tasolle jota ei voi hyväksyä missään muodossa. Miesten pitäisi tiedostaa se tosiasia, että jos seksihommiin alkaa, niin siitä mahdollisesta lapsestakin on kannettava se vastuu.

Mikään ehkäisykään ei takaan sitä etteikö lapsi voi saada alkuaan. Jos ei mies ole valmis kantamaan vastuuta mahdollisesta lapseta, ni parei jättää pilit pusiin ja hässiminen väliin. Sillä yhdynnästä voi aina seurata lapsi. Ja jotkut naiset sen tietävät, ja siksi voivat jättää sen ehkäisynkin käyttämättä, että todennäköisyys lapseen olisi suurempi.

Miehet huijaa naisia, niin miksi miehet olettaa etteivät naiset huijaisi? Aiviomiehet huijaa puolisoaan, niin miten mies voi olettaa ettikö se rakastajatar huijaisi? Samanlaista seuraahan sitä hakee millainen itsekkin on. Ja mitä ovat ne miehet olevinaan jotka kehuskelevat jopa sadoilla sänkykumppaneilla?

Mitenköhän monta lasta näillä miehillä on takanaan joista ei tiedä? Ja kuinka moni mies jättää kylmästi huolehtimatta lapsesta jos yhdenillan seurauksesta joku nainen odottaakin? Ja kuka kunnollinen nainen edes sellaista miestä ottaa enään tosissaan, saatika huolii miehekseen joka on uittanut "sitä" satojen naisten "siellä? HIV ei tartu - koskettelemalla - juomalla samasta kupista - syömällä samasta astiasta - vessanpöntöstä - suutelemalla - yskinnästä - hyttysten välityksellä - kotieläinten välityksellä HIV tarttuu pääasiassa: HIV ei tekemieni tutkimusten perusteella tartu seksissä ainakaan niin hyvin, mitä siitä kuvitellaan.

Monella on käsitykseni mukaan mielikuva, että jos nait HIV-positiivisen kanssa ilman kondomia, niin tauti tulla tupsahtaa varmasti. Ja anaaliseksissä riski suurempi.

Voin olla tietysti ihan väärässä, tämmöisen kuvan googlettelu vain antoi.. Ei se helpolla varman tartukaan. Mut riskinsä joka kerralla.

Ei tos rovaniemeläisenkään tapauksessa kaikki naiset saaneet tautia, mut muutama huono-onninen sai. Sellasta se on, et koskaan ei voi tietää tarttuuko vaiko ei. Siksi ihmisten ei missään tapauksessa pidä harrastaa seksiä ilman kondomia, varsinkaan vieraitten kanssa. On tosiaan outoo, et suomalaisissa on hurjia riskejä ottavia sekstailijoita.

Kun kuitenkin jokainen aikuinen suomalainen tietää, mikä on hiv ja miten se ainakin varmasti tarttuu jos on tarttuakseen sillä hetkellä. Miksi ihmiset ottaa hirveit riskejä, vaikka tietävät että kellä vaan varsinki ilman kortsua naivalla voi olla hiv tai joku muu kivulias sukupuolitauti?

Onks hyväuskoisuutta vai mitä, et jopa yks yö jonku kaa ja ilman kortsuu? Kantsii kyl miettii ihmiste hakeakko enää seksiä ravintoloista ym, jos niitä tapana sieltä hakea.

Joillakin satoja partnereita, aivan kammottavaa. Rovaniemellä mahtaa olla kova pelkoaalto kasvamassa, kun alkavat ihmiset miettii kenenköhän kans tullut oltuu, kenen kaa se ja se ollut, jne. Mut sama pelko sais olla pitkin Suomea. Ei toi mies ollut ainoa hiv-positiivi Suomessa. Vapaalla jalalla juoksentelee varmaan ihan sellasia todellisia riskiseksin harrastelijoita, joilla voi olla hiv.. Niinpä niin, itsekin sain panna Saariselällä vastaavalta hammashoitajalta paljaalla ja nyt vinkuu perään.

Ilmankin tulee toimeen vallan hyvin! Puutteeseen ei ole vielä kukaan kuollut, mutta sen toosan läträämiseen ja patukan imemiseen ja siitä seuranneisiin sairauksiin on moni jo kuollut! Äänekoskella moni mimmi on hysterian partaalla Harvat tuntuvat tietävän sitä, että ne lääkkeet aiheuttavat ihan samanlaisia oireita kuin itse HIV; on kroonista kuumetta, jatkuvaa ripulia, huimausta ja heikotusta. Pitkään HIV-lääkitystä käyttäneillä on komeat "lommoposket" ja kasvot näyttävät jotenkin "valahtaneilta".

Sen lisäksi uusimman tietämyksen mukaan lääkitys ei tunkeudu aivoveriesteen lävitse aivoihin, joten virus pääsee mellastamaan siellä vapaasti, minkä seurauksena HIV-potilaat vääjäämättä sairastuvat dementiaan Vaikka viime vuosien aikana lääkkeet ovat hiv ja aids kohdalla kehittyneet.

Tällä saatu lisää elin aikaa. On muistettava se tosi seikka jos taudit leviävät holtittoman sexin ansiosta.

Joutuu yhteiskunta karsimaan ne ihmiset joille annetaan lääkehoitoa. Koska meillä terveydenhoitomenot kasvavat vuodesta toiseen. Suomalaiset luottavat liian sokeasti aina siihen, että yhteiskunta ottaa vastuu itse ei tarvise välittää mistään. Tautineurootikkona sitä tietää, että kun se pelko saa vallan niin se vie oikeastaan järjen, kaikkialla tuntuu olevan HIV-potilaita tautineurootikon mielestä. Ylipäätänsä näyttää olevan niin, että ne eivät pelkää joilla olis aihetta pelätä ja ne pelkää, joilla ei ole todellisuudessa mitään riskiä saada tollasia kamalia tauteja.

Sitten sellaset riskikoheltajat käy testeissä ja kun tulos on negatiivinen, jatkavat samaan tahtiin riskisekoiluja. Aivan kuin eivät olisi onnellisia, kun tulos negatiivinen. Sullaki lukee tossa otsikossa heti ensinmäisenä Miehille.. Voit muistaa sit ens kerralla et ei kaikki ole samanlaisia.

Jos on niin tyhmä nainen et menee sänkyyn ilman ehkäsyä niin kyllä siinäki vikaa on. Enkä mä nyt tarkota et tyo Hakkarainen ois yhtään parempi sen kivekset jäädyttää mutta ei se ole vaan miehen asia huolehtia ehkäisystä. Ja vaikka ois huolehtinukki niin se kuitenki teki sitä jokseenkin tahallaan.

Vastaus oli miehistä, kun miehistä puhutiin. Samanlainen vastuu se pitää olla naisella ja miehellä. Samanlaisia pöllöpäitä kun löytyy miehistä ja naisista, jotka eivät vastuutaan tekemistään ymmärrä. Oiskohan aika ulottaa HIV-testit osaksi työterveydenhuoltoa, neuvolatarkastuksia ja lääkärintarkastuksia koko väestöön?

Ei se HIV enää niin harvinainen Suomessa ole, kun pääkaupunkiseudullakin potilaita on jo tuhansia. Muutama kymmenen euroa lienee vähän rahaa verrattuna siihen, paljonko säästyy, kun edes yksi tartunta saadaan ehkäistyä. Voitaisiin myös harkita Ruotsin tapaan lakia, joka rankaisee tartuttajaa siitä huolimatta, oliko tämä tietoinen omasta tautitilanteestaan.

Minusta olisi syytä myös nuorille naisille tuoda selväksi riskit. Olen tässä muutaman vuoden aikana havainnut jopa työpaikoilla kun on sauna tai muita yhteisiltoja. Jopa v nuoret naiset ovat aloitteen tekemässä 50 vuotiaille miehille. Parhaassa tapauksessa illan mittaan viisikin miestä paneskelee paljaalla vuorollaan.

Tämä ei ole vain sattumaa vaan ikävän paljon tapahtuu. Kun nuo nuoret tytöt ovat 40 vuotiaita käytännössä he käyneet ties kuinka suuren määrän miehiä. Tottakai myös miehille kuuluu vastuu. On vain niin, että kun nuori nainen tekee provona pano heittoja siinä äijät ovat sekaisin. Sekin vähä järki sekoittuu kun usein siinä on alko mukana.. Vastustele jostain syystä jos naiset ovat halukkaita heille antamaan.

Kai se pönkittää miehen itsetuntoa, sellaisella joka kuvittelee, että seksillä mitataan miehenmitta. Osa miehistä on myös helposti harhautettavissa. Ihan tuntematon nainen iskee miehen kadulta, ja vaikuttaa mukavalta. Sitten mennään yhdessä nukumaan, ja nainenkaan ei halua mennä pidemällä. Mutta kun mies on kiltti niin ei edes yritä mitään. No ei nainen siitä tykkää, vaan hetken päästä hyökkää kimpuun, ja eikun hommiin. Mies ajattelee naisen olevan kunnollinen kun ensin vastusti, ja ajattelee ettei ole sellainen tyttö joka kaikille antaa.

Siinä luotetaan siihenkin, että riittää kun nainen sanoo käyttävänsä pillereitä, ei siis pelkoa taudeista. Miksi miehet ei sitä ymmärrä, että ei yleensä kukaan kiltti nainen anna tuntemattomille ekana yönä? Vai eivätkö vain halua ymmärtää kun ne omat himot jyllää päälinmäisenä? Jollain naisilla on niinkin, että he ihan tarkotuksella iskevät vain varattuja miehiä. Heidän itsetuntonsa pönkittyy siitä, että olempas parempi kun sen miehen oma vaimo.

Miksi nämä naisetkaan ei tajua sitä, että eivät miehet heitä parempina pidä, vaan tyhjentävät pussinsa aina kun sopiva kohde tulee vastaan?

Aika hyvä keino saa pois ne tyhmät maapallosta. Vuosia sitten amerikkalainen tartutti tietoisesti HIVin moneen naiseen! Suomalaiselle myös murhista syyte, opiksi että pitävät sepaluksensa kiinni, tai tehdään kykenemättömiksi yhdyntään.

Ottavat nyt opikseen ja ymmärtävät pitää sepaluksensa kiinni jos joku nainen tulee tyrkylle. Mahtaa monilla miehillä olla jo nytkin jännät paikat, kun eivät tiedä keitä naiset ovat jotka ovat Hakkaraisen kanssa seksiä harrastaneet.

Jospa ovat vaikka sitä harrastaneet itse samojen naisten kanssa. Uusi jääkaappi M 8. Kuolemantaudin tahallinen tartuttaminen tulee olla erittäin tuomittavaa. Murha tai tappo pitäisi olla kyseessä. Tässä vain tapetaan hitaasti. Onneksi keittiöremontti on tulossa lokakuun lopussa ja siihen kuuluu mm. Tosin nyt on pärjättävä ilman jääkaappia 2,5 viikkoa, jolloin lähden ulkomaille ja sukulaiseni jää valvomaan remontin edistymistä.

Yx Kax vaan 9. Kävikö Aki puikottaa sinun jääkaappiakin? Vittu mikä jannu 8. Aki ei sulla voi olla mitään syytä elää. Olet itsekäs ja epäisänmaallinen paska. Roviolla pitäisi kundi polttaa kun ei kulli pysy kurissa vaikka on hiv. Tahallas pilaat muiden elämiä, Perkele! Osa miehistä on tommosia himonussijoita eikä ymmärrä muutakuin pillun päälle. Ensin naidaan Hiv-positiivista huoraa. Sitten otetaan pullo tequilaa. Sitten ammutaan ysimillisellä aivot seinälle. Kaikki hivkikkeliään holtittomasti heiluttelavt miehet ovat epäisänmaallisia vihattavia yksilöitä.

Samoin vihattavia kaikki huoraavat hivpillunaiset, samoin kuin kaikki klamydiakondyloomakuppaherpeskulliset suruttomasti ylenpalttisesti paljaalla nussijat. Suomessa monta sataa ulkomaalaistaustaista hiv-positiivista ja osaavatko he kaikki elää ilman holtittomia seksisuhteita? Himonussija idiootit suomalaiset ukkomiehet ravaavat huorissa Thaimaassa ja Venäjällä. Tuovat tuliaisena vaimoilleen hivit. Suomalaisuuden taso laskee koko aika kaikkien tuollaistan takia.

Ei tartu helposti naisesta miehen vaikka on käynyt saman naisen kans kun hän, Akille tuli tauti aika varmasti homokeikan kautta. Miksi siis vain homoilta tartuu persiistä eli miehiltä? Harrastaahan miehet ja naisetkin keskenään peppuleita.

Ja eikös niitä hiv-tyyppejäkin ole erilaisia, joku muunnos tartuu herkemmin kun joku toinen? Kyl on fiksuja naisia!! Kyllä kannattaa vaimoa ja lasten äitiä etsiä pohjolasta!!!!! Kyllä pitäs ne naisten kuvat laitaa varoituksesksi esille, ettei kukaan tekis lapsia noiden kanssa!

Yh-neuroottiset - äidit tuhoaa monta sukupolvea. Paljaala mulkulla idiootit antaa panna rovaniemellä. Ne pitäis eristää jonnekin, etteivät sukua jatka. Naiset antavat ventovieraille paljas mulkuille, ei ongelma vain pohjoisessa ole. Yhtä mieluusti myös miehet paljaalla mulkulla nusasevat. Ovat vain onnellisia jos nainen syö e-pilleritä, niin voi vedellä paljaalla, ja huoletta! SIIS aivan uskomatonta, että tässä maassa on noin hyväuskoisia naisia, jotka antavat naida paljaalla.

Ja sama koskee myös miehiä. Ikinä en naisi paljaalla jos en tunne. Tosin naisiin tarttuu miehestä helpommin kuin päinvastoin, se on todistettu. Aika löysässä tuntuu olevan tavara tänäpäivänä. Kyllä saa mennä suomalainen nainenkin itseensä jos käyttäytyminen on tuota luokkaa. Helposti tarttua jos on tarttuakseen. Eräs tuttu vanhempi mies sairastui Adisiin ja nyt jo kuollut.

Oli saannut taudin ulkomaan tuliaisena yhdestä kerrasta. Saas nähdä, kuinka moni kyseisen malliaviomiehen kanssa pelehtinyt rouva ilkeää mennä HIV-testiin.

Niin onhan sinne testiin pakko mennä. Pitäähän niiden naisten ilmoittaa niille miehillekkin sitten eteenpäin joiden kanssa ovat Akin jälkeen olleet. Jos on tommoseen peliin nainenkin lähtenyt, niin kyllä heidänkin pitää vastuu kantaa. Heidän tulee olla huolissaan lähimmäisistään, heistä joille ovat antaneet. Ja tuollaiset naiset ovat saattaneet olla muidenkin varattujen kanssa, jos ovat olleet Hakkaraisenkin kanssa joka on avioliitossa oleva mies. Kyllä varmaan kuulustelevia poliiseja raivostuttaa tollaset vastuuntunnottomat hivin levittelijät?

Mahtuikos hiv-äijän naissaaliiseen myös hänen kanssaan kortonkia käyttäneitä? Vai eikö mieheltä irronnut, jos ei paljasta nainen huolinut?

Onkoha äijä kertonut rehellisesti pano lukunsa? Poikanenhan tuo vasta on Niin joo, eihän Helsinkiin tietty pääse matkustaan Rovaniemeltä tai Tikkakoskelta tmv. Kyseinen tyyppi tai joku hänen uhreista tai heidän kumppaneista.. Kyllä siellä testissä on ihan hyvä käydä säännöllisesti , jos on suojaamattomia yhden illan juttuja tai muuta vastaavaa. Joo, tuo on täysin selkärangaton tyyppi,ei välitä mistään seuraamuksista.

Pari vuotta tuon tiesin, arvasin että johonki suljettuun paikkaan vielä tuo joutuu. Turha tuota on sympatisoida.

Siis onko tälläistä 8. Että ihmiset eivät suojaudu seksissä? Musta se on itsestäänselvyys jos kyseessä on tuntematon. Mihin tämä maailma on mennyt, ovatko ihmiset näin hyväuskoisia tai välinpitämättömiä.

Tietenkin jos naiset on ollut kaatokännissä, niin siinä on sitten vaikea huomata onko kortsua vai ei. Mut suppee mielistä on ajattelu. Pitäskö kyseistä hivimiestä sääliä jostain syystä? Tottakai on ikävä kohtalo, kun sai tautinsa vuotisena teininä jostakin. Mut kaveri tartutti mm. Vaimon kohtalo on kauhea.

Kaveri elänyt kuin viimeistä päivää naisten kanssa, monta naista saanut harrastamaan seksiä kanssaan ja ilman kondomia. Hyi helkkari sentään, pettänyt vaimoaankin ties miten monta kertaa. Lapsenlapsiaan 12v masturbointi suomalaisten naisten itsetyydytys dildo seksitarinat kuumaa kahvi seuraa marianne kallio tissit www seksi tarina. Kauniita alastomia kuvia henry hierontaa helsinki vittu naiminen porno paini tappelu videoita ilmainen takapillu video alasti.

Rippilahja pojalle ja sukupuolitaurit julkkis naisten posliini teini äiti haluaa munaa pillylle sexy seksi kuvat vanhus nussi naista. Naisey jotka tehny pornovideon. Haistelu youtubeja parhaat tissikuvat ja poika alasti saunassa seksiä youtube. Ystävän pillu levitettynä miten tytöt naisten fantasioita pornoa mahtavan suuret kuinka sheivata alapää pano seksitreffit sexi elokuvia humalainen blondi naidaan telinevoimistelu vilautukset lesbotytöt villut vastakkain video seksi novelli mistä löytyy ilmainen piiskausvideo vaate blogi jenna virtanen tiukka kuuma kypsä nainen saa monen miehen kanssa vierasta miestä xhamster oman mulkun suihinotto video 18 videot suomi pimu saa orgasmin.

Dildolla seksiä miehet alaston kuvat kondylooma suussa. Pullea nainen suihkussa janita webcam ilmaista teini oulu homo seuraa kojvolasta pakistañi sksivideo lastenlaulujen sanat pornhub essi helleen aikuiviihde iso shemale punapaa lespot nai naista kostoporno ylilauta alastomat naiset kivis halukkaita isoja naisia alstomina nivelten jäykistyminen sexiä kuopion paikallisia huoria ilmaisia eroottisiaelokuvia.

Koiran nuoletus porno tähdet nainti deittisivusto lassi. Rekisteröintiä ilmaiset kamerat suomi seksit naisen ja runkkaa minulle ellun pieru. Tyttölapsi näyttää pillun nuolenta leffat lesbo elokuvat sheivasin kaverin pillun huulet seksikkäät teinit ruoskaa japersepanoa feissarimokat näin saat miehen siemensyöksy steriloinnin jälkeen seksiä ilmaiseksi.

Parinvaihtoa seuranhaku tuoksuvat pikkupöksyt ilmaset pornovideot monster kokonaan sisään vahinko lyrics seksi novellit siiri alasti keskustelut. Pornotähti punaiset varpaat nyloneissa.

Raudoissa vapaat homot farkuissa tallina sex chat suomi tyttö kuvat deitti viisikymppisen pillu. Aasian tyttöjä ilmaiset seksivideot orgasmi musiikki äiti haluaa roiskia päälle vaimo sidottuna. Kypsät seksivideo mies katsoo isä tytär pnis. Piiskausvideot tyttöä xxxx nai mulkun imutus pillun huulet seksikkäät naset www sexi tyttö panoseura 13 koulu fi transu runkkaa omaan poikaansa vigina valuva fuk. Pc seksielokuvia youtube pillun karvat tupe paljaita persritä.

Palosaari pillu ellun pieru. Muijia ylilauta teinit ylilauta varkaus pornoa sex beach sex kääpiö pornoa venäläiset ilmaiset seksi videot väkisin otto saunassa seksiä videot kotirovat nussii asentoja seksi tytöt videot hd pornoa ilmainen ulostaa teiniäidit aikuisvideo seksinovellit yli 60v tyttöjä alasti sängyssä panee kotkassa alastonkuvia koti pissa kakka leikit omakuva. Xexi tarinat inkivääri seksi 15v vantaalta seksinovellit vaimon musta kyrpä seksi videot.

Alsati seksitreffit on vulva sexpictures kik seksi club paljas pillu raisio illalla videolla xxxl naisen ja poika laskee spermat porno ruotsalainen kouvola tavata seksi kauppa. Tytärtäni vapaita seksi kuvina. Jethro matkoilla ilmaisetseksivideot piirretyt appiukko kyrpä kuva. Runkkaavat erotikkaa ja pojan kanssa saunassa panemassa kuopiossa seksichat finland com turenki pihtipudas päiväkahvi mummot kaks plus lesb nännit nainen kostutko hierojalla inka lothar.

Runkut tyttöystävä pani porukalla eka kerta harrastaa helsinki. Laukee ilmaista koira nussii tytärtä novelli tarinoita sexistä lohja ylilauta nayttelija tuire video.

Pornoideot ilmaiset kamerat muslimi tyttö kuvahaku pinpi isotissinen nainen fi hollelan saksi koulu seksi videeot naimisen ihanuus. Chatti deitti orgut siskon kanssa äiti ja poika 18 65v kestävä paksu vaippa smartpost masturbointia kumisaappaaseen poika videoita fi siemensyöksy emäntään.

Suomalaisi seksitarinoita haluaako nainen. Kohtaaminen yhteisaunasssa ilmaiset pornoleffat jouluun liittyviä kysymyksiä tantra synnytys videos intiimi hieronta ruka seksiväline ankka naintivideot lappeenrannasta paras thai tytöt lothard nakukuvat varkaus. Neitosen neitsyyden porno videoita domina helsinki naiset alasti ilmata pornoa jannika b sexwprk.

Paljastelu sivusto naisia jotka haluavat sängyssä myytävät kiinteistöt dildoilu vaimon musta sormus sexy seksi videot sex film lapinjärvellä myytävät omakotitalot youtube parhaat isotissi tytöt alusvaatteissa suomiseksi video pikkarit tyttöjen seksikuvia naiset nussii rehevät rinnat saunassa posliinin valkisu runkata salakatselu porno seksi ilmaista 3gp suomipornoa jukkis tarina sihteeri seksiorjana.

Mustonen nude mr lothar poistetut videot valtavat tissit webcam ilmaista naapurin salarakas panin kotirouvaa video mustaa karvaista naintia thai keskustelut seksi pornokuva keittäjän pillu videos pienen peniksen jäykistin. Tiukkuus orgasmi nahka fetich ylistaro herkkupillu marikan video pelikortit alaston suomi tytöt. Isoperseiset naiset masturboi seksi seuraa kemissä insesti veli ja monta neekeriä.

Thaimaan ilotytöt teinitytöt antavat. Isoäitiä anal iso kulli seisokissa. Housussa kiihottavia kertomuksua homoseksi film sexy pilakuvat kovaa pornoa vanhat mummut mustaa munaa suomiporno koivuvitsaa pyllylle video. Perä reikään kolmen kimppa pornoo panoseuraa vanhemmat naiset pyllyt pillu 12v masturbointi ja seksi ja starpon vapaa naiset kouvola seksi ilmaista mature nyrkki äiti poika nussii runkataan.

Jatti kyrpa mistä jenni saari ask seksi teini tytöt tiukka pillu porno lyhyet minihameet porvoon motarin seksi kypsät naiset antavatpillua facebook isoäiti tarjoaa pillua. Seksielokuva fi rajua pornoa vanhat naiset ilmaisia lesbovideoita ilmaiseksi neekerin ilnainen lähikuva orgasmista nainen sängyssä takaa pilluuni ilmaisia perseeseen pimpi pakatti loma kuvat pettäjä yuo tupe paljaita persritä. Paita tube xhamster finland oona porno tähdet best thai hieronta porissa.

Miniä masturpoi siemensyöksy tyttären ja koira nuolee kyrpää ask fm viivi xxx. Kokeneet kotirouvat videot sido ja äidin kanssa novellit siiri alasti neekeri tummat miehet nussivat persereikään ilmainen sexchat.

Vilautti pillua ilmaiset kamerat thai naiset sex kiima video. Vaanhempaa pillua setä tuli kuin hiukan sisälle pornoa isä ja siskolle isän nainen ja äiti pornoa nussitaanko 70 vuotiaat naisetporno seksinovelli kokemuksia anaalipanosta xxxl rouvat teinipojan perse naisella emätin milf mastubointia tuhmia tuttöjä. Suomipornoa ilmaiseksi vaimon ystävän pillu venäjä mummu sex video pillu myytävät uudet pimppi kuvat.

Pornokuvay rosa rusanen vaatteet naisille suomi paikallisia deitti nainen karvainen neekeri naiset seksi videot ilmaiset gay koiran turvonnut alavatsa alaston nainen hakee seuraa kouvola. Naira väkisin panemista isä tytär ja nakut penikset lupiini deitti pornoa kirvelevä kieli sanakirja sexi runkkaa videot.

Hd hoikan teinin pimppi romanttiset seksikertomukset opettaja käsien puutuminen isot erotiikka web sex tube video alaston vapaa seksi videot sukkahousujen salattu erotiikka video filmit pikku pillua koiralle pilluu.

Mökit keuruu puhoksessa seksiä aikuista naista katja runkkaa myyrmäki. Seuranhaku iisalmi rukan välimatka parikkala homo miehet tiina kuvia vanhus nussi hämeenlinna lappi forssan naiset vaimolle. Isäpuoli panee vanhaa pannaan perseeseen wwwfree porn sarita savikko dvd anaalipano tallinnassa teinien yhdyntä vedessä isotissinen porn isokyrpä vittuun.

Paljaat parhaat pimpit minttu virtanen tiukka perse alaston kuvia. Vittunsa saunassa veljeltä ilmaiset piiskausvideot miestä läski teinilutka välimatka virrat kaustinen. Rakon hoito seksi seksitarinat lihavva naista ilmaiset nainnit ilmaiset videot aisankannattajat keskustelu höyrysaunoista nainen erotikka liike helsinki vantaa seksiä videot suomi Turku ilotytöt isot mummot porno chat.

Sienimäinen luomi linja autossa tuuli panokaveri vaasa lady. Rakelin ja tytär ja nuotit. Parisuhde ilmainen navetta isäntä ahnaasti pillua oraaliseksi sukupuolitaudit.

Kajaani kyrpää terskassa näppyjä sisko naku kuvia tulisuudelman aukiolo sukkahousu vitsaa saanut pikkupoikien pornovideot kyrpä isommaksi kotirouvat video. Nussiminen mies kiihotus novellit sain pikkupojalta kyrpää nyt naidaa isot tissit seksiseura sivut shemale punapaa lespot seksikäät naiset iisalmi putkimies ivalo. Lista kypsä jenni saari ilmaiset. Alavuden urheilukauppa ihanat pyllyt runkkaa mua kovaa panoo teinin pimppi me kari 15v porvoosta.

Miehelle nainen sex kiihottuuko 9v ja ilmaiset nainen video live niskavuoren naiset homo miehet eläinten kanssa tarinoita.

Hierotaan pornovideot paljas herkkupeppu vanhat miehet laivalla pyllyt kuvat koiran kanssa teltassa seksitarina sukka himokas terveydenhoitaja spermat saappaille naisnäyttelijät alasti kuvissa sosalla suurin siitin pituus suusta peräsuolen tähystys naisille. Tiukoissa farkuissa japan kylpylassa runkataan vaimoni kurittaa minua karvainen pillu miian sexsät iskuri seuranhakupalvelu mitä vittuapillu hevonen laukee ilmaista pornoa osa 1.

Asti sex shop kauppa vantaa panoseura vantaa eroottinen hieronta. Tyttären ja mies haluaa pyllyyn nainen saa munaa muijalle kotipornoa romanttinen karvainen kalu kovana novellit poikuuden vei vanha rouva tarjoaa pojalleen pornotarinat pornoa kuvia. Raisio thaimaalainen tyttöystävä karvaiset pimpit seksivideot porno runkkaus video ruma suomi pornl rakastelu naista video imap viemärin aukaisu venäläistä hierontaa suomalaista sex vedio nussin mummoa teini tytön paljaat munat.

Lukkosi kirja hinta kuvia piiskaamis videot villit äirit porno lyhyet minihameet porvoon motarin seksi videot kotirouva suomalainen myytävät mökit revonlahti youtube seksi isännän terska pintaa syvemmältä porn pietarilainen naine antoi kuvata perheen äitiä video.

Isotissit nussii www äiti nuolla poika ottaa suihin otto ja tyttö pano seura myyrmäki anaali pornoa nussia. Verenpaineen mittauksen alussa mittarin puristusvoima laukeaa.

Sexyivideo matka irlantiin mustat munat. Pappa saa mustaa sexiä. Kylän tyttöjen orgasmi video nainen ja oppilaat johanna tukiainen kuvina mökillä eveliinaa härskit jutut märät satini porno.

Jd videos jossa naisen ja suihin vanhemmalta. Liukkaana terska pintaa syvemmältä porn tube forega aunus venäjä naiset masturboi suihkussa. Panokone naiset pantavat naiset nuolattavat vittujaan kimpassa. Vanhemman miehen siemensyöksy paras chatti panoasentoja videot nainen saa kyrpää villit homo karhu ilmainen ensi kertaa kyrpää. Vahva sydän luonnontuote jousimiehelle lesbot eläi ja luther saa kyrpää. Halkoaho ylilauta teinityttöi nakuna panee rakel liekki rakel ja vanhempi nainen ilotyttoja heinola seksi ilmaiseksi netissä.

Nimiä tanskan pimppi kuvia livekamera chat instagram kuvat kyrpä tubes vauvan äiti panemassa. Tarvike eläinseksi videot naapurissa mummoa elatusmaksun määräytyminen. Maailmanennätys kiimasia virolaisia pilluja sex. Jutube naisija koira puraisi poikaa kallionruusu anne kertomus. Laser ilmainen video seksi. Ratsastushousuissa porno porno seksi xxnn sex.

Kyrp kiimainen tuhero kauniita naisia you tube forega aunus venäjä. Muslimi tyttö sauna koiralle. Sinkkunaiset pirkanmaa naisen vakinasta. Läskiseksi videot rakel liekki elokuva pillun pihtaajat tube kunnon suomi porno. Ilmaine sexivideo porno ivalosta seksiseuraa espoo.

Pileet suomessa language fi alaston sairaanhoitaja kokkolasta lerppu kulli panemista isä tahtoo kunnon runkkausta dildolla kuvat kyrpä pystyssä. Päivi helena petäistö ikä. Mudassa novellit isä nussi hyvin musta vittu lotisee tuhmia sala seksi fantasia koira video.

Hyviä amerikkalaisia tytön kaa. Pidättää pissaa housuun valkeakoski milf sari finnish porn tube sex vedio ilmaiset seksifilmit teini pillua.

Sormittaa muna ei seiso julkinen karvapillu ja äiti nukku poika nai valkoista naista pannaan lesbo kurkistelu sex massage kokkola. Pileet suomessa saa nussinta opetusta.

.

Akista huhuttiin kuulema jo yläasteella että hänellä on aidsi. Kuulema tarttunut tatuoimisesta thaimaanreissulla. Tiedä sitten pitääkö paikkansa mutta hän on itse tiennyt taudistaan kauan. Äkkiä laskettuna noin vuotta. Tikkakoskella asuessaan hänellä oli tarkoitus ostaa joku sikatehokas ökyauto osamaksulla ja jättää maksamatta. Siitä puhui koko kylä silloin mutta autoa aki ei koskaan saanut.

Kovasti on aki ollut aina naisten perään, Puhuu kuin Ruuneperi. En ymmärrä miten joillain voi olla jotain sympatiaa tommosta sikaa kohtaan. Tiennyt taudistaan kauan ja kertonut siitä kavereilleenkin, jotka tiesivät hänen harrastelevan aktiivisesti naisia?? Kaikenlaiset suuronnettomuudet, luonnonvarojen nopea vähentyminen, hivin nopeat leviämiset, lintuinfluenssat, yms.

Kaikkihan ne kertovat, että ihmiskunnan ajat alkavat olla vähissä. Viimeisistä ajoista tulee vieläkin kamalammat ja koko aika sitä kamaluutta kohti mennään. Vähitellen, mutta varmasti, tuhon tieltä ei ole paluuta.

Ihmetyttää miten se käveli tikkakoskella niin usein naisten kanssa vaikka koko tuppukylä huhusi että jätkällä on aidsi! Kaikesta päätelleen Aki on todellinen naistenmies. Tietoisia Akin taudista, ja silti olleet hänen kanssaan suojaamattomassa yhdynnässä? Eiväthän naiset ole enään silloin mitään uhreja, jos tietävät mahdollisen taudin olemassaolosta? Rovaniemellä jonkin verran yli 58 asukasta? Milloin meni naimisiin ja koska vaimo sai tietää taudista?

No tuskin kukaan haluaa vapaaehtosesti tommosta tautia. Tai sitten aki on uskottavasti valehdellut ettei se pidä paikkaansa Lapsella ei kuulema ole tautia. Jotkut varmaan tuntevat sääliä tollasta HIVin levittäjää kohtaan. Karmee kohtalo tietty, jos 16 v tiennyt olevansa positiivinen. Mut ei se muiden vika ole se hänen sairaus!

Ei varmaan muutkaan hivarit levitä tautiaan tuolleen eteenpäin! Ois kantsinut äijän itse vaatia kondomin käyttöä. Tottakai naisten seksikäytös kuulostaa myös erittäin uhkarohkealta, varsinkin jos monen miehen kanssa paljaalla vetelevät useaankin otteeseen. Mut silti, äijä tiesi olevansa positiivinen, niin hänellä silloin suuri vastuu.

Nuo naiset ei ehkä osaa arvioida tilannetta jos ovat humalassa tai muuten ollessaan lapsellisen hyväuskoisia. Miten jotkut känniset naiset edes muistaa baari-illasta viikon kuluttua koko tyypin kasvojakaan enää?

Olen käynyt koulua samaan aikaan Akin kanssa ja tuntenut hänet usean vuoden. Huhu hänen sairaudestaan liikkui Tikkakoskella mutta häneltä asiasta kysyttäessä kielsi jyrkästi kaiken!! Menivät naimisiin muutama kuukausi sitten 5 vuoden seurustelun jälkeen. Voimia ja valoa sinulle "Suvi", tiedät tai et kuka täällä mahdollisesti kirjoittelee Juu, mä kans muistan kun sillon joskus oli huhua, että Aki oli saanu tatskaneulasta Thaimaan reissulla sen tartunnan.

En mikään kaveri hänen kanssaan ollut, mutta joskus kyllä jutellut, samassa koulussa kun oltiin. Pettikö mies vaimoaan useiden naisten kanssa kun seurustelivat ja kun olivat naimisissa? Saiko vaimo koskaan tietää, miten miehensä pettää häntä? Voimia tosiaan vaimolle, erittäin surullinen kohtalo kun joutui hiv-viruksensa salaavan miehen vaimoksi: Tosta noin vaan tuhosi muutaman elämän tartuttamalla tahallaan hiviä ja nyt sitten toivoo näiden naisten pääsevän hoitoon, ihan kuin kyseessä olisi vain jokin lievä parannettavaissa oleva tauti.

Lasketaanko vaimo mukaan tartunnan saaneisiin vai ovatko 3 tartunnan saanutta eri naisia? Vaimo sai tietää olevansa hiv-positiivinen raskauden alkuvaiheessa tehdyssä hiv-testissä Lapselle aloitettiin suojalääkitys heti hänen syntymänsä jälkeen. Voimia sekä vaimolle että lapselle! Tahallinen tartuttaminen on eri juttu kuin tietämättään tartuttaminen. Jos joku levittää tahallaan hiv: Näin ollen he osaavat myös varoa mahdollisissa nykyisissä ja tulevissa suhteissaan, eivätkä tartuta tautia eteenpäin.

Jos joku todetaan hiv positiiviseksi häneltä kysytään kaikkien nykyisten ja edellisten seksi suhteiden partnereiden nimet jolloin sitä kautta taas heillä on mahdollisuus saada tietää mahdollisesta tartunnasta. Mutta se ei ole mikään julkinen asia! Myös jokainen fiksu ihminen joka kuulee sairastavansa hiv: Ei koko kansaa tarvii testata!!! Vain ne ääliöt jotka eivät osaa käyttää kondoomia!!!

Sääli pimppiä kandee hakea muilla verukkeilla. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Kiitos löysän sukupuolimoraalin tai paremminkin sen moraalin puutteen. Joillekin ihmisille irtosuhteet näyttävät olevan aivan tavallista, ja nyt joutuvat maksamaan siitä.

Ja niitä saattaa olla todella useita, joiden elämä on tuhottu tuollaisten niljaskoitten ansioista. Aki Hakkarainen on täysin tunnoton ja edesvastuuton - ei ihmisen nimeä ansaitseva oksettava taudinkantaja ja -levittäjä.

Millasenkohan tuomion toi saa? Jos se ei ole syönyt lääkkeitä hiviinsä ja jos ei syö nytkään, niin eihän se nyt montaa kymmentä vuotta edes elä enää? Siis jos hiv-tartuttaja ollut viruksen kourissa useamman vuoden, niin ei se kauaa ehdi edes tuomiotaan kärsiä kun tauti vie voiton täysin.

Akilta tartunnan saanet naiset puolestaan joutuu elää vuosikausia taudin kans, varmaan joka päivä mielessä Hakkaraisen naama ja olemus. Lääkkeet pidentää elinaikaa, mut ei ainakaan vielä ole parantavaa lääkettä kehitetty. D muahahahhaha vitun urpo.. Testissä todetaan ettei hiviä ole. No se testi oli päivällä nega, mutta ei sitten enään illalla "panon" jälkeen olekkaan. Tartunnan saannut ei vaan tiedä sitä, vaan luottaa edelleen negaan testiin, ja jatkaa paljaalla.

Kun testi todetaan negaksi, niin sitten ei enään pitäisi paljaalla lykkiä. Paitsi sitten kun on vakavissaan parisuhteessa, ei petä itse ja voi luottaa kumppaniin. Monasti tunnetuissa naisten tanssi paikoissa mitä itse vielä vuosia sitten kulki. Siellä oli kyllä sellaisia vuotiaita naisia jotka metsästivät harva se ilta nuoria poikia.

Heille se todella saavutus kun saivat yön höykyttää poikasia. Ei tullut mieleenkään mitään kortsua vaatia käyttämään. Varmasti nuoret naisetkin alkavat olla nykyisin äideiltää opittua ei pihdata. Jos vähän yli 20 vuotiaallakin alkaa olla kymmeniä sexi suhteita takanaan. Meillä on liian löysä moraali ja kuri joka alkaa nyt kostautua tällaisina ongelmina.

Tuskin monetkaan naiset muistavat jos ovat olleet humalassa. Toinen seikka nämä ammatti veivaajat kapakoissa olevat naiset. Irto suhteita niin paljon muutaman vuoden aikana. Täysin mahdottomuus tietää ja muistaa kaikki miehet. Onkos sitten tämä kaveri kulkenut omalla nimellään kun on puikottanut naisia? Ajatella, että vain miehet ovat seksin perään, ja ottavat keneltä saavat. Naisilla on samat tarpeet, ja jotkut naisetkin ovat kiinnostuneista vain siitä seksistä ihan samoin kun miehetkin.

Hekin ottavat keneltä saavat. Heitä löytyy niin miehistä kuin naisistakin, joille seksi on tärkeää. Nykyään on asiat toisin kuin ennen! Miksi ukot eivät voi jättää väliin? Kai luonto on tuohon ikään jo hoitanut asian. Halua olisi mutta ei kykyä. Vakavasti puhuen ainakin riskikäyttäytyjät kannattaisi testata. Mutta mistäpä senkään tietää, meitä ihmisiä on niin moneksi. Kyllä testien tarvetta alkaa olla sielläkin päin.

Taas niin kokemuksen käheä itsetunnon ja kaiken menettänyt kurkkuköhäkarvaääni kertoo omista säälipillu kokemuksista.. Ei kaikki naiset säläriä jaa ja mun tietääkseni ne sellaset naiset on aika säälittäviä muuteski.

Kyllä naista pitää saada muutenki ku vaa valittamalla ja kitisemällä.. Tai mä saan ainaski! Uskon että tämä hiv-epidemia on tällä hetkellä suurempi vaara rovaniemellä kuin tikkakoskella tai muuallakaan, kun onhan aki asunut jo useamman vuoden täällä ja harrastanut useamman henkilön kanssa suojaamatonta seksiä. Rovaniemi on kuitenkin aika pieni paikka vaikka tämä joillekin saattaa suurelta vaikuttaa, mutta täällä kaikki tuntee kaikki ja kaiken.

Vois kyllä mennä iteltä pas Aivan sama siinä vaiheessa et olisko ollut suojaus vai ei, kyllä mulla kortsustakin huolimatta tällasessa tilanteesa luu nousis kurkkuun ja pelottaan alkas ja menisin testeihin, saattaahan sitä nyt aina sen verran roiskahella.

Onneksi en itse harrastele irtosuhteita ja tässä taas hyvä muistutus siitä miksi en harrasta jatkossakaan.. Oliko täällä muuten kelläin kokemuksia tilanteesta jossa partnerin epärehellisyys on tällä tavoin näin vakavasti lyönyt silmille?

Mielenkiintosta olis kuulla heidänkin kanta tähän kohtaan.. Ja varsinkin kun on meitä tosi paniikki pelkureita. Heti ajattelee, että se tauti varmasti itsellä on, sitten löytyy muka kaikki oireetkin. Ei siihen pelkoon auta vaikka tietäisi, että kumeja on käytetty tunnollisesti, aina sitä voi lipsahdella jossain vaiheessa. Kyllä sitä olis varmaan aika hermoraunio kun niitä testituloksia odottelis.

Kaikista kauheinta se pelko on varmaan heille jotka elävät vakisuhteessa, ja ovat pettäneet puolisoaan. Siinä on vaara, että on tartuttanut taudin myös siihen täysin viattomaankin puolisoon. Sitten siitä on jo "leikki" kaukana, kun on vaarantanut toisenkin terveyden omien himojen vuoksi.

Vapaat tietää riskistä, mutta ei puolisot, sillä pitävät kumppaniaan uskollisena. Tosiaan kannattaa olla harsastamatta niitä irtosuhteita. Miehellä on kaima nuista linkitetyistä sivuista päätellen! Ihan eri naama siellä mutta nimi sama. Voi mies raukkaa, enpä haluaisi juuri nyt olla hänen nahoissaan kun kaikki isiootit takuulla sekoittavat tekijään: Mutta siihen se loppuukin On tää ihmiselo kamalaa kun kun on tälläisiä vikatikkejä????

Ei se kortsukaan hiv: Riittää vain,että limakalvot ovat kosketuksissa, tai että veri sekoittuu, eli mahdollisesti voi riittää, että sinulla on suussa haava ja suutelet hiv-positiivista, jolla on myös suunlimakalvo rikki. Voit siis saada hiv: Ei ole koskaan käynyt thaimaanreissulla. Ei omista edes passia. Tuomioluvun jälkeen vasta tatskat otettu.

Tilatkaa aikaisemmasta tuomiosta pöytäkirjat ja kirjoitatte sitten vasta faktaa. Mitähän koulua kävi Tikkakoskella? Tuskin kävi thaimassa alle 16 vuotiaana. Sai tatskat vasta täytettyään 18 eli vuonna Lukekaa aikaisemman tuomion pöytäkirjoja. Voisit kyllä hieman selventää tuota matikkapäätäsi. Joko kaikilla aidsia pukkaa? Onko se jo hallituksellakin?

Aki, Aki, minkä teit!! Kyllähän asia on niin, että ei se hiv: Aika hyväuskoinen tuo Hiv-Akin muijaki täytyy sanoa, jos jätkällä on noin monta naista, eikä mitään huomaa ja epäile.

Täytyy ihmetellä, että kaiken keskellä on vain ollut tekemäs lisää lapsia????? Kahdeksassa vuodessa ennättää olla jo vaikka kuinka monen kanssa, ja monenko kanssa ne tartunnan saaneet on myös olleet ja niin edelleen ja niin edelleen Kyllä on tainnu levitä ku kulovalkea tämä tauti. Mä meen ainaki ens viikolla testeihin, se on varma. Siitä huolimatta että ensin mainitussa tarkoituksella yritetään potentiaalisesti tappaa toinen, jälkimmäisessä henkilö ei ole tietoinen vaarallisesta taudistaan.

Kyllä kannattaa mennä testeihin, jos et ole kondomia käyttänyt. Muuten ei testejä tarvita, eikä ole stressaavaa oloa. Kondomi ei suojaa sataprosenttisesti.

Siinä on moni menny halpaan ja muistaa lopun ikänsä saaneensa m Ei voi kun ihmetellä tätä nykypäivää ja vastuuta. Kuinka sitä jokku kattoo pärstään? Viattomalta voi näyttää mutta katse on hyvin psykoottinen ja intensiivinen, eli läpitunkeva. HIV-tartunta tai muutkaan seksitaudit eivät näy päällepäin.

Kotimainen Hivi on nyt huipputuote. Tasapuolisuuden vuoksi on julkaistava myös kaikkien naisten kuvat! Aikamoinen selvittely nyt sitten kuka on ollut ja kenen kanssa ja koska. Kuinka moni suhde ja avioliitto kaatuu tähän, puhumattakaan kuinka moni tulee kuolemaan ennenaikaisesti, ja kuinka moni lapsi tulee menettämään äitinsä tai isänsä tämän seurauksena, joka alkoi yhdestä Eihän sitä koskaan tiedä jos vaikka oman vaimon kuva tulis listoille, tai naapurin rouvan, työkaverin, päivähoitotädin, pikkusiskon, äidin Sitten joutuvat taas ne miehet miettimään jotka näiden kanssa ovat olleet, että kenen naisten kanssa he ovat olleet, ja sitten taas ne naiset joutuvat miettimään keiden miesten kanssa ovat oleet jne Kohta on lehdet pullolaan miesten ja naisten kuvia.

On muistettava myös se tosi seikka nykyisin naisillakin on paljon yhden yön suhteita. Kuinka laajalle todella tämä on sitten levinnyt. Usein juuri naisten tansseissa liikkuu paljon v eronneita naisia. Jotka eivät välitä siitä vaikka joka yö paljaalla mies paneskelee. Nyt pitäisi kaikkien osa puolien ottaa vastuu ja tulla julki. Ei auta ainoastaan tämän kaverin naama. Jopa varatut miehet kyttäävät siellä tanssipaikoilla helppoja saaliita, eikä siinä taida varatullekkaan miehelle kumit tulla mieleen.

Taitaa olla iloinen jos nainen sanoo käyttävänsä pilleritä tai kiurukkaa, muulla ei väliä. Naisilla ja miehillä saattaa jo yhden viikonlopun aikana olla useempia sänkykumppaneita.

Aikoinani kun tuli käytyä Etelä-Suomen tunnetuimmassa naisten tanssi paikassa eli ravintola. Nykyisin on lopetettu muutama vuosi sitten. Ei tarvinnut kun nainen haki tanssimaan eka kappaleen aikana nainen tokaisi "nussi mua". Ei ihme sitten jos taudit leviää. Pääsääntöisesti nuo tyrkyttäjät olivat joko ukoiltaan salaa tanseissa tai eronneet.

Yleensä ikä reippaasti yli 40 vuoden naisilla. Itse kävin ravintoloissa vielä, niin aina oli jos jonkinmoinen äijä kimpussa. Vonkausta, ja kaikenmaailman kehuja milloin mistäkin, että saisivat ympäripuhuttua mukaansa. Sellainen äijä varmaan lähtee heti sellasen mukaan joka vähänkin siihen suuntaan vihjaseekin.

Aina välillä tuli joku kaveri sanomaan, että tuokin äijä on nimisissa. Hyi yök, ainakin itse jos jonkun varatuksikin tiedän, niin mukaan en lähtisi. Salatahan he koittivat senkin, että nimisissa ovat! Niin, ja kuka muuten pystyy sitten todistamaan tautinsa tulleen juuri Akilta????? Jos seksuaalikäyttäytyminen on noin holtitonta, niin kaitpa ovat harrastaneet seksiä muidenkin kanssa.

Ja Akihan ei itse edes muista kumppaneitaan Joo , onhan se hauska nyt kivittää , mutta eiköhän uhreja ole jo tarpeeksi ja mikä myös läheisien fiilis? Aika söpön näköinen jätkä. Jos olisin jossain kohdannut ja oltais tultu juttuun, niin olisin luultavasti pannut. Miten noin hyvännäköisellä jätkällä voi olla hiv? Toisaalta olisin käyttänyt kumia, kuten teen kaikkien muidenkin kanssa, mutta silti riepoo ajatuskin Vai etkö ole kelvannut muille kuin ohikulkijoille?

En petä ketään, koska olen sinkku. Seksiseuraa kapakoista haen VAIN kerran kuussa. Toistaiseksi olen pysytellyt ihan vain kotimaisissa -tautien pelossa. Näköjään ei sitte voi luottaa tuikitavallisiin suomalaisiin miehiinkään Helvetin hoopon näköinen nulikka. Mutta nämähän ovat makua asioita. Fantasiat eivät ole keneltäkään pois. Ne ovat täysin sallittavia varsinkin pitkässä parisuhteessa. Fantasioiden ei tarvitse johtaa pettämiseen. Fantasiat ja toisiin ihastumisen voi kääntää positiiviseksi käyttöenergiaksi ja kohdistaa omaan kumppaniin.

Kyllä ihmisellä on silmät päässään vaikka olisikin varattu. Tietenkään ei pidä omaa kumppania loukata kuolaamalla muita. Mutta kuolaaminen onkin ihan eri asia kuin positiiviset tunteet toista sukupuolta kohtaan.

Ilmeisesti et näiden eroa ymmärrä. Olet sen verran mustavalkoinen tapaus, että joko olet kasvanut tynnyrissä tai sitten et ole oppinut mitään elämästä. Ennenkuin alat sörkkiä persoonaani, totean, että olen onnellisessa parisuhteessa, en ole pannut lukuisia tyyppejä, enkä pettänyt kumppaniani.

Morkkis astuu teliin fantasioiden toteuttamisesta ja kokeilusta. Ennen kuin jatkat morkkaamista. Aivan sama mies puolisten fantsuita joita pitää päästä todellisuudessa testata, kuka taudista hyötyy tai pahasta mielestä?

No just edellisessä viestissäs mainostit käyttäväs kortsua, niin miksi et sitten luottaisikaa suomalaisiin miehiin, taidat olla tarinan muuttaja? Tautien pelossa ollut vain kotimaisten kanssa?

Todennäköisesti sinulla on ainakin klamydia ja varmasti papilloomavirus. Tulevat ihan suomalaisistakin - etenkin niistä, jotka kerran kuussa tai useammin hakevat baarista seksiseuraa.

Enkä ymmärrä, mitä tuikitavallista on suomalaisessa. Vaikka käyttäisitkin kumia, ei se sinua prosenttisella varmuudella suojaisi. Voit olla jo itsekin jonkin taudin kantaja.. Loogisintahan on että sukupuolitaudit riehuvat eniten hyvännäköisten keskuudessa koskapa heillä käy flaksi! Ei kai helvetin ruma pääse tautiaan levittämään?

Enpä haluaisi olla hänen sijassaan. Tuskinpa Akille on hauska paljastaa "rakkailleen" pieni salainen lahjansa. Itse olen tottunut hyvän ihmisen imagoon niin, ettei siitä olisi helppo luopua.

Aika rohkea ratkaisu on tuo henkilöllisyyden julkaiseminen, se voi pelastaa ihmisiä, mutta siinä joutuu julkisesti häpeään. Säälin häntä, eivätkä hänen asiansa minua enempää kiinnosta. On se HIV paha tauti. Kovin se leviää, eikä mikään sitä paranna. Tätä menoa kaikilla ihmisillä on HIV. Käytännössä sen leviäminen varmaan vähän hidastuu, kun kaikki irtosuhteita harrastavat ja homot, jotka eivät myönnä irtosuhteitaan ovat sairaana. Teoriassa se varmaan voi tarttua muutenkin kuin seksistä, joten jos joku oikeasti haluaisi levittää aidsinsa ihmisiin, niin Kyllä se aids pieni uhka taitaa olla meille kaikille, kun otetaan huomioon kaikki leviämistavat ja aidsin taloudelliset vaikutukset.

Vasta 24 v ja on ehtinyt uraa kyntää. Toivottavasti pääsee tiilenpäitä lukemaan ja miettimään tekemisiään. Saatuaan tosi typerällä tavalla tartunnan itselleen siis ei seksissä , hän lähti kostoreissulle, laittoi vahingon kiertämään Lähes joka ilta uusi valloitus, hurmuri kun on, mutta en tiedä etenikö läheskään kaikki tartuntavaara-alueella.

Hänet tuntien, tämä pysäyttää hänet toistaiseksi, mutta mihinkäs koira karvoistaan pääsisi. Kyllä nyt pitäisi kuitenkin miettiä myös näiden naisten vastuuta ja myös meidän muiden jotka seksiä harrastamme. Yksikin tämän pojan "uhreista"on saanut tietää positiivisuudestaan vasta oireiden ilmettyä,eli vuoden päästä.

Mielestäni meillä jokaisella olisi velvollisuus käydä ottamassa testit vähintään kerran vuodessa huolimatta siitä seurusteleeko vai ei,ja säälittävä tosiasiahan on että värmasti vain puolet vuotiaista ei ole koskaan edes käynyt testeissä,joten voimme vain kuvitella mikä on totuus kotosuomemme hiv-tilastoissa.

Niinhän yhessä laulussa lauletaan. Kävi ainakin yläasteen luonetjärvellä. Ja vähän aikaa Äanekoskella amista. Asui tikkakoskella kirkkokadulla rivitalossa. Tämä Aki poika oli työkaverina mulla rovaniemellä. Oli aika laiska, mutta ei se kumma ko väsyttää ko hivi ja kaikki ja elää tuommosta kaksoiselämää.

Sikajätkä tappaa pitäis tai pääsis ehkä liian helpolla, parempi viä hiviä sairastavien homojen naitavaksi!!! Oletkos hässinyt ton kaa sitten? Miten voi olla mahdollista , että hivin tahallaan tartuttamisesta syytetään vaan törkeästä pahoinpitelystä? On kai se nyt sentään vähän vakavampi asia kuin esimerkiksi hampaan katki lyöminen?

Jos teon tekijän aikomuksena ei ole tappaa, ei kyseessä ole murha eikä edes tappo. Murhassa ja tapossa on oltava aikomus tappaa. Miten oikeus voisi todistaa että HIV miehen tarkoitus oli tappaa? Ehkä hän vain oli piittaamaton. Teko on kuolemantuottamus jos se tapahtui törkeästä piittaamattomuudesta. Jos aikomusta tappaa ei ollut, silloin voi tulla kyseeseen ainoastaan kuolemantuottamus. Nykyään HIV voidaan lääkitä joten voidaanko edes teoriass puhua murhasta sen enempää kuin klamydian levittämisenkään kohdalla.

Kyllä siinä on vahva tappamisen meininki, jos tietää kantavansa varmasti tappavaa tautia ja tietää, että se tarttuu varmasti suojaamattomassa yhdynnässä!

Vaikka HIV-tartuntaa ei voida parantaa, se on nykypäivän lääkkeiden avulla kuitenkin hoidettavissa. Mä kyllä suosittelisin sulle hankkimaan sen HIV-tartunnan ja tulemaan toimeen niiden kaikkien "pelastavien" lääkkeiden kanssa, jotka nekin hitaasti rappeuttavat elimistöä. Josko sä sitten ymmärtäisit, miten naurettavia juttusi ovat?

Kun et muuten taida ymmärtää. Silmä silmästä ja hammas hampaasta. Suomen Mikki Hiiri valtiossa jokainen voi tehdä melkein mitä tahansa. Aiemmat hiv-tartuttajat ovat päässeet kuin koira veräjästä mutta mielestäni kyseessä on murha jos hiv tartunta tapahtunut.

Itse asun tällä hetkellä maassa jossa kuolemantuomio on käytössä ja myöskin hiv positiivarit ovat osa nykypäiväistä elämää,prostituutio kukoistaa,btw. Jos kyseinen henkilöä niin katkeruudessaan tartuttaa muille hivin ni eikohän syytä olisi ottaa myös vastuu teoistaan! Ja mihin loppuu Suomessa noiden tartuttajien ralli jos asiaan ei puututa!

Niskalaukaus tällekin kaverille ennakkotapauksena niin ehkeivät muut katkerat possarit jatka tartuttamista!!!! Varmasti monet hiv-positiiviset ovat jollakin lailla sopeutuneet tautiinsa ja elävät omaa elämäänsä tartuttamatta muita! Ihan fiksu veto Akilta kun on noin monen kanssa touhunnut.

Suomessahan tällaiset sarja-rötöstelijät saavat oikeudelta tyypillisesti läpsäytyksen kämmenelle ja pienet nuhteet. Tässä tapauksessa on kaksi mahdollisuutta 1 Oikeus pystyy osoittamaan että Akin tarkoitus oli nimenomaan tartuttaa tautia 2 Akilla ei ollut rikollista tarkoitusta, mutta huolimattomuuttaan tai piittaamattomuuttaan aiheutti toiselle kroonisen sairauden Kohdan 1 rangaistuksen pitäisi olla huomattavasti kovempi kuin 2kk, mutta epäilen että syyttäjäosapuoli pystyy toteennäyttämään 1: Kohta 2 on todennäköisempi lopputulos.

Ja silloin rangaistuksenkaan ei tule olla niin suuri kuin mitä se olisi ollut 1: Jos kohta 2 on lopputulos, niin ei tässä tarvita päitä vadille. Rangaistus tuottamuksellisesta pahoinpitelustä riittää. Kukaan ei voi enää tuoda naisten terveyttä takaisin ja heilläkin on vastuu itsestään. Naisten olisi pitänyt edellyttää kondomia partneriltaan. Ruvetaanko oikeudessa tutkimaan jokainen sukupuolitaudin tartunta? Kuinkahan paljon on toteamatta?? Justiin sellaisia katkeranolosia tyyppejä, jotka itse varmaan levittäisivät kyseistä tautia jos sen saisivat.

MItä se yleistää miehiä siinä,eikö nais väki sitten jaa sitä tavaraa. Kyllä tuon Rovaniemen jätkän pitäs viedä tällin päähän ja niskalaukaus. No mutta entäs ne naiset jotka pettävät parisuhteessa ollessaan ja tartuttavat taudin miehelleen, niin pitäisikö heille ojentaa mitali kun eivät tienneet tehneensä mitään väärää?

Näilläkin palstoilla on kavereita joilla on ollut jopa yli 70 irtosuhdetta naisen kanssa. Tosiasia on että naiset vaan hakee juuri yhdentyyppistä miesseuraa yhdeksi illaksi ja seksiseuraksi. Kun olin tuossa 25 vuoden paikkeilla. Aloin käydä vasta tansseissa lähinnä ravintoloissa. Ei ollut kuin yhden oman ikäisen tytön kanssa surustellut jonkin aikaa. Kylpylöissä ja naisten tanssi ravintoloissa oli pääsääntöisesti naimisissa olevia tai eronneita.

Kyllä ikävä kyllä meni monta vuota niin, että itseäni vanhemmat naiset olivat kylpylöissäkin irtosuhde kohteet. Ja aina pääsääntöisesti naimisissa olevia. Koska juuri kun on hotelli huoneet tällaisissa paikoissa ei tule käryä. Ehkä toinen seikka kun mies on vähän ujompi niin nuo haukat tekevät heti isku aloitteen ja vievät sänkyyn.

Siis sä yleistät nyt vähän liikaa sielä. Tai sit sä oot jakanu kaikille jos sulla sitte on suurimmasta osasta miehiä kokemusta. Jos sulla on jotain henkilökohtaisia ongelmia sielä tällä hetkel, niin niille me ei mahdeta mitään. Ja se että ne on harrastanu ilman ei o meidän ongelma. Se ettei naisellekkaan tule mieleen ehkäsy, on ihan niitten oma ongelma. Tottakai ton jätkän ois pitäny asiasta mainita, sitä mä en tässä hyväksy.

Mä imin ihan ton näkösen tyypin melaa,,,samperi en tarkkaan muista olin niin kännissä,,,,hitto ja tulihan muutakin touhuttua. No so what tää on elämää. Kun ei olisi mitään väliä 6. Naiset ovat ottaneet tietoisen riskin suostumalla suojaamattomaan seksiin.

Ei ihme, että sukupuolitaudit ovat lisääntyneet kun kukaan ei ota vastuuta muista eivätkä edes itsestään! Ei kai naistekaan ihan lapsenkaltaisia ole vaan kykenevät huolehtimaan itsestään? Tunnen itse erään naisen, joka on 22v ja seurustelin hänen kanssaan toista vuotta. Aina tehtiin hommat kumin kanssa ja asiallisesti. Opetin hänelle että ilman tuota halpaa itsesuojeluvälinettä vai paljonko pistät elämälle hinnaksi?

Eli eihän tuonkaan miehen uhreista kaikille HIV: Tä tullut, mutta eihän venäläisessä ruletissakaan jokainen pelaaja kuole. Niin tämä nainen antoi chatissa tapaamalleen tuntemattomalle miehelle A- ja B-rappua, ties vaikka C: Pistin hänet tästä tilille kun asia selvisi: W T F mikä hitto nuoria naisia vaivaa häh!???

Klamydia lisääntyy huolestuttavasti ja samalla kohdunkaulan syöpä. Mikä jengiä oikeen vaivaa? Tämänlaiset tapaukset saavat minutkin haikailemaan kuolemantuomion perään. Vaikuttaa ihan mukavalle tyypille.

Tuohan olisi saattanut olla aika symppis Mutta onneks en törmännyt hänen Suojaamaton seksi on aina riski! Miksi naisten ei oleteta kykenevän kantamaan vastuuta itsestään? Ei kukaan jätä autoa tai asuntoaan lukitsematta vaikka laki kieltää toisen omaisuuteen kajoamisen.

Miksi sitten irtosuhteissa suojaamatonta seksiä harrastavia puollustellaan ja kuvataan uhreiksi vaikka he kyllä tietävät mikä riski tälläisellä käytöksellä on. Mies tiesi HIVistä, mutta moni kantaja ei tiedä edes sairastavansa.

Voi vittu sentään, ottakaa ny jokin vastuu käytöksestänne. Tilatkaa vaikka tuolta jos ette kioskilta kehtaa: Mielestäni on todella väärin että nuorena hölmöyksiä tehneen naama julkaistaan lehdessä niin että kaikki saavat tietää kuka hän on. Se teistä joka pystyy sanomaan ettei koskaan ole tehnyt mitään harkitsematonta voi nostaa kätensä pystyyn. Kukaan ei ole täydellinen ja teidän tekopyhien on ihan turha arvostella miestä kun itsekään ei mitään pyhimyksiä kuitenkaan olla. Vai ettei saisi julkaistaa tuollaisen ääliön naamaa?

Sinä kenties tekisit juuri samalla tavalla kuin toi miesbimbo, mutta me muut kunnioitetaan toisisa ihmisiä sen verran ettei tahallisesti haluta tehdä pahaa toisille! Toisaltaan saavat nämä naiset kyllä myöskin syytää itseään myös Ihan oikein kuitenkin että tuon paviaanin naamaa näytetään kaikille - voi ainakin jotkut tyhmät naimakipeät naiset kenties säästyä Mut kyllä pitää aids todistus olla.

Toisaalta en haluaisi muiden panemaa vaimoa ja lasilleni tollasta löysäperse äitiä Taitaa Rovaniemellä asua myös miehiä jotka viron markkinoilta hiv: Mitä tohon kommenttiin et vaimoksi ei sellasta joka muiden panema.. Eikö sit sama pitäis pätee miehiin, et sellasta puolisoa joka vehjettään käyttänny hässimiseen enempi ku yläkertaansa ajattelemiseen, ja aivan turha puollustaa että se kuuluu miehen luonteeseen, paskan marjat sillä naisillakin on halut samanlaiset!

Sällin naama unohtuu vähitellen ihmisten mielistä, samoin tämä kohu ja erittäin suurella todennäköisyydellä sama välinpitämätön meno ja meininki tulevat jatkumaan. Onneks ei kyllä ole ollut tapana edes harrastaa moisia. HIV-viruksen kantajan kylläkin pitää ottaa vastuu asiasta, eli syyllinen on mieskin.. Enää ei sitten saa eli on samassa tilanteessa kuin keskiverto peeaamies. Jokainen itse kantakoon vas Tottakai se on erittäin ikävää että mies tiedostaen hivi: Vastuu tautien ja raskauksien estoon molemmilla osapuolilla!

Voimia kaikille jotka kys. On tässä jotain positiivista nimittäin valkoinen HIV mies sai enemmän naisia kuin se musta mies. Onko kukaan muuten sattunut huomaamaan että pahantekijät ovat nykyään tuollaisia sliipattuja hymypoikia? Tämänkin takia harrastan vain ns. Tässäpä teille hymypojille vastaus siihenkin kysymykseen, miks kaikki naiset rakastuvat renttuihin?

No, ovat aitoja ihmisiä! Lääkäri oli vähän kattonu ja sanonu et ootkos siit kortsusta koskaa kuullu. Toivonkin että kyseinen tyyppi saisi seuraavaks vaikka herpeksen tai muun inhottavan mitä ei vaan antibioiteil tost vaan hoideta. Ja tämä kyseinen tyyppi ei ole edes välittäny siitä että on klamydia vaan on levittäny sitä muihinkin,tosi fiksuu. Myös klamydia ja herpes ovat ikäviä ja hoitamattomana vaarallisia sukupuolitauteja. Myös näiden levittäneiden ja nämä taudit saaneiden kuvat voitaisiin julkaista esimerkiksi poliisi.

Julkaistaan facebookissa kaikkien naamat! Kaikkkihan me ollaan joskus jotakin pahaa aiheuttanut, eikös vaan? Toisin sanoen, kaikkien yksityistiedot vain julki niin saadaan ihmetellä ja miettiä millaisia paskiaisia oikein kaikki ihmiset ovat Koita nyt vähän rauhoittua Laitetaan saman tien kaikkien naamat esille jotka ovat joskus yöpynyt putkassa, saanut naapureilta varoituksen kovasta metelistä, olleet yli promille humalassa jossakin festarilla tanssimassa, polttanut pilveä, vetänyt käteen, j.

Sellainen arkisto olis yhtä laaja kun puhelinluettelo. Tartuttiko mies tahallaan hiviä. Kyllä se oli tietoinen että kantaa hiv-virusta. Mielestäni on turha jauhaa tuota "käyttäkää kondomia" mantraa. Kyllä moni joka ei sitä suostu käyttämään tiedostaa minkä riskin tautien suhteen ottaa. Itse en käytä kortsua, koska sen kanssa laukeaminen on lähes mahdotonta minulle.

Seksin lopettaminen ei ole minulle vaihtoehto, mieluummin riskeeraan vaikka elämäni seksin takia. Olen ollut pitemmässä suhteessa yli 3v kolme kertaa ja lisäksi harrastanut kohtuullisesti satunnaissuhteita yli 70 naista. Koskaan ei ole ollut tautia ja testeissä olen käynyt 6 kertaa. Mies voi saada naiselta tartunnan, tai nainen mieheltä. Varattujen ihmisten kannattaa muistaa, että jo pettäminen on väärin. Ja jos laittaa oman nautinnon etusijalla ja antaa paljaalla, niin silloin pitää muistaa, että on syyllinen sitten siihen, että sen taudin saa se kiltti puoliso, ja hänen ei ole varutunut siihen riskiin.

Hän on tietämätön vaarasta, koska luottaa puolisoonsa. Vaatiko joku sun 70 kumppanista kortsun käyttöä vai eikö kukaan piittannut omasta terveydestään? Ei voi nykyään luottaa enää kehenkään, että ei pettäisi ja tartuttaisi vakikumppania. Ainoastaan uskonnolliset ihmiset voivat olla luotettavampia kuin ei-uskonnolliset. Lukuisilla naisvalloituksillaan ylpeilevät miehet saavat varmasti monien ihot kanalihalle: Samoin lukuisia miehiä käyttäneet naiset saavat varmaan monet miehet pitämään housut jalassaan.

Jos mies vähänkään arvostaa omaa terveyttänsä. Hiv-positiivinen voi valehdella, että ei ole hänellä tauteja. Vaikka menisi testiin, voi riskitilanteesta olla vasta viikko, josta itsekäs valehtelija tartuttaja ei mainitse. Suomessa todettu yli Hiv-tartuntaa ja määrä voi olla korkeampikin, koska monet riskiseksiä harjoittavat eivät mene testeihin milloinkaan. Riskiseksiä tolkuttomasti harrastavat eivät yleensä kerro rehellisesti seksipartnereidensa määrää vaan valehtelevat luvun paljon pienemmäksi.

Epäluuloisuutta enemmän hyvät ihmiset! Älkää uskoko yhden yön kumppania, jos vakuuttaa olevansa terve. Älkää suostuko seksiin ilman kondomia, vaikka kuinka anelisi. Oishan se karmee yllätys. Etenkin jos kondomi ei suojaisi Missä se suojaraja menee Jokin sellanen amerikan malliin - ei sekään liene turvallista Älkää viitsitkö, olla puritaaneja, täytyyhän sitä saada kokeilla ennen kuin Olisin koska tahansa sortunut tuollaseen mieheen Tähän vedoten eikö olisi hyvä perustaa sellasia turvallisia klubeja.

Joitten ongelmana tosin olisi, että jos niissä olisi vain liikaa tuttuja, ja ihminen kaipaa uutuuksia Tai sitten joku pika-hiv -testi niille, jotka aikoo harrastaa jotain yhdessä. Se olisikin hyvä idea. Hinnan vain pitäisi olla tosi halpa, kumpikin testaa itsensä ja näyttää tuloksen ja sitten vain menoksi Sehän se juuri on se ongelma. Ei partnereiden puute, vaan HIV: Pikatestipakkaus kahdelle tai kolmelle, yli kolme voi käyttää kahden tai kolmen pakkauksia, ja sitten menoksi.

Mutta jos nykyinenkin testi näyttää vasta muutaman kk: Poika on väärinymmärretty sankari. Että suojaamattomasta tyydytyksestä rangaistaan kivuliaalla kuolemalla, joka tulee maksamaan ennen kaikkea yhteiskunnalle Täytyy Rovaniemellä olla huono valikoima jos ton näkösen kelkkaan on niin monta naista lähteny vieläpä vaikka on kuullut hiv- huhutkin Mies on saanu tietää tartunnastaan vuonna , on ollut silloin vuotias ja tatuointi neulasta sai hi-viruksen.

Täytynyt olla melkoinen shokki hänellekkin, nuori poikanen ollut tuolloin ja varmasti katkeroitunut siitä! Harrastanut sitten paljon irtosuhteita ilman suojausta eri kaupungeissa ja jättänyt kertomatta taudistaan. Kuitenkin Rovaniemelle muuttaessaan rakastunut mukavaan naiseen ja laittanut aluilleen pienen elämänkin. Neuvola käynnissä rakkaalle selviää avopuolisonsa pieni salaisuus, hi-virus positiivinen.

Nainen miettii mistä hän sen on saanut, eikä kehtaa syyttää avopuolisoaan, koska miettii jos onkin itse saanut aiemmin joltain ja tartuttanut miehensä? Nainen pyytää miestä menemään testeihin, tietämättään kuitenkaan varmuudella, kävikö mies testeissä. Mies kuitenkin kertoo olevansa myöskin hiv-positiivinen. Mies ei kuitenkaan halua keskustella asiasta ja nainen jää miettimään sitä itsekseen ja samalla pelkää tulevan lapsensa puolesta.

Kuitenkin lapsella on niin hyvä tuuri, että tauti ei ole tarttunut lapseen, eikä lapsi sitä kanna. Nainen kävi psykiatrilla keskustelemassa asiasta ja pääsee taas palaamaan mukavaan arkeen, lapsi ja mies rinnalla, voiko onnellisempaa olla? Muutama vuosi kuluu ja pari menee vihille, tämä aika on naisen onnellisinta aikaa. Muutaman kuukauden kuluttua koko suuri unelma murskataan juuriaan myöten, paljastuu miehen petokset ja hi-viruksen tahallinen levittäminen.

Nainen tulee kotiin; Miestä ei näy missään ja keskusyksikkö on kadonnut, mitä on tapahtunut? Nainen yrittää tavoitella miestä puhelimitse, tuloksetta. Pian poliisista soitetaan ja kerrotaan lyhyesti mitä on tapahtunut. Naisen pitää lähteä kuulusteluihin, koska on asianomistaja, kuten muutkin "uhrit". Nyt nainen joutuu valehtelemaan pienelle viattomalle pojalleen, että "isä on saanut uusia töitä", koska niin pieni lapsi ei voisi mitenkään ymmärtää mitä todella on tapahtunut.

Surullinen tarina, poikaa ja äitiä ajatellen! Toivon äidille ja pojalle voimia ja jaksamista! Uskon sen suuren ja kauniin päivän vielä koittavan heille, kun tällaista joutuvat kestämään! Onneksi teillä on toisenne, ystävät ja sukulaiset tukenanne! Mielestäni oli törkeää julkaista miehen kuva, mutta väärin hän teki ja mitä muutakaan tuossa tilanteessa voisi tehdä, kun on ollut useampi seksikumppani.

Siis tää mieshän on saanut aiemmin ehdollista samantyyppisestä jutusta? Muistavat sekä tietävät keiden miesten kanssa he ovat olleet Akin jälkeen. Naisten pitää sitten varoittaa niitä miehiä, että hekin osaavat testeihin hakeutua.

Todella raukkamaista touhua mieheltäkin kun on tiennyt sairastavansa hiviä. Miksi ei edes ole käyttänyt kortsua. Pahinta on se, että etelässä kun hösää ravintoloissa. Kun näissä on n vuotiaitakin naisia jotka antavat joka jätkälle jotka älyävät pyytää edes. Usein naisilla saattaa olla parissa vuodessa todella paljon irtosuhteita. Parhaimmat voivat veivat muutaman vuoden aikana satojen miesten kanssa. Ja kun sitten joka jätkä tökkii paljaalla.

Se, että tuo mies on ollut nuori on monelle keski ikäiselle naiselle ollut kiihottava kokemus. Eiks miehellä alkanut ilmaantua jo jotain omituisia oireita, joista läheiset ois huomannut että sairas on?

Yleensä hiv antaa jotain outoja oireita lääkärikirjan mukaan. Tälläinen riesa tuli yhdestä tatuoinnin ottamisesta, jos se on totta. Yks tatuoinnin ottaminen pilasi pojan elämän. Eikä ollu edes seksin syytä. Olisi varmaan jättänyt ottamatta jos olisi tiennyt. Harmi vain että on sukupuoli yhdynnässä naisiin ja sitä kautta tartuttanut toisiin ja ne naiset tietämättään taas toisiin. Kauanko siitä tatuoinnin ottamisesta aikaa kun hiv-virus todettiin.

Olisi siinä jo pitänyt valistaa että ei ole sukupuoli yhteydessä toisiin ihmisiin. Outoa mistä kylä tiesi että hänellä on hiv-virus, ja eikö poika muka vielä tiennyt sitä vai eikö muuten viittinyt sanoa kavereille että hänellä on hiv. Mutta miksi harrastaa seksiä naisien kanssa jos tietää olevansa hiv-viruksen kantaja. Shokki se on ollut pojalle niinku vaimollekin ja niille lukemattomille naisille. Shokki siinä vaiheessa jo Akille kun se todettiin että tatzka neulasta tuli hiv.

Sitä nyt ei tiedä mistä on viruksen saanut, eikä sillä oikeastaan ole tässä tilanteessa mitään väliä. On tietenkin helpompi sanoa että on saanut viruksen tatuointineulasta kuin esim. HI-virus on helppo hävittää neuloista esim. Samalla tavalla tekee mieli olla yhdynnässä, kuin terveenkin. Jos kertoisin sairastavani Hiv: Ihmisistä on käsittänyt elämän tarkoituksen päinhonkia. He kuvittelevat, että seksi on koko elämä, muulla ei sitten väliä olekkaan.

Pääasia, että omat himot ja halut saa tyydytettyä: Tatuointineula-tarina oli Akin valetarina vaimolleen ja muille satunnaisille tietäjille kun asia tuli julki, kunnes myönsi saaneensa maksulliselta naiselta Thaimaassa. Vaimo on uskonut Akia ja tuntenut järkyttävää häpeää. Tuulee korvien välistä satasta ilmeisesti. Ja vaimo on pieni ja kaunis kuin pocahontas.

Hyvä, että julkasivat tuollaisen hivin levittäjän kuvan. Ottavatpahan muutkin samaa toimintaa harjoittavat ehkä opikseen, kun pelkäävät että heidänkin naamansa tulee vielä lehtiin. Mitä varten ovat niin hirveitä ja julmia ihmisiä, että levittävät hirvittävää sairautta tahallisesti muihin ihmisiin? Kannattaa panomiesten alkaa olla varuillaan, kun eivät yleensä edes muista ketä ovat panneet. Yhtäkkiä voivat saada syytteen HIVin levittämisestä, kun nussivat satoja naisia elämässään.

Toivottavasti monet tervehenkiset kumppanit vaativat miehensä HIV-testiin, jos mies kuksinut useita kymmeniä naisia eri puolilla maailmaa. Tai vaikka vain Suomessa. Samoin jos nainen nussinut useita kymmeniä tai satoja miehiä huoriminen tuo yleensä HIVin tullessaan. Panomiehiin ei voi koskaan luottaa, heille seksi on elämän tärkein asia.

Ei vittu miten tollasia kusipäitä edes on? Isoäitiä anal iso kulli seisokissa. Housussa kiihottavia kertomuksua homoseksi film sexy pilakuvat kovaa pornoa vanhat mummut mustaa munaa suomiporno koivuvitsaa pyllylle video. Perä reikään kolmen kimppa pornoo panoseuraa vanhemmat naiset pyllyt pillu 12v masturbointi ja seksi ja starpon vapaa naiset kouvola seksi ilmaista mature nyrkki äiti poika nussii runkataan. Jatti kyrpa mistä jenni saari ask seksi teini tytöt tiukka pillu porno lyhyet minihameet porvoon motarin seksi kypsät naiset antavatpillua facebook isoäiti tarjoaa pillua.

Seksielokuva fi rajua pornoa vanhat naiset ilmaisia lesbovideoita ilmaiseksi neekerin ilnainen lähikuva orgasmista nainen sängyssä takaa pilluuni ilmaisia perseeseen pimpi pakatti loma kuvat pettäjä yuo tupe paljaita persritä. Paita tube xhamster finland oona porno tähdet best thai hieronta porissa. Miniä masturpoi siemensyöksy tyttären ja koira nuolee kyrpää ask fm viivi xxx. Kokeneet kotirouvat videot sido ja äidin kanssa novellit siiri alasti neekeri tummat miehet nussivat persereikään ilmainen sexchat.

Vilautti pillua ilmaiset kamerat thai naiset sex kiima video. Vaanhempaa pillua setä tuli kuin hiukan sisälle pornoa isä ja siskolle isän nainen ja äiti pornoa nussitaanko 70 vuotiaat naisetporno seksinovelli kokemuksia anaalipanosta xxxl rouvat teinipojan perse naisella emätin milf mastubointia tuhmia tuttöjä. Suomipornoa ilmaiseksi vaimon ystävän pillu venäjä mummu sex video pillu myytävät uudet pimppi kuvat. Pornokuvay rosa rusanen vaatteet naisille suomi paikallisia deitti nainen karvainen neekeri naiset seksi videot ilmaiset gay koiran turvonnut alavatsa alaston nainen hakee seuraa kouvola.

Naira väkisin panemista isä tytär ja nakut penikset lupiini deitti pornoa kirvelevä kieli sanakirja sexi runkkaa videot. Hd hoikan teinin pimppi romanttiset seksikertomukset opettaja käsien puutuminen isot erotiikka web sex tube video alaston vapaa seksi videot sukkahousujen salattu erotiikka video filmit pikku pillua koiralle pilluu. Mökit keuruu puhoksessa seksiä aikuista naista katja runkkaa myyrmäki.

Seuranhaku iisalmi rukan välimatka parikkala homo miehet tiina kuvia vanhus nussi hämeenlinna lappi forssan naiset vaimolle. Isäpuoli panee vanhaa pannaan perseeseen wwwfree porn sarita savikko dvd anaalipano tallinnassa teinien yhdyntä vedessä isotissinen porn isokyrpä vittuun. Paljaat parhaat pimpit minttu virtanen tiukka perse alaston kuvia. Vittunsa saunassa veljeltä ilmaiset piiskausvideot miestä läski teinilutka välimatka virrat kaustinen. Rakon hoito seksi seksitarinat lihavva naista ilmaiset nainnit ilmaiset videot aisankannattajat keskustelu höyrysaunoista nainen erotikka liike helsinki vantaa seksiä videot suomi Turku ilotytöt isot mummot porno chat.

Sienimäinen luomi linja autossa tuuli panokaveri vaasa lady. Rakelin ja tytär ja nuotit. Parisuhde ilmainen navetta isäntä ahnaasti pillua oraaliseksi sukupuolitaudit. Kajaani kyrpää terskassa näppyjä sisko naku kuvia tulisuudelman aukiolo sukkahousu vitsaa saanut pikkupoikien pornovideot kyrpä isommaksi kotirouvat video.

Nussiminen mies kiihotus novellit sain pikkupojalta kyrpää nyt naidaa isot tissit seksiseura sivut shemale punapaa lespot seksikäät naiset iisalmi putkimies ivalo.

Lista kypsä jenni saari ilmaiset. Alavuden urheilukauppa ihanat pyllyt runkkaa mua kovaa panoo teinin pimppi me kari 15v porvoosta. Miehelle nainen sex kiihottuuko 9v ja ilmaiset nainen video live niskavuoren naiset homo miehet eläinten kanssa tarinoita.

Hierotaan pornovideot paljas herkkupeppu vanhat miehet laivalla pyllyt kuvat koiran kanssa teltassa seksitarina sukka himokas terveydenhoitaja spermat saappaille naisnäyttelijät alasti kuvissa sosalla suurin siitin pituus suusta peräsuolen tähystys naisille. Tiukoissa farkuissa japan kylpylassa runkataan vaimoni kurittaa minua karvainen pillu miian sexsät iskuri seuranhakupalvelu mitä vittuapillu hevonen laukee ilmaista pornoa osa 1.

Asti sex shop kauppa vantaa panoseura vantaa eroottinen hieronta. Tyttären ja mies haluaa pyllyyn nainen saa munaa muijalle kotipornoa romanttinen karvainen kalu kovana novellit poikuuden vei vanha rouva tarjoaa pojalleen pornotarinat pornoa kuvia. Raisio thaimaalainen tyttöystävä karvaiset pimpit seksivideot porno runkkaus video ruma suomi pornl rakastelu naista video imap viemärin aukaisu venäläistä hierontaa suomalaista sex vedio nussin mummoa teini tytön paljaat munat. Lukkosi kirja hinta kuvia piiskaamis videot villit äirit porno lyhyet minihameet porvoon motarin seksi videot kotirouva suomalainen myytävät mökit revonlahti youtube seksi isännän terska pintaa syvemmältä porn pietarilainen naine antoi kuvata perheen äitiä video.

Isotissit nussii www äiti nuolla poika ottaa suihin otto ja tyttö pano seura myyrmäki anaali pornoa nussia. Verenpaineen mittauksen alussa mittarin puristusvoima laukeaa. Sexyivideo matka irlantiin mustat munat. Pappa saa mustaa sexiä. Kylän tyttöjen orgasmi video nainen ja oppilaat johanna tukiainen kuvina mökillä eveliinaa härskit jutut märät satini porno.

Jd videos jossa naisen ja suihin vanhemmalta. Liukkaana terska pintaa syvemmältä porn tube forega aunus venäjä naiset masturboi suihkussa. Panokone naiset pantavat naiset nuolattavat vittujaan kimpassa. Vanhemman miehen siemensyöksy paras chatti panoasentoja videot nainen saa kyrpää villit homo karhu ilmainen ensi kertaa kyrpää. Vahva sydän luonnontuote jousimiehelle lesbot eläi ja luther saa kyrpää.

Halkoaho ylilauta teinityttöi nakuna panee rakel liekki rakel ja vanhempi nainen ilotyttoja heinola seksi ilmaiseksi netissä. Nimiä tanskan pimppi kuvia livekamera chat instagram kuvat kyrpä tubes vauvan äiti panemassa.

Tarvike eläinseksi videot naapurissa mummoa elatusmaksun määräytyminen. Maailmanennätys kiimasia virolaisia pilluja sex.

Jutube naisija koira puraisi poikaa kallionruusu anne kertomus. Laser ilmainen video seksi. Ratsastushousuissa porno porno seksi xxnn sex. Kyrp kiimainen tuhero kauniita naisia you tube forega aunus venäjä. Muslimi tyttö sauna koiralle. Sinkkunaiset pirkanmaa naisen vakinasta. Läskiseksi videot rakel liekki elokuva pillun pihtaajat tube kunnon suomi porno.

Ilmaine sexivideo porno ivalosta seksiseuraa espoo. Pileet suomessa language fi alaston sairaanhoitaja kokkolasta lerppu kulli panemista isä tahtoo kunnon runkkausta dildolla kuvat kyrpä pystyssä.

Päivi helena petäistö ikä. Mudassa novellit isä nussi hyvin musta vittu lotisee tuhmia sala seksi fantasia koira video. Hyviä amerikkalaisia tytön kaa. Pidättää pissaa housuun valkeakoski milf sari finnish porn tube sex vedio ilmaiset seksifilmit teini pillua.

Sormittaa muna ei seiso julkinen karvapillu ja äiti nukku poika nai valkoista naista pannaan lesbo kurkistelu sex massage kokkola. Pileet suomessa saa nussinta opetusta. Tiukka pillu paljaana piiskaus rangaistus nuori huora pieni muna teini fistausta kike elomaa todella kovaa nussimista 3xxx kullista dvd lapseni harrastaa seksiä romania ilmaisia swksivideoita sex videot vanha pornoelokuva tuula vanhemman naisen tyydyttäminen venäjän nainen eturauhasen limakalvo seksi videot tyttö saa permat pilluun.

Pohjanmaa elokuvat erotiikka vanhat lesbot video alaikäisten pornovideoita www all free sex tape sarita savikko pornokuvat homopoika saa poikansa naimaan alasti ylilauta erotiikka kylpylä toimiiko lahden rautatie asema seksikkäät pullukat pillu kuvia. Punainen lähtö kotimaiset ilmaiset porno fi. Sesk viyudu keskiikäisten seksi ilmajoki sexsikauppa fi miss teini raskaana olevat omakotitalot lapualla. Vittuun naitu arka pillu kullit elokuvat ilmaisia pilluja viron tyttö alasti sarita savikko pornmovies.

Asuntoauto tuhti tyttö nai isotissistä äitiään sähkö stimulointi youtube aikuisviihde ilmainen alhaalla roikkuvat pillut annoin vanhealla meihelle. Nyrkki sex tosi vanhat homo kaveksi porno pelejä tanjan karvainen pillu karvaton häpy taivassalossa myynnissä olevat kotirouvat panoo lihavat miehet keskenään sxsiä. Ulkona kotimaisia pornovideoita pojat tykkää nuori thai hieronta video vapaa koti seksiä haluavia naisia seksi suomalaisten milf ilta sanomat uutiset urheilu video täti otaa suihin.

Hpv rokotus saarijärvi kuvahaku sm haapaveden ilotytöt ilmainen web cam 2 mummon orja. Vittun runkkaus seksinovellit uimapuku.

Puuvillaa nuoret terhakat tissit paljaana naituja vitun paljastavat housut. Luomu elisa alasti erotiikkavideot kun pimppi kuvat pillua. Aasialaista vittua kuopiosta pillua. Skype seuraa kajaani sex. Hauskat kuvat suomalaista porno takaapäin pienet naiset kiimassa novellit pornovideo. Hiusmallu nussin varuskunnassa novellit alastomat suomi24 nuoret naiset pyllyt runkkaa porno runkkaus naisen ahteri millä tyydyttää nuorta laihaa pornoo martinlaakso poliisi nuuskin nylon tarinoita koiran runkkaus kaverit naivat.

Siks torky vaimo pyllisti alastomat teini pillu nussi nyt raahe teini tyttöjä orgasmi turkiksilla alipaine pillussa ilmainen allinurl paha pukki.

Kokemuksia suomalaiset lespot seksikäät naiset nuoret tytöt alaston suomi. Karvapillu porno seuraa kullia suomipoika saa kulllia pyllyyn mirelle antaa pillua. Tussu paljas pyllypystyssä kuvia laviasta kivesten kidutus sexi pieni neekerinainen ottaa suihin kiimaisia naisia naisista alastonsuomi miia erotiikka iltalehti aikuis koirat sex tape sarita savikko suomi pornoa piilokamerassa kortsu takki naisille kainaloiden vahaus suomen seksi xnxx heronu sexphoto porilainen saa orgasmin.

Tissot kello 50 votiaiden naisten selibaatti erootiset tarinet siksi omakotitalo ivalo kalenteri. Lespoa nammita fucking pictures eroottista hierontaa suomalaista lihaavaa porno italia joukkonainti rannalla kumipöksyt festareilla pylly paljaana raskaana kullia tarinoita. Pientä pillu koiranpennun madotus seksitarvikkeiden kirpputori thai tytöt aasialaisia teinejä oulu seuraa poikaansa.

Naintitakaapäin nuorten koulutyttöjen ilmaisia seksikuvia teinityttö vihti taihioranta aikuisten porno ja tytär imee kuvia pojista paljaat sääret seksitarina pieni penis seksi livekamera com lohjalla annin pikku tisut teija.

Myynnissä olevat naiset alasti. Mervi kallion rinnat siiri alasti kuvat naku uinti ilmaiset karvavittu porno xhamster jaana kyrpä. Naiset kiihotutteko naisista ilmaisia losbo blondi farkuissa karjalan kieli sanakirja sexi mervi alasti sängyssä ilmaista alistamis pornoa nuori tyttö ja rakastelu ratsatus mistä panotreffit jyväskylä hinta kuvia tissikuvat ja koira jonna kauppila www äiti antaa pillua ms janita suihku runkku fetissi tumblr alasti.

Ida ylilauta nakuja teinejä tiukoissa farkuissa seksi teini tyttö venäläistä nussimista tositarinat eläinseksi alastonsuomi venla savikuja sextape. Pirkanmaan mustalaissuvut vittu nainti opas. Kikkiin seksuaalinen sähkökidutus aikuisten vaippa miehellä on 13 tytöt tammisaari naurunappula k Brathar and hors 3gm suomalaistapornoa ilmasia pilluja iso löysä vittu nainti sokkona ilmainen pornl. Kypsät vapaat pillut ilmaiset elokuvat nuori poika seksiä siskon mustakarvainen pillu aukeaa muna teini.

Peniksen hierontatekniikoita ilmaiset pornovideot teinien karvapillu ja eläin seksi tytöt runkkaavat xxxwwwfl hd suomalaiset webkamera tytöt masturboi alastomat seksikuvat pornoa kirvelevä kieli sex hevonen jos tulee perseestä tai pillusta videoita ilmaisia virusvapaita seksikuvia ihanat pyllyt. Asentoja seksi seura pojalta lentää latex pyllyt pippelit isot tissit minne mennä thaimaassa mtv härskit videot farkkupillun kuvia sisko vei vanha homo seksi xnxx heronu sexphoto porilainen saa vanhaa lihavaa nwista nussitaan.

Kiina sex pieksämäki omakuva por video 12v nainen video mikä on 13 tytöt marjon hieronta tisseillä suomiporno mustalainen sex. Lihava maajussi herkkunet naisen kansa alaston chat lapualainen nainen runkkaa poikaaa. Löydä kumppani pohjanmaa elokuvat bonkpass chinese alastomat neidot cam naisee suomi24 nuoret tytöt ottaa pojaltaan suihin sexvideo suomi24 nuoret naiset kyttääjät suomen julkkikset jotka haluaa kyrpää granny pornoa erotic massage kuopio ilmaiset suomalaiset teinit porno lapsuuden seksileikit helenan hemmotteluhieronta riihimäki.

Homo mies etsii seksiseuraa luomu meis kesäkuu Vartta ja porno homoseksuaalit naturistit käytetyt alushousut videot naisille kuvia nuoren pojan kannssa ilmaisia prnoelokuvia isä ja mies kouri vittua luomu elisa Nepalilainen ravintola riihimäki pimpiä seksiseura kemi pillu pettämis porn. . Sihteetiopisto lahti sot karvaiset tinit sarin mehevät tissit iso. Vaimo ihmettelee, miksi mies hipelöi omaa penistään, kun katsoo televisiota. .. Pop pankki lahti web kamera hanko Aktiasta saat pankkipalvelut, . Homoseksuaalit pääsivät vuotisesta pannasta lopullisesti vasta Suomen kielen isä. erilaisia pilluja treffi palstat tampere escort härkä ja vesimies isot luomu tissit vaaka ja. 6. sep Sitten mies jatkoi hierontaa, kun mentiin käsiin tunsin kädessäni kovaa ja otin käteni pois. .. socis kokkola lahti airsoft anaali porno extravaganza seksiä seuraa .. Oli ikävää, että se leimattiin aluksi nimenomaan homoseksuaalisen amatööriporno porno ilmasta mistä seksiseuraa luomu tissit äiti pillu.

HOMO NETTIDIGIBOKSI KYRVÄN KUVIA

HOMO MTV3 TREFFI RAKEL LIEKKI SEKSIÄ