Homoseksuaaliseen kalun hyväily paras nainti

Tais Einsteinilla olla aika tuuhea tukka ja Leonardo da Vincillä melkonen heviletti. Ei ne mun mielestä mitään tyhmiä ukkoja olleet No totta ja sillä ulkonäöllä on kyllä timmipeppujen saanti varmaa! Noo, ihan ihmiseltä, ei oo kukaan valittanu. Siis tarkotin että "ihan ihmiseltä" taitaa olla aliarvioimista jos nimimerkkiä katsoo Uskokaa jo en halua läskii eukkoo. Ei oo pakko tykätä. Onneks on niitäki jotka tykkää!

Jokaiselle löytyy sopiva joka makuun. Jos ei oman maun mukaisia löydy, niin ehkä on syytä tarkistaa omia kriteerejä. Oikeesti kukaan ei tykkää läskeistä jos on valinnanvaraa tai ei ole perversio! Joo ei varmasti tykkää läskistä kukaan! Ei vaan kehtaa sanoa sitä ääneen toiselle,,tulee käytettyä yleistä kliseetä että; Hei,meidän kemiat ei natsaa,,: D ja jos joku väittää että lihava on mielekäs tai haluttava niin kyseinen henkilö on just itse sellainen kiloinen lyllerö,,,tai että sisäinen kauneus ratkaisee,,,hahha!

Uskokaa nyt että kaikki menee ulkonäön mukaan!! Jopa työpaikan haussa hoikka ja hyväkuntoinen henkilö voittaa läskin! No nyt oot asian ytimessä! Höpö höpö, näin kuvittelee blondi teini. Teininä kaikki on olevinaan kiinni ulkonäöstä.

Katopas ens kerralla kun meet esim kauppaan, montako myyjää on laihaa ja montako lihavaa, ja koulussa, sairaalassa, pankissa, baarissa, eduskunnassa yms.

Ylipainoisia löytyy joka alalta ja jos joka työpaikkaan kelpais vaan hoikat timmipeput olis melkoinen työvoimapula. Erotiikkaliikkeeseen ja tissibaariin vaaditaan varmaan vähän sitä timmimpää, mutta ihan oikeissa töissä ei ulkonäkö kyllä ole se tärkein kriteeri. Ja mikä saa kuvittelemaan, että hoikat on aina hyväkuntoisia: Olen henkilökohtaisesti nähnyt myös erittäin hyvässä lihassa olevan naisen vatkaamassa itseään erotiikkabaarin tankoa vasten.

Meinasi tulla oluet ylös ja kokoajan mietin koska tanko pettää. Nitisi ja natisi mutta ei katkennut. Pitää tosin sanoa että hyvin mamma kyllä tanssi ja oli sillai muuten aistikas esitys. Jos on kaksi hakijaa samaan työpaikkaan ja samat meriitit. Kumpi valitaan, ruskettunut, huoliteltu, timmipeppunen kauniisti hymyilevä seksipommi vai paskalta haiseva satakiloinen yrmynaama?

Jos pomo saa päättä,se timmipeppuinen tottakai. Jos pomon vaimo taas ehtii kertomaan mielipiteensä niin duunin saa se satakiloinen. Jos hakisin yritykseeni esim kirjanpitäjää. Toinen lihava ja fiksu, toinen naitava bimbo.

Palkkaisin läskin kirjanpitäjäksi ja toisen sihteerikseni. Arvaa kumpi olisi ylitöissä mun kanssa? Ei kumpikaan, jos sais itse päättää. Ja se fiksu lihava hankkis firmas konkurssiin Miksi se lihava hankkis mun firman konkurssiin? Ai siks kun on läski? Sä se vasta ennakkoluuloinen olet! No tietty piruuttaan, kun oisit niin inhottava esimies Ja kun tää mielikuvitusfirma menis konkkaan, ni sun mahikset bimboonkin menis ja taas oot omillas ja on pakko taas tyytyä vaan unelmoimaan.

Miten se liittyisi bimbon panemiseen jos firma menisi konkkaan? Ei kai mun kyrpä oo firman omaisuutta. Samanlailla se jyskyttää kun mäntä sylinterissä onko kuppi nurin vai ei. Kyllä monessa paikassa vaaditaan sitä ulkonäköä,,esim. Myynnissä ja markkinoinnissa,,huoliteltu ja terve ulkonäkö on su valttikortti!! Jos ihminen on leveä joka suunnasta ja puuskuttaa jo pikku rappusissa ei hyvältä näytä!

Eikä siltä että harrastaa muuta kuin sohvailua!! Riippuu tietty siitä mitä myy ja markkinoi ;. No pillua ja persettä tietenkin! Läskejä saa nussia kuka vaan kenellä on läskifetissi tai ei muita saa. Piukkaperseitä vaan rahamiehet tai panomiehet. Ja näin ollen sinä jäät vallan ilman!

Ei ne läskitkään aivottomia ole, mitä sit taas bimbot usein on. Ja kun bimboihin yltääksesi tarttisit fyrkkaa ja läskeihin järkee,,,ja kun kumpikin puuttuu,,,niin alkaa ymmärtään sun uhoomises täällä. Läskillä ei ole vaihtoehtoo,on käytettävä vaan sitä järkee,,kun ei ole viehätysvoimaa,,,sitä järkee toivois sit olevan,,juu'u,,.

Läski o läski vaik vois paistas. Olen huomannut saman-asian kun poriin muutin. Siis näyttäisi siltä että porissa on suhteelisen paljon pyöreitä naisia. Itse pidän hoikista ja kuntoilevista. Olisiko nyt niin että useilla liikuntapaikoilla katinkuru,kuntosalit uimahalli jäävät kyllä miesten ja nuorten pääasialliseen käyttöön.

Kun tässä huomannut opiskelukaupunkien vaihtuessa,niin porissa on suhteellisen hiljaista verrattuna muihin kaupunkeihin liikuntapaikat. Myös laittanut kaupoissa merkille,etteivät terveelliset ruokailutottumukset kovin heitä kiinnosta. Usein kun kaupassa huomaan ostetaan Colaa ja lihapiirakoita"vielä se jättipussi" Halusin vain ottaa keskusteluun osaa koska olen sinkku ja teitä porilaisia naisia olisi mukavampi lähestyä,kun pitäisitte itsestään enemmän huolta.

Kevättä kaikille ja naisetkin kuntoilemaan niin mielikin virkistyy: Kauheeta kun alko tekeen mieli pienipyllystä naista ja mielellään varattua Vai pyllyä tekee mieli ja vielä pientä? No se on tietty, jos on pienet "työkalutkin" niin pyllykin on parei olla pieni. Aloittajalla on ilmeinen ongelma oman akkansa kanssa.

Sekin lähti lätkimään jo aikoja sitten. Mitäpä se meitä enää haittaa. Nussimme akkaansa kuten ennekin. Löytyyköhän täältä muita kun läskilölleröitä? Niin jo joo, ei Porista taida löytyä muutakun läskiperseitä. Iso pää, lyhyt raajanen vanttera kroppa läski mahalla, pieni muna ja puheesta ei saa mitään selvää. Senkin mitä puheesta saa selvää on pelkkää paskaa.

Mees nyt sinne peilin eteen ja kato miten iso pää sulla on kroppaan nähden Jaa juu, kyl se iso on mut ikävää se ois jos pää olis pieni. Oon nääs senverran roteva jannu ja varmaan junttikin mut ei haittaa. Eikä oo naisiakaan haitannu, tykkäävät vissiin kun kaikki on suurta. Mees sää ny ja kattot mitä sun peilissäs näkyy? Ainaki timmi kroppa ja iso ja paksu kulli. Missäpäin poria apendis mahtaa liikuskella,,hmm,niin kiinnostaisi..

Pahoin pelkään että oot mielikuvitusolento Tää on tää sama yli nelikymppinen, 40 kilonen joka on niin puutteessa,,,,,, P. Mielikuvitustahan täällä kaikki on,,,,.

En onneksi ole porilainen läskimaha. Mistä sut saisi kiinni? Äläkä vaan sano että mun isosta perseestä. Se on moro sit! Kauheeta nyt kun kevät koittaa ja kaikki Läskit Porin Naaraat pukevat päälle makkarakuorihousut ja ovat niin tyrkyllä, voi kanssaveljet on se karmeeta katteltavaa. Sitten kun näkee hyväkroppaisen naisen makkarakuorihousuissa niin on meille molemmille kurkittavaa veitikalle ja mulle.

Valitettavasti sun kurkkivasta veitikastas ei oo kiinnostuneet hyväkroppaiset eikä pahanhajuiset. Ja piti vielä sanoa että läskit naiset haisee pahalle, hyi olkoon. Täysin samaa mieltä nofatladypleasen kanssa. Porin siiderivalaat, se on oikea massaryhmä Porin katukuvassa, ja hajua piisaa.

Kaiken kukkuraksi ne arvostelee muita. No kai se vituttaa kun on läski ja saamaton persaukinen löllöperse. Oikeesti "Apendis" sulla on ongelma. Mikä sut saa luulemaan, että jos on läski on myös saamaton ja vielä persaukinen? Tai no, tietäähän sen Sunhan pitäis olla ovellas hätistelemässä niitä löllöjä pois piukkojen tieltä. Sillä täytyyhän timmi kroppasella iso munaisella miehellä olla jono naisia oven takana??

Oon aika ronkeli ja duuni ei oo Vapaa duuniaika ja oikeesti oon aika timmi ja normaalia isompi vehje. Ei nyt mikään Holmesin käyrä mut ei mikään 15cm tuppikullikaan. Jos katot tilastoja suomalaisten miesten kullien erektiopituudesta niin tuut huomaamaan että 15cm ei tosiaan ole tuppikulli vaan edustaa keskiverron ylärajaa. Ota selvää asioista ennen kuin täällä kirjoitat. Sitäpaitsi jos ajatellaan mulkun tehtävää, lasten tekeminen niin lyhyt mulkkuiset kansat on lisääntyneet perin hyvin.

Mietippä intialaisia joilla on keskivertoa lyhyempi kulli? Hyvin hekin lapsia ovat takoneet muista aasialaisista puhumattakaan. Mikä on läskin kriteerit? Kuinka lihava pitää olla läskinä? No mene peilin eteen ekaksi ja katso katsooko mikä sieltä. Jos farkkujen tuumakoko on yli 32" oot läskiperse, mikäli et ole cm tai yli. Jos olet alle cm ja tuumakoko on farkuissa yli 30" , löllö mikä löllö, mikäli et oo punttimimmi.

Eli suurin osa aikuisen ikäisistä. Näin se vaan menee! Ja farkut on muutenkin hyvä mittari lihomisessa,,,ja peili! Kun vyötärömakkara tursuu uhkaavasti farkkujen yli ja jenkkakahvat pullottaa lantiolla ollaan jo hälytystilassa! Siksi niin monet naiset tykkääkin leggingseistä ja collareista,,, ;. Ilmeisesti on itse alipainoinen vinkuheinä, kuivan kesän orava.

Näyttää se suakin kiinnostavan,,: D Sulla ei tietenkään oo mitään ongelmaa,,muilla kommentoijilla on,,,? Ihan takuulla jokaisella ihmisellä on jonkin sortin ongelmia.

Mut minäkin oon sitä mieltä ettei toisia ihmisiä mollaamalla omat ongelmat katoa. D Mä en mollaa vaan kerron näkemykseni asiasta,,mielipiteeni,,jos vaikka ylipaino on ongelma harvoin hoikkuus niin miksei siitä voi puhua?

Hoikkia saa vapaasti haukuskella mutta lihavasta ei saa sanoa sanaakaan,,jospa vähän herätellään,,,sehän on jo terveysriskikin itselle.. Hoikkia ei kai kukaan hauku? Mutta laiha, alipainoinen luuviulu ei ole sama kuin hoikka. Ja jos nyt meet ihan itsees ja oikein tarkkaan mietit, niin kummatkohan enempi saa paskaa niskaansa, ali-vai yli?

Läskejä haukutaan takanapäin, hoikilta tai laihoilta tullaan kysymään suoraan törkeyksiä esim syömisestä,,jotkut ei tunnu tajuavan että voi olla laiha vaikka syö kunnolla tai herkutteleekin välillä. Kaikki ei vaan lihoo tai levii.. Läskejä-niinkö sinä ylipainoisia ystäviäsi takanapäin nimittelet?

Ja sinulta-hoikalta kysellään et syötkö yleensä mitään? Jotenkin tuntuu, että sulla on hoikkuudestas laihuudesta ongelma ja ehkä vähän toivoisit lihaa luiden ympärille? Oi kun saisi tommosen hoikan, pienipyllysen tuhmeliinin nyt mun kanssa Juu, sinne luiseen on kiva survasta.

Näköjään joku lihava peräkammarinpoika kommentoi, kuka ei oo alastonta naista nähny kun oman mutsinsa saunassa. Hoikka ei oo sama kun laiha ja muodokas ei ole synonyymi läskille, katos kun laihan ja läskin väliin mahtuu muitakin vartalotyyppejä? Miten muuten meinasit nusasta sitä ihannenaistasi, eli läskilylleröä jos joskus meinaat päästä poikuudestasi? Meinaan vaan et tarttee olla ainakin yhtä iso kun mulla kun niillä tuppaa olemaan tota läskiä melkoisesti tavaran edessä jos meinaa ylettyä astumaan No sun tasoos yltääkseen ei paljon tarvita.

Ja Dispenalle tiedoksi, en todellakaan halua paljoa vaan hoikan piukkapepun. Tässä tapauksessa vähempi on enempi: JA sä vähän pois lihaa luittes ympäriltä Apendis taitaa kumminkin olla puheistaan huolimatta, enempi kontakteissa leveälanteisiin.

Meinaan kun astuu "kumppaniaan". Se on panomiesten sanonta kun panee mimmiä kiimassa kun sonni konsanaan. Taitaa enempi sanontaan vaan jäädäkin,,,,,et siitä puhe mistä puute. Pori ämmät on läskei ja riipputissisii pummeja. Ei oo muuta voinut todeta yö elämässa. Selittäkääs yks juttu mitä en tajua. Jos ihminen on oikeasti lihava ja muutenkin ruma, eikä älliäkään ole siunaantunut varakkuudesta puhumattakaan, niin miksi moni moisista otuksista kuvittelee olevansa haluttu, älykäs ja varakas?

Ainakin omien puheidensa mukaan. Ilmiö koskee sekä miehiä että naisia. Ja vielä lisäys äskeiseen viestiin. Sit juorutaan ja puhutaan paskaa muista minkä ehditään, vaikka ei paljon olisi varaa.

Jos ajasin ladalla niin en kehtaisi haukkua naapurin mersua. Ilmeisesti noilla ihmis-saastoilla on niin huono itsetunto että yritetään kohottaa sitä muiden silmissä puhumalla paskaa muista ihmisistä. Itse nain ns läskin akan. Osa kavereistakin nauroi ja vittuili taustalla. Minä ihastuin ja rakastuin naisen luonteeseen. Meillä oli osittain samoja harrastuksia ja oltiin kiinnostuttu monista samoista asioista. Muutettiin yhteen ja myöhemmin mentiin naimisiin. Perheen lisäystäkin tuli kaksin kappalein.

Vaimoni on hyvä äiti, hyvä aviovaimo, nyt ylipainokin on lähtenyt. Vaimoni on tilastojen mukaan normaalipainoinen. Kaverit ei enää vittuile tai naura. Heillä monilla on avioliitot ja suhteet kariutuneet. Tosin en ole pitänyt kavereina noita idiootteja jotka irvailivat minulle ja vaimolleni.

Elämä tuo ja vie. Ihmisten ulkonäölle on miljoonia eri syitä. Ei pitäisi kenenkään koskaan haukkua toista ulkonäön perusteella. En ole Porista eikä vaimonikaan niin en osaa vastata tuohon porilaisten naisten ylipaino asiaan. Sen voin sanoa kuitenkin että kyllä niitä on paljon miehiä jotka nai ns läskin naisen. Enkä ole katunut omaa valintaani! Ei se läski akka mitään laihtunut oo,,et vaan enää "huomaa" sitä.. Niin tai sit sillä ei oo mitään merkitystä oikeessa elämässä.

Tosi lapsellisia kirjotuksia, asialla vissiin teinit. Ei kukaan aikuinen kumminkaan tai jos on niin ei ihan terve. Tai sitten joku elämäänsä kyllästynyt laiha lue hoikka ,,,,,,,,,,: Toi on niiiiiiiin totta!! Yks mun kaveri seurustelee yli satakilosen juoruämmän kanssa niin se haukkuu muitten muijia seläntakana lihaviksi vaikka oma muija on kakskertaa lihavampi kun ykskään sen kaverin eukko, heh heh.

Ei se ees ite tajuu sitä kuinka pellen se tekee itsestään! Onko lihavia naisia vapaana haluaisin suhteeseen. Saat melko varmasti myös muutaman mukulan, keillä on kaikilla eri isä, kaupantekijäisiksi. Juu ei,,,,,mut laiha nainen on normaali ja normaalia älykkäämpikin,,,. Liian älykkääksi ittensä tiedostava nainen on kyllä aika arsyttävä.

Semmonen maalaisjärkeä omaava vähän bimbomainen on paljon mukavampi. Sama koskee myös adoniksia. Liian älykkäänä itseään pitävä on ärsyttävä. Mut ei silti junttiakaan kukaan jaksa. Paras ois komea, vähempi puhuva-enempi toimiva miehinen mies.

En pidä itteäni sen älykkäämpänä kuin muitakaan, vaikka en ihan tollokaan ole. Jos joku pitää itseään fiksuna, vaikka olisikin, on täys pelle. Ei ihminen itse voi tietää onko komee vai kaunis, toiset sen tietää.

Jos joku ihminen menee peilin eteen ja tuumaa et wau mikä pakkaus, taitaa olla päässä vikaa ja pahasti. Jokainen syntyy sellaisena kun on, mutta itsevarmuus mua sytyttää naisissa. Itse kannan itseni ylpeydellä koska tälläiseksi synnyin ja olen aina oma itseni ja sanon asiat melko suoraan.

Mutta otsikkoa mukaillen, läskiksi ei synnytä vaan itseaiheutettua paskaa, mikäli ei sairasta ns norsutautia ja se on todella harvinainen sairaus. Porissa ei varmaan oo yhtään tapausta. Ja kullin pituuden nyt voi mitata, heh heh. Joo ja mielikuvitus on myös hyvä kaveri.

Ja netissä kuka vaan voi olla mitä vaan! No netissä varmaan on paskanjauhajia ihan helvetisti koska suurin osa ihmisistä puhuu paskaa ihan päin naamaakin minkä ehtii. En oo ikinä ymmärtäny valehtelua, tapahtuupa se netissä tai kasvotusten, koska käry käy kuitenkin ennemmin tai myöhemmin. Meinas laatta lentää tänään kun olin syömässä buffassa,joko norsun kokoinen akka söi ja huohotti vastapäätä minua hikipisarat otsalla, jätin ruuat siihen ja häivyin.

Miten tuolaiseksi läskivuoreksi voi ihminen tulla. Mulle jäikin vähän nälkä kun omat annokset sain syötyä. Sama aika ja paikka huomenna? Eikös buffassa saa syödä niin paljon kun jaksaa? Eli oot syönyt sit koko lafkan konkurssiin, hah hah. Tuommosia noi läskit on, ei ajattele ikinä muita kun itteensä.

Missä varatut pissikset liikkuu tänään? Siks varatut ettei jää roikkumaan. Voisin porata kaikki röörit. Ja vissiin niitä läskejä haet, kun tästä ketjusta huutelet. Apendis se jaksaa täällä porata röörejä,,,ihme provo,,,älkäämme ruokkiko sitä,, ;. Joo se juttelee kyllä vaikka ittensä kanssa. On niin vankalla mielikuvituksella varustettu mies, tai mikälie, että uskoo itekin olevansa panomies: Mut se on hyvä et on edes unelmia.

Ruokitaa vaa eli, ei kai kukaa läskii nai. Mä annan vastauksen, perverssi kellä on läskifetissi tai peräkammarinpoika kuka ei muita saa, jos sitäkään! Ootteko muuten huomannut yhden jutun, koskien naisten silmien väriä? Ruskee silmäiset ottaa poskeen vaikka pöydän alla, olkoon vaikka varattu. Vihree silmäiset on tosi tuhmia sängyssä ja aika uskollisia, aina pilke silmäkulmassa. Sinisilmäset kanssa aika uskollisia, mutta liian kilttejä mun makuun. Apendis on lukenu liikaa naistenlehtiä.

No mitä jos on kaikkia noita värejä silmissä? Taidat sit olla aika tuhma Mulla on toinen silmä vihree ja toinen sininen. Se ruskee silmä on peräpäässä. Pitää sit ottaa tummelia purkki mukaan jos haluut nussia. Olettaen että oot nainen,ukot ei kiinnosta. Höh, olin ihan varma et oot ruskeen reiän ritari, b-rapun mies. No porissahan noita sateenkaariväriä riittää. Pitää olla tosi varovainen ettei tuu raiskatuksi, kun mulla nyt on pieni ja treenattu peppu mitä naiset kuolaa ja homot.

Et kai sitä pientäs porissa käy esittelemässä kun et porilainen ole? Ja muutenkin taitaa olla toiveajattelua tuo kuolaaminen. Eikä sua sinne yksiöös kukaan raiskaamaan tule, ole rauhassa ja jatka kuvittelua! Taidat nyt puhua itsestäsi? Kuolaa ne muijat sunkin perääsi jos teet muuta kun elämysmatkailua sohvan ja jääkaapin väliä, usko pois. Itsevarmana meet ravintolan ovesta sisään, katsot oikealle ja vasemmalle, valitset kohteen ja työnnät kielen suuhun samalla kun kätesi on naisen perseessä kourien No toivon kumminkin, ettei näin ole.

Enkä kyllä ikänäni oo naisia kourinu Naiset tykkää miehistä ketkä vie eikä vikise. Enkä tarkota nyt mitään raiskareita, ihonväriin puuttumatta. Ei naiset diggaa mistään lässyköistä. Se nyt vähän riippuu. Muodokas saa olla sopivalla tavalla, mut ei mikään läski. Maissa Torppa on aika passelin sopiva herkkuperse. Ja en oo pannut Maisaa kun joku kuitenkin heittää kommenttia, et taas haaveilen muna kädessä. Niin meinaat tosissas että saisit Maisan?

Lopezilla on liian iso perse mun makuuni. Hirvee leivinuuni, varsinainen jättiperse! Voisin vaikka työntää kielen syvälle sen pyllyyn: Olis varmaan mielestäsi herkkua kun se yks salakuvaaja mamu on ensin työnnelly sinne muutaman lastin videokameran surratessa: Saatko kiksejä paskan mausta,,,: Diggaan vaan tehdä naisille hyvää. Ja mun panot on suihkunraikkaita. Sulla taitaa noi panot olla lähiökapakan läskiperseitä ketkä ei suihkua käytä? No en määkään nuolisi! Ihmettelen vaan, et koska sä ehdit paneen, kun täällä meuhkaat yötä päivää?

Taidat olla semmonen pisto kasto ja nosto mies. Mitä toi pisto kasto muuten tarkottaa? Pastan ja peston kyllä tiedän, mutta toi on mulle ihan uus termi. No mieti sä sitä Kyllä se nalli sullakin napsahtaa melko äkkiä kun sillä päällä on. Venttaa vartin kun on pyyhkinyt kullin ja vaihtanut kortsun, sit uusiks: Et taida ollakaan penaalin terävin kynä kun et heti hiffannut,,,pisto,kasto juttua,,. Nyt on bileet kaikki sileeks Apendis kiihottuu kun pääsee nuolemaan tosimiehen jälkiliukkaat huorasta.

Oikeesti en kiihotu, en nyt niin pervo ole, heh. Ja en nyt varmaan penaalista se terävin ole, mutta en kyllä tylsinkään. Riippuu tietenkin että miten ne kynät on teroitettu Nyt ois kunnon munaa tarjol vain hyvä kroppasil akkoil.

Niin se on vanha totuus, että lihavaa naista on vaikea hässiä. Takaa ei ylety, päällä ei pysy ja alle ei uskalla mennä. Vaikka olisi miten isot vehkeet äijällä, niin siinä on se ongelma jos meinaa läskiä panna, että se sotanorsu ei nyt vaan saa sitä viisaria värähtämään ainakaan ylöspäin.

Ehkä mällit pystyy laukomaan sen suuhun jos laittaa silmät kiinni ja ajattelee sitä timmipyllystä naista samalla, kun läski lutkuttaa ja runkkaa kyrpää oikein kunnolla, mikä oli kaupan kassajonossa edessä ja poimi kolikoita maasta perse heiluen. Impotentin kannattaa hakea apua ongelmaansa. Tosin kaikkia lerppoja ei pystytä auttamaan. Läskifetisistin kannattaa hakea äkkiä ongelmaansa apua psykiatrilta, eihän toi nyt normaalia ole! Jonkun peräkammarinpojan tms ymmärtää, kuka ei pillua saa muutenkuin maksamalla tai läskiltä.

Lerppa voi vaan kuvitella niitä piukkapyllyjä. Lerpan kanssa ei hommiin ryhdy eunukkikaan. Rohkea ja miehekäs mies hoitelee haasteellisemmankin kokoisen naisen. Tässä maassa mitään kukaan saavuttanut luovuttaja-asenteella. No on todella Extremeä kun alkaa työstämään lähiökapakan läskipersettä viagra-purkki kourassa ja pyykkipoika nenässä.

Hoitele sä vaan niitä haasteellisia tapauksia, mä tyydyn enemmän niihin hoikempiin ja duunaan niiden kanssa kaikkee mukavaa: Apendis on tainnut kokea kertomansa kun niin tarkkaan kuvailee: Kai nyt jokaiselle kollille kännissä huteja tapahtuu, myös mulle joskus nuorempana. Viagraa en oo kokeillu, testotasot itsellä tarpeeksi korkeet et en ees uskaltaisi kokeilla kokeilumielessä.

Ei taitaisi kulli laskee pariin päivään! Missä kuppilassa käy Porin läskimmät akat? Vois mennä pari olutta ottamaan ja nauramaan. Anna minulle rakkautta, anna himosi, jos oot läski, unohda haaveesi.

Jos peppusi kestää vertailun, timmimmänkin typyn, tai oot luonteeltasi, mikä kestää syrjähypyn. Haluatko huumaa, kiimaa kiihkeää, unelmoitko kuumaa, kundii säkenöivää. Kova kulli painaa, sua takaapäin, uuh, huokailet, ei sen pitänyt mennä näin. Kuka himoitsis urpoo, jolla ei turpoo, muuta kuin pää, kun täällä kaikki illat räpeltää. Timmi mimmi haaveeks jää, kaiva pornolehti patjan alta ja jatka tylsää elämää. Kansallisrunoilija apendis iskee jälleen,,,,, ;D.

Voin luritella livenäkin jos oot naitavan näkönen ja estoton kiimanen narttu! Sil ei oo välii ootko vapaa tai varattu, varatuissa tietenkin on se kielletyn hedelmän maku,mikä tekee leikeistä nautittavampaa Toistat ittees,,,alat käydä tylsäks,,.

Ei taida "avopuolison" timmi perse touhuta sun vällyissäs? Oiskohan tämä mielikuvitus-avokki löytänyt oikean miehen? Onks muuten poris mitään hyvää divarii mist sais vanhoi rattoja? Kuulen kuiskauksesi punatuilta huuliltasi, vihreät silmäsi viettelevät säälimättä aistini sopukoita. Otat pitkäkyntisillä maalatuilla sormillasi otteen haarojeni välistä, huokaisen, annan lupauksen Mielestäni pyöreä lue vaikka läski nainen on kaikkein kiihottavin.

Pidän perinteisestä leveäharteisesta, leveälantioisesta, lyhytraajaisesta, leveästä lattaperseisestä, isorintaisesta ei haittaa jos riippuu naisesta ja kiloja saa olla reippaastikin, kunhan kantaa ne selkä suorana. Ei minulla mitään läskifetissiä ole, eli en pidä superxxxl kokoisia haluttavina vaan sellainen muuminmallinen on hyvä. Olenko minä kuitenkin jotenkin päästäni vialla, kun haluan tälläistä? Entä jos nälkä kasvaisi syödessä ja haluaisin pian jotain… vieläkin sairaampaa?

En osaa sanoa, mikä lopulta sai minut hyväksymään itseni ja seksifantasiani. Ehkä se, että löysin yhä enemmän tekstiä siitä, miten monet tällaisia harrastavat.

Ehkä ymmärrys siitä, että monia muitakin asioita on pidetty aiemmin sairaana esim. Alistumisfantasiat eivät ole pelkkää marginaalikamaa, ja vain taivas on rajana, millä tavalla toista voi alistaa.

Ja eihän kenenkään tarvitse tietää, mitä minä harrastan kumppanini kanssa. Minä en tästä kärsi millään tavalla, miksi se olisi haitallista? En enää tunne häpeää, en koe olevani jokin sairas epänormaali yksilö. En tästä naamakirjaan ihmisille kirjoittelisi, mutta enhän minä kirjoittele siitäkään, vaikka olisin harrastanut ihan vain tavallista vaniljaseksiä. Oletko sinä tuntenut häpeää seksiin liittyvistä asioista? Miten opit hyväksymään itsesi?

Koska lelulaatikkoni sisältää jo monenlaisia vibroja, en ole juurikaan ollut innostunut ottamaan joitakin perusvibraattoreita testaukseen. Tein kuitenkin tällä kertaa poikkeuksen ja päätin lähteä testaamaan hulluluumu.

Olen kai aiemminkin maininnut tässä blogissa, että en läheskään aina käytä hieromasauvoja siihen, että työntelisin niitä sisääni, vaan käytän värinöitä useammin klitoriksen hyväilemiseen. Tämän tehovibran kohdalla tätä käyttötarkoitusta oli vaikeaa testata, sillä vibran jokainen toiminto on niin voimakas, että se oli klitorikselleni melkeinpä kidutusta.

Valittavissa ei siis ole mitään hellää värinää alun leikkeihin, vaan jo ensimmäisellä painalluksella käsissä on voimakkaasti värisevä sauva. Oma klitorikseni ei kaipaa mitään supervoimakkaita värinöitä, mutta toki jollekin toiselle nämä voivat tuntua siinäkin käyttötarkoituksessa oikein hyvältä.

Eli sanotaanpa heti aluksi: Jos kaipaat mahdollisimman voimakkaita värinöitä hieromasauvaasi, tämä vibra on oikein hyvä väline. Jos etsit jotain mukavaa vibraa klitoriksen tyydyttämiseen, älä osta tätä. Tämä tuote soveltuu omasta mielestäni parhaiten siihen, että sitä työnnellään emättimeen.

Erilaiset rytmikkäät värinät tuntuvat nimittäin mukavilta ja ainakin itse löysin pian suosikkini… Ihanan sykkiväinen värinä sai minulle aikaiseksi emätinorgasmin melko helpolla. On kyllä mielenkiintoista, miten tuossa muutamia kuukausia sitten aloin saada suht säännöllisesti emätinorgasmeja ensin miehen sormettaessa minua ja sittemmin leluillakin niitä on siis tullut! Motörhead Overkill -tehovibra on tyylikäs ja vedenkestävä sauva, jolla pituutta on noin 18 cm ja leveyttä noin 3 cm.

Materiaali ei ole metallia — vaikka värityksen perusteella niin voisi ehkä luulla — vaan ABS-kovamuovia. Vibra tarvitsee kolme AAA-paristoa. Materiaaliksi tähän sauvaan olisi mielestäni voitu valita esimerkiksi silikoni, jolloin se olisi vieläkin mukavamman tuntuinen mutta ehkä värinät eivät silloin tuntuisi niin voimakkailta? Tai sitten olisi voitu teeman mukaisesti käyttää vaikka terästä.

Lisäksi on vielä mainittava se, että anaaliseksileikkeihin en tätä ensisijaisesti suosittelisi, sillä päässä ei ole stopparia.

Sauva on kuitenkin sen verran pitkä, että ei se nyt tietenkään helpolla suoleen kokonaisuudessaan luisu. Olit sitten Motörhead-fani tai et, voin tätä suositella, jos etsit jotain voimakastehoista vibraa pilluun työnneltäväksi.

Ja loppuun vielä mieheni vitsillä heittämä kommentti: Oletko koskaan kokeillut pidättää orgasmin saamistasi? Niin että et anna itsesi mennä suoraan orgasmin huipulle, vaan jäät leijumaan pidemmäksi aikaa ihan pienen matkan päähän huipusta? Saan klitorisstimulaatiolla orgasmin yleensä helpolla ja mies siis useimmiten tuottaa niitä minulle ainakin pari ennen yhdyntätouhuja. Ennemmin siis annan itseni tulla silloin, kun se vain on mahdollista, sillä tunne on yleensä silloinkin erittäin voimakas.

Joskus mies toki kiusoittelee minua hitaasti vaikka nuolemalla, mutta jossain kohtaa en enää kestä vaikka en ihan orgasmin reunalla vielä olisikaan , vaan pyydän häntä lisäämään voimakkuutta, jotta pääsen orgasmiin asti. Oma kärsivällisyys ei tunnu tähän hommaan siis riittävän, oli sitten kyseessä itsetyydytys tai seksi kumppanin kanssa.

Ilman orgasmia jääminen se vasta turhauttavaa olisikin, sillä tunne nyt vain jotenkin jäisi vajaaksi, vaikka itse matka olisikin ollut nautinnollinen.

Miestäni sen sijaan kiusoittelen välillä mielelläni, jos vain seksin harrastamiselle on riittävästi aikaa. Koska onhan se erittäin kiihottavaa hyväillä miestä todella lähelle orgasmia, mutta sitten pysäyttääkin juuri ennen huipun saavuttamista.

Ja kun tätä tekee muutaman kerran, mies on jo aivan sekoamispisteessä ja saattaa vaikka vahingossa tulla ilman kosketusta. Mies on muuten joitakin kertoja ollut niin kiihottunut ihan vain minun nuolemisestani, että on siinäkin jonkinlaisen orgasmin saanut. Tässä on silti välillä sitä ongelmaa, että orgasmin keskeyttäminen laskee erektion ja sitten täytyy aloittaa kiihottaminen uusiksi melkeinpä alusta. Lopulta miehen saavuttama orgasmi on yleensä silti silloin todella voimakas.

Onko edging tuttua puuhaa? Millaisia kokemuksia siitä löytyy? Onko se parantanut orgasmien laatua? Ja näin orgasmien hallintaa sivuten: Vaikka tykkäämme joistakin bdsm-jutuista, me emme harrasta mitään orgasmikontrolleja, koska valtajutut ovat vain yksittäisten seksileikkikertojen juttuja.

Päinvastoin; meillä saa kumpikin harrastaa esimerkiksi itsetyydytystä niin halutessaan. Ymmärrän kyllä, miksi jotkut henkilöt kiihottuvat tällaisesta piinaavasta kontrolloimisesta. Millaisia ajatuksia sinulle heräsi tekstin lukemisen jälkeen? Minulle tuli aikoinaan noin vuotiaana sellainen vaihe, että jotenkin kyllästyin itseeni ja saamattomuuteeni naisasioissa. Poikuus oli edelleen tallella, ja sekin jollain tavalla ahdisti.

Ei siis kenenkään ulkopuolisen taholta, vaan ihan omassa mielessäni. Koin olevani jo melko vanha ajatellen sitä tosiasiaa, että poikuus oli yhä tallella. En ollut enää pitkään aikaan edes uskaltanut lähestyä naisia; siitä oli tullut melkeinpä jonkinlainen pelkotila.

Olinkin miettinyt maksullisen seksin mahdollisuutta suunnilleen vuoden verran, ja sitten kun jonkinlainen lopullinen kyllästyminen nykytilanteeseen yllättäen iski, laitoin vain kylmän viileästi asioita etenemään. Käytännössä laitoin siis viestiä eräälle nuorelle naiselle, joka oli tulossa käymään täälläpäin.

Hän vastasi ihan avuliaasti, että kyllä tällaiseen ongelmaan voitaisiin yrittää löytää ratkaisu, ja niinpä tapaaminen sitten sovittiin. Sovimme tapaamisen paikalliseen Omenahotelliin, ja ymmärrettävistä syistä minua jännitti aika paljonkin sinne saapuessani. Jotenkin ehkä vähän kliseiseenkin tyyliin oven tuli avaamaan puolipukeissa oleva varsin kaunis tummatukkainen nainen. Hän oli varsin luonteva ja ystävällinen, ja loppupeleissä ihan mukavan oloinen.

Raha vaihtoi omistajaa, ja juteltiin siinä samalla. Nainen kysyi, että aloitettaisiinkos me, ja alkoi samalla avaamaan rintaliivejään. No, sitähän varten tässä oltiin. Hänellä oli aika isokokoiset sekä hirvittävän kiinteät ja terhakkaat tissit. Minun oli pakko kysyä, olivatko ne aidot, ja kyllä hän niin väitti. Vaikka en oikein vieläkään tiedä ihan lopullista totuutta.

Sain luvan kyllä etsiä luvan arpia, jos siltä tuntui. Halusin edetä kaikessa rauhassa, koska olen yleensäkin sellainen hidas nautiskelija. Hätäileminen vie koko jutun ihan suorittamisen puolelle.

Nainen oli ensin vatsallaan sängyllä, ja hieroin hänen selkäänsä, käsiään, jalkojaan ja siis koko kroppaa jonkin aikaa. Se oli oikeastaan yllättävän kivaa.

Sitten hän kääntyi, ja sanoi, että saan kyllä hieroa etupuolenkin, jos haluaisin. Jollain tavalla en halunnut jättää jotain kohtaa vähemmälle huomiolle kuin toista, joten hieroin kyllä taas koko vartalon läpi yhtä huolella joka kohdasta.

Vaikka kyllä minä eniten nautin itse siitä, kun pääsin vihdoin koskettelemaan noita houkuttelevia rintoja. Aloin myös hyväillä hänen kaulaansa huulillani ja kielelläni, ja kuljin siitä alaspäin leikittelemään rinnoilla, siitä vatsalle ja pitkin reisiä alas varpaisiin saakka. Vasta tässä vaiheessa riisuin naisen mustat pikkuhousut, ja vilkuilin alta paljastuvaa kokonaan ajeltua pimppaa.

Ilmeisesti hänellä ei ollut mitään pahaa sanottavaa tästä kai hieman poikkeuksellisesta tapaamisesta. Sitten hän kysyi, olisinko halunnut kokeilla nuolla pimppaa.

Kun sovimme alun perin tapaamista, hän oli ilmoittanut, että sellaista ei voisi tehdä. Mainitsin asiasta, ja hän sanoi, ettei normaalisti niin teekään asiakkaiden kanssa. Mutta kun olin kokematon, ja ilmeisesti sen pystyi aistimaan, niin nyt voisi olla poikkeustapaus. Ja halusinhan minä tietenkin.

Vaikkakin myöhemmin ajatellen olisi kai kannattanut olla varovaisempi, mutta onneksi mitään jälkiseuraamuksia ei tullut. Aluksi naisen nuoleminen oli hieman outoa, mutta pääsin varsin nopeasti jyvälle, ja lopulta nuolin hänelle orkun sormiani apuna käyttäen. Hän sanoi, että itse asiassa olin siinä aika hyvä. Sen jälkeen hän kysyi, haluaisinko minä nyt vihdoin päästä poikuudestani. Samalla hän huomasi, että tunti oli ihan kohta loppumassa, joten olisi nyt vähän kiire. Hänellä kun oli menoa, joten lisäaikaa en voisi ottaa lisäaikaa edes maksulla.

Minulla vain oli oma seisokki päässyt lopahtamaan nuolemisen aikana, kun siinä keskittyi enemmän toisen viihdyttämiseen kuin omaan nautintoon. Ja nyt tuossa kiiretilanteessa en saanut enää kunnon seisokkia. Viimeistään kumin kanssa sählätessä homma alkoi kusta, ja kellon käydessä oli pakko luovuttaa. Olin itse tietenkin vähän pettynyt, vaikka joistain asioista myös iloinen. Hän pahoitteli tapahtunutta, ja sanoi, että jos haluaisin, niin voisin tulla illalla uudestaan.

Vastasin, että ei minulla ole rahaa toiseen käyntiin. Hän sanoi, että ei normaalisti niin tee, mutta voisi ottaa minut ihan ilmaiseksi. Kun kuitenkin melkein koko tunti meni nyt hänen miellyttämiseensä. Sovimme toisen tapaamisen illaksi. Kun saavuin illalla hänen luokseen, ei se ollut enää niin jännittävää. Riisuiduimme ja menimme istumaan sängylle. Hän antoi minulle kumin, ja yritin siinä samalla saada veitikkaa jäykäksi.

Sain ihan kunnon seisokin ja kumin päälle. Nainen meni sängyn reunalle kontilleen, ja työnnyin hänen sisäänsä takaapäin. Puristelin samalla rintoja, ja aloin naimaan häntä. Mutta minua vaivasi edelleen se seisokin menettämisen pelko, ja kun keskityin liikaa miettimään tällaisia epäoleellisia asioita, niin kohtahan se seisokki alkoikin heiketä.

Vedin kaluni ulos, ja hän otti minulta hetken suihin. Ei kuitenkaan kovin pitkään, enkä saanut enää kunnon seisokkia. Ehdin naida vain pienen hetken, ennen kuin siitä ei taas tullut mitään. Yritin saada ajatukset kasaan, ja sormetin hetken tuota niin kiihottavaa pimppaa takaapäin, mutta ei se seisokki enää palautunut.

Niinpä minun oli taas luovutettava, pahoittelin asiaa ja pyysin anteeksi. Juttelimme jonkin aikaa niitä näitä. Pois lähtiessäni hän kysyi, olinko hirveän pettynyt. Sanoin, että en nyt varsinaisesti. Kyllähän se homma nyt pääsääntöisesti tuli hoidettua alta pois.

... Alanya porno thai hieronta Poika pane puh sex male on joukolla naidaan suuhun tube . Onko homoseksuaalit normaaleja ihmisiä? bussi 65a hulkin blogi pillun hyväily bb numero ilmaiseksi tantra hieronta helsinki rock kock suomi Suomen paras peppu suomalainen vittu namu tissit musta kalu novellit seksi video. marraskuu Suomipornovideot on netin paras Suomiporno sivusto. .. tissi herutus 60 vuotias mies tori ostetaan pillun hyväily omakuva alaston . Mies panee tyttöä isolla kalulla kivenlohkaretta vasten takaapäin revenneiden sukkahousujen läpi. Esinahan tulehdus homoseksuaalisuus sairaus live sizegain toimiiko. marraskuu Keskusteluja vanha mies rakastunut seksi filmiä missä on paras seksiasento ilmaista maturee pornoa kimppakivaa spermat pilluun nainti kosteat häpyhuulet. Strippari virolainen malli kuvia kauniistanaisista runkkaa kalua .. mies tori ostetaan pillun hyväily omakuva alaston pornoa ryhmäliikunta turku.

HOMOSEKSUAALISEEN ETSIN SEKSISEURAA EMO PORN

Ei tämä nyt kuitenkaan liian äänekäs käytössä ole ollut, mutta mutta… Omaan kivaan olen aiemmin käyttänyt mm. Älkää siis pelätkö pieniä riskejä, sillä jokainen teistä kuolee joskus ja jos yritätte kaiken haitallisen välttää, ette tee muuta kuin istutte kotona turvasäiliössä. Kiurun johdolla valmisteltiin tämän hallituksen toisen asteen koulutusleikkaukset. Kyllä kolmikymppisenä täytyy jo sen verran olla järkeä, ettei ulkonäköseikat ole ne elämän tärkeimmät asiat. Ylipainoon taipuvaiset ihmiset noudattavat vain luonnonlakeja.

Homoseksuaaliseen kalun hyväily paras nainti