Erootisia homo tarinoita seksinovellit suomi24

erootisia homo tarinoita seksinovellit suomi24

Mutta miksi Ville ViTa puuttuu vaan homojuttuihin, miksei saman tien hätistele kaikkia lesbo-, teini-, suihinotto- ym. En vihellä, kun naapurini heräävät, mutta: En moiti juttujasi ihan hyviä! Muut palstat on varmaan kuitenkin tarkoitettu muunlaisia keskusteluja varten. Törmäsin tähän ja selvennykseksi: Kyllä olen samaa mieltä kanssasi, kävin mainitsemalasi homo osastolla ja siellä on ja sine kuuluvatkin jutustelut tämän suuntauksen seksistä.

On kyllä hyvä että joku uskaltaa ottaa tämän puheeksi eli kirjoittaa tästä. Olen puhdas hetero ja olen samaa mieltä siitä, että jos homoille on oma kirjoitusalue, niin siellä olisi pysyttävä.

Ei miesten välinen intiimi toiminta ole seksiä, eikä homostelujutut ole siten seksinovelli-kyltin alle oikeutettuja. Homous ei toivon mukaan ole synti, mutta suuri häpeä se on. Toivotan hyvää kestämistä, sinulle joka aloitit tämän palstan. Näyttää enemmän tuo homopuoli ottavan kantaa puolustaen omaa elämäntapaansa "normaalina" seksiasiana, mutta miten kävis ihmiskunnan jos kaikki olisivat homoja, ei olisi hetken kuluttua tarve puhua liikakansoituksesta.

Vaan eipä olisi sitten enää homojakaan. Puhukaa heterot ja kertokaa mielipiteenne asiasta. Miksi todellakin tänne seksinovelliosastolle kirjoittavat homot ja lesbot.

Minä olen samaa mieltä että niitä ihannoivat jutut eivät kuulu tänne. Mielestäni homoutta ihaileva ja siitä kertova "novelli" herjaa meitä naisia, kuin myös toisinpäin lesbojutut. Olen lukenut kaikki kommentit tästä aiheesta ja ihmettelen kovasti, ettei kanssasisaret,normaali seksistä pitävät, ole ottaneet kantaa lainkaan. Nyt on, ja odotan toisilta lisää.

Olenpa samaa mieltä siitä ku olet sinäki ja tämä Ville T että ei tänne kuulu homot ja lespot. Pyydän vilpittömästi anteeksi ja toistan: Toivottavasti Sinullakin on nyt hyvä mieli. Kun tänään poistun täältä, en enää takaisin tule. Voit siis olla onnellinen. Olen lukenut niitä aivan sen vuoksi että tiedän millaisisa heidän fantasiansa ovat. Eivät kovinkaan mieltä ylentäviä. Sori vain homot ja myös lespot, minä olen sitä mieltä että nainen on nainen ja mies on mies ja vain kahden eri sukupuolta olevan kesken tapahtuva kontakti silleen on seksiä sanan varsinaisessa merkityksessä Olen muuten oottanut että tästä joku kirjottais.

No nyt se on tehty. Olen lukenut kait kaikki tällä Ville T nimi´merkillä kirjoitetut jutut. Ei tämä mitenkään minun onnellisuuteen ole vaikuttanut, mutta ei myöskään mielipiteeseeni. En imaissut hernettä nenään. Ville joka toivoo, että jonakin armon päivänä kaikki ihmiset kenkäfetisseistä ruoskanviuhuttajiin, eurooppalaisista afroihin, vammaisista vammattomiin, laihoista lihaviin, ujoista rohkeisiin ja niin edelleen - voisivat mahtua yhteen suureen karsinaan.

Nyt poistun, ilman hernettä - itkemään kai. Ajatella, että mieskin osaa. Ikävää että tuollaiset ahdasmieliset pikkusielut eivät näe metsää puilta vai pitäisikö sanoa tarinaa homoilta.

Ja Ville, keep up the good work! Ns novellit ovat ovat kyllä aivan jautaa noin kirjoitettuna, mutta se mistä kritisoin on se että ne eivät kuulu tämän otsikon alle; ne kuuluvat Homot-osastolle.

Ónko se niin vaiekaa ymmärtää. Ja hän kirjoittaa niitä hyvin. Pyydä Villeltä anteeksi se olisi reilua. On se vain niin että seksissä on parasta se kun saa tuntea toisen sukupuolen vastaavan osan itsessään, eli kullin. Pyydän sinulta Ville sydämestäni anteeksi näiden kohtalotovereiden heteroiden puolesta jotka ovat niin pikkumaisia ja suvaitsemattomia että viitsivät mollata ja haukkua sinua.

M m merkki voisi olla merkki että; homokammoiset, älkää lukeko! Jos lopetat kirjoittamisen niin viet meiltä muilta suuren ilon jota tekstisi tuottaa! Nuo sanasi tulivat tarpeeseen, todella. En voi muuta kuin kiittää, joten: Sitä on koko elämänsä saanut tätä samaa päin näköä - koko ajan kuullut ettei kuulu mihinkään - ja välillä tekee ihan oikeasti kipeää mitä arkielämässä ei tietenkään myönnetä.

Pyydän vielä anteeksi niiltä, jotka antoivat minulle lähtöpassit, että kirjoitin vielä tämän kerran. Nauttikaa elämästänne ja toisistanne. VITTU kun ihan itkettää näitten matamien sun muitten pikkusieluisuus! Ei oo ihme et oot homo mäkin taidan ruveta! Ketä sä oisit häirinnyt kun kaikki voi valita mitä lukea!! Ja on tääl aikasemminki nähty m m tarinoit ja nytkin on yks uunituore lesbotarina luettavana mut ei niist oo tälleen valitettu.

Etpäs taida ollakaan hetero, lienet homo kun puolustat homokirjoituksia. Ei homosekoilu ole seksiä, enempää kuin runkkauskaan tai lespoilu. Eli vain normaali heteroseksi on hyväksyttävää? Apuvälineitä, suuseksiä, mies-nainen peppupanoa, itsetyydytystä, ja vast. Muut on keskusteluun, tää novelleille.. Eli tää koko viesti ketju on se, joka on väärässä paikassa, eikö tää oo lähinnä seksi-keskustelua? Jos gay-tekstit ei kiinnosta niin ei niitä tarvitse lukea! Mua ei kiinnosta tyyliin "Makaan sängyssä ja kuulen sinun tulevan..

Laitoithan siirtopyynnön homojuttujen lisäksi myös Novellit-otsikon alle kirjoitettuihin seuraaviin tarina-aiheisiin: Veit Wille jalat suusta.. Miehet vaan ovat usein sellaisia, että homous on niinkuin tosi outo ja paha yök juttu, mutta lesbous, no kaikki naisethan vois sitä harrastaa.

Se on vaan seksiä ja seksikästä.. Minä en lue kaikkia näitä homonovelleja, mutta sen voin sanoa, että paremmin ne viime aikoina on kirjoitettu kun "heteronovellit".

Taisitpa söhäistä sellaista muurahaispesää jossa oli yllättävän paljon asukkeja. En minäkään pidä homo tai lesbo jutuista ja jos niille on oma osastonsa niin miksi ihmeessä ne eivät viihdy siellä. Matkaa tulee noin 7 km, järven ympäri kiertää osittain tie, osittain vain polku. Pysähdyimme juttelemaan mökkinaapureiden kanssa, heillä on mökki n.

Välissä kasvaa aika tiheää metsää ja suoraan siitä ei pääse kulkemaan. Oli jo myöhäinen ilta, kun olimme takaisin. Kävimme vielä pikaisesti uimassa ja menimme nukkumaan. Tai ei me nukuttu, valvoimme aamupuolelle yötä ja juttelimme, kumpikin omassa sängyssä.

Ja mulla seisoi ja halutti Mikaa. Mutta en voinut edes vihjaista mitään. Nukuimme seuraavana aamuna pitkään, söimme sitten jotain siinä ja teimme kaikenlaisia hommia ulkosalla. Leikkasimme nurmikon, teimme polttopuita jne. Mika oli kumman hiljainen, ihmettelin itsekseni sitä, mutta ajattelin hänen olevan väsynyt valvomisesta. Puita pinotessa huomasin pari kertaa Mikan seisovan ja tuijottavan minua. Kun hän huomasi että katsoin, hän jatkoi hommia eikä puhunut mitään.

Sen homman jälkeen oli ihan hiki, ja menimme taas uimaan. Uikkarit meillä olikin valmiiksi jalassa, oli kuuma päivä eikä muita vaatteita tarvittukaan. Tarpeeksi uituamme levitimme pyyhkeet nurmikolle vierekkäin ja makoilimme siinä mahallaan. Väliä meillä oli n. Katsoin Mikaa, hän huokaili siinä jotenkin vaikean oloisena. Laitoin vasemman käteni Mikan harteille ja kysyin hiljaa että mikä hätänä. Kun Mika ei heti sanonut mitään, aloin hiljalleen hieroa hänen niskaansa. Oi että se tuntui mustakin hyvälle, kuuma auringonpaiste, lintujen laulu, lämmin pojanvartalo ihan vieressä.

Mulla jämähti jäykäksi, onneksi olin mahallaan niin ettei Mika nähnyt. Himoitsin parasta ystävääni, enkä voinut sitä hänelle tunnustaa. Viimein Mika sanoi hiljaa, että hänen täytyy kertoa yks asia, ja pyysi että en suuttuisi hänelle. No en tietenkään, sanoin ihmeissäni, kyllähän ystävälle voi kertoa arankin asian, ja lisäsin vielä että ainahan meillä on ollut luottamus toisiamme kohtaan.

Niin, hän sanoi ja huokasi taas ja oli pitkän aikaa hiljaa. Sitten hän sanoi arasti, että hänestä on ruvennut tuntumaan että hän on homo. Jäykistyin paikalleni, en voinut uskoa kuulemaani, lehahdin varmaan ihan punaiseksi ja nieleskelin, Mika vilkaisi mua kun en sanonut mitään. Voi ei, hän huusi, nyt inhoot mua. Enpäs, sanoin ja siirryin ihan viereen ja halasin. Sanoin että mäkin oon, oon ollut aina ja oon usein miettinyt että uskaltaisinko kertoa, ja sanoin vielä että oon aina himoinnut sua.

Mika kierähti selälleen ja veti mut osittain päälleen. Sanoin että mun on pitkään tehnyt mieli antaa sulle pusu. No anna, Mika sanoi ja hymyili. Suutelimme pitkään ja hellästi. Voiko tää olla totta. Nojasin kyynärpäihini ja katsoin Mikaa silmiin. Hän hymyili ja veti mut taas itseään vasten.

Makasimme pitkään sillä lailla, lähekkäin, mun pää Mikan rintaa vasten. Kuuntelin silmät kiinni kuinka Mikan sydän jyskytti, yhtä lujaa kuin omanikin. Aloin hiljalleen seurata sormenpäillä Mikan kasvojen ääriviivoja, huulten kaarta, kaulan sivua alaspäin. Kohotin päätäni ja suukotin Mikan rintaa. Mika nosti toisen jalkansa koukkuun ja kääntyi vähän sivuttain. Nostin käteni hänen jalalleen ja aloin hiljalleen hyväillä sitä, reiden takaa ylöspäin, kunnes käsi kohtasi takamuksen, siitä yli selälle, rintaa pitkin alaspäin, navan ympäri, hitaasti uikkareiden etumukselle.

Tunnustelin varovasti housujen läpi jäykkää kalua, Mika voihkaisi hiljaa. Nousin istumaan, ja tartuin Mikan uikkareiden nauhoista kiinni. Saanko, kysyin, ja Mika nyökkäsi. Ujutin varovasti Mikan uikkarit pois ja hän huokaisi syvään, punastui vähän, pani silmät kiinni ja hymyili. Katselin Mikaa, itsekin vähän ujona.

Siinä se oli, komea jäykkä elin, liikahteli vähän Mikan sydämenlyöntien tahtiin. Pehmeännäköiset pussit siinä reisiä vasten, tummaa karvoitusta jonkin verran. Mika avasi silmänsä ja näki mun ilmeen. Saat sä koskeakin siihen, hän sanoi ja naurahti. Ojensin käteni vähän epäröiden ja hivelin sormellani pitkin jäykkää kalua, alhaalta ylös ja takaisin. Sitten puristin käteni ihan sen ympäri ja tunnustelin sen muotoa joka kohdasta.

Niin samanlainen kuin minulla, ja silti niin erilainen. Kirkasta nestettä tuli tippa kerrallaan Mikan kalun päästä ja valui Mikan vatsalle. Tunsin kuinka omatkin uikkarit kastuivat hiljalleen. Kiimatippoja, ajattelin ja hymähdin ajatukselleni. Saanko maistaa, kysyin, ja Mika nyökkäsi taas. Nousin polvilleni Mikan viereen ja kumarruin kohti hänen kaluaan. Nostin sitä kädelläni ylöspäin ja lipaisin kielellä sen päätä. Maistelin suussani Mikan kiimatippojen makua.

Ei pahaa, mutta ei hyvääkään. Mika nosti kätensä harteilleni ja painoi mua uudelleen kohti kaluaan, joka lepäsi taas hänen vatsaansa vasten. Otin siitä kiinni ja nostin ylöspäin, avasin suuni ja otin sen pään kokonaan suuhuni. Puristin huulet sen ympärille ja tunsin kuinka suuni oli täynnä pehmeää lämmintä elintä.

Liikutin varovasti kieltäni pitkin se liukasta pintaa ja Mika värähti. Hänen kätensä liukui alemmas selkääni pitkin, hivuttautui mun uikkareiden alle ja paineli siellä takamustani. Tunsin kuinka hän alkoi vetää multa uikkareita kokonaan alas, ja aloin samalla imeä Mikaa voimakkaasti. Yritin toisella kädelläni avata uikkareideni nauhoja, kävi vähän kipeääkin kun Mika kiskoi uikkareita alas. Sain solmun auki ja samalla uikkarit tipahtivat polviini ja oma kaluni pongahti vapaaksi.

Pistin silmät kiinni ja tunsin kuinka Mikan käsi puristui kaluni ympärille ja alkoi liikkua edestakaisin. Oi taivas miten hyvältä se tuntui, en ollut osannut kuvitella toisen kosketusta niin ihanaksi. Alkoi tuntua jo liian hyvältä. Päästin Mikan kalun suustani ja huusin että lopeta, mutta liian myöhään.

Se alkoi varpaista asti, tuntui jaloissa, takamuksessa, tunsin kuinka kivekseni nousivat ihan kalun juureen ja samassa maailma räjähti mielessäni, kaluni nytkähteli Mikan käden puristuksessa ja sperma lensi pitkin vatsaani ja naamalleni ja Mikan päälle.

Lysähdin Mikan rinnalle, jalat tärisivät ja rinnassa tuntui pakahtuvan.

..

: Erootisia homo tarinoita seksinovellit suomi24

SHEMAL SEX ILMAISET GAY 732
KALU TÄYNNÄ GAY SEKSISEURA TURKU Ilmainen homoseksuaaliseen seksi elokuva ilmaista panoa
HALPA PUHELINSEKSI SUOMALAISET PORNO TÄHDET HOMOSEKSUAALISEEN 219
Kokkola avoin homoseksuaaliseen yli pojat fuck Sex workers finland porn hd homo

CUCKOLD SUOMI TREFFISIVUSTO GAY

HOMO MIES SEX ALASTOMAT SUOMALAISET JULKKIKSET

Linnassa saunaseuraa 5-kymppiselle, mieluummin vanhemmista. Noin kaksi kertaa kuussa imen toiselta ukkomieheltä spermat nieluuni. Koin tuossa pari päivää sitten niin uskomattoman kokemuksen että on aivan pakko päästä jakamaan se jollekin tai jon.

Oli sunnuntai ja olin juuri täyttänyt vuotta. Päätin lähteä keskustaan uutta peliä ostamaan. Kauppa oli hyvin pi. Viimeisestä saamastani selkäsaunasta on niin pitkä aika, että en edes kunnolla muista kuinka se tapahtui ja miltä se tuntui. Appiukko ja Vävypoika kokelas Tositarina nuoruudestani , Aloitin seurustelemaan nykyisen vaimoni kanssa jo hyvin nuorena , ikää o.

Mentiin mökille kaverin kanssa. Kaveri otti mukaan pojan, joka oli juuri kirjoittanut ylioppilaaksi. Pojalla oli jalassa college-housuista teh. Sain 18 vuotiaana opiskelupaikan Helsingistä. En kerennyt hankkimaan omaa asuntoa, joten isäni vanha kaveri kotopaikkakunnalta lupautui majo.

Sillä olisi aikaa yhteen pikaiseen. Laitoin kahvin valmiiksi ja menin suihkuun. Ketjussa Kiinnostava persoona kysymykset oli aseteltu top-tyypeille. Onkohan niin, että piiskaleikeissä piiskan antajana on useinmiten hetero ja saamapuolella on homo? Toisella kerralla olit kännissä. Ja minulla oli kaamea kankkunen. Kyrvänhimo pakotti silti polkemaan luoksesi, kun kutsu kävi.

Joka tapauksessa kellon lähentyessä kymmentä, olin päässyt Liisan kanssa jo jutteluetäisyydelle. Liisa vaikutti fiksulta tytöltä, ja jutustelumme alkoi siirtyä henkilökohtaisemmalle asteelle. Siirryimme yksiöni keittiön pöydän ääreen, sillä siellä oli edes hiukan rauhallisempaa. Muut mekastivat hieman ns. Pian istuin jo Liisan vieressä ja naamamme olivat vastatusten, vain senttien päässä toisistaan. Huulemme lähenivät ja tunsin Liisan hengityksen omilla huulillani.

Suutelimme, pitkään ja kiihkeästi. Liisan kädet hapuilivat vyötärölläni ja etsiytyivät sitten haaroihini. Liisa ei ollut ainakaan kokematon näissä puuhissa Tuijan veli Jussi ilmestyi viereemme ja oli silminnähden pettynyt Arvelin hänen olevan niin ihastunut Liisaan, että oli mustasukkainen.

Keskeytimme kuuman hetkemme ja Jussikin tuli istumaan pöytään. Hän siemaili oluttaan, ja katsoi minua silmiin. Liisa joutui poistumaan vessaan, ja silloin Jussi paljasti asiansa. Olin aivan häkeltynyt, ja yritin sanoa jotain, mutta Jussi ehti ensin.

Punastuneena, mutta oudon imarreltuna, menin parvekkeelle vilvoittelemaan. Ulko-ovi kävi ja kun käännyin, näin siskoni ja poikien lähtevän. Kysyin Tuijalta, minne he menivät. Jussi istui sohvalla ja näytti väsyneeltä. Menin hänen luokseen ja tartuin häntä käsivarresta "Kai sä ymmärrät, en mä voi, kun en mä oo Liisa oli tullut vessasta huomaamatta taaksemme ja laittoi kätensä hiuksiini silittäen niitä hellästi.

Tuija tuli myös luoksemme. Jäin Liisa sylissäni istumaan sohvalle ja kerroin hänelle mitä Jussi oli hetki aikaisemmin sanonut. Painoin pääni Liisan rinnalle, ja suutelin hänen rintojaan paidan läpi. Liisa riisui paitansa ja annoin käsieni vaellella selkään ja rinnoille ja takaisin selkään ja sieltä takapuolelle. Liisa kohottautui ylös ja riisui farkkuni.

Hän laskeutui alemmas ja löysi kuin löysikin sojottavan elimeni käteensä. Hän hieroi sitä ja otti sen huuliensa väliin. Suljin silmäni ja äkkiä tunsin toiset kädet kaulallani. Samalla silmilleni laitettiin side. Minut riisuttiin aivan alasti ja kaksi naista, jotka tunnistin Liisaksi ja Tuijaksi, sivelivät vartaloani ja suutelivat minua joka paikkaan. Hämärästi näin siteeni läpi, kuinka salamavalo välähti. Tajusin sen olevan Jussi, joka otti minusta kuvia. Yllätyin, kun se ei laskenutkaan mielialaani, vaan päinvastoin nosti kiihotustani entisestään.

Kaluni sojotti jo täydessä valmiudessa kohti kattoa, ja salamavalo välähteli tasaisin väliajoin. Liisa ja Tuija olivat riisuneet vaatteensa, ainoastaan Liisalla oli enää pikkuhousut jalassa. Tuija asettui mahani päälle ja tarjoili meheviä rintojaan suuhuni. Samalla Liisa imi kaluani ja välillä tuntui kuin hän olisi imaissut myös Tuijaa takaapäin.

Touhun keskellä silmilläni ollut side nousi sen verran että näin toisella silmälläni jotain. Liisa oli nyt hajareisin aivan naamani edessä, takapuoli minuun päin.

Pikkuhousut olivat märät haaroista ja Liisan pillu tuoksui houkuttelevasti. Tuija oli jalkojeni päällä ja tytöt suutelivat kiihkeästi. Juma mikä synttärilahja, ajattelin! Aloin näykkiä ja nuolla Liisan takapuolta housujen läpi ja koitin saada toisella kädelläni niitä pois.

Liisa pyöritteli pyöreää persettään naamani edessä ja teki minut himosta hulluksi. Suudellessaan tytöt runkkailivat kivikovaa kyrpääni välillä ja vuorotellen maistelivat sitä hellästi. Ja Jussi otti vielä muutaman kuvan ryhmäsessiostamme. Silmäkulmastani näin, kun Jussi laittoi kameran pois ja riisui housunsa.

Jussin elin oli komea, se minukin piti myöntää, vaikka olinkin hetero. Jussi alkoi hieromaan kaluaan ja alkoi lähestyä huippua. Viittilöin häntä lähemmäs ja luultavasti alkoholin vaikutuksen takia tai sitten ei? Samalla oma kestävyyteni loppui ja ruiskuttelin spermani tyttöjen naamalle ja rinnoille. Nousin tyttöjen alta ja otin siteen pois silmiltäni.

Käskin Tuijan ja Liisan sohvalle perseet minuun päin, ja katselin hetken tuota hekumallista näkymää haltioituneena. Siinä oli kahden naisen turpeat pillut aivan nenäni edessä, mehukkaina ja odottavina. Valmiina aseelleni, joka alkoi olla taas toimintakunnossa. Jussi asettui myös sohvalle, vain toisinpäin kuin tytöt.

Hän aukaisi suunsa ja lipaisi huuliaan.

Homo liveyasmin ilmaiset porno sivut